OFFLINE

Katalin átlátszó csipkében ment az ascoti derbire

nemoszi 2017. június 21., szerda 15:28

A hercegné fehér midiruhát választott az angol lóversenyre és kicsit többet mutatott magából, mint hitte.

Elkezdődött az ascoti derbi – melyről be fogunk még számolni részletesebben is – és rögtön a nyitónapon megjelent Katalin hercegné és a királyi család jó része az eseményen. Katalin ismét egy Alexander McQueen ruhát vett fel, mint újabban kábé mindig, a Daily Mail pedig arra hívta fel figyelmünket, hogy a ruhán átsejlett a fény, így ki lehet venni a hercegné combjainak körvonalát – már ha nagyon hunyorítunk és nagyon akarjuk.

A brit lap azt sem felejtette el megemlíteni, hogy ezzel Katalin nagy elődje, Diana nyomdokaiba lépett már megint, ugyanis ő 1980-ban hasonlóan villantott szintén Ascotban. Micsoda egybeesés. Itt megnézheted a villantós Dianát, aztán szavazz alább: Katalin vajon gondolt-e erre a párhuzamra, amikor kiválasztotta a divatos, fehér, ellenfényben bizony áttetsző ruhát a nagy eseményre vagy már megint az újságok kombinálják túl?

Dianát majmolta Katalin?

  • 180
    Persze, mindig azt csinálja.
  • 960
    Dehogyis, ez teljes őrület!
  • 159
    Most pont nem, de egyébként általában Dianát másolja.
Távolról sincs vége, olvasson még »

3 tuti vízparti útvonal bátortalan bringásoknak és családoknak Ausztriában

mimi 2017. június 21., szerda 13:16

Három könnyen teljesíthető útvonal Ausztriában, strandokkal, csúszdákkal, makettparkokkal, állatkertekkel szegélyezve, nagy vízfelületek mentén.

Ha múltkor meggyőztelek az osztrák nyaralás szépségeiről, biztosan jól jönne egy kis inspiráció a pontos úti cél kiválasztásához is. Jó lenne pihenni, egy kicsit mozogni, és a gyerekeket is vinnétek magatokkal? Ha viszonylag közeli célpontban gondolkoztok, a pihenést pedig vízparton képzelitek, próbáljátok ki a Karintiai-tóvidéket. Nincs túl messze, és több kisebb-nagyobb tóból választhattok.

Tóparti és bringás nyaralás egyszerre
Tóparti és bringás nyaralás egyszerre
Fotó: Tine Steinthaler / Kärnten Werbung

Mivel én itt eddig csak egy helyen, a Feldsee-nél nyaraltam erre, megkértem az Osztrák Idegenforgalmi Hivatalt, mondjanak pár tippet, merre menjen, aki nem egy bringabajnok, de azért kicsit tekerne, az idő nagy részében viszont inkább strandolna vagy várost nézne.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Aliexpress vs. fast fashion: melyik hordhatóbb?

Anomál Amál 2017. június 21., szerda 07:41

Veterán netes rendelőnek tartom magam, több mint száz aliexpresses rendelésen vagyok túl és mindig is érdekelt, vajon mit tudnak azok a termékek, melyek fotó alapján tökéletes másai az épp boltokba került friss fast fashion kollekcióknak.

Én nem rendeltem még ilyet – inkább a harajuku keresőszóra mentem rá –, hisz ha megvárja az ember a leárazást, jó eséllyel féláron megkapja a kinézett fast fashion darabot, de azt gondoltam, az alis kínálat esélyes, hogy pont ugyanaz, mint itt a bolti: hisz ha megnézzük a címkét, sok cég Kínában gyártat, az alis eladók pedig pont ott működnek. Hogy mégis hogyan kerül hozzájuk a legfrissebb H&M vagy Zara kollekció, azt már persze nem tudom és talán nem is akarom tudni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Izgalmas és szokatlan programok jönnek az idei Múzeumok Éjszakáján

Farkas Edina Lina 2017. június 20., kedd 16:32

Sok lenne mind a kétszázat felsorolni, ezért szokatlan programokra szűkítettük a kört. Lesz például papucsszépségverseny Szegeden, Nyíregyházán Lego alkotásokat, Kecskeméten vázát készíthetünk, a budapesti Terror házában pedig rendhagyó történelemórára ülhetünk be. De mutatunk ennél többet is, sőt azt is megtudhatja, hogy a Múzeumok Éjszakája nagykövetének, Für Anikónak mi volt az első múzeumélménye.

Most, hogy 15. évét ünnepli a programsorozat, a szervezők úgy döntöttek, nemcsak hívószót – ami idén az értékőrzés – hanem szóvivőt is választanak. Így a Múzeumok Éjszakája első arca Für Anikó Jászai-Mari díjas színésznő lett. Nem véletlen, ugyanis a művésznő a Muzej.hu-nak egy interjúban elmondta, úgy tapasztalja, hogy a múzeumok és a közte lévő vonzalom évről évre nő, és érdekességnek azt is elmesélte, hogy első múzeumélménye édesanyjával történt, amikor még csak két és fél éves volt. 

"A Mezőgazdasági Múzeumban jártunk. Az aulába érkezve rögtön Kincsem csontvázával találkozhattak a látogatók. Édesanyám elmondta, hogy ez egy nagyon gyors versenylónak a csontváza, és mondott még néhány olyan információt, amely egy hároméves gyerek számára érdekes lehet Kincsemmel kapcsolatban. Én meg csak néztem-néztem, majd megkérdeztem: „hol van róla a lója?” – mesélte a színésznő. Azt sajnos nem árulta el, mely programok érdeklik az idei Múzeumok Éjszakáján, de helyette szemezgettünk mi az országos programajánlóból.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Meghalt Carla Fendi

Aladár 2017. június 20., kedd 15:57

Carla Fendi a szőrméiről és bőr kiegészítőiről híres luxusmárka üzleti tevékenységéért volt felelős.

Carla és négy lánytestvére volt felelős az 1925-ben, szüleik által alapított, először csak bőrrel és szőrmékkel foglalkozó családi vállalkozás igazi divatóriássá válásáért. Carla Fendi alapvetően az üzletvezetés koordinálásáért volt felelős, részben neki köszönhetjük tehát az NBA meccseken az első sorban helyet foglaló rapperek és sztárok nagy műgonddal kirakatba helyezett Fendi öveit.

Carla Fendi
Carla Fendi
Fotó: Venturelli / Getty Images Hungary

Persze ehhez Karl Lagereld 1965-ös, kreatív igazgatóként való csatlakozására is szükség volt, így vált igazán meghatározó névvé a Rómában alapított divatház. A márka kiegészítőit és férfi oldalát egyébként jelenleg az 5 lánytestvér egyikének, Annának a lánya, Silvia Veturini Fendi viszi. Itt tartanak most. Carla a Fendi 1999-es LVMH által való bekebelezése után már csak tiszteletbeli elnöki posztot töltött be a cégnél. 79 éves korában, hosszú betegség után távozott az élők sorából. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egy darabka Németország nyílt a Flórián téren

Juhász Edina 2017. június 20., kedd 10:02

A Flórián Téren nyitotta meg a Rossmann az eddigi legnagyobb áruházát, ahol teljesen új termékcsoportokat is felvonultattak.

Mivel a szerkesztőségünk is a Flórián téren van, egyértelmű volt, hogy örömmel fogadunk minden olyan kezdeményezést, amikor nyílik valami a környéken, amit mi nemes egyszerűséggel csak a Flórián téri gasztrosivatagnak szoktunk emlegetni. Az meg, hogy egyenesen itt nyílik az ország legnagyobb drogériája, külön jó hír és bár ebédelni ezután sem tudunk járni sehova, de legalább vehetünk egy rakás biorágcsát és beszerezhetünk egy csomó sminkcuccot a szomszédban, úgyhogy át is mentünk megnézni, hogy akár messzebbről is érdemes-e ide zarándokolni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kinek áll jobban a virágmintás estélyi?

Adamek Alma 2017. június 19., hétfő 18:07

Felkapott volt a romantikus motívum az idei Glamour Women Of The Year-díjátadón. Mutatjuk, kikre szavazhattok!

Nemcsak a megfizethető márkák, de a nagy divatházak is megszórták a piacot virágmintás ruhákkal, aminek köszönhetően a vörös szőnyeges eseményeken sem kell nagyítóval keresni az efféle romantikus darabokat. A Londonban tartott nemzetközi Glamour Women Of The Year-díjátadón is nagyot ment a motívum, ilyen dizájner göncben indult el otthonról többek között Nicole Kidman, Billie Piper és Lily James is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kylie Jenner, az enyveskezű

Aladár 2017. június 19., hétfő 16:23

Kylie Jenner elveszi ami neki tetszik, és piacra is dobja. Mert megteheti.

Egy kisebb márka, a PluggedNYC vádolja lopással a majdnem Kardashian Jennert, ráadásul bizonyítékuk is van rá, hogy Kylie valóban kunyerált, sőt tarhált tőlük olyan ruhadarabokat, amik kísértetiesen emlékeztetnek a lejmolás után pár hónappal a Jenner név alatt piacra dobott szettekre. (Bár a PluggedNYC-nek nincs rózsaszín terepmintás öngyújtója. Azért először az öngyújtóhiány jelentette tátongó űrre kéne hogy gondjuk legyen, csak aztán járjon a szájuk, hogy lopnak tőlük a félkardashianek.)

Távolról sincs vége, olvasson még »

Katalin hercegné szerint is menő a rózsaszín

Adamek Alma 2017. június 19., hétfő 16:21

A nagy hagyományokkal rendelkező Trooping the Colour ceremónián jelent meg a romantikus Alexander McQueen ruhában.

A hétvégén tartották a 91 éves II.Erzsébet királynő hivatalos születésnapját, a Trooping the Colour ceremóniát Londonban. Emlékeztek, ez az a rendezvény, ahova a királynő tavaly zöld kosztümben érkezett, amivel sikerült felkavarnia a nyári állóvizet az interneten.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki: csipkeshortok férfiaknak

Menő/Ciki

Aladár 2017. június 19., hétfő 08:03

Viszonylag ritkán látni férfiakon csipkét, de úgy tűnik van, aki szívesen változtatna ezen. Csipkeforradalom!

A csipkeshort első látásra olyan ruhaneműnek tűnik, ami elutasítja, meghaladja az ilyen kategóriákat, zárt rendszert alkot, és ellenáll az összehasonlításnak. Nem egy simán ostobaságával tüntető dologról van szó, mint az elegáns hancúrozók esetében, inkább egy olyan kirívóan excentrikus elképzelésről, ami csak a kutyáit Versace ágyakkal ellátó Riff Raff fejéből pattanhatott ki. Valószínűleg erről is volt szó, csak Riff Raff továbbadta az ötletet, méghozzá a Cazwell névre hallgató, szintén fehér és furcsa rappernek, az ő klipjében szerepelnek majd a csipkéből készült, átlátszó luxusrövidnadrágok. 

A post shared by HOZA (@hoza729) on

Távolról sincs vége, olvasson még »
264 szavazat 70 szavazat

A bútorpiacra is betörhet a kelet-európai hatás

Adamek Alma 2017. június 18., vasárnap 18:03

A New York-i Design Héten felkapott volt a praktikusság, a vintage, a 80-as évek stílusa és az art deco.

A stockholmi és a milánói bútorvásárt követően május 3. és 24. között New Yorkban is megtartották a dizájnhetet, ami alatt a város öt kerületében lehetett belebotlani különféle kiállításokba, installációkba, vásárokba és stúdiómegnyitókba. A galériára kattintva lecsekkolhatjátok, hogy milyen futurisztikus, minimalista vagy éppen vintage formák és színek lesznek divatban a vezető lakberendezési trendeket erősen befolyásoló NYC x Design kiálllítói szerint és megnézhetetik a vásár egyik legnagyobb meglepetésének számító grúz tervezőpáros munkáit is!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tele van az ország szuperkajákkal

Adamek Alma 2017. június 18., vasárnap 11:56

A Felelős Gasztrohős superfood térképén megnézheted, hogy mivel váltható ki a chia mag vagy a kesudió.

A múltheti Hegyvidék Napokon mutatta be a több mint öt éve működő Felelős Gasztrohős Alapítvány azokat az alapanyagokat, amikkel simán kiválthatjuk a trendi “superfoodnak” kikiáltott ételeket, mint például a chia mag, a quinoa vagy a kesudió. De megtudhattuk azt is, hogy mit és hol érdemes keresni az országon belül. Kőfaragó Annának köszönhetően pedig az egészről szórakoztató, szuperhősös infografikák is készültek, melyeken minden információ megtalálható az alapanyagok pozitív hatásain át a beszerzésig.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Almodóvar lett a Prada új, kicsit bugyuta arca

Aladár 2017. június 18., vasárnap 10:54

A Prada Pedro Almodóvart választotta legújabb kampányának főszerepére, Almodóvar pedig meg is tesz minden tőle telhetőt, kiválóan hozza például a viszonylag tágas beltérben csellengő híres filmrendező karakterét.

Almodóvar leginkább mászkálással foglalkozik a Prada félperces szösszenetében. Ja, és vannak vele/rajta Prada termékek is, szóval Pradában mászkál. Vagyis inkább kullog, vagy battyog, méghozzá kicsit úgy, mint egy hóbortos bácsi. Almodóvar nagyjából negyven éve rendez, most pedig a Prada többnyire filmeseket – igaz eddig csak színészeket – felvonultató 365 kampányának lett a legújabb főszereplője. Vajon a pici, bőrből készült, repülő alakú kulcstartókra is rábólintana Almodóvar?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Felejtsd el az unalmas cipőket!

Adamek Alma 2017. június 17., szombat 14:58

A barokkos túlzások váltják a tornacsukákat a sorban. Minden menő, ami flitteres, szőrös vagy arany. Mutatjuk!

Több oldalról is körbejártuk már az aktuális cipőtrendeket, tudjuk, hogy mit hoznának divatba a luxusmárkák, mit hordanak a hírességek, mit adnának a celebnőkre az öltöztetőnők, de az Instagramon sem kell órákat lógni ahhoz, hogy szembejöjjön egy-egy túlhájpolt dizájnercipő. A jelenségnek köszönhetően pedig előfordul, hogy mire valójában divatba kellene jönnie egy fazonnak, az már ki is kopik a divatból.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Saját magát bojkottálná a Dolce & Gabbana

Aladár 2017. június 17., szombat 11:09

A pólók a Stefano Gabbana Melania Trumpot ajnározó posztjai alatt elégedetlenkedő kommentelők bojkottra felszólító hozzászólásainak állítanak görbe - vagy csak sima - tükröt, ezt már nem igazán lehet követni a Dolce esetében.

A Dolce & Gabbana bojkottjára szólította fel rajongóit a… Dolce & Gabbana. Az olasz divatház Stefano Gabbana névre hallgató, szórakoztatóbb fele valószínűleg egy évre előre bejelöli luxusnaptárjában, mikor kell leszállítania a márkával kapcsolatos legközelebbi minibotrányt. Mostanában viszonylag sűrűn jönnek a márka körüli hírverést tápláló csínytevések, Stefano pedig egyre inkább emlékeztet főállású trollra, mint divattervezőre. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

11 szálláshely a Balatonnál, ahol nem fogsz csalódni

mimi 2017. június 17., szombat 10:22

Panziók, vendégházak és hotelek a Balatonnál, ahol jó eséllyel szép környezet és pihentető nyaralás vár a bosszankodás és elégedetlenkedés helyett. Tippek romantikus falusi búvóhelytől siófoki wellnesshotelig.

Hiába éli reneszánszát a Balaton, a szállásfoglaló oldalakon rengeteg lelakott Zimmer Feribe, és valami jobban csengő névre átkeresztelt, de a mai napig SZOT-üdülő hangulatot árasztó rémségekbe lehet belefutni. Vagy ami még rosszabb: amikor online még jól néz ki, a valóságban viszont semmi nem olyan, mint amilyennek ígérték. És a legdühítőbb, hogy a gagyi helyek nem is feltétlen olcsóbbak, mint azok, ahol a tulajdonosok szívvel-lélekkel rendezték be kiadó szobáikat. Mutatom merre keresgélj, ha az idei nyaraláson kihagynád a szállás elfoglalása után bekövetkező agyvérzést.

Az alábbi 11 helyet azért ajánlom, mert vagy saját jó tapasztalatom volt velük, vagy megbízható ismerős javasolta, vagy mert a menő balatoni helyek Bibliájában, az idei Balatoni Gasztrotérképen is rajta vannak, és jó értékeléseket találtam róluk a neten. Mutatok eldugott, néhány szobás kis vendégházakat, és nagyobb, vízparti hoteleket is, hogy legyen miből választanod.

Távolról sincs vége, olvasson még »

3 recept egyenesen Encsről, az Anyukám Mondtából

mimi 2017. június 16., péntek 16:16

Tudni akarod, hogyan készül az Anyukám Mondta isteni ricottás derelyéje? Vagy hogy hogyan kell füstölt céklatatárt gyártani? Dudás Szabolcs, a híres encsi étterem séfje elárulta néhány ételük titkát.

Sorozatunkban meghatározó gasztroarcok, és menő éttermek séfjeinek kedvenc, otthon is elkészíthető receptjeit mutatjuk meg. Mautner Zsófi egy pompás, jolly joker zöldségmártás receptjét küldte el nekünk, a csopaki Márga bisztróból Endrédi Zoltán trükkös, mégis egyszerű tavaszi ételeket mutatott, David Seboek a Baraka étteremből azt árulta el, hogyan süss olyan kenyeret, mint a csúcséttermeké, Szabó Péter, a La Parrilla séfje nyaralásra hangoló, mediterrán receptek kulisszatitkaiba vezetett be, a Balzsalikomoskert tulajdonosa, Kamocsay-Beh Mariann pedig kánikulára ideális frissítőkről mesélt.

Most pedig az encsi Anyukám Mondta séfje, Dudás Szabolcs árulta el három receptjét. Mindhárom ételt kóstoltam is az étteremben, mindenképp érdemes megpróbálni Szabolcs után csinálni. Ha csak fele olyan jól sikerül otthon, mint náluk, már akkor is baromi jó lesz. A hozzávalók négy főre szólnak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Budapesten tartották a kávésok csúcstalálkozóját

Adamek Alma 2017. június 16., péntek 14:36

Szürcsölt, versenyzett és információt cserélt a szakma a Hungexpón. A három napos programon a kávéipar több mint 200 képviselője felvonult: mutatjuk, mit láttunk a World of Coffee Budapesten!

Nem sokkal az első Budapest Coffee Festivált követően került sor a World of Coffee Budapest 2017-re, amit a kelet-európai régióból elsőként rendezhettünk meg a Hungexpón. Persze ezen a rendezvényen is voltak bajnokságok, kóstolók és szakmai előadások, csak nagyban, mivel a három napos programon a kávéipar több mint 200 képviselője felvonult.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az ombre menyasszonyi ruha az új dili

Adamek Alma 2017. június 16., péntek 13:29

Bátran mártsd színes festékbe az esküvői ruhád, ha túl egyhangúnak találod a fehéret!

Itt a jó idő, dübörög az esküvői szezon, aki házasodni készül, valószínűleg már tisztában van vele, hogy idén nemcsak a puccos, virágokkal és tüllel díszített hercegnős estélyik, illetve nadrágkosztümök vannak divatban, hanem simán belevághatunk a nagy napba egy fast fashion butikban vásárolt menyasszonyi ruhában is – persze a tehetősebbek akár 457 milliót is elszórhatnak ruhára, ha akarnak.

So pretty that i had to post it.. ni buat rasa nak kawin plak ups ** #weddingdress #ombre #ombreweddingdress #love #nakkawinjugak

Una publicación compartida de Adas Aziz (@adaszass) el

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézd meg elsőként nálunk Abodi Dóra új kollekcióját!

Adamek Alma 2017. június 15., csütörtök 16:26

Nem csalódtunk, a magyar tervező szerint az őszi-téli szezonban is menő lesz kiöltözni, de nem kopik ki a divatból az arany és a rózsaszín sem.

Nemcsak az olyan jól bejáratott luxusmárkák, mint a Chanel vagy a Gucci szerint lenne már egy másik bolygón a helyünk, hanem Abodi Dóra szerint is, aki szintén látott fantáziát a témában. Sőt, a világűrt és a földönkívülieket remekül összehangolta az elmúlt évek másik nagy trendjével, a kelet-európai életérzéssel.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Igen, van olyan szakma, hogy food stylist, és igen, meg lehet élni belőle

Rimai Tímea Éva 2017. június 15., csütörtök 11:22

Az ételfotós mindent megehet, amit lefotóz? Vannak kajafotó divatok? És mit csinál egy food stylist? Csigó Zita food stylist, ételfotós megmondja.

Ha nem készült róla kép, akkor olyan, mintha nem is vacsoráztál volna? Nincs olyan reggel, hogy ne posztolnál a napindító kávédról? Lehet, hogy egy food stylist veszett el benned! Merthogy bár hivatalos képzés nincs, ettől még tényleg van egy ilyen szakma, és meg is lehet éni belőle ma Magyarországon. Csigó Zita food stylisttal, ételfotóssal beszélgettem a szakma rejtelmeiről, a kajafotózás trendjeiről egy MOM Parkban tartott rögtönzött food styling workshop után.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vedd meg Audrey Hepburn kedvenc ruháját!

Aladár 2017. június 14., szerda 17:18

Aki évtizedek óta visszafogja magát, mert neki nem csak egy Burberry kabát, hanem Audrey Hepburn Burberry kabátja kell, most végre elköltheti a kabátra félretett millióit! Szeptemberben lehet majd ajánlatokat tenni a Hepburn személyes tárgyaira.

A Hepburn rajongók számára kihagyhatatlan alkalom lesz szeptember 27-e, a Christie’s aukciósház ugyanis aznap fogja árverésre bocsátani a legendás színésznő holmijait. Hepburn ruhái, balettcipő gyűjteménye, és sok róla készült kép eredetije is beszerezhető lesz Londonban, illetve a szeptember 19. és október 3. között futó online aukció keretein belül. 

hepburn aukcio
Fotó: www.christies.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

2018-ban jön a kanapék iPhone-ja!

Juhász Edina 2017. június 14., szerda 16:35

Elsőként az Ikea központjában mutatták be a 2018-as kollekció azon darabjait, amiket például Tom Dixon, vagy éppen Bea Akerlund tervezett és kiderült az is, milyen lesz a következő Frakta táska.

Míg itthon mindenki azzal volt elfoglalva, hogy már Soroksárra is lehet menni ikeázni, a svéd központban éppen bemutatták a 2018-as kollekció legmenőbb darabjait, amik között meg lehet találni az egész nappaliban kígyóként tekergő Tom Dixon kanapékat, az extravagáns cuccairól híres, Madonnát és sok más hírességet is öltöztető Bea Akerlund, a Hay csapat vagy éppen a Stampd márkanevéről híres Chris Stamp termékeit – utóbbi többek között az első IKEA gördeszkát álmodta meg. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Meghalt a rock and roll legnagyobb múzsája

Adamek Alma 2017. június 14., szerda 14:27

A hatodik Rolling Stone-ként emlegetett Anita Pallenberg 73 évet élt.

73 éves korában elhunyt Anita Pallenberg olasz-német modell, színésznő, halhatatlan stílusikon, a rock and roll leghíresebb múzsája. A hírt közeli barátja, Stella Schnabel hozta nyilvánosságra az Instagramon. “Még soha nem találkoztam olyan nővel, mint Anita. Nem hiszem, hogy lenne még egy olyan nő a világon, mint te” – búcsúzott a színésznőtől.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudjuk, mit viszel a strandra idén nyáron!

nemoszi 2017. június 14., szerda 08:18

A májusi könyvkedvencek a Bookline sikerlistája szerint a következők voltak: az első helyen végzett a kamaszok kedvencének, Leiner Laurának legújabb története, a második Paula Hawkins, A lány a vonaton szerzőjének két éve várt második regénye, a dobogó harmadik fokára Leslie L. Lawrence hátborzongató thrillere léphetett fel.

Májusban a legkedveltebb olvasmányok listájának majdnem a fele új megjelenésű könyv lett és nagyon komoly szerephez jutott a szépirodalom, Atwood, Nádas, Dragomán, Jászberényi, Háy János és Borbély Szilárd mind az olvasók kedvencei voltak.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 439

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés