OFFLINE

A koszorúslány ruha nettó kibabrálás

nemoszi 2017. július 12., szerda 08:10

Téged is próbált már menyasszonnyá avanzsált barátnőd meggyőzni arról, hogy a szörnyű pasztellszín habcsók koszorúslány egyenruha nem is pénzkidobás, mert mennyire jól jön majd még neked ebben az életben? Akkor szeretni fogod Heidi Bruce Mann húzását!

Emlékszem, nekem a kötelező szalagavatós osztály-egyenruhámnál került elő az az indok, hogy azért éri meg varratni és a kelleténél nagyobb összeget kiadni az elképsztően ronda barnás-bordós anyagból készült pornótitkárnő-szerelésre, mert ez a ruha milyen jól jön majd még! Lehet majd benne menni állásinterújra! Na persze. Egy estén át is szar volt viselni az előnytelen szettet, hiába került kétszer annyiba, mint bármelyik addigi szerelésem. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki a vizes vb-s formaruha?

Adamek Alma 2017. július 10., hétfő 16:28

Pár nap és a fél világ láthatja a The Four által tervezett hostess ruhákat. Szerinted milyenek lettek? Szavazz!

Az olimpiához hasonlóan a július 14-n kezdődő 17. FINA világbajnokság formaruháira is pályázatot írtak ki a szervezők a Design Terminállal karöltve. A fiatal magyar tervezők munkái közül végül a The Four kollekciójára bökött rá a zsűri, így a bézzsel megbolondított kék-fehér kosztümökkel és túl rövid zakókkal nézők millió találkozhatnak majd a vizes világbajnokság díjátadóin.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1174 szavazat 4516 szavazat

Tíz hely, ahol az unokáid már nem fognak nyaralni

rté 2017. július 9., vasárnap 10:49

Ha semmin nem változtatunk, ötven éven belül nem lehet majd nászutazni a Maldív-szigeteken, síelni az Alpokban, lebegni a Holt-tengerben vagy várost nézni Velencében. Merthogy addigra ezek a helyek egyszerűen eltűnnek a Föld színéről.

Az Independent és a Business Insider összeszedte azokat a turistakedvenc helyeket, amik egy évszázadon belül eltűnhetnek a Föld színéről. De van olyan is, ami – ha így folytatjuk – 2030-ra már nem lesz sehol: ez a dátum valljuk be, döbbenetesen közel van. Viszont nehéz lenne jó szívvel ajánlanom, hogy ülj repülőre és nézd meg őket, amíg lehet, mert a turisták áradata, és a légiforgalom nagy mértékben hozzájárul ezeknek a helyeknek a pusztulásához. Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy ha szeretnénk, hogy az unokáink is láthassák ezeket a helyeket, sürgősen változtatnunk kell – akár kicsiben, például így, vagy így.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezentúl az utazás se kifogás az edzés elhagyására!

km 2017. július 7., péntek 07:42

A szép nyári test télen készül, mint azt sokszor hallhattuk már: ennek a kijelentésnek a második felét nemigen hangoztatják, de ezek szerint nyáron készül a tespedt téli test. Merthogy nyáron meleg van és amúgy is rengeteg dolga van az embernek, például nyaral, olyankor meg messze az edzőterem, még messzebb az edző.

Ha te nem szeretnél több kilóval nehezebben hazatérni egy kellemes tengerparti nyaralásból, vagy fontosnak érzed, hogy egy 8-10 órás autóút alatt is rendesen átmozgasd elgémberedett tagjaid, akkor ezt a cikket neked írtuk! Gödrösi Ádám humán kineziológust, torna- és street workout edzőt kértük fel, hogy mutasson pár olyan gyakorlatot, amit minden különösebb gond nélkül, akár sportosabb utcai ruhában is elvégezhetünk egy autópályapihenőben is. Ádám 12 átmozgató, de rendesen fárasztó feladatot mutatott meg, melyeket azonnal ki is róbáltunk és jelentjük, nagyon jók!

Azért mielőtt belevágnánk, fontos elmondanunk pár dolgot: a gyakorlatok egészséges embereknek lettek összeállítva, úgyhogy mielőtt nekikezdenétek, győződjetek meg arról, hogy nincs-e mozgásszervi problémátok! Ha ti is autóval dolgoztok, mint mi, mindenképp állítsátok le a motort és húzzátok be a kéziféket! Mi jellemzően a csomagtartó környékén mozogtunk, persze bárhol lehet, akár egy közeli padon is, annyi csak, hogy a motorháztető esélyes, hogy túl forró és piszkos lesz ahhoz, hogy ott kezdj el gyúrni!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés