OFFLINE

Hivatalos: Kanye West duplán megőrült

mzd 2016. március 11., péntek 12:45

Bár Kanye West több ezer kilométerre él tőlünk, még Magyarországon is érezni azt az izzadtságszagot, amit a divatvilággal kapcsolatos erőfeszítései okoznak. Legújabb kollekciójában több százezer forintért árul patkányrágta cuccokat, a Twitteres kirohanásainak legújabb szakaszában pedig felsorolta, hogy kik azok a tervezők, akik nem "kamuk". A rapperből avanzsált divattervező életútja és munkássága tökéletesen mutatja, hogy nem mindenki lesz divatos attól, hogy sok pénze van.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mennyibe kerül a túl olcsó farmer?

nemoszi 2016. március 11., péntek 09:41

A Daily Mailen a Lidl legújabb kollekciója miatt került elő a téma: az olcsó élelmiszerekről ismert üzletlánc egy ideje már foglalkozik ruhákkal – a vasalásmentes ingjüket mi is szeretjük –, március 10-én pedig Angliában boltokba kerül legújabb farmerkollekciójuk. Az árazás durva: egy nadrág 8, egy felső 5 font: de vajon 8 font, azaz 3200 forint nem túl kevés pénz, ha farmerről van szó? Hogyan lehet ennyiből kihozni egy nadrágot???

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő a cigi a Moschino szerint

Menő/Ciki

aa 2016. március 10., csütörtök 18:30

Hiába állítja a Moschino vezetőtervezője, hogy javarészt a reneszánsz kori domonkos szerzetesek, a tűzvészek, a máglyahalál és a füst témája ihlette őszi-téli kollekcióját, azért csak becsúszott az aktív éjszakai életet élő Jeremy Scott kollekciójába egy-két olyan ruhadarab és kiegészítő is, melyből arra következtetünk, hogy hozzánk hasonlóan a 40 éves dizájner is visszasírja a cigi tilalom előtti fesztelen időket.

Távolról sincs vége, olvasson még »
800 szavazat 645 szavazat

Az uniszex trendet is meglovagolja a Zara

bb 2016. március 10., csütörtök 15:04

Nemcsak a neves divatházak legfrissebb trendjeit dolgozza fel a Zara a szezonban, hanem nyitott az olyan felkapott irányzatokra is, mint például az androgün és az uniszex – hívja fel a figyelmet a fast-fashion márka legújabb, tíz darabos kapszulakollekciójára a Buzzfeed.com.

Miért ne hordhatnák ugyanazt a nők, mint a férfiak?
Miért ne hordhatnák ugyanazt a nők, mint a férfiak?
Fotó: zara.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Házi vegán kutyakaja, Steiner Özge ajánlásával

Steiner Kristóf 2016. március 10., csütörtök 12:56

Vegánként a kutyaeledel üzletben nézelődni kicsit olyan, mint monogámként szvingerklubba járni: “ez egyszerűen nem nekem való” – mondja az ember, miközben a “valódi libából”, és “szaftos borjúból” készült konzerveket nézegeti. Persze az sem sokkal kellemesebb, amikor a vegán kutyakosztra áttérve  - amelyről a Kristóf konyhája első fejezetében is írok - az emberek minduntalan véleményekkel bombáznak: “bele fog halni”, “önző vagy”, esetleg “elmebeteg vagy”, és így tovább.

Szerencsére az állatorvos véleménye meghatározóbb, mint a szomszéd Mariska nénié: a 11 éves kínai meztelenkutyám, Özge halálosan odavan a vegan fogásokért, és bár időről időre rendelek neki konzerves vega kutyatápot (mint a Magyarországon is kapható Ami, vagy a Benovo), nagyon gyakran főzök neki én magam, ő pedig hajlott korához képest hiperaktivitással, és némi kedves heves arc-nyalogatással hálálja meg.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezért ne vegye meg azt a felsőt!

nemoszi 2016. március 10., csütörtök 09:12

Videóban szemléltei a Grist.org szerzője, miért vagyunk teljesen hülyék, amikor olcsó ruhákat vásárolunk: például azért, mert az amerikaiak 20 milliárd ruhadarbot vesznek évente, ugyanakkor 10 millió tonnányi ruhaneműt hajítanak szemétre. De ez a típusú pazarlás valószínűleg nem csak rájuk jellemző: biztos önnek is ismerős jelenet, hogy bemegy egy fast fashion boltba, meglát egy felsőt potom pénzért – mondjuk leárazva alig kerül 800 forintba adott darab –, úgyhogy felpróbálja és megveszi. Végülis ez nem pénz!

A 800 forint nem csak 800 forint

Aztán párszor felveszi a felsőt, ami lassan elsüllyed a szekrény mélyére és amikor egy év múlva előkaparja, már nem is tetszik annyira. Akkor próbálkozhat azzal, hogy továbbadja, de az sem annyira egyszerű: mindenkinek kifolynak a szekrényéből a hasonló darabok, már ingyen se kell senkinek a csinos tavalyi blúz.

És pont ez a baj: ugyan önnek nem fáj az a 800 forint, megvan nélküle, de közben a környezetet igencsak megterheli, hogy ekkora elánnal vásárolunk. Egy, a videóban is látott felső elkészítése és boltokba juttatása a Grist szerint 5000 liter vízbe és 4 kiló szén-dioxidba kerül, a munkások megnyomorításáról nem is beszélve. Így már nem is volt olyan jó vásár az a felső, igaz?

Watch us explain why your $8 shirt is a huge problem

Cheap clothing is killing the planet. Here's how...

Posted by Grist.org on Tuesday, March 1, 2016

Mutatjuk, mit tehet, ha unja az efféle pazarlást: először is, nem kell annyit vásárolni. Legalább több ideje és pénze marad. Ha mégis nagyon szüksége van valamire, vásároljon olyan üzletben, ahol tudja, hogy figyelnek a környezetre és a ruhát készítők életére. Például helyi márkák üzleteiben, vagy olyan boltokban, melyek azt hirdetik, hogy figyelnek a környezetre. Plusz, ha már vásárol, vegyen tartós holmikat, amik nem esnek szét és kopnak ki 2 nap alatt! Ehhez hozzátartozik, hogy elég ritkábban mosni a ruháinakt: ha valami nem nagyon foltos, koszos, vagy büdös, nem kell azonnal mosógépbe dobni, csak azért, mert ez a szokás. A ruhák energiafogyasztásának 80%-a is származhat a mosásból és szárításból. És a legfontosabb: sokáig és sokat hordja a ruhákat, amiket megvásárolt!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Meg merné tenni, amit ez a nő?

ermiz 2016. március 9., szerda 19:56

Camila Bravo sminkes és blogger, akinek van egy halom követője az Instagramon és a YouTube-on. Klasszikus déli szépség, sok sminkell és sötét hajjal. Bátornak azonban bátor, bár pont az a típus, aki szinte bármit csinálhat magával, jól fog neki állni, bárhogy is vágja le a haját. Javaslata mindössze annyi, hogy akinek göndör vagy hullámos a haja, kicsit lejjebb vágja le, mint amit ő mutat, a haja ugyanis össze fog ugrani. Ha nem így tesz, akkor ebből csúnya balesetek lehetnek, meg jöhet a zokogás a fodrásznál. 

Press Play * * Before Calling me Crazy, I been cutting my own side bangs since forever ago. I love how they come out just by doing what I am showing here , so I thought I should share with you guys. * * If you have curly hair like myself cut them alittle lower than the actual desire length because keep in mind the hair will shrink. *Eyes: @motivescosmeticsElement Color Box ( use referral code Kamilabravo for * Off ) *Lashes: @shophudabeauty in Style Marilyn. I find this style to be the perfect lashes for when you want something simple on the eyes but you want your lashes to be poppin ! * *Skin: Born This Way foundation from @toofaced (Light Beige) Age Rewind Concealer by @maybelline ( Light/Pale shade) *Set with @lauramercier Translucent Powder & Mineralize skin finish by mac. *Hoola Bronzer by @benefitcosmetics *Highlight Grace by @gerardcosmetics * * Lips : Serenity by @gerardcosmetics * #kamilabravo #bangsturoial

A video posted by Camila Bravo (@kamilabravo) on

Már öt Michelin csillagos étterme van Budapestnek

bb 2016. március 9., szerda 13:25

Megjelent a Michelin Kalauz (Michelin Guide Main Cities of Europe) 2016-os kiadása, ami 20 európai ország 44 nagyvárosának legjobb szállodáit és éttermeit listázza. Az idei kiadványba egy Michelin csillaggal bekerült a belvárosi Costes Downtown, aminek köszönhetően Budapest immár öt Michelin csillagos étteremmel büszkélkedhet és ez igencsak jónak számít a közép-európai régióban.

Az inkognitóban tesztelő szakemberek eddig az Onyxot, a Costest, a Borkonyhát valamint a Tantit illették egy csillaggal, de az új kiadásból kiderül, hogy a Petrus és a Laci Konyha is megtarthatta “Bib gourmand” minősítését, ami az elérhető áron kapható kiváló minőségű ételeket jelenti a kalauz szerint.

A Vigyázó Ferenc utcai Costes belső tere.
A Vigyázó Ferenc utcai Costes belső tere.
Fotó: costesdowntown.hu
Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: fehér bokacsizma, mert miért is ne

moana 2016. március 9., szerda 12:34

Arról már írtunk, hogy mennyire hasznos darab is a fekete bokacsizma, a német Elle szerint viszont érdemes megbékélni azzal a ténnyel, hogy a kevésbé praktikus fehér bokacsizma is divatba jött, legalábbis a divatheteken készült fotók ezt bizonyítják. Itthon mondjuk nem túl nagy a felhozatal, a külföldi, de Magyarországra is szállító márkák honlapjain érdemes körülnézni, ha cikkünk után úgy gondolja, önnek is kell egy ilyen lábbeli. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Főzőlap: gáz, villany, kerámia, indukciós?

Koncz Andrea 2016. március 9., szerda 09:19

Aki főzőlap-vásárlás előtt áll, és szeretné megtudni, mi a jó választás, gyakran érezheti magát úgy, mint aki friss anyaként szeretne tisztán látni mondjuk az eldobható-mosható pelenka kérdéskörben: totálisan elveszve. Ugyanolyan vehemenciával érvelnek a gáztűzhely- vagy kerámiapártiak és ellenzők, és ember legyen a talpán, aki képes kihámozni egyetlen, általános érvényű igazságot.

Ennek részben az az oka, hogy egyetlen, általános érvényű igazság a tűzhelyek (főzőlapok) esetében sincs. Viszont ha végig tudjuk gondolni a saját igényeinket és lehetőségeinket, bárki képes megtalálni a saját maga számára ideális megoldást. Ezért igyekeztünk összeszedni a különféle főzőlapok előnyeit és hátrányait.

A pultba építhető főzőlapok esetében egyébként létező megoldás a különböző technológiák kombinálása egy gyártmányon belül, vagyis egy négyes indukciós mellé betenni mondjuk 2 gázrózsát.

Távolról sincs vége, olvasson még »

56 millió forintot vert el táskákra a dán hercegnő

nemoszi 2016. március 9., szerda 07:48

Mária dán hercegnőről általában azért szoktunk írni, mert csinos, és eléggé hasonlít Katalin hercegnőre, most viszont azért vette elő a dán Se Og Hoer, majd aDaily Mail, mert kiderült, jólöltözöttségének borsos ára van. Legalábbis ami a táskáit illeti biztos, ugyanis a lap tudni véli, hogy a dán királyi hercegnő az utóbbi 5 évben 59 (!!!) dizájnertáskát vásárolt, összesen 200 ezer dollárt költött rájuk, azaz 56 millió forintos táskatartalékot halmozott fel fél évtized alatt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem sokat profitálnak a márkák a díjátadós öltöztetésből

mzd 2016. március 8., kedd 20:33

Nemrég megmutattuk önöknek, hogy melyik három márka ruháit viselték a legtöbben az Oscaron, a Golden Globe-on, illetve a SAG-díjátadóján. Most arra gondoltunk, megnézzük, vajon tényleg akkorát dobnak-e az egyébként is ismert divatházak népszerűségén ezek az akciók vagy kizárólag a presztízsről szól az egész. Az eladási statisztikákhoz nincs hozzáférésünk, így ettől függetlenül kell kezelni azt, hogy pénzügyileg mekkora befektetés egy celebnő vörös szőnyegre küldése – kizárólag azt néztük, a Facebookon, illetve a Google-ön mutatkozik-e növekedés január 10-e (Golden Globe) és 30 (SAG), illetve február 28-a (88. Oscar) után.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kenyérrevaló és bulikaja: zsírban sült máj

Katucikonyha 2016. március 8., kedd 14:04

A bolti késztermékek helyett mutattunk már egy csokor szendvicskrémet, és készítettünk házilag májkrémet is. Most pedig következzen a jó kis zsírban sült csirkemáj, ami mellé kötelező a finom kenyér, a paprika és a hagyma.

Ez a verzió nagyjából 35 perc alatt készül a tűzhelyen. A családnak napokig elég, de bulikajának sem rossz.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nagyon fontos kérdést tett fel a Mango

mzd 2016. március 8., kedd 11:22

Majdnem napra pontosan másfél éve, hogy mesevilágot alkotott a Mango és az oldalának magyarításával a Google fordítóját bízta meg. Nem nagy dolog, előfordul mással is – ilyen mély kérdést azonban máshol még nem szegeztek nekünk:

Nem is tudjuk hirtelen, hogy a kép melyik részletét emeljük ki: azt, hogy a Mango arra kíváncsi tőlünk, hogy melyik országban van Magyarország, vagy azt, hogy a válaszadásnál eléggé megköti a kezünket és csak az English és Magyar opciókat kínálja fel. Azért az rendes a márkától, hogy gondolt azokra, akik hirtelen összezavarodtak és/vagy elegük van már a komor időjárásból: ők kifejezhetik legmélyebb vágyaikat és válaszolhatják azt, hogy inkább egy másik országban szeretnének szörfözni.

Ön szerint melyik országban van Magyarország?

 • 167
  Magyarország
 • 32
  Európa
 • 333
  Azerbajdzsán
 • 52
  Párizs
 • 393
  Inkább egy másik országban szörföznék.
Idetesszük a képet megint, hátha ön se tud betelni vele
Idetesszük a képet megint, hátha ön se tud betelni vele
Távolról sincs vége, olvasson még »

StyleCouch: milyen cipőhöz milyen nadrág passzol?

mzd 2016. március 8., kedd 09:20

style couch.png
Fotó: Dívány

Újra kedd van, ami azt jelenti, hogy StyleCouch sorozatunk újabb részével jelentkezünk. Míg múlt héten abban segítettünk, hogy mit érdemes viselni széles csípőhöz és kis mellhez, most a férfidivat felé vesszük az irányt és Zsombor nevű olvasónknak segítünk. Ő azért keresett meg minket, mert nem mindig biztos abban, hogy milyen cipőhöz milyen nadrágot "illik" felvenni - ha kíváncsi a válaszra, olvasson tovább.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A Dolce & Gabbanánál tényleg elgurult a gyógyszer

Menő/Ciki

aa 2016. március 7., hétfő 17:57

Nemcsak a brit Asos kreatívosai találták jó ötletnek azt, hogy egy fekete bőrű modellel reklámozzák “Slave” (rabszolga) feliratú pólójukat a szezonban, hanem a magát melegházasság és mesterséges megtermékenyítés ellenesnek valló Dolce & Gabbana sem látott abban semmi kivetnivalót, hogy Slave Sandal, azaz rabszolgaszandál néven dobja piacra nyári kollekciójának egyik pomponokkal felturbózott darabját.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1050 szavazat 639 szavazat

Melyik celebnőn jobb a pink?

mzd 2016. március 7., hétfő 13:55

A Kinek áll jobban posztjainkban egyre inkább igyekszünk valamilyen koncepció szerint felsorakoztatni a celebpárosainkat – ilyen volt például nemrég az is, amikor a Golden Globe-os szettek közül merítettünk. Most több rózsaszín összeállításra is bukkantunk (egészen pontosan négyre), ehhez tettük még hozzá a sorozatunkból már-már kiirthatatlan Kim Kardashiant és Gigi Hadidot. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Döntsük el: menő vagy ciki az övtáska?

Menő/Ciki

mzd 2016. március 7., hétfő 09:29

Két éve, hogy berobbant a normcore, így éreztük, hogy nem kell sokat várni arra, hogy újra divatba jöjjenek az övtáskák. Igen, azok, amik édesapáink derekán lógtak pár évtizeddel ezelőtt a balatoni nyaralás során és amiket a taxisok még ma is előszeretettel használnak - igaz, egy kicsit szofisztikáltabb formában. A szerkesztőséget egyébként megosztotta ez a trend, alább elolvashatja, hogy miért, megnézheti, milyen fazonokat kapni most, aztán pedig szavazhat.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1464 szavazat 1639 szavazat

Teszt: csokidarabkás kekszek és könnyek

Tuna Judit 2016. március 7., hétfő 09:20

Sokan a szerkesztőségből úgy gondolták, hogy a csokidarabkás kekszek, vagyis chocolate chip cookie-k igazán klasszak. Aztán jött ez a teszt, és megváltozott a véleményük: a boltokban kapható csokis kekszek sajnos nem valami jók. A legtöbben ehetetlen a csokoládé, és nem csak a „töltelékkel” van baj, mert mindegyik tocsog a pálmazsírban, ami borzasztó mellékízt ad. És rendesen meg is fekszi az ember gyomrát. Szóval csalódás volt a teszt, és ezt a kóstolók is sérelmezték:

„Azért nem adtam egyiknek sem 5 pontot, mert régóta magamnak sütök ilyen kekszet, és egyrészt nem a legolcsóbb pálmazsírral csinálom, másrészt valódi vajat rakok bele és Lindt csokit, és még így is olcsóbb, mint ezek a bolti változatok. Na meg finomabb, mert ezek közül egyik se közelítette meg azt, amit egy laza fél órás meló után, otthon bárki elő tud állítani." 

„Eddig azt hittem, ezek finomak, de rá kellett jönnöm, hogy attól nagyon messze vannak. Leginkább az olcsóság szó illik rájuk, mert kiérezni a gagyi összetevőket.” 

Pedig ezek a termékek egyáltalán nem olcsók, főleg, ha glutén-, vagy cukormentes változatban árulják. De, hogy senki se szomorodjon el, mutatunk egy receptet, amivel otthon könnyedén előállíthat egy ezeknél sokkal finomabb változatot. 

A kóstolón szerepelt kekszek közül egy sem volt közel a tökéleteshez sajnos, közepes rengeteg van, viszont rossz hír a cukorbetegeknek: a cukormentes borzalmas élmény volt. A maximálisan elérhető 25 pontból, a legjobb 18-ot kapott, míg az utolsó helyezett 11,5-et. És akkor ezzel mindent el is mondtunk...

Távolról sincs vége, olvasson még »

Karl Lagerfeld sem öltözött mindig így

bb 2016. március 6., vasárnap 18:57

Azt már tudjuk, hogy a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour sem öltözött mindig ennyire kiszámíthatóan, de azt azért nehéz elképzelni, hogy még a Chanel 81 éves tervezője, Karl Lagerfeld is eggyel változatosabban öltözött a 20. század második felében, mint napjainkban, mikor leginkább a jól bevált fehér ingben, fekete zakóban, szűk nadrágban és az elmaradhatatlan napszemüvegben, illetve bőrkesztyűben lép a nyilvánosság elé.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezért hülyeség az "alapdarab"

mzd 2016. március 6., vasárnap 16:05

Nincs olyan divatblog vagy női magazin, ami legalább egyszer ne sütött volna el egy írást az alapdarabokról (ez alól mi sem vagyunk kivételek). Azonban azt vettem észre, hogy ezek a posztok legtöbbször egy őskövületnek számító külföldi cikk fordításai és gyakran kioktató hangnemmel párosulnak. Éppen azért arra gondoltam, megírom, miért kéne máshogy megközelíteni ezt a témát, mert jelen formájában használhatatlan.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nagyikonyha: bukta

Katucikonyha 2016. március 6., vasárnap 12:58

Nem, nem a pékségekben kapható átlagos, kiszáradt rémség. Pihe-puha, ízes kelt tészta, benne pedig mindenféle finomság. Készíthetjük vegyes töltelékkel is. Ezekbe sűrű szilvalekvár, nutella és sütésálló baracklekvár került, így mindenkinek jutott olyan, amit szeret.   

A maradék akár mehet a fagyasztóba is, ha nem fogyna el, bár ezt kétlem. Ha kihűlt alaposan becsomagolva másnapig eltehetjük, de kétségkívül még langyosan az igazi.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Enihorn: "Keresd a múltban a jövőt!"

nemoszi 2016. március 6., vasárnap 11:49

Horn Enikő továbbra is a praktikumot kedvelő elegáns anyukáknak tervez – derült ki a márka tavaszi-nyári kollekciójának sajtóbemutatóján. "Keresd a múltban a jövőt" – ez az Enihorn 2016-os új kollekciójának jelmondata. A tervező az 1920-as évekig nyúlt vissza inspirációért, amikor ükanyjának egyik lánya – Edit néni – teljesen egyedi, klasszikusan modern, az akkori divatnak megfelelő sziluetteket tervezett és varrt egészen az 1950-es évekig.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így hordják az aktuális trendeket Milánóban

aa 2016. március 5., szombat 16:14

A 2016-os őszi-téli kollekciókat felvonultató divathét utolsó előtti állomásán, Milánóban sem várta sokkal jobb idő a divatrajongókat, mint Londonban vagy New Yorkban. Talán ennek tudható be, hogy az olasz divatfővárosban is inkább a praktikus farmerek, a dizájnertáskák, a réteges öltözködés és a színes bundák után nyúltak a kényesebb ruhaköltemények helyett a szakmabeliek és a bloggerek. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen sikkes szerelésekben korzóztak Milánóban!

Egyszerű levesek: kókusztejes sütőtökkrémleves

Katucikonyha 2016. március 5., szombat 16:06

Használja ki, amíg még tart a sütőtök szezonja! Eheti simán sütve, sütiben, burgerben, sőt még palacsintát is süthet belőle.

Olcsó és kiadós, ráadásul finom és egészséges alapanyag. Ezúttal egy egyszerű vegán levest készítettünk belőle, ami ne tartsa vissza a húsevőket sem az elkészítésétől. A finnyásabb gyerekeknek is jó eséllyel ízleni fog.

Természetesen készítheti vajjal, olajjal és tejszínnel is. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 ... 438

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés