Főzne teát madárból?

Töretlen a népszerűsége az állatos holmiknak a piacon. Ezúttal a qdo.dk egyik madár formájú teatojásába és az ahhoz tartozó készletbe botlottunk bele, amit Pernille Vea tervezett a márkának. A „Birdie Swing” névre keresztelt terméket valószínűleg azoknak készítették, akik nem elégszenek meg egy találomra kiválasztott bögrébe dobott teafilterrel, mivel ennél sokkal jobban becsülik a gőzölgő tea látványát és az elkészítésével járó rituálét.

Pohárban hintázó madár formájú teatojás
Pohárban hintázó madár formájú teatojásfirebox.com

A három színben, levendula lilában, narancssárgában és lime zöldben kapható, 10 x 5 cm-es készlet egy átlátszó bögrét, illetve egy praktikus, csepegtetővel ellátott madár formájú teatojást tartalmaz. Ez utóbbi egyben a pohár fedele is, hisz íyt, míg ki nem ázik a tojásból a tetszés szerint kiválasztott tealevél. – írja a trendhunter.com

Rászerelt csepegtetővel ellátva
Rászerelt csepegtetővel ellátvafirebox.com

A mosogatógépben mosható, műanyagból, szilikonból és rozsdamentes acélból készült szett, amelynek tojásába akár 5 gramm tealevél is pakolható 10 - 17 font ( 3709 – 6305 forint ) között mozog az online boltokban, mint például az amazon.com-on, ahol más menő tea tojásokra is le lehet csapni, mint például a cápásra vagy a Mr.Fredesre, akinek a lábába adagolhatjuk a tealeveleket. Ön mit gondol, menő a madaras szett vagy nem érti, hogy mi köze van a madaraknak a teázáshoz és cikinek találja a márka ötletét. Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek