OFFLINE

StyleCouch: hol találok nem pincérnős fehér inget?

mzd 2016. február 16., kedd 18:44

style couch.png
Fotó: Dívány

Sorban érkeznek a StyleCouch-os megkeresések (amit egyébként nagyon köszönünk), most Zsófi levelére válaszolunk. „Segítsetek: hol tudok normál áron (~10 ezer forint) vásárolni fehér inget? Nehezítés: nem a sima pincérnő fazonra gondolok, hanem olyanra, amiben van egy kis csavar, és amit bármihez veszek fel, elegánssá teszi a szettemet. Ritkán a Zarában fogok ki ilyet, régen a Peek and Cloppenburgban, de már régóta nem találom sehol a kedvenc ruhadarabomat" – így szól a kérés, ha kíváncsi a válaszunkra, olvasson tovább!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézze meg a Grammy legjobban öltözött nőit!

nemoszi 2016. február 16., kedd 14:21

A hétfő este tartott 58. Grammy-díjátadó a győztesek, Lemmy és Bowie mellett természetesen a szép ruhákról is szólt: mi most utóbbiakkal fogunk foglalkozni.

Taylor Swift hozta szokásos formáját és úgy öltözött fel, mint mindig: azaz felvett egy csőtopot meg egy magas derekú szoknyát – csak ez most nem egy fast fashion szett, hanem egy Atelier Versace ruha. Lady Gaga is hozta a formáját, de most sokkal kevésbé volt extrém, mint általában: Marc Jacobs ruhájával, sminkjével és frizurájával is a nemrég elhunyt David Bowie előtt tisztelgett. Florence Welch bemutatta, hogy lehet szépen viselni a sokat szapult Alessandro Michele-féle, retro hangulatú Gucci ruhákat: mondjuk lehet, hogy a pasztellrózsaszín hálóruhaszerűsg csak neki áll jól, nem lehet véletlen, hogy más nem próbálkozott a Guccival a díjátadón.

Mi szerettük még Kacey Musgraves énekesnő Armani Privé estélyijét, de Adele fekete Givenchy ruhája és Zendaya nadrágkosztümje is előnyösen mutatott a vörösszőnyegen. Bella Hadid és Alessandra Ambrosio erősen kivágott ruháinál csak Chiara rongyát szerettük kevésbé: a jól öltözött hírességek mellett talál három olyan celebnőt is a galériában, akiknek szerintünk most nem jött össze a díjátadós szerelés!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Adidas az Instagramon: Viszlát, homofóbok!

mzd 2016. február 16., kedd 10:19

A Valentin-nap nemcsak a szerelmesek számára fontos: sok márka meglovagolja az ünnepet – legyen szó különleges akciókról vagy éppen csak egy frappáns fotóról. Az Adidas az utóbbival élt néhány nappal ezelőtt, amikor az alábbi, lábakat ábrázoló fotót posztolta Instagramra: 

The love you take is equal to the love you make.

adidas (@adidas) által közzétett fénykép,

Hogy mi volt ezzel a gyűlölködők baja? Hát az, hogy a képen két női láb látható az alábbi felirat mellett: "The love you take is equal to the love you make" (A szerelem, amit elfogadsz, egyenlő azzal, amit nyújtasz) Bár a legtöbben egyáltalán nem akadtak ki, nem volt ezzel mindenki így. Az egyik kommentelő például megjegyezte, hogy szégyellje magát az Adidas és ő inkább átpártol a Nike-hoz, egy másik szerint pedig ez a nap a fiú-lány párokról szól, nem pedig a leszbikusokról. Szerencsére a márka résen volt és válaszolt is nekik: előbbinek egy csókos szájjal és egy integető kézzel intett búcsút, utóbbit pedig kioktatták, hogy ez a nap bizony a szerelemről szól.

Caitlyn vagy Kendall Jenneren jobb a kutyarágta szett?

mzd 2016. február 15., hétfő 18:03

Pár napja megírtuk, hogy mindenkiből hülyét csinálna Kanye West legújabb kollekciójával - de nem gondoltuk volna, hogy ez leginkább Caitlyn és Kendall Jennerre lesz igaz. Történt ugyanis, hogy a celebtervező a bemutató napján az egész Kardashian-csordát a saját gönceibe bújtatta és akarva vagy akaratlanul, de az apa-lánya párosra ugyanaz került.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az idei BAFTA 10 legjobb szettje

mzd 2016. február 15., hétfő 16:39

Idén is megrendezték a British Academy Film Awards-ot (BAFTA-t), mi pedig tavalyhoz hasonlóan most is megmutatjuk a (szerintünk) legjobb 10 szettet. Julianne Moore egy fekete köpenyben érkezett az estére, ami alatt egy monokróm Armani-ruha rejtőzött. Szerződés révén nem meglepő, hogy Alicia Vikander a Louis Vuittontól kapott egy estélyit - az viszont annál is inkább, hogy a bőrből készült darab 15 kilogrammot nyomott. 

Kate Winslet a Steve Jobs-filmben nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb mellékszereplő díját, és bár ruhája elég megosztó lesz, nekünk nagyon bejön a fekete Antonio Berardi-ruha és a hozzá viselt Jimmy Choo táska, illetve cipő is. Cate Blanchett Alexander McQueen-estélyije is gyönyörű volt (igaz, a felsőrésze jobban bejött nekünk, mint a szoknya), de Dakota Johnson Diorját és Rooney Mara Givenchy-jét is bármikor elfogadnánk. Ha kíváncsi arra, ki mit vett fel, nézze meg a galériában!

Ki volt a Story-gála legjobban öltözöttje?

nemoszi 2016. február 15., hétfő 11:39

A 2015-ös, flitterben és vörösben úszó Story gálás szerelések után úgy tűnik, a magyar celebnők kicsit visszavettek és a legtöbben a tuti befutó fekete, fehér és krémszínű estélyik közül válogattak. Egyik nagy kedvencünk a 2016-os eseményen Görög Zita volt, aki csipkés betétekkel díszített Sármán Nóra koktélruhában gálázott, de Madár Vera különleges Merő Péter, MERO & EDINAS 'Modularity' kollekcióból való ruhája is üdítő különlegesség volt a magyar celebszcénában, ahol a csillogó szaténon, közönséges slicceléseken és flitteres csipkézésen sajnos ritkán látnak túl. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kontúrozza a nyakát is, hátha szebb lesz!

ermiz 2016. február 15., hétfő 10:08

A divat- és szépségipar még nekünk is tartogat meglepetéseket, akik nap mint nap követjük azokat a trendeket, melyekért megőrül a világ. Jelen esetben ez a nyakkontúrozás, ami nem tudjuk, hogy elszigetelt jelenség, vagy hamarosan a drogériák polcairól fogjuk lehalászni a nyakkontúr szettet, bár gyanús, hogy a bohóckontúrnak nevezett jelenség sem terjedt el, pedig ennek Kim Kardahsian az egyik élharcosa. 

Mindenesetre egy beautyblogger, aki főleg a hajával foglalkozik, mutatta meg, hogyan kell a nyakat optikailag vékonyítani, mindössze pár perc alatt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Teszt: melyik a jó gyerekvirsli?

Tuna Judit 2016. február 15., hétfő 10:04

Bár a legtöbben tudjuk, hogy a virsli nem feltétlenül a legegészségesebb étel a gyerek számára, időnként mégis megvesszük, mert rengeteg előnye van: 

  1. gyorsan elkészül,
  2. könnyű szállítani (iskolába, kirándulásra, különórára),
  3. jó kenyérrel, hot-dognak és főzelékkel is,
  4. de ezek közül is a legfontosabb: bármikor képes örömmel magába tömni a gyerek, tehát: MEGESZI könyörgés nélkül.

Úgyhogy nem volt mit tenni, összeszedtük a boltokban kapható gyerekvirsliket, és megnéztük, hogy milyenek ízre, illatra és állagra.

A koncepció az lenne ezeknél a termékeknél, hogy ne legyenek benne mesterséges anyagok, ízfokozók és leginkább tartósítószer sem, legyen viszont benne hús. Nos, néhány termék meg is felelt ezeknek a feltételeknek, de azoknak az ízén lenne még mit finomítani. Összességében azt mondanánk: még van hova fejlődni ezen a területen.

A virsliket nem tudományos alapon vizsgáltuk, az összetevőlista egyáltalán nem befolyásolta a kóstolókat a pontozásnál – vakteszt révén. Kizárólag ízre, állagra, illatra pontoztak a kóstolók, és csak a teszt kiértékelésénél néztük meg az összetevőket.

A maximálisan elérhető pontszám 25 volt, az élmezőnyben szoros volt a verseny. Kifejezetten rettenetes termék egy sem volt, így ha összetevőlista alapján vásárlunk, akkor sem lesz ehetetlen cuc a gyerek tányérján.

Virsli

Legfeljebb 30 mm átmérőjű, természetes, vagy műbélbe töltött húspépet tartalmazó, főzéssel hőkezelt, füstölt, (vízgőzzáró műbélbe töltött termék esetén) füstöletlen, vagy füst ízesítésű homogén metszéslapú készítmény. A hústartalom a késztermékre vonatkoztatva legalább 40%.

3.1. Minőségi jellemzők

a) Kémiai jellemzők Fehérjetartalom legalább 10,0% (m/m) Víztartalom legfeljebb 70,0% (m/m) Zsírtartalom legfeljebb 25,0% (m/m) Nátrium-klorid-tartalom legfeljebb 2,5% (m/m)

b) Érzékszervi jellemzők Alak, méret: Egyenletes vastagságú, az átmérő legfeljebb 30 mm.

Burkolat: A burkolat sima, tiszta, alatta 5 mm-nél nagyobb zsírzsák nem látható.

Állomány, szerkezet, metszéslap: Tapintásra rugalmas, se nem puha, se nem kemény. Szerkezete homogén, pép jellegű, a fűszereloszlás egyenletes. A metszéslap homogén állományú, 5 mm-nél nagyobb légüreg nem, legfeljebb csak néhány kisebb látható. Nem tartalmaz 3 mm-nél nagyobb ín- és kötőszöveti hártyadarabot, legfeljebb néhány 1-2 mm-es méretűt tartalmazhat.

Rágás után jól összeálló, melegen lédús, rágási maradék nincs.

Szín, íz, illat: A metszéslap egyenletes világos rózsaszínű. A fűszereloszlás egyenletes. A főtt húspép íze mellett bors- és paprikaíz érezhető, de idegen és mellékízek nem érezhetők.

Kellemesen, enyhén sós ízű. Illatában a főtt húspép, a bors és a főszerpaprika illata érezhető, idegen szagok nem érezhetők. Füstölt termékek esetében ízében és illatában a füst érezhető. 

Forrás: Magyar Élelmiszerkönyv

És akkor a kollégák véleményei, hogy milyennek is kellene lennie egy gyerekvirslinek:

„A gyerekvirslinek szerintem az lenne az értelme, hogy ne egyen a gyerek annyi sót meg ízfokozót (meg nitrites tartósítószert), mint amennyi egy átlagos virsliben van. Íz alapján kettőt vennék meg kisgyereknek, megnézném, hogy azok közül melyiknek jobb az összetevőlistája. [Kiértékelés utáni vélemény: összetevőlista alapján egyik nyertesem sem túl szimpi, az alapján a Lidl vagy az Aldi terméke tetszik]”

„Egyébként hányok a virslitől, na nem az ízétől, hanem attól, amit beletesznek. Ezért is örültem mikor a gyerekvirslik forgalomba kerültek, így „büntetlenül” lehet enni virslit. Jó, évente egyszer. Mert hát, ugye, azért így is fura dolgok vannak benne sajnos.”

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így lett Selena Gomez Hollywood egyik legjobban öltözöttje

aa 2016. február 14., vasárnap 21:38

A texasi születésű Selena Gomez körülbelül egy évtizede robbant be a köztudatba, mondhatni, hogy a szemünk előtt vált bájos tinilányból dögös A-listás dívává. A 23 éves celeblány kolléganőihez hasonlóan természetesen óriási stílusfejlődésen ment át az elmúlt években, a Converse cipőt nőies tűsarkúra, a farmernadrágot pedig menőbbnél-menőbb luxusruhákra cserélte le.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szerezzen be egy hasitasit, ha menő akar lenni!

aa 2016. február 14., vasárnap 20:50

Nemcsak a nagyisarkú cipő jön divatba az év első felében, de egyre biztosabb, hogy nem ússzuk meg a szezont a kilencvenes évek egyik legcikibb kiegészítője, az övtáska nélkül sem. Legalábbis minden jel erre mutat a divatházak kínálata szerint, akik egy kicsit túlárazták az általuk megálmodott hasi-tasikat, a Dolce & Gabbana például nem szégyell 1150 fontot, 473.550 forintot elkérni egy mutatós rózsaszín darabért, míg a Marninál 1030 fontba, 424.659 forintba, a Guccinál pedig 214.410 forintba kerül a táskának kicsi, pénztárcának nagy kiegészítő. 

A Moschino is beszállt a versenybe, az olasz márkánál már eggyel olcsóbban is hozzájuthatunk a szezon 'must-have' tatyójához, egy arany logóval ellátott műbőr táskáért 80.400 forintot, egy fesztiválozósabb vászon darabért pedig 31 ezer forintot kell fizetni a webáruházban – csodálkozott rá hozzánk hasonlóan az elszállt árakra a Dailymail.co.uk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nagyikonyha: mátrai borzaska

Katucikonyha 2016. február 14., vasárnap 09:15

Nagyikonyha sorozatunk újabb receptje a mátrai borzaska, ami után lesz ugyan egy kis olajszag, de vigasztaljon, hogy egyben letudjuk a húst és a köretet.

Kiadós, olcsó recept, hétvégére éppen jó. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Innen öltözködtek a hírességek a 60-as években

bb 2016. február 13., szombat 21:14

Tudta, hogy hol dolgozott a világ egyik legbefolyásosabb divatszakembere, Anna Wintour a hatvanas években? A hírhedt Vogue főszerkesztő London egyik ikonikus divatáruházában, a Bibában volt eladó szombatonként, abban az üzletben, mely a Harvey Nicholst és a Topshopot évtizedekkel megelőzve egy újfajta vásárlási élményt nyújtott a fizetőképes briteknek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Többé nem vágják át kamu vintage cuccokkal

mzd 2016. február 13., szombat 18:28

A használtruha-üzletekkel együtt eléggé kedveljük a vintage lelőhelyeket is, ahol rengetegszer futottunk bele már-már antiknak számító kincsekbe. A vásárlásokat gyakran félórás dilemma előzi meg (Vajon tényleg eredeti az adott darab? Egyáltalán márkásnak számít? Mit lehet róla tudni?), és nem történt ez másképp legutóbb sem, amikor egy Comtesse-táskát vásároltunk meg. Akkor csak utólag tudtuk megnézni, mit lehet tudni a márkáról – akkor bukkantunk a VintageFashionGuild oldalára, ami másodpercekkel később a könyvjelzőink között landolt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Három Valentin-napi menü és gasztroajándék

Katucikonyha 2016. február 13., szombat 17:18

Készülne valami finommal a szerelmesek napján? Esetleg együtt főzik meg a vacsorát? Segítségül összeállítottunk három könnyű, vágyfokozó menüt. Bónuszként pedig készülhet némi gasztroajándékkal is. 

Ugyan nálunk felér egy szerelmi vallomással, ha csülköt sütök e jeles napon, de ha ez kicsit erős, érdemes valami könnyedebbel készülni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 éves kislányt futtatnak a divatházak

aa 2016. február 13., szombat 10:29

Akkora botrányt váltott ki pár évvel ezelőtt a túl szexin pózoló 10 éves modellkislány, hogy nem számítottunk rá, hogy lesz olyan szülő az elkövetkezendő években, aki azzal égetné magát, hogy modellt nevel a gyerekéből és ezzel a húzással megfosztja őt gyermek- és kamaszkorától. Sőt, pár hónappal ezelőtt még a Dior ház 14 évesen leszerződtetett modellje miatt is állt a bál a divatvilágban, majd Párizsban igyekeztek is meghatározott életkorhoz és testsúlyhoz kötni a szakmát.

Happy B-Day my love, my life, my everything !!! ****** Thank you all for the b-day wishes * #kristinapimenova #10

Kristina Pimenova (@kristinapimenova2005) által közzétett fénykép,

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mihez kezd egy vintage-mániás Milánóban?

nemoszi 2016. február 12., péntek 16:29

Mivel szeretjük a turkálókat és a turkálóknál sokkal több kincset rejtő vintage boltokat, például a Retrockot vagy a Szputnyikot, adta magát az ötlet, hogy külföldön is körülnézzünk e téren. Egész pontosan Milánóban, ahová egy költséghatékony kétnapos utazást szerveztünk (erről egy másik cikkünkben olvashat bővebben).

A pesti vintage helyzet ráadásul azért abból a szempontból nem az igazi, hogy igazi nagy világmárkák ruháiba, kiegészítőibe ritkán futhatunk bele és a minőség helyett gyakran inkább az alacsony árakon van a hangsúly. Milánóban épp az ellenkezője a helyzet: ugyan 50, de inkább 150 euró alatt jó vintage holmikat nem kapni, de tele vannak a boltok Hermés sálakkal, Chanel táskákkal és színvonalas olasz divatházak több tíz éves, kifogástalan állapotú termékeivel. A hajtás után megmutatjuk Milánó legszebb vinateg boltjait, melyekbe már csak nézelődni is érdemes betérni, plusz két piacot is feltérképeztünk, ahol várakozásunkkal szemben használt ruhákat nem, de jó minőségű, divatos holmikat találtunk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pénteki süti: expressz csokis lávasüti

Piszke 2016. február 12., péntek 12:46

Még a tartózkodóbb desszertrajongókat is le lehet nyűgözni a lávasütivel, amikor a hirtelen sült piskóta közepéből sötéten és fényesen csordogál elő a csokoládés mag, és ha jó minőségű – vagy akár ízesített – csokit használunk, egy kis tejszínhabon vagy pár szem gyümölcsön kívül más nem is kell a tökéletes csokoládés süteményhez.

DSC 0179

Semmi varázslat nincs benne, igazából csak a formák vajazása-lisztezése igényel precizitást: a tészta 5 perc alatt összedobható, és akár 2-3 órát pihentethetjük a hűtőben is, ha péntek este vacsora után akarjuk tálalni - csak arra figyeljünk, hogy a sütési idő szobahőmérsékletű tésztára van kalibrálva.

Ha pedig inkább a  hideg csokis desszert a nyerő, a csokimuosse-szal sem lehet tévedni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mindenkiből hülyét csinál Kanye West

nemoszi 2016. február 12., péntek 12:14

Nagy nap volt a tegnapi, Kanye West ugyanis megtisztelte azzal a népet, hogy újabb kollekciót tervezett és azt végre be is mutatta! Szerényen a New York-i Madison Square Garde-t bérelte ki harmadik csöves kollekciójának bemutatására, melyen természetesen jelen volt az egész Kardashian-Jenner klán, de a Vogue legfontosabb emberei is ott hajbókoltak a celebekkel együtt (szóval nem tűnt úgy, hogy a divatvilág diszkriminálná ezt az öntelt figurát). 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kómába estünk a tavaszi férfiruhakörképen

mzd 2016. február 12., péntek 09:20

Miután megmutattuk önöknek azt, hogy mivel készülnek a ruhaüzletek tavaszra, arra gondoltam, körbejárok néhány üzletet, hogy megnézzem, mi jut a férfiaknak az átmeneti évszakban. Mivel már tavaly leszoktam a fast fashionről, így akkora elvárásaim nem voltak, de sajnos azt az alacsony szintet sem sikerült megugrania a legtöbb boltnak. Galéria, árak és tapasztalatok a hajtás után.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Csak egyszerűen: fűszeres csirkecombok macera nélkül

Katucikonyha 2016. február 11., csütörtök 19:00

Maceramentes ebédre/vacsorára vágyik? Vegyen néhány csirkecombot, fűszerezze be alaposan, és elég betolni a sütőbe. Amíg sül, elkészítheti mellé a köretet. 

Ha teljes menüsorban gondolkodik, elé jól passzol mondjuk egy krémleves, és utána jöhet egy egyszerű desszert is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem ússzuk meg a hippiskedést tavasszal

Dívány 2016. február 11., csütörtök 14:30

A leárazástól lassan ideje elbúcsúznunk, már csak pár nap, néhány olcsó fogás van hátra és vége. Szóval itt vannak a tavaszi kollekciók, legalábbis az első adag új ruha – a fast fashion boltokban ugyanis ritka, hogy februártól júniusig kitartson ugyanaz a kollekció, szóval esélyes, hogy jön még egy-két komolyabb frissítés a nyár beköszönte előtt. 

Az első tavaszias ruháktól mi nem dobtunk hátast, főleg azért nem, mert pont ezeknek a ruháknak a másait szórták ki mostanáig leárazva: vicces feliratos póló? Tréningfelsők? Rojtos művelúr? Farmerruha? Ha ilyesmije van már otthon, akkor most egy ideig nem kell ruhára költenie. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A 12 legszebb szett az amfAR-ról

mzd 2016. február 11., csütörtök 13:22

Minden évben többször rendezik meg az amfAR gáláját: 2016 első eseményének dátuma február 10-e volt. Mint mindig, most is összegyűjtöttük a (szerintünk) legjobb összeállításokat, így ha továbbolvas, megtudhatja, miben jelent meg az AIDS és HIV gyógyszerek és kutatások fedezésére, illetve a betegek életének jobbá tételére szerveződött egyesület estjén többek között Heidi Klum, Diane Kruger vagy éppen Chanel Iman.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Rabszolga feliratú trikóval kedveskedik az ASOS

ermiz 2016. február 11., csütörtök 13:19

Eléggé eltolta magától az ASOS a politkai korrektséget, amikor egy "slave", azaz rabszolga feliratú trikóval rukkolt elő, amit ráadásul egy fekete bőrű srácon mutatott be. Amint az eset napvilágra került, a trikót eltávolították a kínálatból. Az Asos a Refinery29-nek írt állásfoglalálásában kifejtette, hogy "Amint egy termékről kiderül, hogy sérti az irányelveinket, azonnak töröljük a kínálatból. Minden termékünk alatt van egy gomb, melyet megnyomva kifogásolni lehet a terméket" – írták. Ehhez tudni kell, hogy az ASOS számos gyártó termékét forgalmazza, és ezek szerint nem ellenőrzik le felkerülés előtt a termékeket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: a teveszínű szövetkabát

moana 2016. február 10., szerda 14:22

Ha szerencséje van, még a leárazáson újíthat magának egy ilyen szövetkabátot, ami most annyira divatos, hogy van, aki talán már unja is. Ha önnek még új az élmény, akkor a hajtás után adunk pár ötletet, hogy hogyan hordhatja e heti kedvencünket. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 édesség kávéimádóknak

Katucikonyha 2016. február 10., szerda 09:53

Ugye aki a kávét szereti… az koffeinfüggő leginkább. Hát, mi nagyon is szeretjük, így hasonlóan gondolkodó olvasóinknak összegyűjtöttünk 10 nagyon kávés édességet.

kávés

Süssenek tortát, készítsenek tiramisut (akár többfélét is) vagy kekszet, szóval irány a konyha!  

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 ... 433

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés