OFFLINE

Heti kedvenc: bézs kabát, az ősz elengedhetetlen kelléke

moana 2015. szeptember 16., szerda 13:43

Hiába kecsegtetnek az meteorológusok 30 fokkal ezen a héten, azért már nem csak az éjszakák hűvösek, és egy vékonyabb kabát nélkül már nem nagyon érdemes elindulni otthonról. A ballonkabát vagy az ahhoz hasonló felöltők természetesen ebben a szezonban is divatosak lesznek, ezért választottunk egy ilyen ruhadarabot e heti kedvencünknek. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Késsel uszít a menekültek ellen egy békéscsabai bolt

etelka 2015. szeptember 16., szerda 10:49

Az Adrenalinstore igyekszik kivenni a hasznát a menekültek áradatából, kíváncsiak vagyunk, vajon mennyi pénzt tudnak csinálni a helyzetből: a békéscsabai vállalkozás ugyanis két pólót dobott piacra, melyek közül mindenki választhat kedvére attól függően, hogy szimpatizál-e a menekültekkel, vagy sem. A trikókra jelenleg előrendelési lehetőség van, áruk nem ismert. Hasonlóan hergelte nemrég a népet egy harisnyabolt is, szerintük ráadásul vicces is, hogy hírlevelükben a menekültek ellen uszítanak. 

A kommentelőket szerencsére nem kell félteni, jó szokásuk híven egymásnak estek a márka Facebookján, van, aki azonnal agyonlőné az összes menekültet, más a grafikust akasztaná fel. Az nem derül ki, hogy a cég tényleg megvalósítja-e a terveket, vagy csak így akarták megismertetni az üzletet Magyarország szélesebb néprétegeivel, mindenesetre utóbbi már össze is jött. Kérdés, hogy ezek után lesznek-e tömegek, akik olyan cégtől akarnak vásárolni, aki késsel fogadná a menekülteket?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Öltözzön olcsón csövesnek, mint Kanye West!

mzd 2015. szeptember 16., szerda 09:40

Elég cikik vagyunk, ugyanis a mai napig nem tudtunk rájönni, mitől olyan kelendőek Kanye West cuccai. És valószínűleg kisebbségben is vagyunk, hiszen ha a rapper felvesz valamit vagy rákerül a neve valamire, az azonnal készlethiányos lesz. Hasonló a helyzet most az egyik pulóverével is, amihez hasonló egy évvel ezelőtt senkit nem érdekelt az üzletekben, most viszont konkrét riadólánc alakult ki arról, hogy hol milyen színben és méretben kapható – írja a Complex. A H&M pulóverét itthon is megtalálja – 6990 forintot kérnek érte.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A mangalica döntötte el, kik mennek a hazai Bocuse d'Or-ra

Divany.hu 2015. szeptember 15., kedd 14:31

Lezárult a Magyar Bocuse d’Or Akadémia pályázata, a zsűri értékelte eldöntötte, hogy a világ leghíresebb szakácsversenyének decemberben esedékes magyar selejtezőjén kik mérhetik össze tudásukat. A pályázat célja a legalkalmasabb, legtehetségesebb szakácsok megtalálása, akik közül a selejtezőt, majd a februári döntőt követően dől el, hogy a Budapesten megrendezésre kerülő Bocuse d’Or Europe versenyen ki képviselheti Magyarországot.

2016. májusában Európa 20 országa versenyez hazánkban. Ha a korábbi magyar versenyzőkhöz; Széll Tamáshoz és Molnár Gáborhoz hasonló sikeres szereplés megismétlődik, a magyar versenyző ezen a versenyen kvalifikálja magát a Bocuse d’Or Lyon 2017-es világdöntőjére. A Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke, Hamvas Zoltán elmondta; „A pályázati felhívásra minden várakozást felülmúlva 19 érvényes pályázat érkezett. A zsűri elsősorban a kidolgozottságot, a szezonalitást, a húsok és köretek arányát, valamint a változatos technológiák használatát értékelte, de emellett fontos szempont volt a befektetett munka is, hiszen a Bocuse versenyzőkre kemény munka vár. Olyan embert keresünk, aki képes sokat dolgozni a célért.”  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vajon ön tudja, hogy illik szusit enni?

Dívány 2015. szeptember 15., kedd 13:49

Szusit készíteni nem nagy ördöngösség (oké, profin csinálni az), rendelni meg egészen egyszerű, ha az embernek éppen van annyi pénze egy vacsorára, de a szusit megenni, na azt viszont egyáltalán nem olyan egyszerű. Mármint illedelmesen megenni.

Hiszen hiába gyűrűzött be hozzánk az elmúlt évtizedben a japán konyha, azt senki sem tanította meg nekünk, hogyan illik japán ételeket enni. A pálcikahasználatban mondjuk már nem vagyunk rosszak, tudjuk, hogy a vékonyabbik végével fogjuk meg az ételt, nem nyaljuk le és nem kardozunk vele, de a szusievés finom részleteivel már nem mindenki van képben. Most Peter Arkle New York-i grafikus erről készített egy szuper infografikát. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki a hangszórós hátizsák?

Menő/Ciki

bb 2015. szeptember 15., kedd 10:46

Nem mindennapi hátizsákot villantott a Black Eyed Peas egyik alapítójaként ismertté vált Will.i.am a minap a Los Angeles-i repülőtéren. A kígyóbőr vállrésszel piacra dobott uniszex darab különlegessége a sokszög forma, valamint a beépített hangszórók, amelyek feltételezhetően működnek is. A trendi hátizsák valószínűleg annak a háromszög alakú fekete hátizsáknak a továbbgondolása, amit a negyven éves zenész cége, a saját fejlesztésű, mesterséges intelligenciával foglalkozó i.am + dobott piacra a tavalyi évben.

Távolról sincs vége, olvasson még »
849 szavazat 1000 szavazat

Teszt: mini ivójoghurtok a gyerekekre célozva

Tuna Judit 2015. szeptember 14., hétfő 12:27

Régóta kacérkodunk a gondolattal, hogy teszteljük a minipalackos "gyerekcsábító" ivójoghurtokat. Mivel a legtöbb különféle márkát epresből tudtuk összeszedni, ezt választottuk a vakteszthez, de a paletta persze nagyon széles. 

A teszt kiértékelése közben vetettünk egy pillantást az összetevőkre is, nyilván hüledeztünk a cukormennyiségen, na, meg a rizskeményítőn. És oké, hogy ezeken felül meg tele vannak nyomva vitaminokkal, de biztos, hogy ilyen áron kell a szervezetbe juttatni őket?! És hogy mi van még ezekben a termékekben pontosan, olvassa el lejjebb, a hajtás után!

A joghurtokat kizárólag érzékszerveinkre hagyatkozva teszteltük, most is, ahogyan az már lenni szokott vakteszt keretein belül. A pontokat az ízre és az állagra adtuk, a legjobb pontot az kapta, amelyiknek az íze a legjobban hasonlított az eperre, nem volt egetverően édes, közepesen lágy volt - szóval se nem ihatatlanul sűrű, se nem levesesen híg. A maximálisan elérhető pontszám 25 volt, sok középmezőnyös akadt és csak egy verte ki a biztosítékot, de az nagyon. Ha érdekli milyen fejet vágtunk a teszt közben, itt megnézheti. 

Utólag azt is szemrevételeztük, hogy melyik kapható visszazárható kupakkal, szerintünk ez egy jobb megoldás, úgyhogy ezt is megmutatjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bukdácsolás és koppintásgyanú a Givenchy bemutatón

aa 2015. szeptember 14., hétfő 09:31

  Reméljük, hogy velünk együtt ön is izgatottan várta már a 2016-os tavaszi-nyári divathét kezdetét, ami nem is kezdődhetett volna máshogyan, mint egy kis botladozással. Természetesen a következő nap is tartogatott meglepetéseket a divatrajongók számára, mivel az 1952-ben alapított francia luxus divatház, a Givenchy nem csak butikot nyitott idén New Yorkban, de úgy döntött, hogy a tengerentúlon mutatja be kollekcióját is - és ez a bemutató is igen mozgalmasra sikeredett.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kinek áll jobban különkiadás: Velencei Filmfesztivál

mzd 2015. szeptember 14., hétfő 08:50

Jó régen volt olyan posztunk, ahol a celebnők ruháit a kifutós verziójukkal állítottuk párba. Ezért úgy döntöttünk, hogy a Velencei Filmfesztivál legjobb szettjei mellett mutatunk három olyan hírességet is, akik valamelyik divatház felismerhető ruhájában vonultak fel a nemrég végződő fesztivál vörös szőnyegén. Kasia Smutnia, Alessandra Ambrosio és Juliette Binoche a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt a tökéletes harisnya titka

ermiz 2015. szeptember 13., vasárnap 15:03

Talán sikerült megoldást találni arra a kínzó kérdésre, milyen harisnyát vegyen fel az ember, hogy az tuti passzoljon az időjárási körülményekhez, mindezt pedig dr. James Hind statisztikusnak köszönhetik a nők – és persze a harisnyahordó férfiak –, aki a Nottingham Trent egyetemen tanít. A 39 éves statisztikus abban látja a megfelelő harisnya titkát, hogy meghatározza a szélsebességet és a hőmérsékletet. Utána pedig elég egy egyszerű képlet, hogy ne izzadjunk és ne is fagyjunk meg a harisnyában – osztotta meg a jó hírt a Daily Mail.

Az egyenlet állítólag azután született meg, hogy Hind Robin Hood jelmezbe bújva szórakoztatta a Nottinghamba látogató turistákat, ehhez pedig zöld harisnyát viselt. A képlet segítségével elkerülhető, hogy túl magas vagy túl alacsony den számú harisnyát viseljünk. "Egy éven át hordtam harisnyát, nap mint nap. 1997-ben egy 150 denes harisnya mentette meg az életem a tél folyamán" – nyilatkozta a statisztikus, akiben láthatóan mély nyomokat hagyott Robin Hood. A képlet az egész Egyesült Királyságban alkalmazható. 

A szigmoid-görbét használó képletben a szél (w) és a hőmérséklet(t) alapján számolják ki a megfelelő den számot. A képlet kiötlője ugyanakkor azt javasolja, 25 fok felett ne hordjunk harisnyát (pisztolyost se), nulla közeli hőmérsékletnél pedig inkább a leggingset húzzuk elő a szekrényből. 

Mi az a den?

A finom női harisnyanadrágok csaknem kizárólag poliamid (nylon) filamentfonalból készülnek. Ennek a fonalnak a finomságát denier-ben (ejtsd: dönié, rövidítve: den) vagy dtex-ben mérik; a denier-ben megadott érték azt jelenti, hogy az adott fonalból 9000 méter hosszú darab hány gramm tömegű, a dtex-ben megadott érték ugyanezt 10.000 méterre vonatkoztatja. Ezt az adatot a csomagoláson általában feltüntetik. Minél kisebb ez a szám, annál vékonyabb fonalról van szó. A vékony harisnyanadrágok harisnya részéhez 15-30 den (17-33 dtex) finomságú fonalat használnak, a nadrág részhez ennél vastagabbat, többnyire 40 den (44 dtex), ritkábban 60 den (67 dtex) finomságút. A vastag, télire ajánlott harisnyák nem ritkán 80-100 denesek.

Forrás: Wikipedia

Kedvenc családi sütink - sült túrótorta

Katucikonyha 2015. szeptember 13., vasárnap 10:06

Az egyik kedvenc családi sütink, amit nyáron friss gyümölcsökkel, télen lekvárral tálalok. Igazán nem igényel sok munkát, a vékony tésztára egy vastag, vaníliás túróréteg kerül.

Ha időt szeretnénk spórolni vele, előző este begyúrhatjuk a tésztát, bekeverhetjük a túrókrémet, és másnap már csak pár percet kell foglalkoznunk vele. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

9 szépségtrükk, aminek semmi értelme

aa 2015. szeptember 13., vasárnap 09:24

2015-re azért a legtöbb aktív internet felhasználó rájött már arra, hogy nem minden úgy van, ahogy az az interneten fel van tüntetve. Ilyen féligazságokkal és túllihegett tévhitekkel van tele például a nők egyik kedvenc inspirációs oldala, a Pinterest is, ahol a szépen fotózott receptek és lakásfelújítással kapcsolatos ötletek mellett számos olcsón és házilag előállítható kamu szépségtrükk is kering. A Huffington Post összeállított egy listát a legértelmetlenebb házi praktikákból. Nézze meg a hajtás után,hogy milyen házibuherába nem érdemes belevágnia!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hun hajviselet hengerli le a celebvilágot

Dívány 2015. szeptember 12., szombat 17:08

Ha eddig csupán azért csavart kontyot a feje tetejére, hogy ne lógjon bele a haja a Nutellás bödönbe, miközben a sorozatát bámulva döglik a kanapén, van egy jó hírünk: már kimehet vele az utcára is. Sőt, menő is lesz. A celebek ugyanis rákattantak a fejbúbra csavart félkontyra, amit egy angol szóvicc alapján csak hunnak becéznek. (Angolul a konty bun, ez meg ugye egy félkonty, azaz half bun, amit ha összevonunk hun lesz belőle. Hun, mint Attila volt.) Elkészíteni szerencsére elég egyszerű, nézze meg a videóban, nem egy nagy etvasz. És nézze csak, így áll ez a celebeknek:

Melyik ruhában szebb Natalie Portman?

nemoszi 2015. szeptember 12., szombat 13:15

Natalie Portman épp a torontói filmfesztiválon (Toronto International Film Festival, avagy TIFF) parádézik, mivel ott mutatják be a főszereplésével készült legújabb filmet, az "A tale of love and darkness"-t (melynek egyben ő volt a rendezője és forgatókönyvírója is). A színésznő remekül szokott öltözni, most 24 óra leforgása alatt rögtön két nagyon szép estélyit is megmutatott rajongóinak: a szeptember 9-én este tartott adománygyűjtő esten egy Dior haute couture kreációban, 10-én, a filmpremieren pedig egy személyre szabott Lanvin estélyiben brillírozott.

Melyik szett jobb?

 • 435
  A Dior
 • 532
  A Lanvin

A csillagokkal díszített, halvány nude színű Lanvin estélyihez a 34 éves színésznő Bally szandált és Tiffany & Co.fülbevalókat viselt – írja a Justjared.com. A Dior ruha pedig bonyolultabb, mint gondoltuk, ugyanis a fémkarikákból álló, páncélmellényre emlékeztető felsőrész bizony tényleg egy külön mellény, melyet Portman a nyomott mintás selyem-sifon Christian Dior haute coutre ruha fölé vett fel filmje premierjére. Az összeállítást további Dior kiegészítőkkel dobta fel, úgy mint clutch-táska, ékszerek, szandál – de utóbbi a Red-carpet-fashion-awards szerint nem volt jó választás, mert jobban illett volna a pasztelles ruhához egy világos cipő. Ön hogy látja a dolgot? A Dior vagy a Lanvin ruha áll jobban Portmannek?

Kicsit másként: dióbundás rántott karaj

Katucikonyha 2015. szeptember 12., szombat 09:33

A magyar családok valószínűleg leggyakrabban rántott húst esznek hétvégén. Ezt dobjuk fel kicsit a bunda felturbózásával.

Használhatunk hozzá diót, de vegyesen is mindenféle finom csonthéjast: mandulát, kesudiót, mogyorót. Ha pedig mégis inkább sütőben sütne parmezános rántott húst, kattintson IDE

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézze meg a Burning Man fesztivál legvadabb szereléseit!

aa 2015. szeptember 12., szombat 08:59

Nemcsak a brooklyni Afropunk fesztivál szólt nagyot az idei fesztiválszezonban, hanem a Burning Man is, amit 1986 óta rendeznek meg a nevadai sivatagban található Black Rock Desert városban. Az egy hetes móka arról a hagyományról kapta a nevét, hogy minden évben, a fesztivál utolsó napján felgyújtanak egy óriási ember formájú szobrot. A fesztiválnak minden évben más-más művészeti témája és mondanivalója van, idén például a Carneval of Mirrors (Tükrök karneválja) néven futott a buli, ahol ezúttal is rengeteg jól öltözött fesztiválozó gyűlt össze a sivatagban. Nézze meg a hajtás után a Burning Man elképesztően vagány szereléseit!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mutatjuk a USE Unused első férfikollekcióját

mzd 2015. szeptember 11., péntek 19:50

Kedden írtunk arról, hogy kezdetét vette a USE Unused (R)evolution 360° névre keresztelt programsorozata. Ez nemcsak amiatt izgalmas, mert újra megvásárolhatóak az elmúlt 10 év legnépszerűbb ruhái, de most debütált a 2004-ben alapított márka első férfikollekciója is. Ellátogattunk a showroomba, ahol magunkra öltöttük a jövő tavasz-nyári darabokat – a galériában az árakkal együtt megtalálja őket!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megvolt az első divathetes botladozás

nemoszi 2015. szeptember 11., péntek 14:45

A feltörekvő tehetségeknek, a New York-i fashion week keretében szervezett VFiles bemutatósorozat szeptember 10-i estjén David Ferriera 2016-os tavaszi-nyári bemutatóján az egyik modell nem bírt a túl szőrös és túl magas cipőben vonulni, úgyhogy némi botladozás után levette a szörnyű lábbelit. Ferriera egyébként 2016 nyarára valamiért rengeteg bundát küldött kifutóra és szintén nem tudjuk miért, de a fekete-sárga színkombinációt érezte a legerősebbnek. Ha nem csak az esés érdekli, hanem a nagy sárga madárnak és méhecskének öltözött többi modell is, akkor a fentebb található linkre kattintva nézelődhet a VFiles oldalán!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Pénteki süti: Nagyi amerikai krémese

Piszke 2015. szeptember 11., péntek 08:40

Hosszasan nyomoztam a családban, mire kiderült, hogy hívják ezt a süteményt, ami nekem a nyolcvanas-kilencvenes évekből ismerős, de mindenkinél csak papírcetlin-kisfüzetbe volt felírva, általában valamelyik kolléganő nevére utalással. Az eredeti receptekben pudingport használtak a lényegében krémes jellegű réteghez, alapként pedig vizet, na és persze rengeteg cukrot.

Fotó: Piszke

A kicsit átfazonírozott összetevőlista eredményeképpen csökkent a cukortartalom, és marad ugyan négy felesleges tojásfehérjénk, de az nagyszerűen fagyasztható, felhasználható habcsókhoz, püspökkenyérhez vagy akár macaronhoz. Ezzel szemben kapunk az ipari vanillin és az ételfesték helyett egy valódi vaníliával ízesített, tojás- és tejalapú, mégis könnyű krémet, ami magasabb kategóriába emeli ezt az egyébként nem is bonyolult, és nagyon kiadós süteményt.

Ha a krém elkészült, a sütit csak hűtőben – és egy napnál ne hosszabb ideig – tároljuk, mivel a tojásfehérje nem hőkezelt benne.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tényleg elárasztotta a boltokat a 70-es évek divatja

mzd , km 2015. szeptember 11., péntek 08:35

Alig vártuk a szeptembert és ezzel együtt az új szezont, már csak azért is, mert elképesztően kíváncsiak voltunk, hogy a hónapokkal ezelőtt belengetett 70-es évek láz vajon tényleg megérkezik-e a boltokba. Jelentjük, igen: hét üzletben jártunk és kevés kivétellel tobzódtak a hasított bőr, barna és okker színű, illetve rojtokkal díszített holmikban. Ahogy sejtettük, visszatért a trapéz is, a férfiakra pedig a bőszárú nadrágokon kívül még a kockás ingek várnak – de azok korlátlan mennyiségben. Bershka, H&M, Pull&Bear, Reserved, Mango, Springfield és Zara a hajtás után, női és férfi szemmel is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Horogkereszt alakban rakott csizma miatt hisztizik a nép

etelka 2015. szeptember 10., csütörtök 21:04

Látja a képen a horogkeresztet?

 • 178
  Igen, persze
 • 669
  Nem, ez hülyeség

Áll a bál Valentinóéknál. Az olasz divatházra most egy rosszul elhelyezett minta miatt szálltak rá az önérzetes divatmániások. Történt ugyanis, hogy Instagram oldalukra kitettek egy Celia Birtwell textiltervező által megálmodott csizmát – vagyis pontosabban két párat –, mely a 2015-ös öszi/téli kollekció része.

 Ámde a 4.6 millió követő egy része az ágyon heverő, rózsákkal teleszórt csizmák láttán rögtön nácizni kezdett, ugyanis szerintük a nácik által használt horogkeresztet formázza a négy csizma. Így jár, aki hülyékből él, mondhatnánk, meg hátez nem Magyarország, ahol nyugodtan lehet menekültekkel viccelődni, senkit nem érdekel – tehenénk hozzá. A Daily Mail cikke szerint mindenesetre sokan számon kérték a divatházat, hogy miért is tették ki a képet ellenőrzés nélkül, míg mások szerint annak ellenére, hogy horogkeresztet ábrázol a kép, attól még jól néz ki a csizma. 

A cég szóvivője a Femail magazin megkeresésére elmodta, hogy bár ők nem látták bele azt, amit a követőik, mivel nem akarnak senkit megbántani, és tiszeletben tartják mások érzéseit, ezért törlik a bejegyzést. 

Ez a kép a Valentino Instagramjáról eltűnt azóta. De azért ha rákattint, megjelenik a divatház oldala.
Ez a kép a Valentino Instagramjáról eltűnt azóta. De azért ha rákattint, megjelenik a divatház oldala.

A hónap legkeményebb hírlevele a harisnyanadrag.hu-é

Dívány 2015. szeptember 10., csütörtök 13:01

A Tumblr-en futottunk bele Dzsidzsinél az eddigi legkeményebb harisnyás hírlevélbe, amit valaha láttunk. Persze biztos lehet ezt fokozni, de azért a "sok a bevándorló? Feszült a helyzet? Akkor itt a MARILYN FASHION GUN! Így a pisztolyodat mindig a harisnyakötődben tudhatod" szöveg elképesztően erős (mondjuk nem annyira, mint László Petra). És kicsit sem vicces. Mondjuk a hírlevélnél csak az az erősebb, hogy a harisnya.hu-nál nem is értik, mi vele baj. És ez sem túl vicces.

Megkerestük a harisnyanadrág.hu-t a honlapjukon megadott elérhetőségeken és nem is próbálták tagadni a hírlevél létét, azt üzenik, hogy nem akartak megbántani senkit és ezt a szöveget igazán nem kéne komolyan venni. Mert ez poén. Hát mi nem igazán tudunk röhögni azon a párhuzamon, hogy ha sok a menekült, akkor jó, ha van önnél pisztoly. Egyébként a webshopban megtaláltuk említett harisnyát is, 2190 forint, ha van gyomra hozzá, rendelje meg! De inkább ne.

Farmer a borotvának, szódabikarbóna az izzadtságfoltnak

mzd 2015. szeptember 10., csütörtök 11:14

Minden háztartási trükköt szívesen veszünk (és nagy részüket ki is próbáljuk) – ezért örültünk a FashionBeans egyik friss cikkének, ahol 5 életmentő tippet osztanak meg az olvasókkal. És hogy mi a legjobb bennük? Az, hogy olyan eszközök kellenek hozzá, melyek mindenkinél megtalálhatóak otthon.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Villámvacsora: padlizsános-sajtos grillszendvics

Katucikonyha 2015. szeptember 10., csütörtök 09:22

Egy jól megrakott zöldséges grillszendviccsel bizony nem csak a vegák laknak jól. Elég egy serpenyőt előkapni hozzá, és pár perc alatt el is készül a szuper ebédünk.

Használhat hozzá halloumi sajtot, de ha ránk hallgat, a jó kis magyar gomolya is tökéletes hozzá, sőt!!! Ha bizonytalan benne, melyiket vegye, grillsajt tesztünket itt találja

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fura kézzel sminkelt, most elmondta, miért

Divany.hu 2015. szeptember 9., szerda 17:15

Blogok ezrei szólnak arról, hogyan kéne az embernek sminkelnie, tele van a padlás milliónyi szépségtrükkel: egy pont ilyen blogot ír a brit Jordan Bone is, akitől rengetegszer kérdezték meg a kommentekben, hogy miért tartja furcsán a kezét. Annyira sokszor, hogy a lány nemrég egy videóban válaszolta meg a kérdést, és ezt a Marieclaire.com is megosztotta olvasóival, nem véletlenül. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 ... 432

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés