OFFLINE

Vajon téged milyen frizura öregít?

Adamek Alma 2017. augusztus 1., kedd 18:01

Nem mindenkinek áll jól a kócosság, a frufru és a sötét haj. Mutatjuk, mikor döntöttek jól vagy rosszul a celebek!

A nemzetközi Marie Claire készített egy szemléletes összeállítást arról, hogy mik azok a frizurabakik, melyekkel akár évekkel idősebbnek tűnhetünk korunknál. A lap többek között arra hívja fel a figyelmet, hogy nem mindenkinek áll jól a sötét hajszín, a hosszú egyenes haj, a rendezetlen frufru és a természetellenes loknik sem.

A galériára kattintva mutatjuk, hogy mivel lőttek mellé és milyen fazon, illetve szín áll jól az olyan A-listás hírességeknek, mint például Sandra Bullock, Jennifer Lawrence, Jennifer Lopez vagy az új játékosnak számító Ivanka Trump!

Fogyóban a séfek türelme a kitalált ételallergiákkal szemben

Aladár 2017. augusztus 1., kedd 14:51

A csirkét rendelő vegákért sem rajong az ausztrál szakács, Patrick Friesen.

Patrick Friesen, egy Sidney-i étterem séfje beleunt egy kicsit abba, hogy manapság valóban szembetűnően és gyanúsan nagy a különböző ételallergiákkal rendelkezők aránya. Persze valószínűleg nem olyan keményvonalas szakácsról van szó, aki úgy oldaná meg a túlnépesedés és a speciális menük összeállítása jelentette pluszköltségek problémáját, hogy mondjuk minden csütörtökön csak azért is figyelmen kívül hagyná a súlyos ételallergiával rendelkező vendégek kéréseit. Friesent inkább az idegesíti, hogy egyre többen vannak azok is, akik nem allergiások vagy keményvonalas és aszkéta vegánok, csak egyszerűen válogatósak és imádnak hisztizni. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Undorító vintage bikiniket hordani?

Aladár 2017. augusztus 1., kedd 12:50

Nem csak az anyukák lehordott darabjainak felpróbálásáról van szó, sokan ugyanis 1-2 napra is szíves-örömest kikölcsönöznek egy-egy Dior vagy Chanel fürdőruhát.

Használt fehérneműt vagy fürdőruhákat nem vesz minden nap magára az ember, legalábbis sokan hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy ez már túl megy egy határon. Mert hát… jó ötletnek tűnik az idegen emberek tulajdonát képező, és a saját nem szerveink között legalább 1-2 rétegnyi ruhát tudni… nem? Jó páran vannak, akik nem így gondolják, sőt, egy-egy népszerű és nagyszerű vintage Dior fürdőruha esetén úgy tűnik, sokaknál még a kölcsönzés is szóba jöhet.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ne edd meg a maradék rizst!

Aladár 2017. augusztus 1., kedd 07:07

A maradék rizs állva befalása nem csak az elhízás melegágya, ételmérgezés is könnyen lehet a dologból.

Oké, az mondjuk nem az állva fogyasztás miatt. A megfőzött, majd a konyhapulton felejtett rizsben lévő kórokozók imádják, és kegyetlenül ki is használják a szobahőmérsékletet.

shutterstock 356954813

Egy élelmiszerbiztonsági szakértő a Bacillus cereust emelte ki, mint fő veszélyforrást. Ez a kórokozó spóraként szinte mindig jelen van a nyers rizsben, de csak néhány fajtája okoz megbetegedéseket. A főzést túlélő spórák számára ideális táptalaj egy még nedves riszhalom, kicsíráznak, és elkezdenek méreganyagokat termelni, melyek között van szuperhős képességekkel rendelkező, hőálló példány is.

Könnyen túljárhatunk ugyanakkor a kórokozók eszén. A tudományos igényű instrukciók szerint az egészséges ember-rizs kapcsolathoz az kell, hogy az elkészült rizsünket 2 órán belül a hűtő biztonságába költöztessük, ahol az alacsonyabb hőmérséklet már megakadályozza, hogy a kósza spórák kicsírázzanak. Léteznek kicsivel körülményesebb módjai is a védekezésnek, megóvhatjuk magunkat az ételmérgezéstől akkor is, ha a rizsünket folyamatosan 63°C fölött tartjuk, míg az étteremben egész nap elöl hagyott sushi rizst a hozzáadott ecet óvja meg a kórokozók jelentette veszélyektől. 

Kinek áll jobban a rózsaszín és az ezüst?

Adamek Alma 2017. július 31., hétfő 17:42

Rihanna, Cara Delevingne, Bella Hadid mellett spanyol hírességek is versenyben vannak a héten.

Múlt héten Katalin hercegné nyári ruhái közül bökhettetek rá a legjobbra, ezúttal pedig az új Luc Besson film bemutató és a madridi Platino-díjátadó vörös szőnyegéről választottunk összeöltözőket. A hajtás után mutatjuk, hogy miben pózolt többek között Rihanna és Cara Delevingne!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szomorú képet festünk saját magunkról

km 2017. július 31., hétfő 07:30

Hungarikum Ház nyílik a Gerbeaud fölött, a Vörösmarty téren. Van kiállítás és előadások is. Megnéztük a The Great Hungarian Hungaricum Show-t - sajnos.

Jó dolog a hungarikum: kis sikerélményt ad mindenkinek, aki rá tudja ütni a plecsnit termékére és a legjobb, hogy szinte bármi lehet hungarikum Puskás Öcsi szellemi hagyatékától Torockón és a huszáron át a Kürt adatmentésig – kicsit sajnáljuk, hogy a lekapcsolt hűtő a közértben, Benke Laci bácsi és a zokni-szandálos busó, mint olyan még nincs a listán (a busójárás fent van). De ez van, az emberek vonzódnak a hasznavehetetlen és mérsékelten releváns elismerésekhez, hát miért ne pályázzanak és kapjanak valami kis biztatást?

Tehát 2012 óta adott egy egész eklektikus válogatás (a magyarság múltjának, jelenének és jövőjének dinamikusan fejlődő tárháza), és most jött el az idő, hogy a Vörösmarty téren a Gerbeaud cukrászda fölött megnyissa kapuit egy Hungarikum Ház, melyben a hungarikumok köré szerveztek egy múzeumot és egy színházi előadást is, hogy a betévedő külfödliek minél többet megtudhassanak rólunk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egy másik bolygón lenne már a helyünk a divatházak szerint

Adamek Alma 2017. július 30., vasárnap 16:27

Politikailag feszült pillanatokban szokás bevetni az ufó- és az űrutazás bombát. Mutatjuk a legújabb trendeket!

Nemcsak a 80-as évek stílusirányzatai vannak divatban, hanem a 60-as évek “space-age” vonalához igazodó futurisztikus trendek is. A Paco Rabanne féle ezüst ruha például az új generációs celebeknek köszönhetően újra felbukkant az éjszakai életben, ahogy az André Courrèges által 40-50 évvel ezelőtt divatba hozott szuperminik, illetve a fehér- és ezüst csizmák is virágkorukat élik 2017-ben.

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 tipp, hogy ne légy slampos

Adamek Alma 2017. július 30., vasárnap 11:22

Jó, ha van egy vasaló a háznál. Mutatjuk, milyen apróságok kellenek még a sikerhez.

Ha nincs öt percnél több időd a reggeli készülődésre, de mégsem akarsz slamposnak tűnni mások előtt, akkor érdemes megfogadnod a Marie Claire divatszerkesztőinek jótanácsait, akik szerint elég egy pedánsan vasalt ing vagy egy gondosan kiválasztott táska is a sikerhez. A hajtás után mutatjuk, hogy melyek azok a divatbakik, amik miatt beéghetünk!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menstruációs vért és striákat fest a feminista művész

Adamek Alma 2017. július 30., vasárnap 09:14

A spanyol Zintetát zavarja, hogy nem fogadjuk el magunkat úgy, ahogy vagyunk.

Akár a fiatal brit dizájner, Lili Murphy-Johnson menstruáció ihlette ékszerei is inspirálhatták a barcelonai feminista művészt, Cinta Tort Cartrót, aki Zinteta néven tölti fel figyelemfelkeltő alkotásait az Instagramra és a Facebookra.

Obsérvalas, léelas, descúbrelas y ámalas. Estrías ***** Des de bien pequeñitxs nos hacen odiar todo aquello que tenemos en nuestro cuerpo e intentan constantemente que eliminemos todo aquello que para ellos no es normal: las manchas, las pecas, los pelos, y un sinfín de cosas más, y... las estrías. Las estrías son aquellas marcas que muchxs de nosotrxs tenemos en la piel. Me pasé años odiándolas e intentando encontrar una manera de eliminarlas, hasta que me dí cuenta que si no las aceptaba no me estaba aceptando a mi misma. Hace unos pocos años que he empezado a trabajar el amor propio y a aceptar y ver todo lo que hay en mi cuerpo. Aceptar todo esto es aceptar tus raíces, tu historia, todo lo que hay en él y, al fin y al cabo, aceptarte a ti misma. Las estrías son parte de nuestra esencia, nuestros momentos, de nuestras vidas, de nuestras historias y de nosotrxs. Son tan bellas que no se como a veces consiguen que las odiemos. Observarlas es terapéutico. No dejas que se metan con todo lo que tienes y todo lo que eres. Quererse es un acto revolucionario.

Una publicación compartida de ¿ Cinta Tort Cartró (@zinteta) el

Távolról sincs vége, olvasson még »

Még mindig nem a méret a lényeg!

nemoszi 2017. július 29., szombat 16:53

Egy ideje már tényleg valószínűleg az újszülöttek is tudják, hogy a ruhaméret nem fontos, mert minden boltban más a jó, de most egy washingtoni lány, Katy Hamilton bemutatta, hogy egy üzleten belül is lehetnek eltérések.

A ruhaméretre tényleg fölösleges adni, nem éri meg azért koplalni, hogy beleférj egy 34-es Zara nadrágba – nem ettől leszel szebb vagy jobb. Ha mégis szereted magad az üzletek számozásához mérni, akkor Katy Hamiltonnak van számodra egy fontos üzenete: a lány ugyanabban a boltban próbált fel 2 gatyát és míg az egyik a térdéig jött csak a fel, a másik nagy volt és mindkét gatyába ugyanaz a méret volt írva. Ezt meg is örökítette a szorgos instagramozó.

"LOL, a méretezés akkora hülyeség, mindkettő 10-es méret az Express alacsony derekú nadrágai közt. Ugyanaz a bolt, ugyanaz a fazon, méret, stb. Az egyik túl nagy, a másik nem jött fel a csípőmre, mi vaaan?" – írja Hamilton a kép alá. "Azért osztom meg ezt... mert ha álltál már sírásközelben a próbafülkében, mert valami nem ment rád (és mind jártunk már így, én is, milliószor, kérdez anyámat), EMLÉKEZZ ERRE A KÉPRE! Néha S-es vagyok, máskor az L-es se jön rám, máskor a 10-es leesik rólam, vagy éppen fel sem tudom rángatni a csípőmre. A méretezés őrültség" – foglalja össze Hamilton.

LOL sizing is SUCH bullshit 😂😂 these are both a size 10 short from express in their low rise leggings. Literally the same store, cut, size, etc. The one was a hair too big & the other didn't even go over my thighs 😂😂 like WHAAAT?! My reason for sharing is...If you ever find yourself in a fitting room ready to bust into tears when something doesn't fit (we've all been there, myself included...millions of times...ask my mom) REMEMBER THIS PIC! There are times I'm a small, times I cant even muscle into a large, times a 10 falls off my hips & times, like this, it doesn't even get past my thighs. Sizing is silly...no one will know if you had to bump up or down because of the cut, style, or likely completely wrong sizing on the store's part. You mean so much more than fitting into the smallest size you can. Our value should never come from a number...on the scale or in our clothes. 😘✌🏼

WODtheFork (@wodthefork) által megosztott bejegyzés,

Nem tudom, te hogy vagy vele, engem az ilyesmi nem tud kiakasztani (cserébe a fürdőruhapróbálásnál rendszeresen összeomlok, de annak a méretezéshez nincs köze), ezért ha farmert akarok venni, kapásból beviszek minden jelöltből 3 méretet a próbafülkébe. Mindenesetre ha pont egy utolsó megerősítésre vágytál, hogy a méret tényleg nem számít, nézd csak meg Katy-t még egyszer!

Mit gondolsz erről az egészről?

 • 208
  Képes vagyok kiakadni, ha nem jön rám a szokott méret.
 • 295
  Nem érdekel a méretezés, sose foglalkoztam vele.
 • 81
  Eddig néha kiakadtam, de Katy posztja most megnyugtatott.
 • 311
  Szerintem Katy csak egy kis feltűnésre vágyott.
 • 78
  A nadrágpróba smafu, de a bikiniknél én is sírok.
 • 261
  Szerintem tökéletes vagyok, nem is éretem ezt a témát!

Cindy Crawford lánya nem akármilyen táskát tervezett

Menő/Ciki

Aladár 2017. július 29., szombat 10:54

Kaia Gerber annyi mindent zsúfolt a pici táskára, hogy a Marc Jacobs J betűit gyakorlatilag észre sem lehet venni a csilivili szütyőn.

Kaia Gerber régebben is dolgozott már a Marc Jacobs-szal, jelenleg is ő például a Marc Jacobs Beauty arca. Ezúttal azonban nem csak passzív szerepet vállalt a márkacsoport termékeinek népszerűsítésében, de néhány 70-es évek stílusú felvarróval, és sok minden mással is megkínozta a divatház egyik legnépszerűbb termékét. 

kaia-gerber-marc-jacobs
Fotó: Marc Jacobs
Távolról sincs vége, olvasson még »
101 szavazat 48 szavazat

Csináld meg otthon a legjobb balatoni strandkajákat!

mimi 2017. július 28., péntek 12:18

Mi kell a tökéletes hamburgerszószhoz? Hogyan készül a pulled ponty szendvics? Az újhullámos balatoni strandkaják titkai.

Szerencsére a balatoni strandokon már nem csak hekket és lángost lehet enni. Hanem például pulled pontyot, kecskesajtos szendvicset vagy házi hamburgert lilahagyma lekvárral. A két balatoni – boglári és keszthelyi – kirendeltséggel is rendelkező Palettából kaptam három receptet. Ha nincs is kedved ponty hasaalját marinálni, vagy fokhagymát konfitálni, a szuper szendvicsek alapötleteit – és például a tökéletes hamburgerszósz receptjét – szerintem érdemes ellesned.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ürülékből öntött ruhák létrejöttét támogatta a H&M alapítványa

Aladár 2017. július 28., péntek 10:32

A H&M Alapítvány öt olyan kezdeményezést díjazott, amik képesek lehetnek a divatipar forradalmasítására. Az öt díjazott egyike, a holland Jalila Essaidi egy olyan új anyaggal hívta fel magára a figyelmet, ami a tehenek ürülékében található celluóz felhasználával készül.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szereted a toronyugrást? A sziklaugrást imádni fogod!

nemoszi 2017. július 28., péntek 10:23

Épp megy az óriás toronyugrás Budapesten: ez a sport a sziklaugrás szelidített változata, úgyhogy mutatjuk, hogy néz ez ki, ha nem a Parlament áll a háttérben.

Július 28-án 12:30-kor kezdődik az általunk legjobban várt versenyszám, az óriás toronyugrás, melyen a versenyzők egy pici körmedencébe ugrálnak a Batthyányi téren: pénteken a nők és férfiak elődöntőjét láthatja a közönség, szombaton a nők döntője, vasárnap a férfiaké zajlik.

A nők 20, míg a férfiak 27 méter magasból vetik bele magukat a 6 méter mély vízbe, a verseny igazán látványos. A férfiaknál a 27 méteres indulás után 3 másodperces szabadesés jön, lábbal kell a vízbe érniük a nagyon komoly sérülésveszély miatt, a zuhanás során ugyanis közel 90 km/h-s sebességgel érik el a vízfelszínt. A bírók nem a bátorságot, hanem a helyesen végrehajtott koreográfiát pontozzák, pont, mint a műugrásnál (pedig szerintem már azt is lehetne díjazni, hogy valaki le mer ugrani ilyen magasról). Mutatós a Parlament a háttérben és vérfagyasztó a látvány, de van egy ennél is izgalmasabb megmérettetés, az óriás toronyugrás őse: a sziklaugrás.

Az óriás toronyugrás egyébként a sziklaugrásból fejlődött ki, pontosabban a FINA integrálta a programjába a világ egyik legnépszerűbb extrém sportját. A sziklákat felváltották az ugráshoz szükséges, a nőknél 20, a férfiaknál 27 méter magas épített tornyok. A sziklaugrók a világ legszebb tengerpartjain, hasonló, 20-27 méteres magasságból ugranak a tengerbe – egyszer jó lenne élőben megnézni egy ilyen versenyt, addig is, a galériában találsz pár korábbi fordulón készült képet.

A sziklaugrók világkörüli turnéját ugyanúgy a Red Bull szervezi (2009 óta), mint az Air Race-t, a következő álllomás szeptemberben Texas lesz, aztán a nem is olyan távoli Mostar. Nem meglepő módon nagy az átfedés a sziklaugrók és a toronyugrók közt: nézd meg a FINÁ-s, aztán a Red Bullos mezőnyt, elég sok lesz az ismétlődő név. Jegy már sajnos rég nincs a FINA óriás toronyugrására, de ha kizarándokolsz a Dunapartra egy távcsővel, valószínűleg még a Margit hídtól is láthatod a nagy bevetődéseket, ezt a programot csak ajánlani tudjuk! Vagy kezdd el szervezni a szeptemberi mostari túrát.

A Chanel ledózerolt pár Amazon árust

Aladár 2017. július 27., csütörtök 16:43

30 Amazon árust tüntetett el a föld színéről a Chanel, bár valószínűleg nem lesz könnyű dolga, ha valóban be akarja rajtuk hajtani a bíró által neki ítélt milliókat.

Nagyjából 30 darab, a hamisítványaikat az Amazonon áruló eladót perelt be a morcos divatóriás, és bár nem nyertek annyit, amennyit akartak, az biztos, hogy ráijesztettek egy kicsit az utánzatok gyártóira. Eredetileg fejenként körülbelül 500 millió forintot akart a Chanel, de a bíró végül csak 25 millió forint megfizetésére kötelezte az eladókat. 

shutterstock 565884655
Távolról sincs vége, olvasson még »

10 étel amit ne hagyj ki, ha Görögországban nyaralsz

mimi 2017. július 27., csütörtök 11:40

Előételnek egy kis dolmadakia, főételnek muszaka, desszertnek galaktoboureko? Görög ételek a gíroszon és a görög salátán túl.

A mennyei horvátolasz és spanyol ételek után most nézzünk pár érdekes görög fogást, hogy ne csak mindig gíroszt és a feta sajtos görög salátát (amit amúgy ők horiatikinek hívnak) rendelj a nyaralás alatt. Mivel eddig én csak egyszer nyaraltam Görögországban – egyébként azóta is visszavágyom –, ezért a személyes kedvenceim mellé innen, innen és innen gyűjtöttem össze a legérdekesebbnek tűnő ételeket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Michael Kors megvette a Jimmy Choo-t

Adamek Alma 2017. július 26., szerda 14:38

Vajon ez azt jelenti, hogy a Kors táskákhoz hasonlóan a celebnők kedvenc körömcipői is megfizethetőek lesznek?

Április óta nagy az izgalom, hogy ki veszi meg a celebnők egyik kedvenc luxuscipő márkáját, a Jimmy Choo-t. A Reuters.com hozta le a hírt, miszerint Michael Kors 1,2 milliárd dollárért (313,7 milliárd forint) csapott le a cégre, ami eddig a német Reinmann család érdekeltségébe tartozó JAB Holding többségi tulajdonába tartozott.

A megállapodás értelmében a Jimmy Choo a továbbiakban az amerikai Michael Kors 100 százalékos tulajdonú leányvállalata lesz. Az efféle összeolvadás mostanában nem egyedülálló a divatszakmában, a Kors vetélytársának tartott Coach is bevásárolt menő kiegészítőket gyártó márkából, ők a Kate Spade-t vették meg 2,4 milliárd dollárért (617 milliárd forintért) ez év májusában.

Távolról sincs vége, olvasson még »

6 szerző, akiről minimális, amit tudunk

Dívány 2017. július 26., szerda 12:52

Az esetek döntő többségében úgy választunk könyvet, hogy ismerjük a szerzőt, tudni véljük ki áll a sorok mögött. A szerző személyének említése akkor is kikerülhetetlen, ha olvasásélményeinket megosztjuk, hiszen kontextusba helyezi a beszélgetést.

 De vajon mi van abban az esetben, ha egy író nem a saját nevét használja az alkotáskor, vagy ha semmit sem enged magáról megtudni? Vajon jobban felkelti az érdeklődésünket, ha nem tudunk a szerzőről semmit? Az ismert név miatt veszünk meg egy könyvet, vagy elég, ha lenyűgöz minket a sztori? Fontos, hogy ismerjük a szerzőt, annak magánéletét, írói munkásságát, azt, hogy mikor, hogyan és milyen eszközzel ír?

És ha mindezt megválaszoltuk, felmerül az a kérdés is, hogy vajon az a személy írta az adott könyvet, akit a címlapon feltüntetett a kiadó? Az alábbiakban a Libri listája alapján olyan írókat fogunk bemutatni, akiknél nem egyértelmű a szerző kiléte (azaz minden kétséget kizáróan, akár fel is vállaltan álnéven alkotnak), és olyan szerzőkről is szó esik, akik ugyan saját nevükön alkotnak, de a nyilvánosságot kerülik. Egy-egy szerző személyét firtató, a képzeletünket csiklandozó történetek időről időre előfordulnak, gondoljunk csak Esterházy Péter Tizenhét hattyúk című könyvére, ahol az alkotó saját szerzőségéről lemondva (igaz csak egy időre) egy fiatal, gyönyörű, lenyűgözően tehetséges író, Csokonai Lili alteregóját vette fel. És semmiképpen nem hagyhatjuk ki a felsorolásból az egyik legszebb irodalmi játékot, Parti Nagy Lajos Sárbogárdi Jolánját, aki ugyan hamarabb lelepleződött, mint Csokonai Lili, de ez semmit nem von le a mű irodalmi jelentőségéből.

Távolról sincs vége, olvasson még »

15 étterem, ahol túlgondolták a tálalást

nemoszi 2017. július 26., szerda 07:33

Jégtenyér, zselatincipő, guillotine, kutyatál: elképesztő, mit ki nem találnak az éttermek, ha tálalásról van szó.

Nem csak az őrületesen drága és menő fine dining éttermek próbálnak a lehető legízlésesebben, fantáziadúsabban és különlegesebben tálalalni: egy jó ötlet végülis nem kerül semmibe! Valahogy így gondolhatták alábbi éttermek és kávézók, melynek dolgozói különleges tálalási megoldásokkal rukkoltak elő, de mély tisztelet helyett inkább meghökkenést váltottak ki a vendégekből, akik teli szájjal röhögve fotózták a nagyon hülyén prezentált fogásokat.

Van itt ásóba pakolt angol reggeli, zselatincipő sült golyócskákkal, spagettioszlop, fél eprecske aranytrónon, bringázó indiai kaja és sonkába tekert Barbie-baba is! Nézegesd meg őket és szórakozz legalább olyan jól, mint a vendégek, akik elé letették ezeket a kajákat!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Magyar tervezőnő cipőjével vannak tele a boltok!

Edicsek 2017. július 25., kedd 17:48

Barna-Nagy Viktória az a magyar cipőtervező, akitől talán van is néhány darabod, ugyanis például a Humanicban is több olyan cipőt vehetsz, amit ő tervezett.

Vajon mi lehet egy cipőtervezőnek a legnagyobb szakmai elismerés? Ha a világ divatfővárosaiban tipegnek a modellek a cipőiben? Ha cipőit minél drágábban látja viszont a legmenőbb boltokban és híres celebek lábán? De mi van azokkal a nőkkel, akik egy szép, kényelmes de megfizethető cipőt szeretnének, amiben le tudnak menni a lépcsőn és vacsora végére sem üvöltenek a fájdalomtól, de azért arról sem szeretnének lemondani, hogy divatosak legyenek? Nos, ők hordják Barna-Nagy Viktória cipőit úgy, hogy nem is tudják, ki tervezte azokat! 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő ruhákkal és kiegészítőkkel jött ki a KFC

Menő/Ciki

nemoszi 2017. július 25., kedd 15:23

A KFC-től nem idegen, hogy ne csak kajákkal próbálkozzon, volt már gyertyájuk Új-Zélandon, amit percek alatt elkapkodtak, meg csirkecomb alakú egereket is sorsoltak már ki Twitteren, de most új szintekre emelték a merchandisingot – derült ki a Foodbeastről.

Ugyanis egy egész kollekciót lehoztak a csirkéknek és Colonel Sandersnek szentelve, van csirkecombos zokni, kitűzők, pólók és nagy kedvencünk, a 76 dolláros (20 ezer forint) sárga tréningfelső. Oké, nem egy új Supreme kollekció – szerintem mondjuk pont menőbb –, de azért fogy rendesen, például a 20 ezer dolláros (5,2 millió forint) meteoritból formált hamburger és a cuki 12 dolláros felvarrók már elkeltek. Meg sokminden más is, úgyhogy ha tényleg "Freid Chicken USA" feliratú pulóverben akarsz az ősszel melegedni, nem árt sietni és keríteni egy Amerikában élő ismerőst, mert sajnos csak amerikai címre lehet rendelni.

Szomorú. Nekünk marad a szavazgatás (ráadásul az is egy Facebook doboz és egy hirdetés alatt), hogy menő vagy ciki a KFC legújabb kollekciója?

50 szavazat 53 szavazat

Melania Trump Dior ruhája nem egy sima ruha

nemoszi 2017. július 25., kedd 11:42

A párizsi elnöki látogatáson Melania Trump egyszer felvett egy feltűnő piros Dior kosztümöt.

A first lady utazásra összeállított gardróbja egyébként is bővelkedett francia tervezők ruháiban, de ha ezt a piros szettet nézzük, felfedezhetünk benne valami különlegeset – írja a The Cut, mely egy mini történelemleckét is lehoz a Dior-házról.

Christian Dior a II. világháború után kezdte munkásságát és az 50-es években vált híressé. A háború után nőies vonalakra, a praktikum helyett szépségre vágytak az emberek, és hajlamosabbak voltak a tradicionális férfi-nő szerepek előtérbe helyezésére. Ezeket az igényeket elégítette ki Dior többek közt az ultranőies, szűk derekú, bő szoknyákkal, melyek a 18. századi arisztokrácia stílusát idézték.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Neked is Hitler a kedvenc színed?

Menő/Ciki

Adamek Alma 2017. július 25., kedd 10:13

Valószínűleg benézték a betűtípust a nyomdában, így került rá arannyal a diktátor neve a kiegészítőre.

Míg a Zara nemrég az amerikai szélsőjobb kedvelt mémjét nyomta rá farmer miniszoknyáira, addig a Belle Chic webáruház egy ellentmondásos vászontáskával került a mókás kedvű internetezők kereszttüzébe. A cég a "My favourite colour is Glitter", azaz "a kedvenc színem a csillám" feliratot szerette volna ráírni a táskára, de a betűtípus nagyon szerencsétlen választás volt, mert hunyorítanunk se nagyon kell ahhoz, hogy inkább a "My favourite colour is Hitler" feliratot olvassuk le a 12.99 dolláros, körülbelül 3400 forintos táskáról.

Távolról sincs vége, olvasson még »
132 szavazat 111 szavazat

10 étel amit ne hagyj ki, ha Spanyolországban nyaralsz

mimi 2017. július 24., hétfő 12:02

Kell borravalót adni? Tényleg este tízkor vacsoráznak a spanyolok? Honnan ismerheted fel a jó paellát? Olvass tovább ha Spanyolországban nyaralsz idén.

A legérdekesebb horvát és olasz ételek után most annak néztem utána, mit egyen az, aki idén Spanyolországban nyaral. Akárcsak az olasz konyha, a spanyol is regionális: attól függően, hogy merre indulunk, óriási különbségek vannak a felhasznált alapanyagokban, a fűszerezésben. Rengeteg jó kaja van erre, így a teljességre meg sem próbálok törekedni, mutatok tízet közülük.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Melyik nyáriruhában szebb Katalin hercegné?

Adamek Alma 2017. július 24., hétfő 10:30

Vilmos herceg neje szereti a Guccit és a Dolce & Gabbanát, de divatosnak találja a sárgát, illetve a virágmintát is. Szavazzatok!

Az előző évekhez képest különösen sok fotó készült Katalin hercegnéről a nyári szezonban, aki éppen Lengyelországban és Németországban turnézik családjával. A hajtás után mutatjuk, hogy mik az idei trendek a Cambridge-i hercegné szerint, ti pedig megszavazhatjátok, hogy melyik dizájnerruhában mutat a legjobban!

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 439

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés