SOTE I- Úgy viselkednek, mintha egy kiképzőtáborban lennél

Olvasónk sajnos nem szokványos kórházfigyelőt küdött. Imcsi története következik a SOTE I-ről, amely ebben a történetben súlyosan leszerepelt. Intézményileg és emberileg egyaránt.

Sajnos már az előző figyelő is rosszul sült el a SOTE I-ről.

I. számú Női Klinika

Szülés ideje

2011. július

Egyéni tapasztalat

Négy korábbi vetélés után, a 21. héten súlyos fejlődési rendellenesség indokolta a "szülést", amit hivatalosan a terhesség megszakításának hívnak. Holott a dolgok lefolyása ugyanaz, mintha szülnél. Csak itt az "ajándékodat" nem viheted haza. Az én orvosom máshol van, így külsősként minden beavatkozást tanulókkal végeztettek rajtam. Végzett orvost összesen a négy nap alatt háromszor láttam. Minden alkalommal beszóltak, vagy leszúrtak valamiért. Az osztályon véres lepedőmet nem cserélték, csak megfordították.

Pontozás: 10/0

Szülőszoba

1-3 ágyas szobák vannak. Zuhanyzóval. Tiszták, felszereltek, akár egy amerikai piláteszterem.

A párom bent lehetett.

Én 2,5 napot töltöttem tágítással, "vajúdással". Nem sétálhattam a folyosón, csak a szobában, ahol egy másik hölgy is szenvedett. Ott ismét csak tanulókkal volt kapcsolatom. Vagy nővérekkel, akik szintén piszkálódtak. Pedig rajtam kívül csak 2 szülő nő és a szobatársam volt. Viszont az utolsó pár órára megérkezett a Világ Legkedvesebb Szülésznője, Klárika,  aki ezt a szörnyű eseményt segített átvészelni, végigcsinálni.

Pontozás: 10/5

Szubjektív vélemény

Hacsak nincs ottani fogadott orvosod, úgy viselkednek, mintha egy kiképzőtáborban lennél, ahol nem teljesítesz megfelelően. Ezért lépten-nyomon lekapnak a 10 körmödről. És persze kérdezni meg kimondottan ciki. Nincsenek tekintettel sem a lelki, sem a fizikai fájdalmaidra. Borzasztó társaság. Egy rémálom volt az a pár nap.

Ajánlom-e másoknak?

Semmi esetre sem.

Imcsi

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek