Ruha helyett vegyen tányért Oscar de la Rentától!

Bár a legtöbben az általa tervezett ruhákról ismerik a dominikai származású dizájner, Oscar de la Renta nevét, a 81 éves divattervező megvillantotta már kreativitását a konyhai kiegészítők terén is. A vállalkozás jól sikerült, a neves Bloomingdale's is értékesítette a termékeket, úgyhogy nem meglepő, hogy de la Renta ismét kipróbálta magát ezen a területen, kollekciójában pedig ezúttal is fontos szerep jutott a dáliának, írja a House Beautiful.

Az jól látszik már de la Renta ruhakollekcióiból is, hogy rendkívüli módon kedveli a harsány, színes, virágos mintákat, de ez nem is túl meglepő, hiszen aktív kertész, és rendkívül lelkes tanulmányozója a botanikának.

NM-4YCD az
http://www.neimanmarcus.com

A mostani kollekciót a New York-i Botanikus Kerttel együttműködve készítette, többek között a bazsarózsa, az észak-amerikai golgotavirág, a dália és a gardénia inspirálta. 

Az asztalterítők mellett most só- és borsszóró, tálca, papír- vagy szalvétanehezék és mosogatógépben tisztítható, mikrózható tányér is megtalálható a kiegészítők között. Az árai egyébként nem olyan vészesek, annak ellenére sem, hogy a Neiman Marcus luxusüzlet árulja őket:ön is megrendelheti, ha nagy rajongó, és nem fáj kiadnia egy tányérért legalább kilencezer forintot. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek