Berg Juditot megbüntették, könyvet küldött

Berg Judit írónőt megbüntették a XI. kerületben, mert rossz körzetben indította el parkolását – mindennapos eset. Ezek után az írónő próbálkozott mindenféle méltányossági ügyintézésekkel, lepattintották – ez is mindenkivel megesik. 

Viszont ő ezek után nem anyázva kezdte verni a klaviatúrát, hogy szűkebb/tágabb baráti körével megossza a Facebookon, mennyire gyökér ez az egész rendszer, hanem igazán okosan, elegánsan és kedvesen intézte a dolgot. Befizette a büntetést és küldött pár általa írt mesekönyvet a Parkolási Osztály dolgozóinak. Mi most csak nyílt levele végét idézzük, de elolvashatja az egészet Facebookon!

"Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a megértés, jóindulat és odafigyelés sokkal élhetőbbé, lakhatóbbá teszi a világot – nem csupán kerületi szinten, és ennek megvalósítása mindannyiunk érdeke! Levelem kísérőjeként küldök néhány általam írt mesekönyvet a Parkolási Osztály dolgozóinak, azt remélve, hogy karácsonykor sikerül vele a gyerekeiknek örömet szerezniük. Remélem, ez a kis ajándék is hozzájárul ahhoz, hogy mindannyian úgy érezzük: sokkal jobb érzés egy emberséges világban élni. Kellemes karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok!"

Oszd meg másokkal is!
Mustra