no

Generáljon magának gyereket online

Hiánypótló alkalmazást tett elérhetővé honlapján a német T-csoport, a Baby Generatort használva megnézhetjük, hogyan fog kinézni a gyerekünk. Ehhez csupán a szülőpáros fotóját kell feltölteni, és máris választhatunk, hogy csecsemőnek vagy nagyobb gyerekként szeretnénk megnézni, fiút kérünk-e vagy lányt, sőt, még a meghatározó színeit is kiválaszthatjuk.

longhoria-tile

Ha pedig nagyobbat merünk álmodni, az előre feltöltött celeb-adatbázisból azt is kipróbálhatjuk, milyen utódot hoznánk létre Brad Pittel, vagy Angelina Jolieval.

A Baby Generator használatával a közös gyermek fotója pillanatok alatt elkészül, és megosztható a Facebookon vagy egy gombnyomással továbbküldhető emailben, de le is tölthető gépünkre.

A fotók kiválasztásánál érdemes szem előtt tartani a minőséget, és azt, hogy a képen az arc vonalai jól kivehetőek legyenek. A legjobb egy közelről készült profilkép, akár egy igazolványkép.

Aki szeret ilyenekkel játszani, annak ajánlom a már előre feltöltött sztárfotókat, lehet őket szabadon variálni, és persze azt is kipróbálhatjuk, hogy hogyan nézne ki a gyermekünk, ha valamelyik híresség lenne a másik szülője. Én magam is kipróbáltam, hogy milyen lenne a fiam, ha Brad Pitt lenne az apja. (Szép gyerek lett, de a meglévő persze szebb). Meg azzal is érdemes próbálkozni, mennyire jár közel a masina a valósághoz, ha feltöltjük gyerekeink anyjának/apjának fotóját a sajátunkkal.

Galériánkban néhány külföldi hírességet boronáltunk össze, csak, hogy lássuk, vajon hogyan nézne ki a közös gyerekük, és szerkesztőnk azt is kipróbálta, mennyire közelít a program által generált gyerek a ténylegeshez..

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra