Súlya miatt alázták meg a kislányt

Nem számított arra, hogy megalázzák lányát az a "zmegz" nevű felhasználó, aki egy apás fórumra  posztolt egy képet egyéves gyerekéről – írja a Daily Mail. A kép állítólag véletlenül kikerült egy népszerű netes fórumra, az Imgurra is, ahol a kevésbé gyerekszerető troll-közönség azonnal nekiesett szegény gyereknek és persze a szülőknek azért, mert megítélésük szerint a baba túlsúlyos. A netes támadás után érthető, hogy a szülők leszedték a képet a lehető legtöbb helyről és törölték saját profiljukat is, de ha érdekli, milyen a túl kövérnek bélyegzett kislány, ide kattintva megnézheti!

Persze több kommentelő a család védelmére kelt, és azt írták, nincs is cukibb egy hurkás kisgyereknél, a Redditen pedig folytatódik a beszélgetés, a mezei trollkodásnál kicsit érdelmesebb formában.

shutterstock 100663255

"Nekem is van egy 14 hónapos lányom és utálom, hogy meg kell majd küzdenünk azzal a nyomással, amit a társadalom helyez a lányokra azzal, hogy olyan fontos a megjelenésük. Ez a kislány egy gyönyörű egészséges gyerek. Szörnyű, milyen gyökerek az emberek" – írja egy kommentelő és milyen igaza van: miért kell egyfolytában arról beszélni, hogy valaki túl kövér vagy túl sovány, csúnya, nem elég divatos és még sorolhatnánk? Más minősítése nem is lehet egy lánynak, mint az, hogy szép-e vagy sem? Ráadásul megint egy kedvenc témánknál vagyunk: valamiért imádnak egyesek beleszólni abba, hogyan neveljük a gyerekünket.

"Az én gyerekemet is minduntalan lekövérezik. Még odáig is elmennek páran, hogy azt tanácsolják, ne szoptassam (6 hónapos) tovább, mert olyan nagy, hogy nincs már rá szüksége" – írja fiáról egy másik kommentelő.

Ön kiposztolná így a gyerekét?

"Mi a franc? Az emberek hülyék! Imádnivaló kislány! Én is husis baba voltam, a férjem is, és a mi gyerekünk is igazi dundika. Ez így normális" – írja egy másik támogató kommentelő, akihez hasonlóból van egy rakat, szóval a szülők legalább megnyugodhatnak, nem csak troll-szörnyek élnek a neten, hanem vannak rendes emberek is. Azt viszont biztos meg fogják gondolni vagy százszor, hogy megérte-e kiposztolni szegény kislány képét, aki így egy rakat ismeretlentől kapott csúnya beszólásokat: szerencsére valószínűleg soha nem fogja megtudni a dolgot.

Oszd meg másokkal is!
Mustra