OFFLINE

Így hordják az őszi trendeket Milánóban és Párizsban

aa 2016. október 8., szombat 17:26

Nemcsak New Yorkban és Londonban csípték ki magukat a divathétre igyekvő szakemberek és bloggerek, hanem a 2017-es tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató divathét utolsó két állomásán, Milánóban és Párizsban is. A hajtás után mutatjuk, hogy mik a trendek a legmeghatározóbb divatfővárosokban!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Enne fagylaltot egy hal szájából?

Menő/Ciki

moana 2016. október 8., szombat 11:32

Ismeri a taijakit? Nem? Nos, ez egy tengeri keszeg alakú, jellemzően vörösbabkrémmel töltött japán tésztakosárka, amit a Meidzsi-korban készítettek először, és amit a XX. század vége óta már sokféle egyéb töltelékkel is készítenek.

Manhattanben például fagylaltot pakolnak bele a Taiyaki NYC nevű helyen, amelynek ötlete akkor pattant ki a tulajdonos, Jimmy Chen fejéből, amikor Japánban járt. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
300 szavazat 419 szavazat

Pénteki süti: csokis-kókuszos gluténmentes

Piszke 2016. október 7., péntek 14:47

Az ősz legszaftosabb sütije: a tésztában lévő almapüré nemcsak az ízét adja át a tésztának, hanem szuper állagot is biztosít, míg a – legegyszerűbben egy kávédarálóban, házilag előállított (és gluténmentes) – lisztek tartást adnak azzal, hogy felszívják a nedvességet.

(Figyelem! A zabban nincsen glutén, viszont az arra érzékenyek csak olyat vegyenek, ahol az üzemben sem dolgoznak fel gluténtartalmú gabonákat, mert csak ezeknél garantált, hogy nem vált ki tüneteket, ezt a csomagoláson fel szokták tüntetni.)

DSC 0012
Fotó: Piszke

Lehet használni persze őszi jellegű fűszereket is, de akkor nem fogjuk érezni annyira a kókusz ízét, itt pedig most ez volt a cél: ezért is került a tetejére kókuszpehely. Így akár ünnepi alkalomra is tálalhatjuk, de egy sietős pénteken kevés porcukor vagy csak sima kókuszreszelék is megteszi a csokimáz helyett.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen ronda cipőket még nem látott!

aa 2016. október 7., péntek 13:13

Hozzánk hasonlóan a Fashionista.com szerkesztősége is ledöbbent a 2017-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató divathéten felvonultatott cipők láttán, melyek jórésze a Geci ronda cipők nevű Facebook oldalon is megállná a helyét.

Az idei szezonban tehát a bolondját járatták velünk a divatházak és csúnyábbnál-csúnyább cipőket küldtek kifutóra, amiket jól láthatóan az olyan otromba formák ihlettek, mint a Teva és az Ugg összeborulásából született csandál, a Birkenstock, a flip-flop, a klumpa vagy a Crocs. A galériára kattintva megnézheti, hogy az egyre nagyobb teret kapó sportos trendekhez igazodva a vezető divatházak szerint hogyan jön újra divatba a telitalpú szandál vagy a tépőzáras cipő!

Ezért van mindig rövidnadrágban György herceg

Böszörményi Edina 2016. október 7., péntek 11:38

Ha György herceg megjelenik valahol, rögtön képek százai lepik el az egész Internetet az egyik legaranyosabb és leghíresebb háromévesről. A képek mindig különbözőek, de van ami állandó, mégpedig György herceg ruházata. Szembetűnő lehet a kis rövidnadrág és a zokni kombinációja. Hogy véletlen lenne? Aligha, írja a Marie Claire.

GettyImages-460402122
Fotó: Handout / Getty Images Hungary

De miért visel György mindig rövidnadrágot? "Ennek van egy nagyon speciális oka: ez egy olyan ősrégi arisztokratikus hagyomány, amit a királyi család is generációk óta követ, így a királyi fiatal fiúkat mindig rövidnadrágba kell öltöztetni" – kezdi William Hanson etikett szakértő. "Az idősebb fiúk viselhetnek hosszúnadrágot, míg a rövidnadrágokat a fiatal fiúk hordják. Ez egy azok közül az osztályjelzők közül, melyeket követünk Angliában" – folytatja.

Ez a hagyomány visszavezethető az egész királyi családra, annak idején Vilmos és Harry herceg is rövidnadrágban szerepeltek rendszeresen egészen addig, amíg el nem érték azt a bizonyos kort, amikor felvehettek egy hosszúnadrágot: ez pedig a kilencedik év. A mai modern királyi családnál ez inkább a hagyományok betartásáról szól, mintsem az osztálykérdésről. A brit felső osztály mindig is szívesen ragaszkodott a hagyományokhoz, és ez finoman ki is emeli őket a többiek közül" – mondja a szakértő.

Párizsi divathét: spandexben izzadunk majd nyáron

aa 2016. október 7., péntek 08:12

Nem véletlenül a párizsi divathét a négyhetes divatroadshow legjobban várt állomása, hiszen olyan meghatározó és legendás divatházak mutatják be itt kollekcióikat, mint a Chanel, a Dior, a Louis Vuitton, vagy az Alexander McQueen. A hajtás után mutatjuk, hogy miben gondolkodtak a legmenőbb divatházak és melyek voltak a mi kedvenceink a Párizsban felvonultatott kollekciók közül!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nullamunkás sós: szezámos-túrós háromszögek

Katucikonyha 2016. október 6., csütörtök 16:01

Olyan gyors sósat mutatunk, amit munkából hazaesve 5 perc alatt begyúrhat, aztán ha mindent elrendezett, gyorsan kisütheti. Az sem gond, ha másnapra is marad tészta, semmi baja nem lesz.

Hétvégére is tökéletes választás, ha nincs kedve pogácsát keleszteni. Ráadásul kiszaggathatja akár annak is, de lehet belőle rúd, kis négyzet vagy háromszög. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Klumpában fog lefagyni a lábunk

bb 2016. október 6., csütörtök 09:00

Nem feltétlenül kedvencünk a nehézkes fapapucs, ami elsősorban az Amszterdamból kapott hűtőmágneseket, Harisnyás Pippi történeteit, valamint az ijesztő erdei törpéket juttatja az eszünkbe. Az életveszélyes eséseket garantáló klumpa azonban időnként fel-felbukkan a divatházak kínálatában, de a forma szerencsére a 90-es évek óta nem igazán foglalkoztatta a tervezőket, bár pár évvel ezelőtt csak egy hajszálon múlott, hogy a celebnők ne hozzák újra divatba.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Divatbloggernek álltunk, 2. rész: mégis, mi a jó ebben?

Dívány 2016. október 6., csütörtök 08:11

Újabban mindenki divatblogger szeretne lenni: már képzések is indulnak, ahol ezt a „tudományt” lehet elsajátítani, méghozzá nagy sikerű képzések, ahol túljelentkezés van. De mégis, mi olyan vonzó a divatbloggerségben?

Sunday brunch #love #brunch #sunday #weekend #budapest #mik #ikozosseg #croissant #coffee #coffelovers

Kiss Noémi (@naomyinstyle) által közzétett fénykép,

Lassan egy éve, hogy különös kísérletbe kezdtünk: divatbloggernek álltunk. Jobban mondva kreáltunk szerkesztőségileg egy karaktert, akinek blogot indítottunk, egyik kolléganőnk lett a dolog arca és vártuk a csodát – avagy azt, hogy sikerült-e befutnunk, leszenk-e követőink, a PR-osok elhiszik-e nekünk, hogy érdemes ajándékokkal bombázniuk. Azért persze tettünk is a sikerért rendesen, nem csak posztoltunk serényen, hanem bevetettük a követővásárlást is – mint kb. mindenki –, de persze a dolog nem ilyen egyszerű. Bármennyire is gyerekjátéknak tűnik, a bloggerség nagy elhatározást, sok szabadidőt és elképesztően excentrikus személyiséget igényel, ezek nélkül ön se vágjon bele!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A hely, ahol csak sötétben üzletelnek

etelka 2016. október 5., szerda 18:15

Este nyolc. A városi forgalom már alább hagyott. a nagybani piacon viszont ekkor indul be igazán az élet. A behajtásnál ellenőrzik a súlyunkat, rögtön kiderül, nem jártunk még itt. Megkapjuk az engedélyt, irány a következő kapu, ahol szintén ellenőriznek. A furcsa, kéttornyú kapun túl fehér teherautók sora, ameddig a szem ellát. Jobbról, balról elsuhanó targoncák. Az igazgatósági épületnél találkozunk Kékedi Tiborral, a piac helyiség-gazdálkodási igazgatójával, aki körbe vezet a hatalmas területen, ahonnan a magyar zöldségesekhez érkezik az áru. 

A piac két részre oszlik, a nagykereskedők temperált raktárakat bérelnek, ők azok akik főleg importáruval foglalkoznak. A legerősebb napok vasárnap és a szerda, a nyári idényben csütörtökön is nagy az élet itt.

A másik részben a helybiztosítással rendelkező árusok kapnak helyet, azaz megadott helyért fizetnek. Este kilenctől jöhetnek azok, akik nem foglaltak placcot, ők a maradék helyekre állhatnak be. Felülről nézve akár egy furgonpiacnak is tűnhet a forgatag, a dobozosok előtt kipakolva az áru. A legjobb helyek állítólag a sarkok és a főútvonalak mellett találhatóak, ide igyekeznek helyet foglalni a termelők. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szilas Ritától inspirálódott a Moschino?

etelka 2016. október 5., szerda 14:56

Ki inspirálódott kitől?

  • 213
    A Moschino Szilastól - egyértelmű
  • 6
    A Moschino Gallianótól
  • 9
    Mindenki Camerinótól
  • 31
    Ez csak a kollektív tudat!

Szilas Rita tervező meghökkentő munkáiról mi is szoktunk írni időnként, ám most nem ez került a fókuszba, hanem a Moschino 2017-es tavaszi/nyári kollekciója, valamint Szilas ruhái, melyek akár hasonlíthatnak is egymásra. Ami tény, hogy Szilas a Moschino előtt mutatta be kollekcióját, melynek egyik hangsúlyos darabját a Story gálán viselte Sallai Nóra.

Az öltöztető babákkal megálmodott kollekció nyolc részből áll, és tavaly óta kapható, míg a luxusmárka csak most mutatta be a darabokat. Azért mielőtt tolvajt kiálltanánk – ami nem lenne meglepő, a divatházak előszeretettel inspirálódnak egymástól, a kevésbé ismert tervezőktől is – jó tudni, hogy a trompe l'oeil (szemet becsapó) technika ruhákra való alkalmazásának hosszú története van, az olasz Roberta di Camerino például már az 1950-1960-as években dolgozott vele, de Thom Browne is tervezett hasonlót. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: piros kabát, hogy kitűnjön a szürke tömegből

moana 2016. október 5., szerda 11:47

Ideje elővenni a szövetkabátokat a szekrényekből, és ha már rá sem bír nézni a megszokott fekete, szürke, esetleg olajzöld darabokra, akkor menjen, és szerezzen be magának egy pirosat. Biztosan kevesen jönnek majd szembe az utcán egy hasonló kabátban. A hajtás után mutatunk pár tippet, hogyan és mivel viselheti.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tuti a piacról öltözködik a Kardashian-klán

nemoszi 2016. október 5., szerda 10:06

Kim Kardashian sajnos hamarabb megszakította párizsi tartózkodását, mint tervezte: rablók törtek rá ugyanis, millió dolláros ékszereket raboltak tőle, fegyvert fogtak a fejéhez, az eset után érthető módon a celeb a lehető leggyorsabban elhagyta a francia fővárost és hazatért Amerikába. Most ugyan épp minden az erőszakos rablásról szól és elöntik a netet a gonosz mémek (meg a kedves celebreakciók), de nem szeretnénk elmenni amellett, amiről a Kardashian-klán akarta, hogy a párizsi divathét szóljon: az ő nevetséges és hiányos öltözeteikről.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Idén is egymástól inspirálódnak a divatházak

aa 2016. október 4., kedd 19:37

A divathét szezonban a szokottnál is gyakrabban foglalkoznak azzal, hogy nemcsak a fast-fashion márkák merítenek ötletet a luxusmárkák által kifutóra küldött ruhadarabokból, de a sztártervezőktől sem áll távol a kollegák munkáiból való inspirálódás. Az Instagramon futó Diet Prada című oldal erre a témára specializálódott, a hajtás után mutatjuk a szemfüles szerkesztők szemléletes találatait a témában!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tényleg Hamburgban ették az első hamburgert?

Szűcs Gyula 2016. október 4., kedd 11:20

Mitől palóc a palócleves? Tényleg a gulyások főztek először a gulyáslevest? Julius Caesar találta ki a Caesar salátát és Hamburgban ettek először hamburgert? A NetPincér csapata összeállított egy ötös listát azokról az ismert kajákról, amiket rendszeresen eszünk, de valószínűleg sosem gondoltunk bele igazán abba, miért pont ez a nevük.

Gulyásleves

Ha van ikonikus, egész nemzeti gasztronómiánkat szimbolizáló étele a magyar konyhának, az a gulyásleves. Nemzeti étkünk eredetét kutatva hajlamosak lehetünk azt gondolni, hogy a halászlé analógiájára – halászlé az az egytálétel, amit a halászok készítettek maguknak – a gulyásleves az a leves, amivel a gulyások időnként meglepték magukat. Ha így okoskodunk, bizony rossz úton járunk.

Az Alföldön legelésző marhacsordák nagybajszú felügyelői pályafutásuk során egyféleképpen találkoztak a marhával: egyben. A marhagulyás tehát nem klasszikus pusztai étel, hanem városi fogás, mely a XIX. század első felében vált igazán népszerűvé.

shutterstock 410518399

Palócleves

A palócleves természetesen Palócföld lakóinak ősi eledele, mely évszázadok óta ott rotyog a jó palóc atyafiak kondérjaiban. Ugye ez így teljesen hihető? A valóság szerencsére ezúttal is izgalmasabb, mint gondolnánk.

shutterstock 381639619

A magyar gasztrotörténelem egyik leghíresebb alakja Gundel János vendéglős, aki 1871-ben vásárolta meg a Virágbokor nevű vendéglőt. Itt a kor számos hírességét láthatta vendégül Liszt Ferenctől Tisza Istvánig. A palóclevest azonban egyik kedvenc vendége, Mikszáth Kálmán kedvéért találta fel, aki arra kérte, hogy készítsen neki egy olyan levest, amilyet még sohasem evett. A többi már történelem...

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen ruhákkal készülnek a magyar tervezők az őszre

aa 2016. október 4., kedd 09:28

Az elmúlt hetekben mutatták be New Yorkban, Londonban, Milánóban és Párizsban a 2017-es tavaszi-nyári kollekcióikat a divatházak, amiből kiderült, hogy érdemes lesz virágmintás, katonai ihletésű, pornós, romantikus és rózsaszín ruhákra vadászni a következő szezonban. Mivel még előttünk van az őszi-téli időszak, a hajtás után megnézheti, hogy mit hoznak divatba az olyan hazai tervezők, mint a Nanushka, a Nubu, az Use Unused vagy a Tomcsányi!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki döglött állatokat műkörömbe építeni?

Menő/Ciki

Edicsek 2016. október 4., kedd 09:13

Kis skorpió, imádkozó sáska, lepke, rovarok, növények, termések, gyakorlatilag bármi beépíthető egy ausztrál műkörmös szerint a körmökbe, ha az ügyfél is így szeretné. Márpedig vannak, akik a Deadly Beauty and Nails szalon képei alapján pontosan így szeretnék. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
848 szavazat 549 szavazat

Hordana bármit is az új Rihanna kollekcióból?

bb 2016. október 3., hétfő 17:49

Szerencsére nem csak bennünk, de a Huffingtonpost.com szerkesztőségében is felmerült a kérdés, miszerint valójában mi értelme van a Rihanna által tervezett új Puma kollekciónak és felvennénk-e a bemutatott cuccokból bármit is a jövőben. Vagy egyáltalán az új amerikai arisztokrácián (Kanye West és családja, Beyoncé és Jay-Z, stb) kívül érdekel e bárkit is ez a stílus?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Golfosoknak indít ruhamárkát Bill Murray és családja

aa 2016. október 3., hétfő 13:10

Sosem gondoltuk volna, hogy ez valaha is megtörténhet, de október 20-án indul az a golfruházattal foglalkozó webáruház, amit Bill Murray és testvérei indítanak a magát a világ legjobb weboldalaként nevező The Chive-val karöltve – harangozta be a hírt a Fashionista.com, mely arra is felhívta a figyelmet, hogy a klasszikus golfos hagyományokkal szakítani kívánó márka neve a William Murray Golf lesz majd.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Teszt: mennyit tudnak a bolti szilvalekvárok?

Koncz Andrea 2016. október 3., hétfő 09:12

A szilvalekvár (vagy dzsem) szinte minden nagy üzletlánc legkeresettebb termékei között szerepel. Talán azért van így, mert ezt használjuk leggyakrabban a süteményekhez, talán azért, mert baracklekvárt többen főzünk be, a szilvát meg inkább megvesszük. A lényeg viszont az, hogy a jó szilvalekvár nagyon finom.

De vajon mennyire jó az átlagos? Összevásároltunk tízfélét, ha nem is a teljes kínálatot, de annak jó részét le is fedtük. A gyümölcstartalom egészen tág határok között változik, volt olyan, amelyben 100 gramm lekvárhoz/dzsemhez 45 gramm szilvát használtak, és olyan is, ahol 414 grammot. Ebben az esetben - néhány kivételtől eltekintve - azt látszik, hogy a több az jobb, de ez persze az árban is tükröződik. 

Összességében azt a tanulságot vontuk le a tesztből, hogy a nagyon olcsó lekvár ritkán jó, talán az Aldisat emelnénk ki, mint kiugróan jó ár-érték arányú lekvár, de csak azoknak, akik a savanyút szeretik. Ha valakinek fontos, hogy a lekvár jó is legyen, meg viszonylag olcsó is, akkor ajánljuk szilvalekvár sütőben módszert, bár fajlagosan valószínűleg még az is többe fog kerülni, mint itt a mezőny alja - viszont kétszázszor finomabb is lesz, mint a mezőny alja. És akkor még azt is elmondhatjuk, hogy élelmiszerkönyvi definíció szerint különleges minőségű szilvalekvárt csináltunk.

Szilvalekvár, dzsem és extradzsem a Magyar Élelmiszerkönyv szerint

A lekvárfélék olyan készítmények, amelyeket egy- vagy többféle friss vagy tartósított gyümölcsből, cukorral vagy anélkül (esetleg mézzel vagy édesítőszerrel) a kívánt töménységűre főznek és hőkezeléssel, esetleg tartósítószerrel vagy a két módszer kombinálásával tartósítanak

A szilvalekvár olyan lekvárkészítmény, amely felezett vagy durván aprított szilvahúsból készül. Állománya kenhető, íze jellegzetes karamelles, színe kékesfekete, barnásfekete, ehhez egyéb gyümölcs nem adható. A szilvalekvár esetében a 10% feletti cukor hozzáadását a megnevezésben jelölni kell (pl. cukrozott szilvalekvár).

A különleges minőségű szilvalekvár kizárólag szilvából, cukor hozzáadása nélkül keményre főzött, de kenhető, sötét színű készítmény, amely héjdarabokat részben tartalmazhat.

A dzsem cukor, pulp és/vagy gyümölcspüré és víz megfelelő kocsonyás állományú keveréke, a minimális gyümölcstartalom 1000 gramm dzsemben 350 gramm szilva. 

Az extradzsem cukor, sűrítetlen gyümölcspulp és víz megfelelően zselés állapotú keveréke, minimális gyümölcstartalom 1000 gramm dzsemben 450 gramm szilva.

Talán nem túl igazságos módon mi most egy kalap alá vettünk mindent, amit a köznyelv szilvalekvárnak hív, az élelmiszerkönyv pontos előírásait a fenti keretesben megtalálják. A teszt vakteszt volt, a lekvárokat kizárólag érzékszerveink segítségével értékeltük. Az elérhető maximális pontszám 20 pont volt, a nyertes csak fél pontot vesztett.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Divatbloggernek álltunk, 1. rész: vegyél követőket, vegyél sikert?

Dívány 2016. október 3., hétfő 08:06

Újabban mindenki divatblogger szeretne lenni: már képzések is indulnak, ahol ezt a „tudományt” lehet elsajátítani, méghozzá nagy sikerű képzések, ahol túljelentkezés van. De mégis, mi olyan vonzó a divatbloggerségben?

Lassan egy éve, hogy különös kísérletbe kezdtünk: divatbloggernek álltunk. Jobban mondva kreáltunk szerkesztőségileg egy karaktert, akinek blogot indítottunk, egyik kolléganőnk lett a dolog arca és vártuk a csodát – avagy azt, hogy sikerült-e befutnunk, leszenk-e követőink, a PR-osok elhiszik-e nekünk, hogy érdemes ajándékokkal bombázniuk. Azért persze tettünk is a sikerért rendesen, nem csak posztoltunk serényen, hanem bevetettük a követővásárlást is – mint kb. mindenki –, de persze a dolog nem ilyen egyszerű. Bármennyire is gyerekjátéknak tűnik, a bloggerség nagy elhatározást, sok szabadidőt és elképesztően excentrikus személyiséget igényel, ezek nélkül ön se vágjon bele!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Valójában így kell felvinni a glitteres körömlakkot

dívány.hu 2016. október 2., vasárnap 12:07

A glitteres körömlakk nagyon menő, ha az ember úgy szeretné feldobni a mindennapjait, hogy mini-diszkógömböket varázsol az ujjai végére. Viszont elég körülményes úgy felvinni ezeket a lakkokat, hogy ne legyen olcsó hatású, igénytelen a végeredmény.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gyors ebéd: halloumis cukkini

Katucikonyha 2016. október 2., vasárnap 09:47

Hétközben különösen praktikusak a grillsajtos ételek. Gyorsan elkészülnek, nincs velük sok gond, és finomak is. Padlizsános grillszendvicsben és dióval, salátaágyon is szeretjük.

Ha csak simán, serpenyőben grillezzük, azért lesz némi füst a konyhában, így ezúttal 20 percre bedobtuk a sütőbe, ment mellé néhány idényzöldség, és jó kis ebéd kerekedett belőle. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így hordják a bogaras ruhát a celebnők

bb 2016. október 2., vasárnap 08:30

Jópár szezon óta divatban tartják az olyan luxusmárkák, mint például az Alexander McQueen, a Gucci, a Lanvin vagy a Marc Jacobs a rovaros-bogaras témát, aminek köszönhetően számos híresség jelent meg ilyen zümmögő legyekkel, pillangókkal és ijesztő rovarokkal díszített ruhakölteményekben és drágakövekkel kirakott ékszerekben a vörös szőnyeges eseményeken. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy miként viselte a trendet az elmúlt időszakban többek között Keira Knightley, Blake Lively, Cara Delevingne vagy Stella McCartney!

Amelia Windsor az egyik legtrendibb előkelőség

aa 2016. október 1., szombat 19:22

Felköthetik a gatyájukat a brit ‘jó csajok', mivel a 20 éves Amelia Windsor egyre több puccos divateseményen bukkan fel mostanában. A királynő unokatestvérének az unokája annyira menőnek számít a társasági körökben, hogy a neves Tatler magazin a fiatal hercegnőt választotta meg az év legszebb előkelőségének.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 433

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés