OFFLINE

Boltkörkép: idén is hódít a szőrme

Dívány 2016. november 4., péntek 08:14

A szezonban már nyakukba vettük a várost, hogy megmutassuk milyen kabátokat tudunk ősszel hordani, és már akkor is feltűnt, hogy a szőrmés dolgok még itt maradtak idén is. Annak jártunk utána, hogy a szőrős kapucnis kabátokon túl milyen lehetőségünk van, ha fel akarjuk dobni a szettünket egy kis szőrmével. Mutatjuk őket a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vivienne Westwood koppintásban is punk

Edicsek 2016. november 3., csütörtök 19:38

Sok kevésbé kreatív tervező után most Vivienne Westwoodot is utolérte a vád, hogy nem mindig saját ötletei köszönnek vissza a kollekcióin, konkrétan a spanyol Roberta Marrero látta viszont saját alkotását egy Vivienne Westwood pólón. A fiatal alkotó eredeti művén egy bajszos férfi fényképe szerepel, körülötte rémalakok és mindenfajta krikszkraksz, vagyis valóban annyira eredeti, hogy nehéz lenne tagadni a feltűnő hasonlóságot Westwood egyik felsője és a mű között.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fenyvesi marha és vászolyi sajt a Balaton legjobb alapanyagai

(sze) 2016. november 3., csütörtök 16:22

A balatonfenyvesi Angus marhát és a vászolyi sajtot tartották a legkiemelkedőbbnek ebben az évben a Balatoni Gasztrotérkép vendéglősei és séfjei, figyelembe véve a folyamatos megbízható minőséget, szállítási kapacitást, és persze a vendégek visszajelzéseit.

Mi a kampány célja?

A “Balaton Alapanyaga 2016” kampány célja felhívni a figyelmet az egész éves balatoni gasztronómiára, a magas minőséget nyújtó vendéglátó egységekre, a hazai termelőkre, és a helyi vendéglősök összefogására. Az ötlet a Balatoni Gasztrotérkép alapítóitól származik.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem hozta lázba a népet a H&M Kenzo kollekciója

Dívány 2016. november 3., csütörtök 08:33

2015-ben a H&M valamire nagyon ráérzett az agyonsztárolt és baromi drága Balmain kollekcióval – melyért konkrét tömeghiszti tört ki –, érthető döntés volt részükről, hogy a főként elegáns és gondosan kidolgozott ruhákból álló kollekció után egy olcsóbb, vidámabb, színesebb együttműködést hoznak el vásárlóiknak 2016-ban. Ehhez a Kenzo tökéletes választás, a tervezők, Carol Lim és Humberto Leon oda is tette magát. Rengeteg 10-20 ezer forint közötti színes kendő, pulcsi, póló készült, de a drágább holmikra vadászó H&M rajongóknak is kedveztek a 60 ezres kabátokkal, dzsekikkel, ruhákkal.

Mivel a Balmain-vásárlás majdnem tragédiába torkollt – sokáig lehetne elmélkedni arról, miért fontosabb egy ruha, mint a mellettünk állók testi épsége –, és a hajnali sorbanállás ellenére sem tudtak rengetegen semmit sem vásárolni, a H&M dolgozói 2016-ban nem bízták a véletlenre a beengedést, hanem rendesen sorszámokat osztottak, mint anno a Versace kollekció piacra dobásakor.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A lebegő fej a legjobb halloweeni smink

Edicsek 2016. november 2., szerda 20:06

Egy éve van, hogy kikísérletezze önmagán, hogyan tudja elkészíteni a tökéletes sminket Halloweenre: már rég nem a koponyás arcfestés a menő és azon sem kell aggódnia, hogy minek öltözzön, ha buliba megy, ugyanis az egész estét megnyerheti egy jó nyakfestéssel. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Olyat tesz a Wink, amilyet még nem láttunk

km 2016. november 2., szerda 11:39

Ha ön is a 90-es években volt fiatal, biztos hallott már a márkáról: Wink. Ha így névről nem annyira ismerős, a logóról talán már az lesz:

Nekem abszolút ismerős, ugyanis nálunk a 90-es években az osztályban az viselt Winket, akinek nem telt Nike-ra. Ha önben nem így maradt meg ez a cipőmárka, annál jobb, de én nagyon meglepődtem, amikor tavasszal a Deak tér közeli Fashion Streeten nyitott új boltot a Wink, mely nyilvánvalóan sikeres márka, jelenleg is rengeteg üzletben jelen van, egyre több márkaboltjuk van és az Asia Centerben is szembejönnek a cég termékei. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: ne induljon neki a télnek térdcsizma nélkül

moana 2016. november 2., szerda 10:46

Éjszakánként már mínuszok vannak, szóval ha eddig nem vette elő a magasabb szárú csizmákat, akkor éppen itt van az ideje. E heti összeállításunkban ahhoz adunk tippeket, hogyan és mivel viselheti az örök darabnak számító magas sarkú térdcsizmákat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Teszt: kínai séffel teszteltük a gyorsrizseket

Divany.hu 2016. november 2., szerda 07:53

A rizsnek idő kell, hogy megfőjön, ezt mindenki tudja, ám a mostani, felgyorsult világban ki szeret 20-30 percet várni, hogy elkészüljön a köret? Ezért is gondoltuk úgy, hogy érdemes lenne az előfőzött vagy előgőzölt rizseket letesztelni.

Ehhez beszerveztük Wang mestert, aki egyrészt kínai, másrészt séf, harmadrészt pedig nagyon-nagyon sok rizst főzött már életében, tehát ha valaki, ő biztosan tudja, hogy milyen a jó rizs. Segítségünkre voltak Wang munkatársai, akik stopperrel a kezükben főzték a rizseket, pontosan betartva az utasításokat.

Érdekes tapasztalat volt, hogy a megadott főzési idő alatt a legtöbb rizs többé-kevésbé nyers maradt, ami Wang szerint annak is köszönhető, hogy a zacskóban lehetetlen ellenőrizni, hogy áll a folyamat, ráadásul volt olyan termék, ahol a főzési időre például 10-15 percet adtak meg, ez százalékosan nézve óriási különbség. 

Azt is jó tudni, hogy Wang szerint a bő vízben főzéssel a rizs ízének zömét is a mosogatóba öntjük, ezért ő egészen más módszert javasolt, ezt megmutatjuk a keretesben kicsit lejjebb.

Az előfőzött rizst még a hántolás előtt beáztatják, majd felgőzölik, végül megszárítják. A folyamat során a rizs íze finomabb lesz, és tápértéke is megnő, majdnem 80 százaléka lesz a barna rizsének. Ez azért van így, mert az eljárás során a héjban található értékes tápanyagok a magba diffundálódnak. Azért nevezik opálnak, mert kicsit sárgás a színe, ez azonban a főzés során kifehéredik.

Annyi bizonyos, hogy az ígéret szerint 7 perc kell a leggyorsabb rizs lefőzéséhez, és 22 a leglassabbhoz, ami már csak azért is furcsa, mert ez utóbbi egy normál rizs megfőzéséhez is elég lenne, ami viszont sokkal olcsóbb és finomabb, mint a tasakos verzió.

A vásárolt termékeknél igyekeztünk hosszú szemű rizst választani, illetve az előfőzött vagy előgőzölt szót kerestük a csomagoláson. Fogalmunk sincs, hogy miért, de az egyik legismertebb versenyző, Uncle Ben's nem érezte úgy, hogy láthatóan jelezni kell, ez egy előgőzölt rizs, csak oldalt, kis betűkkel szedve látszik, hogy valójában mi van a kezünkben, illetve az árából lehet erre következtetni. 

A és B rizs

 Azt, hogy egy rizs A vagy B minőségű lesz-e, a benne található szemtörmelék és idegen anyagok mennyisége dönti el. Magyarországon az erre vonatkozó szabály azt írja elő, hogy az A minőségben 0,2 százalék idegen anyag és 10 százalék rizsszem törmelék, míg a B minőségűben 0,3 százalék idegen anyag és 20 százalék törmelék lehet, azaz az ép szemek száma el kell érje a 80 százalékot.

A várakozás közben azért sikerült tisztázni, mi a jó rizs titka. Nem akarok senkit elkeseríteni, de Wang szerint a rendes rizsfőzés megtanulása 3 évig tart, ráadásul ők abban hisznek, hogy a legjobb a rizsfőző gép, de abból is a viszonylag magas árú, azaz 100.000 forintos változat. És igen, ez a háztartási verzió. 

Ha nincs otthon rizsfőző, akkor viszont marad a hagyományos módszer.

Így főzze a rizst 

1. A rizst megmossuk, többször, váltott vízben, finom mozdulatokkal, amíg a mosóvíz tiszta nem lesz

2. Adagolás: 1 pohár rizshez kb 1,3 pohár vizet kell számolni - ha nem mostuk, akkor többel, 1,5-2 pohárral. A pontos mennyiség gyártmányonként eltérő, ezért kísérletezni kell.

3. A rizst tegyük fel főni magas lángon, majd ahogy felforrt, csavarjuk le a lángot a legkisebbre, és természetesen a folyamat alatt végig legyen a láboson fedő.

4. Forrás után nagyjából 15-20 perccel lesz kész a finom, pergős rizs, amikor az összes vizet felszívta, ezt átlátszó fedő esetén könnyen ellenőrizhetjük anélkül, hogy a gőzt kiengednénk. 

Ez bármelyik fajta fehér rizsnél használható, viszont a barna rizsnek több időre van szüksége. A kínaiak nem pirítják meg olajban a rizst, így ez a rész kihagyható. És azt is jó tudni, hogy nem is sózzák meg.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Olaj kisokos: mindent a kókuszolajról!

Böszörményi Edina 2016. november 1., kedd 10:42

Szinte nem telik úgy el egy hét, hogy ne jelenne meg valami  forradalmi új bizonyíték, tény, válasz, állítás az olajokkal/zsiradékokkal kapcsolatban. Akár növényi vagy állati eredetű, akár megesszük, akár magunkra kenjük, megannyi hit és tévhit kering a hatásukról. 

Ha ráguglizunk, rengeteg információt kapunk, de ember legyen a talpán, aki a sokszor ellentétes értekezéseken ki tud igazodni: melyiknek higgyek, melyik igaz?

shutterstock 216984226

Ezért úgy döntöttünk, néhány hetente veszünk egy olajfajtát, majd Szűcs Zsuzsanna dietetikus és táplálkozástudományi szakember segítségével körbejárjuk a témát, és megtanuljuk, melyik olaj mire is jó igazából. Nézzük az elsőt, a kókuszolajat, ennél divatosabb úgysincs mostanában!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Divatbloggernek álltunk, 7. rész: erre vitték a legnagyobbak

Dívány 2016. november 1., kedd 08:10

Több száz milliós együttműködések, zsűrizés a Topmodell leszekben, saját (nem az itthon megfogant "megrendeljük eBay-ről és háromszoros áron eladjuk" koncepciójú) márka alapítása, Vogue-címlap – ezek itthonról elképzelhetetlen álomnak tűnnek, de a legmenőbb divatbloggerek körében nem is annyira ritkák. Sorozatunk újabb részében három menő bloggert mutatunk be, akik – ha lehet ilyet mondani – elérték a "szakma" csúcsát.

Sorozatunk korábbi részei

Divatbloggernek álltunk, 1. rész: vegyél követőket!

Divatbloggernek álltunk, 2. rész: élet ez egyáltalán?

Divatbloggernek álltunk, 3. rész: a kegyetlen számok

Divatbloggernek álltunk, 4. rész: egy blogger mindent maga vesz?

Divatbloggernek álltunk, 5. rész: mi kell a PR-osoknak?

Divatbloggernek álltunk, 6. rész: mi kerül egy blogon félmillióba?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lassan kimegy a divatból az Hermes

bb 2016. október 31., hétfő 19:34

Az Hermes annak ellenére tudhat maga mögött erős szezont a 2016-os év első felében, hogy az általa piacra dobott kollekció és kiegészítők eladása folyamatos csökkenést mutatott. A francia luxusmárka eddigi teljes bevétele körülbelül 2,7 millió dollár (kb. 765 millió forint) volt, ennek 16,7 százaléka pedig az exkluzív bőrkiegészítőkből folyt be.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pénteken nyitna ki újra Vajnáné fánkozója

Szűcs Gyula 2016. október 31., hétfő 19:22

Halloweeni hangulatú posztban közölte Vajna Tímea az Instagramján: pénteken újra kinyit a két hete zárva tartó fánküzlete, a Mr. Funk Budapest.

@mrfunk_budapest ezen a héten ( pénteken) nyitunk:) #happyhalloween #donut #ourdonut

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 hordható trend, ami divatba jön

aa 2016. október 31., hétfő 18:53

Nemrég fejeződött be a 2017-es tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató divathét, aminek köszönhetően már nagyjából be tudjuk lőni, hogy milyen ruhadarabokat lesz érdemes beszerezni a következő szezonban. A hajtás után mutatjuk, hogy mi lesz az év első felének 10 meghatározó, hétköznapokba is beépíthető trendje az olyan divatházak szerint, mint a Marc Jacobs, a Prada, a Stella McCartney vagy a Valentino!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kinek áll jobban a vállvillantás?

bb 2016. október 31., hétfő 16:38

Mivel továbbra is nagy sláger a vállvillantós ruha az utcai divatban és a celebnők körében, ezért most kicsit újra elővesszük hetente esedékes “kinek áll jobban?” formátumunkat és megszavaztatjuk, melyik színésznőn, modellen vagy hírességen mutatott jobban a felkapott fazon fekete és fehér színben. Jól nézze meg a kiválasztott ruhakölteményeket és szavazzon, kinek áll jobban a vállatt szabadon hagyó ruha!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Sült túrógombóc, micsoda???

Katucikonyha 2016. október 31., hétfő 12:39

Bizony, a túrógombócot nem csak főzni, sütni is lehet. Ugyan a gömbölygetést nem ússzuk meg, de a főzést mindenképp. Nem csak a plusz edények mosogatását spóroljuk meg, de az étel jellege is más lesz kicsit. Ráadásul mindenki egyszerre kapja meg a forró gombócot az asztalnál. Akár előre is összekészíthetjük az egészet, és elég lesz ebéd előtt bedugni a sütőbe. Magában, vagy egy kiadós leves után is kiváló.

Az én gombócaimba ezúttal citrom helyett narancshéj került (ezzel legalább annyira jó), és kapott egy nagy marék mazsolát is. Ha lett volna itthon pisztácia, az is ment volna bele. Szóval ne ragadjuk le feltétlen a megszokottnál, próbáljuk ki meggyel és csokoládéval is akár, amit a gombócok közé rejtünk. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tollas farmer félmillióért: menő vagy ciki?

Menő/Ciki

bb 2016. október 31., hétfő 08:01

Régóta kísérleteznek a divatházak tervezői a farmernadrággal, ami szerintünk nem igazán működik máshogyan, mint szűk vagy trapéz formában. Az elmúlt pár szezonban azonban felbukkant a pasifarmer, a hipszter farmer, a mamifarmer, sőt a bokaverdeső verzió is, ezért kicsit reménykedtünk benne, hogy talán egy időre újra felhagynak a dizájnerek a variálgatással.

Távolról sincs vége, olvasson még »
411 szavazat 323 szavazat

Menő vagy ciki a Star Wars hótaposó?

Menő/Ciki

aa 2016. október 30., vasárnap 18:33

Míg tavaly a luxusmárkák és divatlapok körében voltak felkapottak a Star Wars karakterek, addig az idei szezonban az 1969-ban alapított Moon Boot az olasz túra-, snowboard-, illetve sícipőt készítő Technicával karöltve dobott piacra egy olyan cipőkollekciót, melynek holdjárós darabjai George Lucas 1977-ben bemutatott klasszikusának kultikus karaktereire, a Rohamosztagosra, a Darth Vaderre, R2-D2-re és az arany C-3PO-ra emlékeztetnek – hívja fel a figyelmet a Thekesselrunway.com a több méretben (35/38, 39/41, 42/44) is kapható uniszex lábbelikre.

Az extrém sportolók sem ússzák meg a Csillagok háborúja trendeket.
Az extrém sportolók sem ússzák meg a Csillagok háborúja trendeket.
Fotó: moon-boot.com
Távolról sincs vége, olvasson még »
504 szavazat 703 szavazat

Végre lehet rendesen enni a reptéren!

etelka 2016. október 30., vasárnap 12:06

Ferihegyen, úri nevén a Liszt Ferenc reptéren eddig is lehetett enni, de az ételek főleg a szendvics-panini-hamburger plusz egy kis sütemény vagy saláta műfajban mozogtak. Igazi fine dining jellegű hely eddig nemigen akadt itt, pedig a nagy európai reptereken az ilyenekből sincs hiány. Most viszont a reptéri cateringet ellátó cég úgy döntött, itt az ideje egy éttermibb jellegű helynek, ezért megnyitották a TA.SH.BA. nevű helyet. 

A furcsa név nem egy japán szót rejt, egyszerűen a tapasból és sushiból összerakott szó. A reptéren a cateringet, azaz az éttermeket üzemeltető cég, az SSP legújabb éttermében Loizos Mavrokordatos séf vezetésével készülnek az ételek, aki nem csak szakácsként áll helyt a látványkonyhával felszerelt helyen, hanem termékfejlesztőként is, ő találja ki az új ételeket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

9 trend, ami polgárpukkasztó volt a maga idejében

bb 2016. október 30., vasárnap 08:28

Nemrég kitárgyaltuk, hogy hogyan jutottunk el pár évtized alatt a szövőszéktől a fast-fashion divatig, ezúttal pedig arról készítettünk egy összeállítást, hogy melyek voltak az elmúlt pár száz év leginkább polgárpukkasztó trendjei, melyeknek köszönhetően napjainkban már azt viselünk, amit csak akarunk. A hajtás után mutatjuk, milyen ruhadarabokkal lehetett botrányt kelteni a viktoriánus korban, a 20-as vagy a 90-es években!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Dobja fel a telet egy pasztell kabáttal!

aa 2016. október 29., szombat 11:55

Míg tavaly a puccos Resort kollekcióikba építették be a pasztell színeket a tervezők, addig idén már az előttünk álló sötét napokat és zord időjárást is feldobhatjuk a cukorkaszínekben pompázó, rózsaszín, sárga, mentazöld és kék árnyalatú kabátokkal, illetve műszőrme bundákkal.

Tag your Bestie * Ich wünsche euch allen einen wunderschönen Abend, ihr Mäuse * || * @thefashionanarchy

Una foto publicada por Franziska Elea (@franziskaelea) el

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gyors ebéd: tészta, gomba, sertésszűz

Katucikonyha 2016. október 29., szombat 11:08

Itt az ősz, jönnek a bekuckózós, szürke napok, megengedhetünk néha egy-egy nehezebb ételt is. Mivel a felkockázott sertésszűz elég gyorsan átsül, tényleg nem kell sokat vacakolnunk az elkészítésével. Nekikezdünk a ragunak, feltesszük a tésztát, és 20 perc múlva már az asztalon gőzölög a kaja.

Maga az ötlet onnan jött, hogy felszeleteltem a szűz elejét szép érmékre, de a végét inkább gyorsan felkockáztam. Pillanatok alatt el is készült a ragu belőle. Erről jut eszünkbe: ezeket a sertéshúsos ételeket próbálta már? 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Divatszemét: hova tűnik a felesleg?

Dobos Emese 2016. október 29., szombat 08:00

Elképesztő mennyiségű textilszemét keletkezik egy évben. A tetemes felesleg egyik oldala, az a mennyiség, amit maguk a cégek nem tudnak eladni, a másik pedig azoké a ruháké, amiktől a fogyasztók szeretnének szabadulni. Na de mi a gond a használt ruhák köré épült iparággal és az újrahasznosítással? 

GettyImages-533936992
Fotó: Jonas Gratzer / Getty Images Hungary
Távolról sincs vége, olvasson még »

Aranyban ünnepeltek az Aranyélet sztárjai

etelka 2016. október 28., péntek 12:38

A HBO imádja a vörös szőnyeges eseményeket, mindig megadják a módját a premiereknek. Főleg, ha saját gyártású filmről van szó, jelen esetben a hatalmas sikert aratott Aranyéletről, melynek gyorsan le is forgatták a második évadát. A Ram Colosseumban tartották a premiert, ahol felvonult a fél filmszakma, meg persze egy csomó celebritás. Andy Vajna és felesége, Vajna Tímea nem vett részt az HBO ünneplésében, helyettük viszont voltak mások, akik pózoltak is a vörös szőnyegen. A tökéletesen megszervezett bevonulást követően levetítették az első részt, amit november 6-tól lehet megnézni a tévében, vagy a HBO GO-n, ahol rögtön két részt vetítenek le. Akinek nincs regisztrációja, az első részt az is megnézheti majd online.

Na de jöjjenek az alkotók és az ő ruháik!

Pénteki süti: túrós kuglóf vörösáfonyával

Piszke 2016. október 28., péntek 10:05

Ez az igazán gyorsan összedobható kis kuglóf – nem a kelt, hanem a németes, egyensúlytésztához hasonló változat – a túrótól lesz finom szaftos, így nemcsak pénteki sütinek, hanem szombati kényelmes reggelinek is ideális, mivel nem szárad ki.

DSC 0368
Fotó: Piszke

Ugyan a mazsola meg a túró jó barátok, de a vörösáfonya (tőzegáfonya vagy amerikai áfonya) kissé savanykásabb íze szerintem jobban illik az édes tésztához - sőt, kipróbálhatjuk bármilyen más aszalt gyümölccsel, kandírozott citromhéjjal, vagy akár csokicseppekkel/apróra vágott csokival is.

Legyen inkább valamilyen klasszikus túrós? Itt egy igazi házi túrós lepény receptje, kapor persze kizárva.

Távolról sincs vége, olvasson még »

89 milliót dobtak össze a Dorothy cipőre

bb 2016. október 28., péntek 08:06

Annak ellenére, hogy még hivatalosan 20 napig fut a Dorothy cipőre kiírt Kickstarter kampány, máris 17 ezer dollárral, kb.4.8 millió forinttal több pénzt dobott össze a hat kontinens 41 országából adakozó 5600 Óz, a csodák csodája rajongó, mint a kiírt 300 ezer dolláros cél – írja a Yahoo.com a Smithsonian Intézet adománygyűjtő akciójáról. És hogy mire kell ennyi pénz? Az ikonikus lábbelit fel kell újítani és megfelelő környezetben kell elhelyezni, hogy állaga megőrizhető maradjon. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 439

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés