OFFLINE

Jótékonykodjon Jamie-vel és egy csodaszakácskönyvvel!

Dívány 2016. november 23., szerda 11:37

Clerkenwell Boy gasztroblogger, a SUITCASE Magazine és a Gemma Bell PR-cég kitalálta, hogy egy egészen egyedi kezdeményezéssel próbálnak segíteni a szír gyermekeken, és Nagy-Britanniában útjára indították a Cook for Syria kampányt, amihez többek között olyan nevek csatlakoztak mint Jamie Oliver vagy José Pizarro.

#Repost @clerkenwellboyec1 *SUPER EXCITED* to announce our #CookForSyria recipe book was submitted to the printers yesterday! * || Here's a sneak peek of what we pulled together in just a few short weeks * || With traditional recipes lovingly donated by Syrian families (handed down from generations), modern recipes with a Syrian inspired twist by award winning chefs & authors, helpful supper-club tips and beautiful photography ALL 100% DONATED... || @serenaguen and I are SO grateful for everyone who has helped along the way... *THANK YOU* and cannot wait for you to see it! || All profits from the @cookforsyria campaign will be donated to aid children affected by the crisis in Syria via @NextGenLondon x @unicef_uk || The perfect gift for loved ones... Pre-order via cookforsyria.com TODAY and get it delivered by early to mid December! || Link in my bio * #CookForSyriaRecipeBook

Jamie Oliver (@jamieoliver) által közzétett videó,

Mivel alapvetően a gasztronómia világából kiinduló kezdeményezésről van szó, az alapot is a szír konyha szolgáltatja, amely a világ egyik legrégebbi kulináris öröksége. Csodálatos, érdekes, sokszínű. 

A kezdeményezés részeként mindenki, aki igent mondott a felkérésre, vállalta, hogy különleges, a helyi receptek által inspirált ételeket is kínál a vendégei számára novemberben, és minden ilyen elfogyasztott étel után egy meghatározott összeget a jótékony célra ajánl fel.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Barbra Streisand benézte az áttetsző ruhát

aa 2016. november 22., kedd 14:06

Barbra Streisand a W Magazine decemberi címlaplánya, aminek apropóján természetesen interjú is készült a 74 éves, Oscar-, Grammy-, Emmy- és Tony-díjas színésznővel, melyből kiderült, hogy az 1969-es Oscar-gálán viselt ikonikus áttetsző ruhája egyáltalán nem volt szándékosan ennyire feltűnő, mivel Streisandnak fogalma sem volt arról, hogy átlátszik majd az Arnold Scaasi által tervezett nadrágkosztüm.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hónaljig sliccelt ruhában parádézik Chrissy Teigen

bb 2016. november 22., kedd 07:59

A hollandiai MTV EMA után a Los Angeles-i Microsoft Színházban tartották meg a 2016-os American Music Awardsot, ahova ezúttal sem nagyestélyiben érkeztek a meghívottak, sőt a vörös szőnyegen felvonultatott holmik inkább színpadi jelmezekre hasonlítottak, mintsem gálaruhákra. De nincs is ezzel semmi baj, eddig sem volt ez máshogy.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mutassuk meg, mi az a magyar virtus!

etelka 2016. november 21., hétfő 14:45

Tavaly már sikerült, idén is menni fog, ha összefogunk! Hogy, miről van szó? Azt mindenki tudja, hogy Széll Tamás megnyerte a Bocuse d'Or európai selejtezőjét, és ezzel kvalifikálta magát a lyoni döntőbe. A versenyt januárban rendezik meg, addig Széll őrülten készül, hogy megmutassa, hol tartunk ma.

Ezzel párhuzamosan elindult egy plakátverseny, melyet ha ügyesek vagyunk simán megnyerhetünk, ahogyan ez  történt 2015-ben is, amikor Molnár hozta el plakátjával a fődíjat. Úgyhogy, innentől kezdve nincs más teendője, mint szavazni a kedvenc plakátjára. Mi persze arra biztatjuk, hogy Széllre szavazzon, és ezzel is ismerje el, hogy a Network 360 Reklámügynökség, Ruszthy Dávid art directorral az élen jó munkát végzett. A  fotós Sárosi Zoltán volt. Ezt a plakátot keresse! 

Széll Tamás azért nem mulasztotta el megjegyezni Facebook posztjában, hogy nem (csak) ezt a versenyt szeretné megnyerni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tanuljon divattörténelmet az Instagramon!

bb 2016. november 21., hétfő 10:43

Míg az Egyesült Államokban már tesztelik azt az új Instagram funkciót, mellyel hamarosan világszerte több millióan fognak vásárolni és hirdetni, addig vannak olyan divatérzékeny felhasználók is, akik a több száz éves divattörténelem izgalmasabb pillanatait, legfőbb állomásait és részletgazdagságát dolgozzák fel az Instagramon ahelyett, hogy milliókat kaszálnának egy-egy beállított reklámfotóval.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kvíz: Mi az isten az a hyaluron filler?

ermiz 2016. november 21., hétfő 08:27

Mi az isten van ebben a reklámban? – írta férfi kollégánk, aki egy szót sem értett egy arckrém hirdetéséből, mi meg kinevettük, egészen addig, amíg nem kezdtünk el a Krémmánia adatbázisában keresgélni, és egy csomó olyan terméket találtunk, amiről nem sikerült első olvasatra eldönteni, vajon mire is jó. Másodikra se. Ezért összeszedtünk 10 terméket, amiről el kell dönteni a neve alapján, hogy mit csinál pontosan a bőrrel, milyen problémákra nyújt megoldást, vagy milyen hatást lehet tőle remélni. A teszt egyáltalán nem könnyű, úgyhogy ne omoljon össze, ha nem sikerül minden kérdésre válaszolnia! 

shutterstock 113545486

Annyiféle krémet és kencét lehet kapni, hogy az ember teljesen összezavarodik, melyik mire is jó. Tesztünkből kiderül, vajon fogékony-e a kozmetikai újdonságokra.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Röhöghetünk a Guccin, de minek?

nemoszi 2016. november 20., vasárnap 14:11

Bevalljuk, nekünk az egyik kedvenc szórakozásunk végigpörgetni a Velvet galériáját minden egyes Gucci bemutató után, viszont be kell látnunk, hiába röhögünk a tervező, Alessandro Michele túlzó kifutós szettjein, hatalmas hatással van a divatra, amit csinál. Ha nem is az egész divatra, de Vajna Tímeára és a fast fashionre ebben az őszi-téli szezonban biztosan.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Alapkonyha kisokos: müzliszelet 1x1

Ötvös Zsuzsanna 2016. november 20., vasárnap 13:13

Sokszor marad meg a hűtőben, kamrában egy kevés dió, mogyoró, kókusz, kis aszalt gyümölcs, pár kocka csoki – ahhoz már kevés, hogy egy komplett sütit készítsünk, így kerülgetjük csak egy darabig, míg egyszer csak lejár a szavatosságuk. Pedig nem kell elengedni ezeket a kis maradékokat sem, igazi jolly joker az eltüntetésükre a házi müzliszelet. 

Ezért most ez a recept kicsit ki fog lógni a sorból az alapkonyhás anyagaink közül: nem lesznek grammra megadott mennyiségek, pontos hozzávalólista; inkább azt mutatjuk meg, hogyan dobhatunk össze villámgyorsan müzliszeletet a saját kamránk, hűtőnk tartalmából kiindulva, a saját szánk íze szerint.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Sophie Marceau tudja, hogy mi az a francia sikk

bb 2016. november 20., vasárnap 11:16

Elképesztő, de a napokban töltötte be 50.születésnapját Sophie Marceau, aki kiskamaszként lett Franciaország, majd később a világ ünnepelt kedvence. Az évforduló alkalmából készítettünk egy galériát arról, hogy milyen ruhakölteményekben járta végig a vörös szőnyeges eseményeket a klasszikus francia eleganciát képviselő színésznő az elmúlt 35 évben! Kattintson a galériára és nézze meg, hogy mennyit változott a babaarcú Sophie Marceau stílusa a Házibuli óta!

Dupla annyi időt töltünk sminkeléssel, mint 10 éve

Dívány 2016. november 19., szombat 13:15

Tíz évvel ezelőtt egy nő átlagosan 17 perc alatt sminkelte ki magát, és ehhez mindössze nyolc kozmetikai termékre volt szüksége. Persze akkor még nem is tudtuk, hogy mi fán terem a kontúrozás, meg a módszer kabalacelebje, Kim Kardashian, a szelfizésről nem is beszélve. Most már azonban más időket élünk, a természetes szépség már nem olyan menő, és 27 lépés, valamint 40 perc kell ahhoz, hogy kiléphessünk az ajtón – írja a Daily Mail a Superdrug drogérialánc felmérése alapján.

GettyImages-532011678
Fotó: Anthony Ghnassia / Getty Images Hungary

A cég szóvivője szerint főként az olyan termékek iránt nőtt meg a kereslet, melyek jól bírják a gyűrődést, sokáig tartanak, hiszen bármikor szelfiközeli helyzetbe kerülhetünk, és emiatt a nap 24 órájában tökéletesen kell kinéznünk, ugye. Lisa Franklin kozmetikus viszont úgy véli, azért is változtak meg a sminkelési szokásaink, mert a nagy márkák folyamatosan ontják az újabbnál újabb termékeket, ráadásul csak egyetlen dologra használhatóak, ezért a tökéletes külsőhöz rengeteg mindent be kell szerezni.

És persze az sem elhanyagolható szempont, hogy a celebeknek és a bloggereknek köszönhetően sokkal többet foglalkozunk ezzel a témával. Ezzel persze az a baj, hogy egy profi sminkes segítsége nélkül valószínűleg soha nem leszünk képesek a nyomdokaikba lépni, főleg idő és pénz hiányában, tisztelet a kivételnek. 

Akkor és most

  Erre volt szükség 2006-ban:

  • alapozó
  • korrektor
  • púder
  • pirosító
  • szemceruza
  • szempillaspirál
  • szemhéjecset
  • ajakfény

Ez egyébként egy teljesen reális lista, és a nők egy része valószínűleg ma sem használ ennél több mindent, sőt. De nézzük, hogy mire van szüksége annak, aki érzi az idők szelét, és tényleg komoly energiákat fektet a külsejébe:

  • primer
  • pórusösszehúzó
  • alapozó ecset
  • satírozó szivacs
  • krémes alapozó
  • ragyogást adó hidratáló krém
  • korrektor
  • fixáló ecset
  • mattító por
  • kontúrecset
  • kontúrpúder
  • bronzosító
  • highlighter
  • szemöldök ecset
  • szemöldökformázó készlet
  • algás arcformázó krém
  • folyékony szemhéjalap
  • satírozó ecset
  • szempillaspirál
  • műszempilla
  • szájceruza
  • rúzs
  • rúzsecset
  • mattító permet
  • finishing ecset

(Igen, tudjuk, ez nem 27 termék, de van, amit többször kell használni.)

Távolról sincs vége, olvasson még »

Olaj kisokos: mindent az olívaolajról!

Böszörményi Edina 2016. november 19., szombat 10:56

Szinte nem telik úgy el egy hét, hogy ne jelenne meg valami forradalmi új bizonyíték, tény, válasz, állítás az olajokkal/zsiradékokkal kapcsolatban. Akár növényi vagy állati eredetű, akár megesszük, akár magunkra kenjük, megannyi hit és tévhit kering a hatásukról. 

Ha ráguglizunk, rengeteg információt kapunk, de ember legyen a talpán, aki a sokszor ellentétes értekezéseken ki tud igazodni: melyiknek higgyek, melyik igaz?

shutterstock 253044214

Ezért úgy döntöttünk, néhány hetente veszünk egy olajfajtát, majd Szűcs Zsuzsanna dietetikus és táplálkozástudományi szakember segítségével körbejárjuk a témát, és megtanuljuk, melyik olaj mire is jó igazából. Nézzük az másodikat, az olívaolajat!

Ha arra is kíváncsi, mit kell tudni a kókuszolajról, itt megtalálja.

 

Az olívaolaj

Az olívaolaj az olajfa csonthéjas terméséből, az olajbogyóból - általában - mechanikai úton (préseléssel) előállított zöldessárga, jellemző illatú, kellemes, édeskés ízű, szobahőmérsékleten folyékony növényi zsiradék. A mediterrán konyha egyik alapvető hozzávalója.

Az olívaolaj a szívvédő hatású mediterrán diéta részeként lett egyre ismertebb és népszerűbb, ma már nem csak a tradicionális olívatermő vidékeken (pl. Spanyol- vagy Görögországban), hanem szerte a világon fogyasztják.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezért nem veszik észre a pasik a sminket

(sze) 2016. november 19., szombat 08:27

Létezik egy sztereotípia, miszerint hiába töltünk hosszú perceket sminkeléssel a tükör előtt, a férfiak ebből semmit sem vesznek észre. Vannak persze kivételek, de ők leginkább csak azokra a szakemberekre korlátozódnak, akiknek ez a szakmájuk, vagyis profi smink- vagy maszkmesterek. Léteznek olyanok is a férfiak között, akik azt hiszik, a csodának köszönhető, hogy a nap 24 órájában tündökletesen nézünk ki, mások pedig azt gondolják, a természetes szépség szó szerint azt jelenti, hogy semmit, de semmit nem sminkelünk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lebomlik az adidas új cipője

nemoszi 2016. november 18., péntek 16:06

Pár nappal azután, hogy óceáni hulladékból gyártott cipőkkel jött ki az adidas, itt a legújabb húzásuk a környezetvédelem jegyében. New Yorkban, a Biofabricate konferencián mutatták be az AMSilk biotechnológiai vállalattal együttműködésben készített adidas Futurecraft Biofabric modellt. A cipő felsőrészét 100 %-ban bioacél (Biosteel) szálak adják – ez egy a természetes selyemhez nagyon hasonló anyag, mely tulajdonságai nyomán a tökéletes alapja egy sportcipőnek: 15 százalékkal könnyebb a hagyományos szintetikus szálaknál, ráadásul ez a legerősebb eddig használt teljes mértékben természetes anyag, ami 100%-ban le is bomlik.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pénteki süti: marcipános-mákos kekszek

Piszke 2016. november 18., péntek 12:43

Lassan elkezdődik az adventi keksz-szezon, a marcipán és a mák pedig igazi ünnepi illatorgiát varázsol egy sötét novemberi estén a konyhába. A cuki csigavonalért nem kell nagyon megdolgozni, de akkor sem visz el senkit a Kekszkommandó, ha szimplán csak belekeveri a darált mákot a tésztába. 

DSC 0344
Fotó: Piszke

A keksz a marcipántól finom puha marad, épp egy falatnyi, jól csúszik a délutáni capuccinohoz vagy teához éppúgy, mint a reggeli bögre kakaóhoz.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kerekesszékes modellel reklámoz egy fehéreműmárka

Dívány 2016. november 18., péntek 08:41

A most 33 éves Gemma Flanagan öt évvel ezelőtt álmai életét élte, a British Airwaysnél volt légiutas-kísérő, állandóan járta a világot. Aztán egy ritka autoimmun betegség, a Guillain-Barre-szindróma miatt teljesen megváltozott az élete.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ismerje meg a 10 legígéretesebb frissdiplomás tervezőt!

Dobos Emese 2016. november 18., péntek 08:04

Lassan lecsengtek a divathetek, divatnapok, mindenki bemutatta a legújabb kollekcióját, ami hol nagyobb, hol kisebb izgalmat (és egyáltalán érdekességet) hozott számomra. A végzős bemutatók mindig kétélűek: egyfelől rajta lehet a fiatal dizájneren magának az iskolának és esetenként a témavezetőnek a „kézjegye”, ez esetben kevésbé „csillan meg” a tervezőben lévő kreativitás. De mindig vannak olyan kiemelkedő tehetségek, akik visszahozzák számomra a lelkesedést és ötlet van a munkáikban. Frissek, bátrak és nagyon tehetségesek.

Na de nézzük, mivel diplomáztak a magyar divatiskolák végzősei? Kik azok a négy nagy intézmény (MOME, KREA, MOD’ART és METU) végzős divattervező hallgatói közül, akikről még egészen biztosan hallani fogunk? Lesznek abszolút hordható és „elszállt” minikollekciók de elképesztő szabászati rafinéria is. Társadalomkritika és kortükör, globalizáció és utópia. Monokróm árnyalatok, de színorgia is! Voálá, a legújabb generáció tagjai, akiknek a nevét már most érdemes megjegyezni!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gyorsan finomat: kínai ötfűszeres csirkemell

Katucikonyha 2016. november 17., csütörtök 13:51

Azt szeretjük a csirkemellben, hogy nagyon jól fűszerezhető, és nem kell órákon át pepecselni vele. Ezúttal az egyik kedvenc fűszerem, a kínai ötfűszer keverék került rá, jó sok hagymával. A keverék kiváló húsok fűszerezésére (marha, csirke, kacsa), de akár a mézeskalács tésztájába is tehet belőle.

A boltokban a fűszerkeverék ezen a néven készen kapható, de akár magunk is előállíthatjuk, ezek kellenek bele: 1 rész fahéj, 1 rész csillagánizs, fél rész szecsuáni bors, fél rész édeskömény, negyed rész szegfűszeg.

Tálalhatja rizzsel, pirított zöldséges tésztával, de töltheti tortillalapokba vagy pitába is.

További csirkés receptjeinket ITT és ITT találja. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki a Rihanna féle télicsizma?

Menő/Ciki

aa 2016. november 17., csütörtök 13:42

A tavalyi sikeren felbuzdulva újra összedugta a fejét a világ legismertebb cipésze, Manolo Blahnik és a divatvilág egyre megkerülhetetlenebb popsztárja, Rihanna akik a farmeranyag után ezúttal a hasított bőrben és a szőrmében láttak fantáziát.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1768 szavazat 3190 szavazat

Ilyen cipőkre és táskákra vadászunk jövőre

aa 2016. november 17., csütörtök 10:03

A 2017-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató divathetet követően nagyjából már sejthetjük, hogy milyen cuccokban töltjük majd a jövő év első felét. A Fashionista.com szerkesztőinek összeállítása alapján pedig mi is készítettünk egy gyűjtést arról, hogy milyen táskák és cipők jönnek divatba a luxusmárkák szerint.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így öltözzön, ha elnökfeleség szeretne lenni!

bb 2016. november 16., szerda 09:45

A múlt héten Amerika megválasztotta 45. elnökét, az üzletember Donald Trumpot, akivel együtt új First Lady is érkezik a Fehér Házba. A meglepő híren felbuzdulva összeszedtük, hogy mit kell tudni a szlovén származású, exmodellként, majd ékszertervezőként  ismert Melania Trumpról, most pedig összeállítottunk egy galériát az öt nyelven beszélő új elnökfeleség stílusáról, melyből átfogó képet kapunk arról, hogy várhatóan milyen szettekben látjuk majd a ráncok nélkül idősődő 46 éves Trumpnét, aki a kifogástalan ízlésű Michelle Obamát váltja majd a sorban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: ne féljen a párducmintától!

moana 2016. november 16., szerda 08:45

Vannak, akik rajonganak az állatmintákért és szívesen halmozzák a feltűnő darabokat, és vannak, akiket soha semmilyen körülmények között nem lehet rávenni arra, hogy ilyesmiket hordjanak. Pedig - mondjuk a párducminta - elpusztíthatatlan, ebben a szezonban is találkozhatunk vele az üzletekben. A hajtás után meg is mutatjuk, hogyan viselheti.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Idén ezek lettek a legjobb magyar éttermek

Dívány 2016. november 15., kedd 18:58

Elkészült a Gault&Millau (e: go-mijó) Magyarország 2017-es étterem- és borkalauz, és ahogy ilyenkor szokás, több kategóriában is győztest hirdettek, íme a lista: 

Az év étterme: Mádi Udvarház (konyhafőnök: Horváth Gábor)

Az év vidéki étterme: Kisvendéglő a Hargitához (Békéscsaba)

Az év borászata: Szentesi Pince, Budaörs (Szentesi József)

Az év konyhafőnöke: Pesti István (Platán)

Az év étteremtulajdonosa: A Rosenstein család (Rosenstein Vendéglő)

Az év feltörekvője: Pajta bisztró (Őriszentpéter)

A magyar gasztronómia reménysége: Garai Ádám (Olimpia étterem)

Alternatív vendéglátás: Beszálló Food Bar (Budapest)

A kiadvány 231 hazai étterem és 569 bor tesztjét tartalmazza, bemutat továbbá 163 borászatot és 244 szállodát, és a címek nagyrészt nem egyetlen év munkáját díjazzák, hanem több év teljesítményét - írja az Origo. A tesztelés egyébként anonim zajlk, és a szempontok közé tartozik a felhasznált alapanyagok minősége, szezonalitása, az elkészítés szakszerűsége, a technológiák adekvátsága, a tányéron megjelenő ízharmónia, arányosság, a kreativitás, az egyéniség, az ár-érték arány, a tálalás és a konyha teljesítményével összhangban álló szerviz.

A pontozás

20–19,5: A világ legszűkebb élvonalához tartozó étterem – öt sapka

19 pont: A világ legjobb éttermeinek egyike – négy sapka

18–17: Kiemelkedő konyha – három sapka

16–15: Nagyon jó konyha – két sapka

14–13: Jó konyha – egy sapka

12–11: Jó szívvel ajánlható konyha – ha az ár-érték arány is rendben van

10–8: A konyha esetenként túlmutat a mindennapi rutinon

T: Étterem számottevő erény nélkül („tesztelve, de nem értékelve")

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így nem szívás a sütőtökpucolás!

etelka 2016. november 15., kedd 16:38

A sütőtökszezon nagyban dübörög, a receptoldalak hemzsegnek a tuti ételektől, de azt senki nem írja le, hogyan kell megpucolni a tököt, ráadásul a legtöbb receptben kis kockákra kell vágni, ami annak fényében különösen nehéz, hogy a nyomorult tökök a legritkább esetben vesznek fel négyzetes formát.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Para: döglött rágcsáló a Zara ruhában

Dívány 2016. november 15., kedd 14:32

Cailey Fiesel júliusban a greenwich-i Zarában két ruhát is vásárolt magának, majd amikor pár héttel később az egyiket felvette munkába, észrevette, hogy egy olyan kiegészítőre is szert tett, amire nem számított. Először csak a kellemetlen szagra figyelt fel, majd amikor kézzel megtapogatta a ruháját egy kiálló cérna után kutatva, észrevette, hogy egy egér van belevarrva annak szegélyébe. (A bizonyító erejű fotókért kattintson  ide!)

Ha ez önmagában nem lett volna elég megrázó, óriási kiütés lett a lábán a ruhában talált tetem miatt. Fiesel természetesen be is perelte a spanyol céget, a Zara USA pedig vizsgálatot indított az ügyben - írja a TMZ.  Egyelőre persze nem tudni, hogy került oda szerencsétlen rágcsáló, és azt sem, hogy Cailey Fiesel mekkora kártérítést szeretne kapni a Zarától, ahol egyébként - állításuk szerint - szigorú minőségi és biztonsági követelmények vannak. Na igen, reméljük, ez a kivétel, ami erősíti a szabályt.

mouse-801843 1920

Ugyan a Zaránál valószínűleg mulasztás miatt került egy jobb sorsra érdemes egér a ruhába, rengeteg tervező és designer van, aki állati tetemekből készült tárgyakra specializálódott, mert hát ezek szerint azért van igény erre is. Bizony, van, aki műkörmökbe épít bele ízletlábúakat, van, aki cipőkre tesz kitömött madarakat, és a sort tovább lehetne még folytatni.

Bakancskörkép: még mindig a Timberland a sláger

be 2016. november 15., kedd 08:10

Nemrég szemléztünk az idei őszi cipőkínálatból, és már akkor (sőt, leginkább tavaly) feltűnt nekünk, hogy szinte az összes boltban megjelentek a sárga és barna Timberland-utánérzés bakancsok. Így fogtam a nem létező Timberland bakancsomat, és megnéztem 5 üzletben, milyen minőségű, színű és árú verziókat tudunk beszerezni a masszív lábbeliből még a nagyon hideg idő előtt!

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 433

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés