Hogyan tovább a szülés után: a Poronttyal kedvezményt is kapsz!

Nők és karrier – ráadásul mindez a gyerek után. Lehetséges? Futja erőnkből, akarásunkől, időnkből? Naná, mi mindent tudunk. De azért jól jön a segítség. Mint például az Üzletanyu Konferencia, melyre most a Poronttyal ráadásul kedvezményel jelentkezhetsz.

Magyarországon a világon egyedülálló módon 3 évig maradhatnak otthon az anyák a gyermekeikkel. Az anya és a gyermek számára is ajándék ez a 3 év, van idő megismerni egymást, van lehetőség akkor közösségbe adni a kicsit, amikor valóban megérett rá – és jut idő átgondolni az anyának is a saját életét. Mit és hogyan szeretne dolgozni a jövőben? Ugyanazt folytatná vagy valami másba kezdene-e?

Ugyanakkor a 3 év gondolkodási idő nem csak lehetőség, de gyakran kényszer is: az anyák közel felét nem veszik vissza a GYES után az eredeti munkahelyére, a családi élettel összeegyeztethető állást, bölcsődét találni pedig nagy kihívás. Ebben a helyzetben segít az Üzletanyu Konferencia.

A gyermekvállalás nehéz döntések elé állítja az anyákat:

1. Eldöntheted, hogy teljesen lemondasz a munkáról és csak a gyermekneveléssel foglalkozol

2. Kereshetsz átmenetileg részmunkaidős vagy távmunkás állásokat (ha találsz) a korábbinál jóval kevesebb fizetésért

3. Megpróbálhatod összeegyeztetni a munkahelyet és a családot - ám ez komoly lemondásokkal és kompromisszumokkal jár.

Mit lehet tenni?

Számos lehetőség van a helyzet megoldására az átképzésen és az álláskeresési praktikák elsajátításán keresztül egészen a proaktív munkahelyteremtési technikákig és a saját vállalkozás indításáig,  ezeket mutatják be 2011. május 20-án az Üzletanyu Konferencia előadói.

Szó lesz a női életpályáról és karrierről, hogy el tudd dönteni, milyen munkastílus állna közelebb hozzád, és szó lesz énmárka-építésről, proaktivitásról, a vállalkozás és az online vállalkozás lehetőségeiről egyaránt. Foglalkoznak azzal is, mi az, amit már a GYES ideje alatt megtehetsz a munkába való visszatérésed érdekében, és, hogy milyen törvényes lehetőségeid vannak a munkára, vállalkozásra ezidő alatt. A kerekasztal-beszélgetésen pedig adótanácsadó, vállalkozásfejlesztési tanácsadó, TB-tanácsadó, könyvelő és marketingesek segítenek megválaszolni a kérdéseidet.

További részletek és jegyváltás itt: www.gazdagmami.hu/uzletanyu

Poronty-kedvezmény!

Ha megrendelésnél beírod a Kuponkód mezőbe a "poronty" kódot, 5% kedvezményt kapsz a jegy árából!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek