A nők a való világban síró gyerekeket posztolnak

Nagy az isten állatkertje, de nem baj, mert nagy az isten Instagramja is. Most éppen az őszinte (értsd: saját gyerekükből lájkért oltári marhát kreáló) anyukák egyik új oldaláról, a Women in real life nevű csoportról beszélünk, ahová mindenféle olyan esetet pakolnak (valamilyen érthetetlen okokból elsősorban nők), ahol az derül ki, milyen is az igazi anyaság, írja a dailymail. 

A csoportosulást egyébként a Real Simple magazin találta ki éppen azért, hogy ne csak a tökéletesen beállított képeket lehessen felpakolni a netre, hanem azt is, ha teszem azt összefestékezi magát a gyerek, vagy szomorúan néz. Hogy aztán ennek mi értelme van, azt mindenki eldöntheti maga, de akinek van gyereke, az aligha lepődik meg, ha az megeszi anya szájrúzsát, vagy kipakolja a táskáját a bankkártyája után kutatva. 

Úgy tűnik azonban, hogy mégis van meglepetésereje az efajta cukiságnak, mert nagyon büszkék az anyukák, hogy vannak képek, amik ezernél is több lájkot kaptak. Hogy ezek a képek miért rejtenek nőket a való életben az ugyanolyan rejtély számunkra, mint az, hogyan lehetnek életképesek az anyaság nehézségeit fotózáskor nem megfelelően viselkedő gyerekekben-mérők. Hát, tényleg marha nehéz az anyaság, ha az embereket ez teszi boldoggá, de mint azt már fent is írtuk nagy az a bizonyos állatkert. Is. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek