OFFLINE

Auguszt József: a margarin könnyű testi sértés

ermiz 2016. december 5., hétfő 14:08

Az Auguszt fogalom generációk óta. Pedig látszólag nem több, mint egy cukrászda, ahol hagyományos és újragondolt süteményeket ehetünk. De mért lett fogalom a nevük? Hogyan lehet minden nap együtt dolgozni, majd együtt indulni haza? Miért jár be hajnalban a mester a cukrászdába? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ a Fény utcában.

Auguszt József jónak látja tisztázni már az interjú elején a fogalmakat, miközben felesége, Ibolya decens bejgliket tesz az asztalra.

A cukrászok közt vannak mestercukrászok és cukrászmesterek - magyarázza. "A mestercukrász az egy olyan kitüntetés, amit azok a cukrászok kapnak, akik valami szépet, jót és hasznosat csináltak életükben, a cukrászmester pedig egy szakma, amiből vizsgázni kell. Régen csak cukrászmester nyithatott cukrászdát, ma már akárki." - részletezte, úgyhogy ezzel tisztáztuk is az alapfogalmakat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hogyan butít el minket a divatblogok olvasása?

Dobos Emese 2016. december 5., hétfő 11:33

„10 akármicsoda, amire feltétlenül szüksége van”, vagy éppen az aktuális évszak egyszerűen nélkülözhetetlen szájfényei, vagy 5 ruha, ami nélkül nem élet az élet. Ismerős? A divatblogok és különböző online magazinok hívószavai.  Nem elég, hogy amúgy is sokkal több időt töltünk sminkeléssel mint év(tized)ekkel ezelőtt. (Érdemes végigböngészni a jelenleg használt termékek listáját, talán szégyen-gyalázat, de van több, amiről azt se tudom, micsoda. És egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy átlag nő ennyi kütyüt magára ken.) Folyamatos pénzköltésre sarkallnak, sarkallnának ezek a bejegyzések, tartalmak minket, ami mellett még értékítéletet is sugallnak. Hisz hogy lehetne valaki divatos, hogy merészelheti annak hívni magát, ha egyszer nem az a kabát van rajta, ami márpedig a szezon „must have” kabátja? Egyfajta „szégyelld magad”-érzést keltenek az olvasóban, hogy lehetetlen, hogy ezek nélkül trendinek kiáltsák ki magukat. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A 40-es méret Hollywoodban már sok és kész

aa 2016. december 5., hétfő 08:12

Mialatt a legtöbb megfizethető divatmárkánál már természetesnek számít, hogy gondolnak a 40-esnél nagyobb méretű nőkre is, addig a luxusvilág továbbra sem várja tart karokkal a telt idomú, 38-as méretnél nagyobb vásárlókat. Olyannyira nem, hogy még a befolyásossabb hírességeket is hajlandóak visszautasítani, ha vörös szőnyeges megjelenésről van – hívja fel a figyelmet a szomorú jelenségre a Marieclaire.com, melynek anyaga alapján mi is készítettünk egy galériát azokról a teltkarcsú celebnőkről, akiknek már meggyűlt a baja a divatházakkal. Részletek a galériában!

Kylie Jenner saját magát tette ruháira

Menő/Ciki

bb 2016. december 4., vasárnap 16:17

A karácsonyi promót elbénázó Kylie Jenner úgy tűnik, hogy nem elégszik meg a hírnevéből élő sminkmárkával, ezért beleveti magát a divatvilág bugyraiba is. Legalábbis ez derül ki abból, hogy a napokban elkezdte népszerűsíteni Kylie Shop néven futó Instagram oldalát, aminek annak ellenére van több mint félmillió követője, hogy a webáruház csak december 10-én nyitja meg kapuit - hívja fel a figyelmet a rendkívüli hírre a Highsnobiety.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »
388 szavazat 294 szavazat

Szeretné tudni, mitől lesz jó a sör?

Divany.hu 2016. december 4., vasárnap 14:23

A sörök világában elveszni egy újoncnak legalább annyira egyszerű, mintha a borok világát szeretné kiismerni. Hogy kiismerje magát az erjesztések, érlelések és egyáltalán a típusok világában, fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogyan is készül a sör.

Ebben voltak segítségünkre a Pécsi Sör sörfőző mesterei, akik beavattak minket a sörkészítés rejtelmeibe, és abba, mi mindentől függ, hogy mikor lesz igazán jó és különleges egy főzet. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

A-listás sztár lett Johnny Depp lányából

bb 2016. december 4., vasárnap 13:33

Ahogy azt tavaly megjósoltuk, Lily-Rose Depp hivatalosan is A-listás sztár,”jó csaj”, múzsa és színésznő lett 2016-ra. Johnny Depp és Vanessa Paradis 17 éves lánya idén minden jelentős vörös szőnyeges eseményen megfordult Cannes-on át Velencéig, ahogy a legmenőbb luxusmárkák bemutatóit sem hagyta ki a párizsi divathéten.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Magyar lány is bekerült a Kering Award döntőjébe

moana 2016. december 3., szombat 10:24

A divatban is egyre fontosabb a fenntarthatóság és a környezetvédelem, ezért is hozta létre a Kering Csoport (vagyis a világ egyik vezető luxusipari konglomerátuma, melynek többek között olyan márkák vannak a tulajdonában, mint a Gucci, Saint Laurent, Balenciaga, Stella McCartney vagy az Alexander McQueen) és London College of Fashion a Kering Awardot. De hogy miért írunk erről a kezdeményezésről? Mert egy magyar lány, Kiss Ágnes is bekerült a döntőbe.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Töltse búvárruhában az év utolsó napjait!

bb 2016. december 3., szombat 08:06

Mikor robbanna be az év egyik legfurább trendje a köztudatba, mint az év végén, amikor a legtöbben már csak a balul elsült amerikai elnökválasztással, a karácsonyi menüvel és a szilveszteri koktélruha kiválasztásával van elfoglalva? – hívta fel a figyelmünket búvárruhákra a Marie Claire, aki szerint a divatházak “Víz alatti világ” témájának és sportvonalának egyik utórezgése lehet a mikrotrend.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mutatjuk, hogy miben mulattak a fehérneműmodellek

aa 2016. december 2., péntek 14:34

A világ leghíresebb fehérnemű márkája idén is nagy cécót csapott a bemutatója körül. Az év egyik legjobban várt divateseményére természetesen ezúttal is a világ legtökéletesebb testű modelleit szerződtették le, a showt pedig egy afterparti követte a párizsi Le Grand Palaisban, ahova többek között a génlottón nyert modellek is hivatalosak voltak és sikerült elérniük, hogy a buli elnyerje nálunk az "év legpőrébb eseménye"címet.

A vörösszőnyeges ruhák egyébként kiváló inspirációt nyújthatnak azoknak, akik még nem tudják, hogy mit vegyenek fel az év utolsó napján. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen szerelésekben mulatott Kendall Jenner, Alessandra Ambrosio vagy Gigi Hadid a 21. Victoria's Secret esten!

Pénteki süti: duplacsokis ujjbegy-sütik

Piszke 2016. december 2., péntek 14:21

A csokis kekszeknél csak a csokikrémes csokis kekszek jobbak. Ezeket itt  pedig nem kell kenegetni, szaggatni, ragasztgatni: a gyors gombócozás után a kisült kekszekbe már kanalazhatjuk is a tejszínes csokikrémet.

DSC 0118 (1)
Fotó: Piszke

A tésztában lévő mandula (vagy más csonthéjas) miatt a kekszek nem száradnak ki szobahőmérsékleten sem, a csokikrém pedig krémes, de kicsit szilárdul majd, nem lesz folyós - bár egy ilyen gombócka alig egy harapás, az sem lenne baj...

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megnyílt Feller Adrienne üzlete

Emmer Szabina 2016. december 2., péntek 14:14

Imádom a természetes dolgokat. Kutatom, keresem azokat a termékeket, melyek kifejlesztése nem került senkinek sem az életébe, egy nyuszi "haja szála" sem görbült meg közben. Ilyen például az Adrienne Feller.

Feller Adrienne nevét ismerhetjük már a különleges prémium kozmetikumairól, mely a bennünk lakó szépséget hivatott teljessé tenni olajaival, krémjeivel és különböző egyéb kozmetikumaival. Filózófiája az, hogy az illóolajoknak nem csak fizikai gyógyító erejük van, hanem éteri is, tehát úgymond a lelket is gyógyítják: ezt meg tudom erősíteni, mert azóta sokkal könnyebbnek érzem magam, mióta kaptam egy kis ízelítőt a Fény esszencia nevű olajból.

December elsejétől nem csak webshopon keresztül, hanem boltban is meg lehet venni a termékeket, mivel megnyílt a MOM parkban az első Adrienne Feller bolt. Belépve az üzletbe beszippantott az az illatorgia, ami körüllengte. Tiszta volt és mosolyra fakasztó. Az eladók segítőkészek voltak és beavattak a különböző termékcsaládokba. Szaglásztam, próbáltam. Egyszerűen imádtam minden másodpercet, amit ott töltöttem. Olyan volt, mint a régi filmek kozmetikumokat áruló boltjai.

Itt azt érzi az ember, hogy figyelnek rá. Csak rá, és nem az a cél, hogy eladjanak, hanem, hogy megtalálják a számodra megfelelőt. Szummázva: Nagyon tetszett a bolt. Biztos, hogy vissza fogok menni még vásárolni. Végülis jön a karácsony - ki kell nézni, mit szeretnék a fa alá!

A cikket vendágszerzőnk, Emmer Szabina, a blogozine.blog.hu gazdája írta.

Ez a kütyü a simlis hentesek rémálma

Menő/Ciki

Edicsek 2016. december 2., péntek 09:49

Mindenki szeretne friss húst venni, mikor elmegy a henteshez. Eddig csak abban bízhatott, hogy észreveszi ha büdös a hús vagy nem éppen friss a színe, most azonban ennél több is kiderülhet, ha megveszi a Food Sniffer nevű kütyüt.

Távolról sincs vége, olvasson még »
557 szavazat 1491 szavazat

Celebekkel gazdagon megpakolt bemutatót tartott a leghíresebb bugyicég

nemoszi 2016. december 1., csütörtök 19:03

Minden év egyik legjobban várt divat- és celebeseménye a Victoria's Secret divatbemutatója, ahol a kifutón sztármodellek vonulnak több tízkilós szárnyakkal, szép fehérneműkben. A majdnem pucér modellek –akikről minden évben, így most is megírták már, hogy túl soványak – valószínűleg leginkább a férfiakat érdeklik, a nőket cserébe leköthetik a csodálatos részletek. A szép fehérneműk, művészien kivitelezett kellékek és a bemutató közben fellépő sztárok (pl. Lady Gaga). Alább a 82 bemutatott szett közül a legszebbekből talál összeállítást, a VS idén se aprózta el a giccset!

2016-ban a cég Párizsban, a Grand Palaisban tartotta meg a showt (kedvelt divat-helyszín, Karl Lagerfeld is rendszeresen szervez oda bemutatókat). A márka 21 éves történelmében most először utaztatták a cirkuszt Párizsba, azon viszont nem változtattak, hogy továbbra is a legmenőbb modelleket szedték csokorba: az épp nagyon menő Kendall Jenner, Gigi és Bella Hadid mellett ott voltak a régi motorosok, többek közt Joan Smalls, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Jasmine Tookes, Stella Maxwell és Lily Aldridge is.

Érdekesség: 4 nap múlva kerül adásba a fehérneműs felvonulás, melyet itt megnézhet majd! A Forbes szerint december 5-én 190 ország több millió lakosa tapad majd a képernyőkre.

Főzze azt, amit egy nyertes szakács!

etelka 2016. december 1., csütörtök 18:21

A La Perle Noire-ba egy csomó gasztrofanatikus és néhány újságíró gyűlt össze, hogy megkóstolja, mit alkotott Sándor Rodrigo, amivel sikerült kvalifikálnia magát a S.Pellegrino Young Chef 2016 októberi, Milánóban megrendezett döntőjébe.

Ez nem kis dolog, ezen a versenyen több mint 90 ország 3000 jelentkezője vett részt, közülük került ki a 20 döntős.

A fiatal magyar szakács mangalicapofából, karamellizált karfiolpüréből, mazsolaszószból és cékla tortelliniből álló tálat készített. A zsűri igen neves volt, ott ült többek közt Elena Arzak, a világ legjobb női séfje,  David Higgs, Carlo Cracco, Gaggan Anand, Mauro Colagreco, Wylie Dufresne és Roberta Sudbrack - akik mind nagy nevek a gasztronómia világában, és csillagokban sem szűkölködnek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A női lelket mezteleníti le a Pirelli új naptárja

(va) 2016. december 1., csütörtök 14:41

Évről évre nagy várakozás előzi meg a Pirelli új naptárját, amihez rendszerint a legfelkapottabb fotósok készítenek izgalmas fotósorozatot. Ez idén sincs másképp: a német fotográfus és filmrendező, Peter Lindbergh lenyűgöző projektében bebizonyítja: a szépség nemcsak belülről fakad, de kortalan is!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mit jelent a divat egy látássérültnek?

Böszörményi Edina 2016. december 1., csütörtök 08:52

Látássérült modellek, vakvezető kutyák, egyedi ruhák és divatbemutató. Ezekből a tényezőkből áll össze Magyarország első vakvezető kutyás divatbemutatója, ami december 3-án lesz 17 órától az M3 Kulturális térben. A Tappancs és Tűsarok kezdeményezés hátterében az áll, hogy sok látássérült ember életében igen is fontos szerep jut az öltözködésnek, a divatnak. A divatbemutatón a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola barátai jelennek meg a legújabb divat szerint, oldalukon kutyáikkal és választott kísérőikkel. A kezdeményezéshez az ANNAEVAArtista, Fibula, Romani Design, és Jelmez-Art tervezői csatlakoztak, hogy igazán egyedi és hordható ruhákkal jelenjenek meg a kifutón. A kutyák sem maradnak divatos darab nélkül, pórázaikat a Sixfeet dog design biztosítja. Ellátogattunk a ruhapróbára, ahol a bemutató egyik modelljével, Sápi Dórával és a Fibula márka divattervezőjével, Nagy Dórival beszélgettünk a készületekről és a közelgő bemutatóról.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A citromos kávé csak hánytatásra jó!

Szűcs Gyula 2016. november 30., szerda 14:58

Olaszország köztudottan az isteni espresso kávék és az aranylábú focisták hazája. Na de mi van akkor, ha négy kalandvágyó olasz már évek óta nem a szülővárosában süti a pizzát, vezeti a családi éttermet és főzi a kávét, hanem nálunk, Magyarországon? Vajon a kedvenc kávéházukról vagy a kedvenc focicsapatunkról tudnának hamarabb lemondani? Milyen egyáltalán egy jó kávé és mennyit kell inni belőle, hogy végigpöröghessük a napot? Az alábbi, vicces videóinterjúból kiderül.

A vidám barristákból és pizzásokból álló társaság ráadásul nemcsak a dolce vita életérzés első számú aranyszabályát osztja meg a nézőkkel (miszerint soha nem szabad cappucinót rendelni a spagettihez), hanem arra is figyelmeztet, hogy a citromos kávé az ördög műve!

Zsidaiék visszaszólnak a NÉBIH-nek

etelka 2016. november 30., szerda 12:05

Kinek van igaza?

  • 74
    A Zsidai családnak természetesen
  • 77
    Nem kérdés, a hatóságnak!
  • 144
    Itt valami bűzlik!

A hvg.hu-n jelent meg a hír, hogy 1.25 millió forintra büntették a Zsidai Gasztronómiai Csoport termelőkonyháját. A Csoport viszonylag gyorsan reagált az állításokra, levélben küldték el részletes cáfolatukat, arról, hogy miért nem volt igaza a hatóságnak. Levelükben azt állítják, a határozat nem jogerős, és fellebeztek, ezzel szemben  a hatóság  ezt írta számunkra „Az eljáró hatóság által kiszabott bírságok (1,2 millió Ft élelmiszerlánc-felügyeleti bírság; 50 ezer Ft élelmiszer ellenőrzési bírság) jogerőre emelkedtek, a hatósági döntéssel szemben fellebbezés nem érkezett a hatósághoz. Fontos leszögezni, hogy a termelőkonyhát nem a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) munkatársai, hanem a Pest Megyei Kormányhivatal (Élelmiszerlánc-biztonsági Osztálya) ellenőrizte, bár a cég tendeciózusan az előbbi kifejezést használja.

Mivel küldtek nekünk pár szép képet a konyháról, ezt is megmutatjuk. 

  • - „Ömlesztett húsok”: A megállapítás hamis. Adagolva, vákuumcsomagban tároljuk a húsokat, ami külön légtérnek minősül – a jogszabály szerint szabályosan tároljuk azokat, a külön légtérben való tárolás megvalósul.
  • - Nyers hús engedély nélküli szállítása: A kifogásolt tétel adagolt, fűszerezett, vákuumcsomagolt hússzelet volt, nem tömbös nyers hús. A NÉBIH az előzetes konzultációk során nem tisztázta, hogy ilyet nem szállíthatunk, tudtunkkal a jogszabályok értelmében ilyet kiszállíthatunk.
  • - 6.6 l tejszín szavatossága lejárt: A nevezett tejszín semmilyen kiszállított ételben nem került és nem is került volna feldolgozásra. Pontosan: 2x2,2 liter október 3-i lejáratú és 1x2,2 liter szeptember 11-i lejáratú növényi tejszínről volt szó, melyet a cukrászunk próbaként rendelt be laktózmentes opciónak, de alkalmazását elvetettük, ilyen növényi tejszínt nem használunk. A termék selejtezése: emberi mulasztás miatt maradt el;
  • - Hűtőhőmérséklet magasabb az előírtnál – Az 5 órán keresztül tartó ellenőrzés során folyamatosan, huzamosabb ideig nyitott ajtó mellett vizsgálták a hűtőkamrákat, így természetes, hogy amíg a hűtő vissza nem hűt, addig a hőmérséklete ideiglenesen megemelkedik. Termelőkonyhánkban vadonatúj, profi hűtőkamrákat használunk, melyek hibátlanul működnek digitális hőmérséklet kijelzéssel és a HACCP előírásai szerint a hőmérsékletüket folyamatosan naplózzuk.
  • - Lábpedál nélküli kuka: Valóban hiba, mivel a szállító cég nem a rendelt kukákat szállította és azt tévesen átvettük. Azóta már megérkeztek az eredetileg is rendelt pedálos kukák.
  • - Pékségben kézmosóban mosogatott edények: nem történt ilyen. Ilyen elmarasztaló határozat nem létezik. A bázison központi mosogató került kiépítésre, ezért nincs is szükség külön mosogatóra a pékségben. Az engedélyeztetés során ezt előre tisztáztuk és a hatóság elfogadta.
  • - Fagyasztott vaj kiolvadt: semmilyen minőségi károsodás nem történt. 5 órán keresztül tartott az ellenőrzés, így a kiszállításra váró termékek hűtőkamrájában rekedtek a kiszállításra váró termékek. A fagyasztott vaj így hűtött vajjá (1,7C-ra) melegedett a hűtőkamrában, melytől semmilyen minőségi károsodás nem történt.
  • - HACCP dokumentáció hiánya: A megfelelő HACCP dokumentum júniusban elkészült, azt alkalmaztuk, a helyszínen elérhető volt digitális formában, a cég székhelyén a maga fizikai mivoltában is.
  • - Allergén összetevők feltüntetése hiányzott: Valótlan állítás, minden allergén feltüntetésre került, csak nem félkövér betűvel.
  • - Jelöletlen termék: A kérdéses termékek már az aznapi főzéshez előkészített alapanyagok voltak, melyek így értelemszerűen nem tartalmaztak jelölést.
Távolról sincs vége, olvasson még »

Mindig tökéletes testű modellekkel dolgozott a Victoria's Secret

aa 2016. november 30., szerda 10:39

A minden év végén megrendezésre kerülő nagyszabású Victoria's Secret Fashion Showt idén december 5-én zavarják le Párizsban és a szokásokhoz híven már most óriási a felhajtás, szépen-lassan csepegtetik az infókat arról az 52 szerencsés modellről, akik végiglejthetnek majd a világ legismertebb fehérneműmárkájának kifutóján, ahogyan azt is nyilvánosságra hozták már, hogy idén Jasmine Tookes mutatja be a kollekció luxusdarabját, a közel 3 millió dollárt érő, 9 ezer drágakőből (pl. gyémánt, smaragd) kirakott melltartót, amin 700 órán át dolgoztak a szakemberek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: a rózsaszín pulóver

moana 2016. november 30., szerda 09:06

Azt hitte, hogy a rózsaszín és a világoskék már lejárt lemez? Hát nem, ebben a szezonban is visszakúsztak a kínálatba, ami részben biztos a Pantone-nak köszönhető. De nem is baj, így kevésbé unalmas az ősz és a tél pasztelben, ezért is választottuk a rózsaszín melegítőfelsőt e heti kedvencünknek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kipróbáltuk az év éttermét!

ermiz 2016. november 29., kedd 14:25

A mádi Gusteau Kulináris Élményműhely idén elnyerte a Gault &Millau év étterme díját. A Budapesttől 2 órányi autózásra található étterem a fine dining stílust követi, azaz a viszonylag kis adagok, magas minőségű alapanyagok és izgalmas ízkombinációk hármasát nyújtja. És mivel nem lehet elfelejteni, hogy a tokaji borvidéken vagyunk, azért számos jó bort rejt az étlap, a borvidékről.

A belsőt Lődi János tervezte, aki a borokra és a fára helyezte a hangsúlyt, pluszban a környéken mindenhol megtalálható terméskőnek is jutott szerep. Az étterem nem feszengősen elegáns, a felszolgálók kellően barátságosak és informatívak. Kétszer három fogást kóstoltunk meg, mindhez kaptunk bor ajánlatot, de nem volt erőszakos a kínálás, nem éreztük úgy, hogy ha visszautasítjuk, kinéznek az étteremből. 

 Az amuse bouche (kicsi vendégváró falatka) cékla és libamáj kombináció volt, a falat pont arra volt elég, hogy összefusson a nyál a szánkban. A meglepetés második adag falatka kecske volt, és chilli pirítóson érkezett.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mutatjuk az elmúlt 100 év legbénább trendjeit

aa 2016. november 29., kedd 09:13

Nemrég körüljártuk, hogy melyek voltak az elmúlt pár száz év leginkább polgárpukkasztó trendjei, most pedig a Marie Claire összeállítása alapján készítettünk egy listát az eddigi legbénább divathullámokról az újra felkapott fűzőtől kezdve a buggyos nadrágon át a velúr tréningruháig. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen göncöket hittünk menőnek a 20. században!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A hazug szépségiparról posztol a modell

(sze) 2016. november 28., hétfő 15:59

A 19 éves osztrák modell, Jazz Eger missziónak tekinti, hogy instagramposztjain keresztül felhívja a figyelmet a szépségipar súlyos hazugságaira - számolt be róla a Daily Mail. Jazz Eger 13 éves kora óta modellkedik, részt vett a német Next Top Model Showban, és döntős volt az Elit Model Look-ban. De a 19 éves lány – aki most Londonban él – az emberek tudomására szeretné hozni, mi folyik valójában a színfalak mögött. Mindenről beszél az alvásmegvonástól a fogyáskényszerig. Posztjai alatt rendszeresen őszinte kommentekben írja meg a valóságot #truthbehindthisshot hashtaggel, leginkább az ügynökeiről és a „nyomorult stylistjairól” szólva.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ékszerkollekciót dobott a piacra a Cheetos

Menő/Ciki

(sze) 2016. november 28., hétfő 12:59

Igen, a csipszes cég, az. Valószínűleg ha 20.000 dollár értékben ékszert szeretnénk vásárolni, nem a Cheetosgyár lenne az első hely, ahova beugranánk ezt megtenni, most azonban fordult egyet a világ és lehetőségünk van erre is.

A Cheetos ugyanis 18 karátos arany fülbevalót is forgalmaz már, hozzá illő gyűrűvel, ami együtt 20 ezer dollárba, azaz 5,8 millió forintba kerül. Az "Eye of the Cheetah" (gepárd szeme) szettből egyelőre még csak egy készült – ami már el is fogyott, azaz valaki kiadott érte egy rakás pénzt.

20 ezer dollár. Kéne?
20 ezer dollár. Kéne?

„Sokszor teljesen személytelen ajándékokat adunk annak ellenére, hogy egy csomó lehetőségünk lenne valami személyeset ajándékozni” – mondja Ryan Matiyow, a Cheetos marketingigazgatója a Mashable magazinnak. „Idén ezért igyekeztünk egy olyan kollekciót tervezni, ami igazán egyedi és kifejezi viselője játékosságát, amit a Cheetos márka is képvisel minden téren, így az ékszerek területén is” - mondta.

„Egy helyi tervezővel dolgoztunk együtt és az ötletünk az volt, hogy a gyémánt tükrözze a Cheetos stílusát, és első ránézésre legyen kicsit bolondos, de mégis magas minőségű, exkluzív” – mondta. És valóban, egy szettben körülbelül 190 db fekete és fehér gyémánt van, hát mi ez, ha nem exkluzív? Ön szerint menő a chipszes cég ékszere vagy ciki ennyi pénzt otthagyni egy nasit gyártó vállalat kiegészítőire?

317 szavazat 436 szavazat

Teszt: üveges paradicsomos tésztaszósz

Edicsek 2016. november 28., hétfő 12:42

Ha már a múlt héten pennéket teszteltünk, kézenfekvő volt megnézni mit tudnak a készen kapható bolti szószok is. Szerencsére Gianni Annoni és Alessandro Manna a Casa Pomo d'oro séfje ebben is a segítségünkre volt, igaz itt már sejtették, hogy nem lesz olyan egyszerű a dolguk, mint a tésztáknál.

A tesztre a teljesen alap, bazsalikomos paradicsomszószok közül válogattunk, kóstoltunk, szörnyülködtünk és pontoztunk, mindenféle tudományos mérések nélkül. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 432

Blogok, amiket olvasunk

KERTÉSZ Ötletek zöldségágyások beültetéséhez

A nyár általában a pihenés időszaka, ezért a legtöbben ilyenkor már nem akarnak intenzív gondoskodást megkövetelő zöldségeket vetni. Lássuk, mint lehet tenni!

OTTHONTÉRKÉP Hagyd le a képről apu sörhasát!

A nappali ajtaján belógó hatalmas sörhas, egy csak félig látszó kutya vakarózó hátsó lába, lerágott csirkecsont a könyvespolcon – biztosan mindenki látott hasonló vicces vagy visszataszító fotókat ingatlanhirdetésekben.

MÁS TÉSZTA Búzadara dal - megyek panírozni

A nyár minden bizonnyal legújszerűbb dallamos hip-hop slágerében réteslisztről, búzadaráról és kenyérlisztről énekelnek a debreceni egyetem afrikai származású hallgatói. Ne hagyd ki!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés