Pusziltató anyukák, húzzatok a francba!

Emlékszem anyám barátnőjére és annak fiára. Anyámék barátsága általános iskolás koruk óta tartott, Jancsika mindössze egy héttel született korábban mint én, sülve-főve együtt jártunk mindenfelé. Hogy milyen indíttatás vezérelte Jancsika anyját, hogy rám uszítsa a fiát, mai napig nem értem, de tisztán él még bennem a kép, amikor Ildikó néni random pillanatokban szólt, hogy Jancsika fusson oda hozzám és pusziljon meg. Az meg jött.

A hátam közepére nem kívántam az egészet, hányingerem volt, löktem el magamtól, az meg csak nem adta fel, kapaszkodott a nyakamba, úgy próbált szájon csókolni. Dühösen, elkeseredetten és megalázottan kapálóztam, anyáink meg baromira jól szórakoztak a jeleneten. Három-négy évesek lehettünk. 

Jancsika sajnos a későbbiekben sem adta fel, neki senki nem mondta azt, hogy kérdezés nélkül nem csókolunk meg senkit, ha pedig a másik fél nem akarja, békén kell hagyni. Neki tök természetes volt, hogy az általános iskolában is erőszakosan nyomult, ha átvittem a házi feladatot, lefogott, úgy akart csókolózni. Hogy anyáink ezeken a jeleneteken is röhögtek volna, nem tudom, mert szégyenemben nem mertem szólni senkinek. 

A világ azóta sem változott, a fiús anyák valami okból kifolyólag ráküldik a gyereket a kislányokra. Szerencsétlenek legtöbbször a hagyd magad, előbb szabadulsz elvek szerint csendesen, méla undorral arcukon tűrik, hogy a srácok nyálasan szájon csókolják őket a homokozó szélén, ekkor az anyukák visongva alélnak el, mennyire cukik már ezek a manócskák. Ha a kislány menekül, az is cuki, nagyokat kacagnak a nyomorán. Egyesek még meg is örökítik a vergődés pillanatait. Az alábbi videóra például nemrégiben bukkantam, a feltöltő nem sok mindent fűzött a jelenethez, csak annyit, hogy igazán mókás. Ezzel több százezren egyet is értettek.

Basszus, tényleg mulatságos lenne egy kislány görcsös menekülési kísérlete? És akik ezt cukinak gondolják, azoknak hol a határ, meddig vicces egy ilyen jelenet és honnantól tahóság? Miért nem lehet megtanítani egy kisfiút arra, hogy rákérdezzen, szabad-e az ölelés, a puszi? Miért nem lehet elküldeni a francba azokat a felnőtteket, akik ezt támogatják? 

Oszd meg másokkal is!
Mustra