OFFLINE

Most kiderül, tényleg finom-e a zöldséges brownie

yuka 2016. október 10., hétfő 14:13

Egyre többen esküsznek rá, hogy a brownie zöldséges változatban is működnek, ám valószínűleg még többen vannak a kétkedők. Leteszteltük, milyen a csokis süti, ha céklás, vagy cukkinis!

A brownie-őrület pár éve épp lecsengeni látszott, amikor elkezdtek feltűnni a zöldséges változatok. Elsőre kétségkívül nagyon bizarrul hangzik, hogy süssünk brownie-t céklával, brokkolival, cukkinivel vagy karfiollal, de a répatorta, vagy a sütőtökös pite is pont ugyanilyen bizarr ötletnek tűnt annak idején.

És akár egy kétségbeesett anyuka tett rá kísérletet, hogy megegye végre a gyereke a céklát, akár az egészségesebb brownie változatot keresők kevertek először zöldséget a csokimasszába, végül nem csak ők, de mindenki jól járt vele.

Távolról sincs vége, olvasson még »

36 millióba kerül a világ legdrágább cipője

Menő/Ciki

aa 2016. október 9., vasárnap 14:14

Nemrég megmutattuk az őszi-téli szezon legmenőbb és legmegfizethetőbb tornacipőit, most pedig bemutatjuk a világ legdrágább cipőjét, ami legnagyobb meglepetésünkre nem más, mint egy pár arannyal és gyémánttal felturbózott fehér tornacsuka, amiért 132 ezer dollárt, 36 millió forintot kérnek a Buscemi nevű márkánál, ahol általában egy pár mezei, 100MM névre keresztelt cipő is 890 dollárba, 245 ezer forintba kerül.

100MM | alce pebbled leather | 175 grams of 18k gold & 11.50cts of diamonds [set by Shayan Afshar]

Una foto publicada por B U S C E M I (@buscemi) el

Távolról sincs vége, olvasson még »
445 szavazat 353 szavazat

Ez a hatodik íz, ami miatt annyira imádjuk a pizzát!

Dívány 2016. október 9., vasárnap 11:48

A szénhidrátokért mindenki rajong: pizza, tészta vagy sült krumpli – egyszerűen képtelenek vagyunk lemondani róluk. Eddig úgy tudtuk, hogy öt íz van, amit az ember érzékelni tud – a sós, az édes, a savanyú, a keserű és az unami –, ellenben egy új kutatás szerint nagyon úgy tűnik, hogy lehet egy hatodik is. Igen, korábban is volt szó arról, hogy bővült a kör, de ez most más. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Divatba jönnek a hatalmas fülbevalók

bb 2016. október 9., vasárnap 08:10

Míg ebben a szezonban a punk kiegészítők voltak divatban, addig a 2017-es év első felében várhatóan az óriási fülbevalóké lesz majd a főszerep. Legalábbis ez derül ki a divathéten felvonultatott kollekciókból. A galériában megmutatjuk, milyen túlméretezett ékszert készített többek között a Gucci, Christian Siriano, a Proenza Schouler vagy a Paul Smith, és azt is megnézheti, hogy milyen fülbevalókat talál a fast-fashion boltokban!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ennyit változott a bő nadrág az elmúlt 100 évben

aa 2016. október 8., szombat 19:35

Jó ideje divatban van és előreláthatólag marad is a bő nadrág és a nadrágszoknya. A trend az első világháború alatt lett felkapott a nők körében, mikor a férfiak katonának álltak és a nőknek kellett eljárniuk dolgozni. A fizikai munkavégzésre pedig már akkor is sokkal előnyösebb volt nadrágot vagy overállt viselni, mint szoknyát.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így hordják az őszi trendeket Milánóban és Párizsban

aa 2016. október 8., szombat 17:26

Nemcsak New Yorkban és Londonban csípték ki magukat a divathétre igyekvő szakemberek és bloggerek, hanem a 2017-es tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató divathét utolsó két állomásán, Milánóban és Párizsban is. A hajtás után mutatjuk, hogy mik a trendek a legmeghatározóbb divatfővárosokban!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Enne fagylaltot egy hal szájából?

Menő/Ciki

moana 2016. október 8., szombat 11:32

Ismeri a taijakit? Nem? Nos, ez egy tengeri keszeg alakú, jellemzően vörösbabkrémmel töltött japán tésztakosárka, amit a Meidzsi-korban készítettek először, és amit a XX. század vége óta már sokféle egyéb töltelékkel is készítenek.

Manhattanben például fagylaltot pakolnak bele a Taiyaki NYC nevű helyen, amelynek ötlete akkor pattant ki a tulajdonos, Jimmy Chen fejéből, amikor Japánban járt. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
352 szavazat 467 szavazat

Pénteki süti: csokis-kókuszos gluténmentes

Piszke 2016. október 7., péntek 14:47

Az ősz legszaftosabb sütije: a tésztában lévő almapüré nemcsak az ízét adja át a tésztának, hanem szuper állagot is biztosít, míg a – legegyszerűbben egy kávédarálóban, házilag előállított (és gluténmentes) – lisztek tartást adnak azzal, hogy felszívják a nedvességet.

(Figyelem! A zabban nincsen glutén, viszont az arra érzékenyek csak olyat vegyenek, ahol az üzemben sem dolgoznak fel gluténtartalmú gabonákat, mert csak ezeknél garantált, hogy nem vált ki tüneteket, ezt a csomagoláson fel szokták tüntetni.)

DSC 0012
Fotó: Piszke

Lehet használni persze őszi jellegű fűszereket is, de akkor nem fogjuk érezni annyira a kókusz ízét, itt pedig most ez volt a cél: ezért is került a tetejére kókuszpehely. Így akár ünnepi alkalomra is tálalhatjuk, de egy sietős pénteken kevés porcukor vagy csak sima kókuszreszelék is megteszi a csokimáz helyett.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen ronda cipőket még nem látott!

aa 2016. október 7., péntek 13:13

Hozzánk hasonlóan a Fashionista.com szerkesztősége is ledöbbent a 2017-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató divathéten felvonultatott cipők láttán, melyek jórésze a Geci ronda cipők nevű Facebook oldalon is megállná a helyét.

Az idei szezonban tehát a bolondját járatták velünk a divatházak és csúnyábbnál-csúnyább cipőket küldtek kifutóra, amiket jól láthatóan az olyan otromba formák ihlettek, mint a Teva és az Ugg összeborulásából született csandál, a Birkenstock, a flip-flop, a klumpa vagy a Crocs. A galériára kattintva megnézheti, hogy az egyre nagyobb teret kapó sportos trendekhez igazodva a vezető divatházak szerint hogyan jön újra divatba a telitalpú szandál vagy a tépőzáras cipő!

Ezért van mindig rövidnadrágban György herceg

Böszörményi Edina 2016. október 7., péntek 11:38

Ha György herceg megjelenik valahol, rögtön képek százai lepik el az egész Internetet az egyik legaranyosabb és leghíresebb háromévesről. A képek mindig különbözőek, de van ami állandó, mégpedig György herceg ruházata. Szembetűnő lehet a kis rövidnadrág és a zokni kombinációja. Hogy véletlen lenne? Aligha, írja a Marie Claire.

GettyImages-460402122
Fotó: Handout / Getty Images Hungary

De miért visel György mindig rövidnadrágot? "Ennek van egy nagyon speciális oka: ez egy olyan ősrégi arisztokratikus hagyomány, amit a királyi család is generációk óta követ, így a királyi fiatal fiúkat mindig rövidnadrágba kell öltöztetni" – kezdi William Hanson etikett szakértő. "Az idősebb fiúk viselhetnek hosszúnadrágot, míg a rövidnadrágokat a fiatal fiúk hordják. Ez egy azok közül az osztályjelzők közül, melyeket követünk Angliában" – folytatja.

Ez a hagyomány visszavezethető az egész királyi családra, annak idején Vilmos és Harry herceg is rövidnadrágban szerepeltek rendszeresen egészen addig, amíg el nem érték azt a bizonyos kort, amikor felvehettek egy hosszúnadrágot: ez pedig a kilencedik év. A mai modern királyi családnál ez inkább a hagyományok betartásáról szól, mintsem az osztálykérdésről. A brit felső osztály mindig is szívesen ragaszkodott a hagyományokhoz, és ez finoman ki is emeli őket a többiek közül" – mondja a szakértő.

Párizsi divathét: spandexben izzadunk majd nyáron

aa 2016. október 7., péntek 08:12

Nem véletlenül a párizsi divathét a négyhetes divatroadshow legjobban várt állomása, hiszen olyan meghatározó és legendás divatházak mutatják be itt kollekcióikat, mint a Chanel, a Dior, a Louis Vuitton, vagy az Alexander McQueen. A hajtás után mutatjuk, hogy miben gondolkodtak a legmenőbb divatházak és melyek voltak a mi kedvenceink a Párizsban felvonultatott kollekciók közül!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nullamunkás sós: szezámos-túrós háromszögek

Katucikonyha 2016. október 6., csütörtök 16:01

Olyan gyors sósat mutatunk, amit munkából hazaesve 5 perc alatt begyúrhat, aztán ha mindent elrendezett, gyorsan kisütheti. Az sem gond, ha másnapra is marad tészta, semmi baja nem lesz.

Hétvégére is tökéletes választás, ha nincs kedve pogácsát keleszteni. Ráadásul kiszaggathatja akár annak is, de lehet belőle rúd, kis négyzet vagy háromszög. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Klumpában fog lefagyni a lábunk

bb 2016. október 6., csütörtök 09:00

Nem feltétlenül kedvencünk a nehézkes fapapucs, ami elsősorban az Amszterdamból kapott hűtőmágneseket, Harisnyás Pippi történeteit, valamint az ijesztő erdei törpéket juttatja az eszünkbe. Az életveszélyes eséseket garantáló klumpa azonban időnként fel-felbukkan a divatházak kínálatában, de a forma szerencsére a 90-es évek óta nem igazán foglalkoztatta a tervezőket, bár pár évvel ezelőtt csak egy hajszálon múlott, hogy a celebnők ne hozzák újra divatba.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Divatbloggernek álltunk, 2. rész: mégis, mi a jó ebben?

Dívány 2016. október 6., csütörtök 08:11

Újabban mindenki divatblogger szeretne lenni: már képzések is indulnak, ahol ezt a „tudományt” lehet elsajátítani, méghozzá nagy sikerű képzések, ahol túljelentkezés van. De mégis, mi olyan vonzó a divatbloggerségben?

Sunday brunch #love #brunch #sunday #weekend #budapest #mik #ikozosseg #croissant #coffee #coffelovers

Kiss Noémi (@naomyinstyle) által közzétett fénykép,

Lassan egy éve, hogy különös kísérletbe kezdtünk: divatbloggernek álltunk. Jobban mondva kreáltunk szerkesztőségileg egy karaktert, akinek blogot indítottunk, egyik kolléganőnk lett a dolog arca és vártuk a csodát – avagy azt, hogy sikerült-e befutnunk, leszenk-e követőink, a PR-osok elhiszik-e nekünk, hogy érdemes ajándékokkal bombázniuk. Azért persze tettünk is a sikerért rendesen, nem csak posztoltunk serényen, hanem bevetettük a követővásárlást is – mint kb. mindenki –, de persze a dolog nem ilyen egyszerű. Bármennyire is gyerekjátéknak tűnik, a bloggerség nagy elhatározást, sok szabadidőt és elképesztően excentrikus személyiséget igényel, ezek nélkül ön se vágjon bele!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A hely, ahol csak sötétben üzletelnek

etelka 2016. október 5., szerda 18:15

Este nyolc. A városi forgalom már alább hagyott. a nagybani piacon viszont ekkor indul be igazán az élet. A behajtásnál ellenőrzik a súlyunkat, rögtön kiderül, nem jártunk még itt. Megkapjuk az engedélyt, irány a következő kapu, ahol szintén ellenőriznek. A furcsa, kéttornyú kapun túl fehér teherautók sora, ameddig a szem ellát. Jobbról, balról elsuhanó targoncák. Az igazgatósági épületnél találkozunk Kékedi Tiborral, a piac helyiség-gazdálkodási igazgatójával, aki körbe vezet a hatalmas területen, ahonnan a magyar zöldségesekhez érkezik az áru. 

A piac két részre oszlik, a nagykereskedők temperált raktárakat bérelnek, ők azok akik főleg importáruval foglalkoznak. A legerősebb napok vasárnap és a szerda, a nyári idényben csütörtökön is nagy az élet itt.

A másik részben a helybiztosítással rendelkező árusok kapnak helyet, azaz megadott helyért fizetnek. Este kilenctől jöhetnek azok, akik nem foglaltak placcot, ők a maradék helyekre állhatnak be. Felülről nézve akár egy furgonpiacnak is tűnhet a forgatag, a dobozosok előtt kipakolva az áru. A legjobb helyek állítólag a sarkok és a főútvonalak mellett találhatóak, ide igyekeznek helyet foglalni a termelők. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szilas Ritától inspirálódott a Moschino?

etelka 2016. október 5., szerda 14:56

Ki inspirálódott kitől?

  • 214
    A Moschino Szilastól - egyértelmű
  • 6
    A Moschino Gallianótól
  • 9
    Mindenki Camerinótól
  • 31
    Ez csak a kollektív tudat!

Szilas Rita tervező meghökkentő munkáiról mi is szoktunk írni időnként, ám most nem ez került a fókuszba, hanem a Moschino 2017-es tavaszi/nyári kollekciója, valamint Szilas ruhái, melyek akár hasonlíthatnak is egymásra. Ami tény, hogy Szilas a Moschino előtt mutatta be kollekcióját, melynek egyik hangsúlyos darabját a Story gálán viselte Sallai Nóra.

Az öltöztető babákkal megálmodott kollekció nyolc részből áll, és tavaly óta kapható, míg a luxusmárka csak most mutatta be a darabokat. Azért mielőtt tolvajt kiálltanánk – ami nem lenne meglepő, a divatházak előszeretettel inspirálódnak egymástól, a kevésbé ismert tervezőktől is – jó tudni, hogy a trompe l'oeil (szemet becsapó) technika ruhákra való alkalmazásának hosszú története van, az olasz Roberta di Camerino például már az 1950-1960-as években dolgozott vele, de Thom Browne is tervezett hasonlót. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: piros kabát, hogy kitűnjön a szürke tömegből

moana 2016. október 5., szerda 11:47

Ideje elővenni a szövetkabátokat a szekrényekből, és ha már rá sem bír nézni a megszokott fekete, szürke, esetleg olajzöld darabokra, akkor menjen, és szerezzen be magának egy pirosat. Biztosan kevesen jönnek majd szembe az utcán egy hasonló kabátban. A hajtás után mutatunk pár tippet, hogyan és mivel viselheti.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tuti a piacról öltözködik a Kardashian-klán

nemoszi 2016. október 5., szerda 10:06

Kim Kardashian sajnos hamarabb megszakította párizsi tartózkodását, mint tervezte: rablók törtek rá ugyanis, millió dolláros ékszereket raboltak tőle, fegyvert fogtak a fejéhez, az eset után érthető módon a celeb a lehető leggyorsabban elhagyta a francia fővárost és hazatért Amerikába. Most ugyan épp minden az erőszakos rablásról szól és elöntik a netet a gonosz mémek (meg a kedves celebreakciók), de nem szeretnénk elmenni amellett, amiről a Kardashian-klán akarta, hogy a párizsi divathét szóljon: az ő nevetséges és hiányos öltözeteikről.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Idén is egymástól inspirálódnak a divatházak

aa 2016. október 4., kedd 19:37

A divathét szezonban a szokottnál is gyakrabban foglalkoznak azzal, hogy nemcsak a fast-fashion márkák merítenek ötletet a luxusmárkák által kifutóra küldött ruhadarabokból, de a sztártervezőktől sem áll távol a kollegák munkáiból való inspirálódás. Az Instagramon futó Diet Prada című oldal erre a témára specializálódott, a hajtás után mutatjuk a szemfüles szerkesztők szemléletes találatait a témában!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tényleg Hamburgban ették az első hamburgert?

Szűcs Gyula 2016. október 4., kedd 11:20

Mitől palóc a palócleves? Tényleg a gulyások főztek először a gulyáslevest? Julius Caesar találta ki a Caesar salátát és Hamburgban ettek először hamburgert? A NetPincér csapata összeállított egy ötös listát azokról az ismert kajákról, amiket rendszeresen eszünk, de valószínűleg sosem gondoltunk bele igazán abba, miért pont ez a nevük.

Gulyásleves

Ha van ikonikus, egész nemzeti gasztronómiánkat szimbolizáló étele a magyar konyhának, az a gulyásleves. Nemzeti étkünk eredetét kutatva hajlamosak lehetünk azt gondolni, hogy a halászlé analógiájára – halászlé az az egytálétel, amit a halászok készítettek maguknak – a gulyásleves az a leves, amivel a gulyások időnként meglepték magukat. Ha így okoskodunk, bizony rossz úton járunk.

Az Alföldön legelésző marhacsordák nagybajszú felügyelői pályafutásuk során egyféleképpen találkoztak a marhával: egyben. A marhagulyás tehát nem klasszikus pusztai étel, hanem városi fogás, mely a XIX. század első felében vált igazán népszerűvé.

shutterstock 410518399

Palócleves

A palócleves természetesen Palócföld lakóinak ősi eledele, mely évszázadok óta ott rotyog a jó palóc atyafiak kondérjaiban. Ugye ez így teljesen hihető? A valóság szerencsére ezúttal is izgalmasabb, mint gondolnánk.

shutterstock 381639619

A magyar gasztrotörténelem egyik leghíresebb alakja Gundel János vendéglős, aki 1871-ben vásárolta meg a Virágbokor nevű vendéglőt. Itt a kor számos hírességét láthatta vendégül Liszt Ferenctől Tisza Istvánig. A palóclevest azonban egyik kedvenc vendége, Mikszáth Kálmán kedvéért találta fel, aki arra kérte, hogy készítsen neki egy olyan levest, amilyet még sohasem evett. A többi már történelem...

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen ruhákkal készülnek a magyar tervezők az őszre

aa 2016. október 4., kedd 09:28

Az elmúlt hetekben mutatták be New Yorkban, Londonban, Milánóban és Párizsban a 2017-es tavaszi-nyári kollekcióikat a divatházak, amiből kiderült, hogy érdemes lesz virágmintás, katonai ihletésű, pornós, romantikus és rózsaszín ruhákra vadászni a következő szezonban. Mivel még előttünk van az őszi-téli időszak, a hajtás után megnézheti, hogy mit hoznak divatba az olyan hazai tervezők, mint a Nanushka, a Nubu, az Use Unused vagy a Tomcsányi!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki döglött állatokat műkörömbe építeni?

Menő/Ciki

Edicsek 2016. október 4., kedd 09:13

Kis skorpió, imádkozó sáska, lepke, rovarok, növények, termések, gyakorlatilag bármi beépíthető egy ausztrál műkörmös szerint a körmökbe, ha az ügyfél is így szeretné. Márpedig vannak, akik a Deadly Beauty and Nails szalon képei alapján pontosan így szeretnék. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
890 szavazat 657 szavazat

Hordana bármit is az új Rihanna kollekcióból?

bb 2016. október 3., hétfő 17:49

Szerencsére nem csak bennünk, de a Huffingtonpost.com szerkesztőségében is felmerült a kérdés, miszerint valójában mi értelme van a Rihanna által tervezett új Puma kollekciónak és felvennénk-e a bemutatott cuccokból bármit is a jövőben. Vagy egyáltalán az új amerikai arisztokrácián (Kanye West és családja, Beyoncé és Jay-Z, stb) kívül érdekel e bárkit is ez a stílus?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Golfosoknak indít ruhamárkát Bill Murray és családja

aa 2016. október 3., hétfő 13:10

Sosem gondoltuk volna, hogy ez valaha is megtörténhet, de október 20-án indul az a golfruházattal foglalkozó webáruház, amit Bill Murray és testvérei indítanak a magát a világ legjobb weboldalaként nevező The Chive-val karöltve – harangozta be a hírt a Fashionista.com, mely arra is felhívta a figyelmet, hogy a klasszikus golfos hagyományokkal szakítani kívánó márka neve a William Murray Golf lesz majd.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Teszt: mennyit tudnak a bolti szilvalekvárok?

Koncz Andrea 2016. október 3., hétfő 09:12

A szilvalekvár (vagy dzsem) szinte minden nagy üzletlánc legkeresettebb termékei között szerepel. Talán azért van így, mert ezt használjuk leggyakrabban a süteményekhez, talán azért, mert baracklekvárt többen főzünk be, a szilvát meg inkább megvesszük. A lényeg viszont az, hogy a jó szilvalekvár nagyon finom.

De vajon mennyire jó az átlagos? Összevásároltunk tízfélét, ha nem is a teljes kínálatot, de annak jó részét le is fedtük. A gyümölcstartalom egészen tág határok között változik, volt olyan, amelyben 100 gramm lekvárhoz/dzsemhez 45 gramm szilvát használtak, és olyan is, ahol 414 grammot. Ebben az esetben - néhány kivételtől eltekintve - azt látszik, hogy a több az jobb, de ez persze az árban is tükröződik. 

Összességében azt a tanulságot vontuk le a tesztből, hogy a nagyon olcsó lekvár ritkán jó, talán az Aldisat emelnénk ki, mint kiugróan jó ár-érték arányú lekvár, de csak azoknak, akik a savanyút szeretik. Ha valakinek fontos, hogy a lekvár jó is legyen, meg viszonylag olcsó is, akkor ajánljuk szilvalekvár sütőben módszert, bár fajlagosan valószínűleg még az is többe fog kerülni, mint itt a mezőny alja - viszont kétszázszor finomabb is lesz, mint a mezőny alja. És akkor még azt is elmondhatjuk, hogy élelmiszerkönyvi definíció szerint különleges minőségű szilvalekvárt csináltunk.

Szilvalekvár, dzsem és extradzsem a Magyar Élelmiszerkönyv szerint

A lekvárfélék olyan készítmények, amelyeket egy- vagy többféle friss vagy tartósított gyümölcsből, cukorral vagy anélkül (esetleg mézzel vagy édesítőszerrel) a kívánt töménységűre főznek és hőkezeléssel, esetleg tartósítószerrel vagy a két módszer kombinálásával tartósítanak

A szilvalekvár olyan lekvárkészítmény, amely felezett vagy durván aprított szilvahúsból készül. Állománya kenhető, íze jellegzetes karamelles, színe kékesfekete, barnásfekete, ehhez egyéb gyümölcs nem adható. A szilvalekvár esetében a 10% feletti cukor hozzáadását a megnevezésben jelölni kell (pl. cukrozott szilvalekvár).

A különleges minőségű szilvalekvár kizárólag szilvából, cukor hozzáadása nélkül keményre főzött, de kenhető, sötét színű készítmény, amely héjdarabokat részben tartalmazhat.

A dzsem cukor, pulp és/vagy gyümölcspüré és víz megfelelő kocsonyás állományú keveréke, a minimális gyümölcstartalom 1000 gramm dzsemben 350 gramm szilva. 

Az extradzsem cukor, sűrítetlen gyümölcspulp és víz megfelelően zselés állapotú keveréke, minimális gyümölcstartalom 1000 gramm dzsemben 450 gramm szilva.

Talán nem túl igazságos módon mi most egy kalap alá vettünk mindent, amit a köznyelv szilvalekvárnak hív, az élelmiszerkönyv pontos előírásait a fenti keretesben megtalálják. A teszt vakteszt volt, a lekvárokat kizárólag érzékszerveink segítségével értékeltük. Az elérhető maximális pontszám 20 pont volt, a nyertes csak fél pontot vesztett.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 439

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés