Terhesnapló: Csányi Sándor és Bruce Willis nem juttat a csúcsra

23. hét

pocak23

Tömeg: 59,6 kg

A terhességben azt is szeretem, hogy rengetegszer álmodom színes, érdekes, már-már valóságosnak tűnő dolgokról. Sok közülük erősen szexuális tartalmú, és vannak teljesen életszerűtlen álmok is. És van, amikor a kettő keveredik: például csak ilyenkor vagyok képes olyan hülyeségeket álmodni, hogy szexelek a színész Csányi Sándorral vagy Bruce Willissel. Igaz, még mindig jobban jártam, mint egy barátnőm, aki folyton a nőgyógyászával kavart álmában. Akkor már inkább a Csányi. Bár egy adag sűrített tejnek jobban örülnék.

Nem érdekelnek az olyan elméletek, hogy azzal álmodik az ember, amire vágyik, mert ha így lenne, akkor valóban sűrített tejek között repkednék, mint a Motkány a makk-mennyországban. Előző két terhességemnél is rengeteget szexeltem álmomban, bár határozottan emlékszem, hogy akkor többször orgazmusom is volt. Most vagy Bruce Willis ennyire béna, vagy ez a terhesség más, mert eddig még nem sikerült álmomban eljutni a csúcsra.

Élőben annál inkább. Rekordokat döntögetek gyorsaságban: az altesti vérbőségnek köszönhetően ugyanis rendkívül hamar élvezem a dolgokat, és hála az elmúlt hányingeres korszaknak és a hormonoknak, a középső harmad jellegzetességeként a libidóm a csillagos egekben van. Talán ezért fordulhat elő álmaimban a nem megfelelő partnerválasztás.

Sok kismama nem mer beszélni a szexről, sőt, nem is űzik ezt a kellemes sportot terhességük alatt: vagy mert a hormonoknak köszönhetően egyáltalán nem kívánják, vagy a férjük nem kívánja őket, vagy félnek, hogy kárt okoznak a babában. Pedig egy normális terhességnél a szex egyáltalán nem okozhat gondot, sőt, az orgazmus közben felszabaduló boldogsághormonok a babára is jó hatással vannak.

A lényeg, hogy ne hagyd elveszni azt a rengeteg szexuális töltést, amitől sugárzik a kismama a középső harmadban. Az utolsó hetekben a hasad helyén lévő hatalmas görögdinnyének és a lomhaságodnak köszönhetően úgysem marad más örömforrás, mint a sűrített tej, a vibrátor vagy az erotikus álmok. És akkor még Csányi Sándornak vagy Bruce Willisnek is örülni fogsz.

Oszd meg másokkal is!
Mustra