OFFLINE

A citromos kávé csak hánytatásra jó!

Szűcs Gyula 2016. november 30., szerda 14:58

Olaszország köztudottan az isteni espresso kávék és az aranylábú focisták hazája. Na de mi van akkor, ha négy kalandvágyó olasz már évek óta nem a szülővárosában süti a pizzát, vezeti a családi éttermet és főzi a kávét, hanem nálunk, Magyarországon? Vajon a kedvenc kávéházukról vagy a kedvenc focicsapatunkról tudnának hamarabb lemondani? Milyen egyáltalán egy jó kávé és mennyit kell inni belőle, hogy végigpöröghessük a napot? Az alábbi, vicces videóinterjúból kiderül.

A vidám barristákból és pizzásokból álló társaság ráadásul nemcsak a dolce vita életérzés első számú aranyszabályát osztja meg a nézőkkel (miszerint soha nem szabad cappucinót rendelni a spagettihez), hanem arra is figyelmeztet, hogy a citromos kávé az ördög műve!

Zsidaiék visszaszólnak a NÉBIH-nek

etelka 2016. november 30., szerda 12:05

Kinek van igaza?

 • 74
  A Zsidai családnak természetesen
 • 77
  Nem kérdés, a hatóságnak!
 • 144
  Itt valami bűzlik!

A hvg.hu-n jelent meg a hír, hogy 1.25 millió forintra büntették a Zsidai Gasztronómiai Csoport termelőkonyháját. A Csoport viszonylag gyorsan reagált az állításokra, levélben küldték el részletes cáfolatukat, arról, hogy miért nem volt igaza a hatóságnak. Levelükben azt állítják, a határozat nem jogerős, és fellebeztek, ezzel szemben  a hatóság  ezt írta számunkra „Az eljáró hatóság által kiszabott bírságok (1,2 millió Ft élelmiszerlánc-felügyeleti bírság; 50 ezer Ft élelmiszer ellenőrzési bírság) jogerőre emelkedtek, a hatósági döntéssel szemben fellebbezés nem érkezett a hatósághoz. Fontos leszögezni, hogy a termelőkonyhát nem a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) munkatársai, hanem a Pest Megyei Kormányhivatal (Élelmiszerlánc-biztonsági Osztálya) ellenőrizte, bár a cég tendeciózusan az előbbi kifejezést használja.

Mivel küldtek nekünk pár szép képet a konyháról, ezt is megmutatjuk. 

 • - „Ömlesztett húsok”: A megállapítás hamis. Adagolva, vákuumcsomagban tároljuk a húsokat, ami külön légtérnek minősül – a jogszabály szerint szabályosan tároljuk azokat, a külön légtérben való tárolás megvalósul.
 • - Nyers hús engedély nélküli szállítása: A kifogásolt tétel adagolt, fűszerezett, vákuumcsomagolt hússzelet volt, nem tömbös nyers hús. A NÉBIH az előzetes konzultációk során nem tisztázta, hogy ilyet nem szállíthatunk, tudtunkkal a jogszabályok értelmében ilyet kiszállíthatunk.
 • - 6.6 l tejszín szavatossága lejárt: A nevezett tejszín semmilyen kiszállított ételben nem került és nem is került volna feldolgozásra. Pontosan: 2x2,2 liter október 3-i lejáratú és 1x2,2 liter szeptember 11-i lejáratú növényi tejszínről volt szó, melyet a cukrászunk próbaként rendelt be laktózmentes opciónak, de alkalmazását elvetettük, ilyen növényi tejszínt nem használunk. A termék selejtezése: emberi mulasztás miatt maradt el;
 • - Hűtőhőmérséklet magasabb az előírtnál – Az 5 órán keresztül tartó ellenőrzés során folyamatosan, huzamosabb ideig nyitott ajtó mellett vizsgálták a hűtőkamrákat, így természetes, hogy amíg a hűtő vissza nem hűt, addig a hőmérséklete ideiglenesen megemelkedik. Termelőkonyhánkban vadonatúj, profi hűtőkamrákat használunk, melyek hibátlanul működnek digitális hőmérséklet kijelzéssel és a HACCP előírásai szerint a hőmérsékletüket folyamatosan naplózzuk.
 • - Lábpedál nélküli kuka: Valóban hiba, mivel a szállító cég nem a rendelt kukákat szállította és azt tévesen átvettük. Azóta már megérkeztek az eredetileg is rendelt pedálos kukák.
 • - Pékségben kézmosóban mosogatott edények: nem történt ilyen. Ilyen elmarasztaló határozat nem létezik. A bázison központi mosogató került kiépítésre, ezért nincs is szükség külön mosogatóra a pékségben. Az engedélyeztetés során ezt előre tisztáztuk és a hatóság elfogadta.
 • - Fagyasztott vaj kiolvadt: semmilyen minőségi károsodás nem történt. 5 órán keresztül tartott az ellenőrzés, így a kiszállításra váró termékek hűtőkamrájában rekedtek a kiszállításra váró termékek. A fagyasztott vaj így hűtött vajjá (1,7C-ra) melegedett a hűtőkamrában, melytől semmilyen minőségi károsodás nem történt.
 • - HACCP dokumentáció hiánya: A megfelelő HACCP dokumentum júniusban elkészült, azt alkalmaztuk, a helyszínen elérhető volt digitális formában, a cég székhelyén a maga fizikai mivoltában is.
 • - Allergén összetevők feltüntetése hiányzott: Valótlan állítás, minden allergén feltüntetésre került, csak nem félkövér betűvel.
 • - Jelöletlen termék: A kérdéses termékek már az aznapi főzéshez előkészített alapanyagok voltak, melyek így értelemszerűen nem tartalmaztak jelölést.
Távolról sincs vége, olvasson még »

Mindig tökéletes testű modellekkel dolgozott a Victoria's Secret

aa 2016. november 30., szerda 10:39

A minden év végén megrendezésre kerülő nagyszabású Victoria's Secret Fashion Showt idén december 5-én zavarják le Párizsban és a szokásokhoz híven már most óriási a felhajtás, szépen-lassan csepegtetik az infókat arról az 52 szerencsés modellről, akik végiglejthetnek majd a világ legismertebb fehérneműmárkájának kifutóján, ahogyan azt is nyilvánosságra hozták már, hogy idén Jasmine Tookes mutatja be a kollekció luxusdarabját, a közel 3 millió dollárt érő, 9 ezer drágakőből (pl. gyémánt, smaragd) kirakott melltartót, amin 700 órán át dolgoztak a szakemberek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: a rózsaszín pulóver

moana 2016. november 30., szerda 09:06

Azt hitte, hogy a rózsaszín és a világoskék már lejárt lemez? Hát nem, ebben a szezonban is visszakúsztak a kínálatba, ami részben biztos a Pantone-nak köszönhető. De nem is baj, így kevésbé unalmas az ősz és a tél pasztelben, ezért is választottuk a rózsaszín melegítőfelsőt e heti kedvencünknek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kipróbáltuk az év éttermét!

ermiz 2016. november 29., kedd 14:25

A mádi Gusteau Kulináris Élményműhely idén elnyerte a Gault &Millau év étterme díját. A Budapesttől 2 órányi autózásra található étterem a fine dining stílust követi, azaz a viszonylag kis adagok, magas minőségű alapanyagok és izgalmas ízkombinációk hármasát nyújtja. És mivel nem lehet elfelejteni, hogy a tokaji borvidéken vagyunk, azért számos jó bort rejt az étlap, a borvidékről.

A belsőt Lődi János tervezte, aki a borokra és a fára helyezte a hangsúlyt, pluszban a környéken mindenhol megtalálható terméskőnek is jutott szerep. Az étterem nem feszengősen elegáns, a felszolgálók kellően barátságosak és informatívak. Kétszer három fogást kóstoltunk meg, mindhez kaptunk bor ajánlatot, de nem volt erőszakos a kínálás, nem éreztük úgy, hogy ha visszautasítjuk, kinéznek az étteremből. 

 Az amuse bouche (kicsi vendégváró falatka) cékla és libamáj kombináció volt, a falat pont arra volt elég, hogy összefusson a nyál a szánkban. A meglepetés második adag falatka kecske volt, és chilli pirítóson érkezett.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mutatjuk az elmúlt 100 év legbénább trendjeit

aa 2016. november 29., kedd 09:13

Nemrég körüljártuk, hogy melyek voltak az elmúlt pár száz év leginkább polgárpukkasztó trendjei, most pedig a Marie Claire összeállítása alapján készítettünk egy listát az eddigi legbénább divathullámokról az újra felkapott fűzőtől kezdve a buggyos nadrágon át a velúr tréningruháig. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen göncöket hittünk menőnek a 20. században!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A hazug szépségiparról posztol a modell

(sze) 2016. november 28., hétfő 15:59

A 19 éves osztrák modell, Jazz Eger missziónak tekinti, hogy instagramposztjain keresztül felhívja a figyelmet a szépségipar súlyos hazugságaira - számolt be róla a Daily Mail. Jazz Eger 13 éves kora óta modellkedik, részt vett a német Next Top Model Showban, és döntős volt az Elit Model Look-ban. De a 19 éves lány – aki most Londonban él – az emberek tudomására szeretné hozni, mi folyik valójában a színfalak mögött. Mindenről beszél az alvásmegvonástól a fogyáskényszerig. Posztjai alatt rendszeresen őszinte kommentekben írja meg a valóságot #truthbehindthisshot hashtaggel, leginkább az ügynökeiről és a „nyomorult stylistjairól” szólva.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ékszerkollekciót dobott a piacra a Cheetos

Menő/Ciki

(sze) 2016. november 28., hétfő 12:59

Igen, a csipszes cég, az. Valószínűleg ha 20.000 dollár értékben ékszert szeretnénk vásárolni, nem a Cheetosgyár lenne az első hely, ahova beugranánk ezt megtenni, most azonban fordult egyet a világ és lehetőségünk van erre is.

A Cheetos ugyanis 18 karátos arany fülbevalót is forgalmaz már, hozzá illő gyűrűvel, ami együtt 20 ezer dollárba, azaz 5,8 millió forintba kerül. Az "Eye of the Cheetah" (gepárd szeme) szettből egyelőre még csak egy készült – ami már el is fogyott, azaz valaki kiadott érte egy rakás pénzt.

20 ezer dollár. Kéne?
20 ezer dollár. Kéne?

„Sokszor teljesen személytelen ajándékokat adunk annak ellenére, hogy egy csomó lehetőségünk lenne valami személyeset ajándékozni” – mondja Ryan Matiyow, a Cheetos marketingigazgatója a Mashable magazinnak. „Idén ezért igyekeztünk egy olyan kollekciót tervezni, ami igazán egyedi és kifejezi viselője játékosságát, amit a Cheetos márka is képvisel minden téren, így az ékszerek területén is” - mondta.

„Egy helyi tervezővel dolgoztunk együtt és az ötletünk az volt, hogy a gyémánt tükrözze a Cheetos stílusát, és első ránézésre legyen kicsit bolondos, de mégis magas minőségű, exkluzív” – mondta. És valóban, egy szettben körülbelül 190 db fekete és fehér gyémánt van, hát mi ez, ha nem exkluzív? Ön szerint menő a chipszes cég ékszere vagy ciki ennyi pénzt otthagyni egy nasit gyártó vállalat kiegészítőire?

320 szavazat 441 szavazat

Teszt: üveges paradicsomos tésztaszósz

Edicsek 2016. november 28., hétfő 12:42

Ha már a múlt héten pennéket teszteltünk, kézenfekvő volt megnézni mit tudnak a készen kapható bolti szószok is. Szerencsére Gianni Annoni és Alessandro Manna a Casa Pomo d'oro séfje ebben is a segítségünkre volt, igaz itt már sejtették, hogy nem lesz olyan egyszerű a dolguk, mint a tésztáknál.

A tesztre a teljesen alap, bazsalikomos paradicsomszószok közül válogattunk, kóstoltunk, szörnyülködtünk és pontoztunk, mindenféle tudományos mérések nélkül. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki a 218 ezres marihuána-daráló?

Menő/Ciki

bb 2016. november 27., vasárnap 17:50

Mialatt az amerikai rapper, Gucci Mane egy gyémántokkal kirakott Mikulás-medállal tette magát röhejessé a közösségi oldalakon, addig a francia Vetements beállt a kannabisz kultúrát támogató divatházak sorába és Alexander Wang vagy Jacquie Aiche példáját követve piacra dobta a nyakba akasztható fűdarálót. Emlékeznek, ez az a márka, aki 76 ezer forintot kért a DHL-es pólóért és melynek tervezője Szíj Melinda szatyrokat tervezett a francia Balenciagának.

A közösségi oldalakon megőrülnek a kiegészítőért.
A közösségi oldalakon megőrülnek a kiegészítőért.
Fotó: thewebster.us
Távolról sincs vége, olvasson még »
499 szavazat 592 szavazat

Piskótatekercs deluxe: gesztenyekrémmel

Ötvös Zsuzsanna 2016. november 27., vasárnap 14:01

Igazi kényeztető őszi desszert: puha kakaós piskótában lágy-habos gesztenyekrém. A gesztenyét sok-sok mascarpone és tejszínhab teszi krémessé, a krém alatt pedig pikáns lekvár rejtőzik.

Gesztenyés tekercs
Fotó: Ötvös Zsuzsanna

Érdemes valamilyen savanykás pirosbogyós gyümölcsből készült lekvárt használni a tekercshez: meggyet, málnát vagy ribizlit például. Mi a sok krém-kevés piskóta arányra szavaztunk most, de ha piskótásabban szeretné elkészíteni, akkor készítse el a piskótát a megadott összetevők másfélszereséből!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lenyomhatja a Kardashian családot Ivanka Trump

aa 2016. november 27., vasárnap 10:52

Szinte borítékolható, hogy az amerikai elnökválasztás után nemcsak az első amerikai bevándorló First Ladyvel lesznek tele a lapok, hanem Donald Trump legismertebb lányával, Ivanka Trumppal is, aki fiatal kora ellenére már túl van egy modellkarrieren, neve alatt fut egy cipő- és táskamárka, valamint ő az ügyvezető alelnöke az apja cégének, a Trump Organizationnek. Mindemellett még férjére és három gyerekére is jut ideje a szőke üzletasszonynak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ki öltözött fel a legjobban a megújult Cometre?

mm 2016. november 26., szombat 14:03

Péntek este tartották a Comet díjátadót, ami a Viva tévétől az RTL-hez került, ezért maradt ki a nevéből a Viva szó, ráadásul idén már nem csupán zenei díjátadó volt, hanem afféle összkulturális esemény, ahol díjaztak színészeket is a zenészeken felül. 

Az eseményről szóló riportunkhoz ide kattintson, a lenti galériában pedig megemlékezünk a megjelentek ruhakölteményeiről. Mivel nem volt kötelező Dress Code, ezért mindenki úgy érkezett, ahogy szeretett volna, például Puskás Peti hajléktalan hajóskapitánynak, kis jóindulattal Steve Zissounak öltözve, ezért feltételezzük, hogy mindenki olyan ruhában volt, ami szerinte jól áll neki és ízléses. Ennek fényében érdemes végigkattintani a lenti galériát, aztán még lejjebb szavazni, hogy kié volt a legjobb szett.

Ki öltözött a legjobban?

 • 62
  Tóth Gabi
 • 609
  Iszak Eszter
 • 758
  Nagy Reika
 • 362
  Radics Gigi
 • 188
  Kiss Ramóna
 • 215
  Horányi Juli
 • 233
  Fábián Juli
 • 1652
  Weisz Fanni
 • 88
  Lola
 • 245
  Szilágyi Molnár Szilvia
 • 683
  Ónódi Eszter
 • 618
  Balsai Móni

Nagyon kedvenc: sajtburger húsgolyók

Katucikonyha 2016. november 26., szombat 11:45

Ezt az ételt két dolog inspirálta: a csodás nyári paradicsomos húsgombócok (nem mellesleg az idei nyár kedvenc étele volt nálunk), és hogy a gyerekeim (na jó, mi is) nagyon szeretik a sajtburgert. Amikor rendesen ki tudom szellőztetni a konyhát, szívesen rászánom magam a hamburgersütésre.

Ám néha csak gyorsan bedobom ezeket a helyes gombócokat a sütőbe, reszelek rá egy nagy rakás cheddart, és ezt tömjük a zsemlékbe. Szóval abszolút nem bonyolult, és garantáltan családi kedvenc lesz belőle. 

TIPP: akár nagyobb mennyiségű húsgolyót is készíthetünk előre, ezeket az elősütést követően kiporciózva fagyasszuk le. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Meghan Trainorral adják el a Skechers cipőket

etelka 2016. november 26., szombat 09:43

Tetszenek vagy sem az új cipők?

 • 52
  Teljesen jók!
 • 81
  Felejtős!

A Skechers bemutatta Originals névre keresztelt kollekcióját, melyek a retró és a vintage jegyek szellemében készült el.Az Originals egyik központi szereplője  Meghan Trainor, amerikai énekesnő. A márka nem először dolgozik együtt egy igazi világsztárral, hiszen korábban olyan hírességek húzták fel a Skechers cipőket, mint Britney Spears, Christina Aguilera, Carrie Underwood vagy éppen Demi Lovato. Az új kollekcióban bemutatott cipőkben a legjobb talán a memóriahabos talpbetét, ami a Skechers egyik legjobb húzása, és előszeretettel pakolják is bele a cipőikbe. Értelemszerűen az Originalsba is jutott belőle, ráadásul egyes darabok rejtett magas sarokkal készültek, mint például a galéria nyitóképén látható. Igen, ez elvileg már lejárt sztori, de aki ezen a cipőn észreveszi, hogy belül meg van emelve a talpa, az minimum röntgenszemmel rendelkezik.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Olaj kisokos: mindent a tökmagolajról!

be 2016. november 25., péntek 18:00

Szinte nem telik úgy el egy hét, hogy ne jelenne meg valami forradalmi új bizonyíték, tény, válasz, állítás az olajokkal/zsiradékokkal kapcsolatban. Akár növényi vagy állati eredetű, akár megesszük, akár magunkra kenjük, megannyi hit és tévhit kering a hatásukról. 

Ha ráguglizunk, rengeteg információt kapunk, de ember legyen a talpán, aki a sokszor ellentétes értekezéseken ki tud igazodni: melyiknek higgyek, melyik igaz?

Ezért úgy döntöttünk, néhány hetente veszünk egy olajfajtát, majd Szűcs Zsuzsanna dietetikus és táplálkozástudományi szakember segítségével körbejárjuk a témát, és megtanuljuk, melyik olaj mire is jó igazából. Nézzük a harmadikat, a tökmagolajat!

shutterstock 167435114

Ha arra is kíváncsi, mit kell tudni a kókuszolajról, és az olívaolajról itt megtalálja!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pénteki süti: ropogós diós-vaníliás keksz

Piszke 2016. november 25., péntek 14:23

A külsőre egyszerű kis keksznek kívül vékonyan roppanós kérge van, belül morzsálódóan omlós, a tetején pedig ott a finom pirult dió. Az sem hátránya, hogy körülbelül öt perc összerakni, azután csak gombócozni kell, és mehet is a sütőbe.

DSC 0334
Fotó: Piszke

Pont olyan jó teához, mint tejhez vagy egy bögre kakaóhoz és hosszan tárolható egy fémdobozban. Aki a teába-tejbe mártogatós kekszek híve, süsse 2 perccel tovább, hogy teljesen ropogós kekszet kapjon.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Gyógyszertári krémek: arckrémet a patikából?

yuka 2016. november 25., péntek 08:05

Sokunk számára jelent igazi kihívást, hogy megtaláljuk a nekünk legmegfelelőbb bőrápolási termékeket. A legtöbben a drogériákban keresik a megoldást, aki pedig megengedheti magának, a luxusmárkák közt keresgél. De mit tehetünk akkor, ha a felső kategóriás krémek elérhetetlenek számunkra, azonban a drogériás készítményeknél komplexebb, minőségibb terméket szeretnénk, vagy valamilyen konkrét bőrproblémára keresünk megoldást? Nos, ilyenkor érdemes felkeresni egy gyógyszertárat, mert nagyon valószínű, hogy az ott kapható dermokozmetikumok között találunk majd számunkra megfelelő készítményt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kylie Jenner reklámfotót koppintott

Edicsek 2016. november 24., csütörtök 20:44

Kylie Jenner, illetve az ő sminkbirodalma piacra dobta a karácsonyi kollekciót, amit Jenner természetesen a saját Instagramján is próbált egy kicsit futtatni. Ahelyett, hogy kitett volna két szájfényt, megszórta volna műhóval, vagy egyszerűen szelfizett volna vele, inkább valami kreatív megoldást választott, ehhez pedig inspirációt merített az internetről, ami túl jól sikerült. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tömegjelenet az Intimissinél

nemoszi 2016. november 24., csütörtök 20:42

A Deák Ferenc utca már alapból zsúfolt mostanság, hogy kipakolások nehezítik meg a haladást, de ami az Intimissimi előtt kialakult csütörtök este, az nem volt hétköznapi. Az Intimissimi ugyanis szervezett hattól egy sajtóbemutatót a karácsonyi kollekciójának, melynek díszvendége Palvin Barbara volt, majd meghirdette minden létező közösségi felületen, hogy este héttől bárki szelfizhet a márka egyik arcával.

Ez pedig bármily hihetetlen, sosem látott tömeget vonzott a bolt elé, ahol már hatkor akkora tömeg alakult ki rajongókból, hogy alig lehetett bejutni az üzletbe. Bent egyébként sokminden nem történt, a bolt elrendezése nem a legalkalmasabb efféle tömegrendezvényekre, úgyhogy zsúfoltság volt, a kiválasztottak pedig egy külön helyiségben interjúzhattak a szupermodellel, akit a nem kiválasztottak maximum hátulról láthattak pár perc erejéig. Az est fénypontja az volt, hogy még hét előtt Palvin Barbi előrejött és felkapcsolta a bolt karácsonyfájának égőit, majd aki elég erős volt és elszánt, odafurakodhatott mellé egy közös fotóra. A kint várakozó rajongókat pedig csak ezek után, ötös csoportokban engedték be - de ezt már nem vártuk meg.

A karácsonyi kollekcióról is lőttünk azért pár képet (egyébként nagyon szép holmikat kínálnak), és cikkünket bővíteni fogjuk az Intimissimi hivatalos fotóival!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tudta, hogy kedvenc nasija eredetileg lókaja volt?

ermiz 2016. november 24., csütörtök 16:27

Az év sztoriját írta meg a Huffington Post, legalábbis mi elég jót nevettünk, amikor elolvastuk, honnan is származik valójában egyik kedvenc nasink, ami régen kuki nevén futott, ma ez már puffasztott kukorica snack, esetleg kukoric gyöngy.

A Tedium írta meg, hogy ezek a finomságok eredetileg a lovaknak készültek, és csak jóval később kaptak rá az emberek. Most már kezünk hinni kolléganőnknek, aki esküszik rá, hogy a Decathlonos lókaja, igenis jó.

shutterstock 372781633
Távolról sincs vége, olvasson még »

Rekordösszegért kelt el Marilyn Monroe Happy Birthday-estélyije

Dívány 2016. november 24., csütörtök 16:20

A szakértők azt hitték, 3 millió dollárért (kb. 872 millió forintért) talál majd új gazdára az a kristályokkal diszített fehér ruha, amiben Monroe 1962-ben felköszöntötte John F. Kennedyt, ahelyett a legmagasabb, és egyben nyerő licit 4,8 millió dollár (kb. 1,4 milliárd forint) volt a Julien's múlt heti, három napig tartó aukcióján – írja a Rolling Stone.

A győztes ajánlatot a Hihetetlen, de igaz! (Ripley's Believe It or Not!) embere tette, és a terveik szerint egyik múzeumukban állítják majd ki a legendás estélyit. Edward Meyer, a Ripley's vezérigazgató szerint nincs ikonikusabb popkulturális tárgy ennél a ruhánál, egy igazi történelmi jelentőségű darab, legalábbis ami az 1960-as éveket, vagy inkább a 20. századot illeti. 

Az estélyi egyébként nem először kerül kalapács alá, 1999-ben a Christie's árverésén 1,27 millió dollárért kelt el, és a legdrágább Monroe viselet eddig az a fehér ruha volt, amit a Hétévi vágyakozásban viselt, ez 2011-ben 4,6 millió dollárért cserélt gazdát.

Obamáné divattervezője nem öltözteti Melania Trumpot

Szűcs Gyula 2016. november 24., csütörtök 11:14

A Barack Obama elnöksége idején a first ladyt, Michelle Obamát is öltöztető francia divattervező, Sophie Theallet nyílt levélben jelentette be: nem hajlandó ruhát tervezni Donald Trump szupermodell feleségének, Melania Trumpnak, írja a Refinery29com. A dizájner csütörtökön a Twitterén írta meg, hogy azért döntött így, mert Trump választási kampányát xenofóbnak, szexistának és rasszistának tartja.

GettyImages-618783216
Fotó: Fred Watkins / Getty Images Hungary

Sophie Theallet a franciaországi Bagnères-de-Bigorre-ben született 1964-ben, de már évtizedek óta New Yorkban él, 2007-ben saját ruhamárkát indított, ami az ő nevét viseli. Bár saját bevallása szerint sosem érdekelte a politika, francia bevándorlóként az amerikai elnökválasztás óta nagyon rosszul érzi magát Trump otromba kijelentései miatt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: kockás kabátban a késő őszi szürkeség ellen

moana 2016. november 23., szerda 14:22

Ha ki akar tűnni a tömegből, egy piros kabát is megteszi, de mit szólna, ha inkább egy kockás darabot venne fel helyette? Ebből talán még kevesebb jön majd szembe az utcán. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A LifeTilt csak vékony nőkre ad ruhát

Menő/Ciki

nemoszi 2016. november 23., szerda 13:30

A LifeTILT blog és életmódprogram gurujának (Balogh Tamás, alias Benedek Bence) bicskanyitogató stílusáról nem szoktunk gyakran értekezni, pedig lehetne: aki pont őt akarja követni, hát tegye, bár sosem fogjuk megérteni, miért képes valaki attól életmódot váltani, hogy az edző paraszt, lekezelő stílusban adja az alapot a dolgohoz.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1856 szavazat 1749 szavazat
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 433

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés