OFFLINE

Desszert bűntudat nélkül: vaníliás kókuszkém

Katucikonyha 2017. január 17., kedd 19:06

Új év, új fogadalmak, karácsonyi túlevés… Ugye ismerős? Ezen felbuzdulva mutatok egy laktóz- és cukormentes receptet, amit nyugodtan kanalazgathatunk egy kis gyümölccsel.

Az alap a fantasztikus kókuszkrém, amit a kókusz húsából készítenek pépesítéssel. Sűrű, habbá felverhető, helyettesíthető vele a tejszín vagy akár a tejföl is a laktózmentes vagy paleo konyhában. Vízzel hígítva kókusztejet is készíthetünk belőle, de csak az élvezet kedvéért is fogyaszthatjuk!  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megvette a luxustáskát, visszavitte a hamisítványt

Edicsek 2017. január 17., kedd 09:46

A 41 éves Praepitcha Smatsorabudh két év letöltendő börtönbüntetést kapott, miután évekig verte át a legnagyobb boltokat azzal, hogy méregdrága luxustáskákat vásárolt, majd azok hamis verzióját visszavitte a boltba és visszakérte a pénzt. Az eredeti táskákat pedig vagy megtartotta, vagy eladta őket az Ebayen, később pedig saját Instagram oldalán. Az ügyészek szerint ezzel nagyjából egymillió dollárt, azaz 300 millió forintot keresett a virginiai nő. 

Reminder of Vegas Trip

Rich Girl's Collection (@richgirlscollection) által közzétett fénykép,

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez a 10 legfelkapottabb sminkes blog az Instagramon

aa 2017. január 17., kedd 08:04

Ha valaki tíz vagy akár még öt évvel ezelőtt azt mondta volna nekünk, hogy egyetlen Instagram oldallal többmillió dolláros karriert lehet kiépíteni, valószínűleg körberöhögjük. Aztán tessék, milliókat kaszálnak a blogírásról leszokott Insta-bloggerek. A képfeltöltő oldalra rárepültek a szépségápolásra és sminkelésre specializálódott bloggerek is, ami lehetővé tette számukra, hogy menő márkákkal kollaboráljanak vagy saját termékcsaládot dobjanak piacra.

A Fashionista.com szerkesztői az Instagram, a YouTube, a Facebook és a Twitter követők számát, a Google kereséseket, valamint a weboldalforgalmat figyelembe véve készített egy listát a legmenőbb Insta-bloggerekről, az összesítésből pedig kizárták az olyan lájkmágnes celebnőket, mint a rúzsbirodalmat építő Kylie Jenner, vagy celebfodrász Jen Atkins.

Távolról sincs vége, olvasson még »

8 dolog, ami hatással lesz a divatra 2017-ben

aa 2017. január 16., hétfő 12:52

A divatlapok szerint továbbra is nehéz megmondani, hogy mi jön divatba azok közül a trendek közül, amiket tavaszra terveztek a divatházak. 2016-ban elsősorban három évtizedet, a 70-es, a 80-as és a 90-es éveket dolgozták fel a luxusmárkák, bár ebből a grunge és a bohém hippi vonal már kikopóban van, 2017-ben inkább az utcai divat, a sportos cuccok, a Gazdagok és Szépek sorozat hőseinek stílusa, valamint az aktuális társadalmi, politikai és kulturális kérdések foglalkoztatták a tervezőket. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen trendekre érdemes felkészülni és hogy milyen kérdések foglalkoztatják az iparágat 2017-ben!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Drágább itt olcsón főzni, mint Angliában

Koncz Andrea 2017. január 16., hétfő 10:56

Megjelent egy angol ingyenes szakácskönyv, a címe: Eat delicious, vagyis nagyjából: Finomakat enni. A koncepció az volt mögötte, hogy fejenként és hetente 18 fontból is össze lehet állítani egy olyan kétszemélyes havi menütervet és bevásárlólistát, amivel nem csak (angol viszonylatban) olcsón lehet enni, hanem ráadásul kiegyensúlyozottan és finomakat is.

eatdelicious

Ha két személyre heti 36 fontot számolunk, az persze magyar viszonylatban nem számít NAGYON olcsónak, heti nagyjából 13 ezer forint, négy hétre 52 ezer. Szóval nem a közmunkás fizetésről beszélünk, de végül is két emberre, napi 3 étkezésre ez nem rossz, átlagosan 309 forint/étkezés. 

Arra voltam kíváncsi, 

  • A: milyenek ezek az olcsó konyhára kitalált receptek
  • B: és mennyibe kerül ezt megvalósítani nálunk
Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezekre az ékszerekre gugliztunk rá 2016-ban

aa 2017. január 16., hétfő 09:20

Azt már tudjuk, hogy milyen divattal kapcsolatos kérdésekre kerestünk rá a legtöbbször 2016-ban, a Goodhousekeeping.com pedig felhívta a figyelmünket arra, hogy az ékszerekről is készült hasonló felmérés a közelmúltban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezért finomabb a drága külföldi vaj

Dívány 2017. január 15., vasárnap 19:35

Gondolkozott már rajta, hogy miért van más íze időnként a vajnak? Lehet, hogy van finomabb és kevésbé jó? Ha így érezte, nem is tévedett, ugyanis a vajkészítésnek is több módja van, a különbség pedig megmagyarázza, miért van eltérés ízben - legalábbis azt állítja a The Kitchn

Nyilván minden országban egy kicsit más standardok szerint készítik a vajat, de az Európában készült termékekről elmondható, hogy oltókultúrával készülnek, és addig köpülik őket, amíg 82 százalékos nem lesz a zsírtatalmuk. Ennek - az oltókultúra használatának - pedig az az eredménye, hogy karakteresebb az ízük, sokkal lágyabb a textúrájuk, könnyebben olvadnak és sárgásabb a színük. Mivel kevesebb vizet is tartalmaznak, ezért sütéshez ajánlatos használni őket, főleg, ha fontos, hogy kiérződjön a vaj íze. 

Az Egyesült Államokban elvileg a mezőgazdasági minisztérium szabályozza, hogy hány százalékban kell vajzsírt tartalmaznia a vajnak, és a poszt szerint a bűvös szám náluk 80% (vagy annál több). Ez önmagában nem tűnik igazán nagy különbségnek, mivel viszont ezekben a vajakban nincs oltókultúra, így sokkal semlegesebb az ízük, mint európai társaiknak. 

És miért igazán érdekes ez? Mert ezek alapján úgy tűnik, hogy Magyarországon, ami mégiscsak Európában volna, főképp amerikai típusú vajakat lehet kapni: tavaly augusztusi vajtesztünkben ugyanis csak egyetlen termék összetevői között volt oltókultúra (igaz, több csomagoláson semmi nem szerepelt, szóval akár lehetett is bennük ilyen). Ez pedig megmagyarázná, hogy sokszor miért finomabbak a drága külföldi vajak.

Vaj

A termékcsoport meghatározása

Az idetartozó termékek kizárólag tejből és/vagy valamilyen tejtermékből (tejszín, tejzsír, vagy tejzsírfrakció, savószín stb.) készülnek, 20 oC-on szilárd halmazállapotúak és kenhető állományúak, legalább 10% (m/m) és legfeljebb 90% (m/m) tejzsírt tartalmaznak, és a sómentes szárazanyag-tartalmuknak legalább kétharmada tejzsír.

A termékeket három csoportba soroljuk és beszélünk vajról és vajkészítményekről mint egyszerű termékekről, továbbá ízesítőanyagok hozzáadásával előállított összetett termékekről, más néven ízesített vajkészítményekről.

A pH-érték alapján megkülönböztethetünk három terméktípust: édestejszín-vajat (pH 6,2-6,6), félsavanyútejszín-vajat (pH 5,1-5,6) és savanyútejszín-vajat (pH 4,6-5,0), ill. -vajkészítményt. A termékek gyárthatók étkezési só hozzáadásával vagy anélkül. Az első esetben a terméket sózott vajnak, ill. vajkészítménynek nevezzük.

Vaj

A vaj 20 oC-on szilárd halmazállapotú és kenhető állományú "víz a zsírban" típusú emulzió, amely a vízen kívül más hozzáadott anyagot nem vagy legfeljebb tejeredetű tejsavkoncentrátumot, étkezési sót, színezéket, tejsavbaktérium-színtenyészetet, esetleg nátrium-hidrogén-karbonátot tartalmaz. A zsírtartalom szerint megkülönböztetünk (teljes zsíros) vajat, háromnegyedzsíros vajat és félzsíros vajat. 

Divatos elnökfeleség volt Michelle Obama

aa 2017. január 15., vasárnap 14:47

Az USA 45. elnökének hivatalos beiktatása után Melania Trump lesz az Egyesült Államok First Ladyje, akinek nem lesz könnyű dolga, mivel minden idők egyik legszerethetőbb elnökfeleségét, Michelle Obamát váltja majd a sorban.

Obama 52 éves divatrajongó feleségéről, ruhaválasztásairól, hasonló stílusban utazó kamaszlányairól, Vogue címlapjairól, lakberendezői tehetségéről és hisztit kiváltó frizuraváltásáról mi is többször beszámoltunk az elmúlt években. A elnökfeleségről köztudott, hogy általában igyekezett egy emberközpontú és takarékos nő benyomását kelteni, ezért előszeretettel viselte többször ugyanazt a ruhát, de azért a luxusmárkák kínálatától sem tartotta távol magát és szívügyének tartotta az amerikai divatházak népszerűsítését.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ennyit változott Emma Stone stílusa az elmúlt 10 évben

bb 2017. január 15., vasárnap 12:36

A Zombieland, az Őrült, dilis, szerelem, illetve a Birdman színésznője, Emma Stone karrierje 2006 óta töretlen, úgyhogy visszatekintettünk az elmúlt 10 évre, hogy megmutathassuk, a hajszínét gyakran váltogató színésznő milyen ruhadarabokban kezdte el karrierjét és milyen stílusfejlődésen esett át 2006 óta. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy micsoda díva lett Emma Stone az elmúlt 10 évben!

Távolról sincs vége, olvasson még »

John Malkovich nyomasztó reklámmal árulja méregdrága ruháit

Dívány 2017. január 15., vasárnap 12:34

John Malkovich a legtöbb hírességgel ellentétben nem valamilyen létező nagy márkának tervezett egyedi kollekciót, hanem a saját nevén saját ruhákkal kíván megjelenni a divatpiacon. A John Malkovich márka első kollekciójához készült reklámfilmben ugyan megjelenik egy cég neve, ez a Squarespace, de ez nem divatipari cég. A Squarespace honlapkészítéssel foglalkozik, úgyhogy John Malkovich esetében a kollaboráció annyiban valósul meg, hogy a cég segítségével készült el a márka webshopja.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ivanka Trump lemond divatmárkájáról

aa 2017. január 14., szombat 13:06

Az olasz Altuzarrával perben álló Ivanka Trump hivatalosan is feláll a nevét viselő márka igazgatói székéből, illetve a Trump Organization alelnöki posztjáról is lemondott annak érdekében, hogy az elkövetkező hetekben megkezdje a munkát apja mellett a Fehér Házban. Hasonlóképpen cselekedett Ivanka Trump milliárdos férje, Jared Kushner is, aki a szintén ingatlanban utazó családi vállalkozást (Kushner Companies), illetve az egyik legolvasottabb New York-i lap, a The New York Observer vezetői állását cseréli le azért, hogy a republikánus elnök vezető tanácsadója legyen. Amiben egyébként semmi meglepő nincsen, hiszen aki követte az amerikai elnökválasztást, ahhoz biztos eljutott az a pletyka, miszerint a vej mentette meg Trump kampányát és nyerte meg a választásokat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bocuse: betiltották a magyarok titkos fegyverét!

etelka 2017. január 14., szombat 07:57

Véghajrájába érkezett a felkészülés a Bocuse d'Orra, Széll Tamás és csapata a Metro Vevőkadémiáján állt az érdeklődők elé, hogy referáljanak a verseny előtti utolsó pillanatokról, hiszen január 24-én lép a boxba Széll és a commis-ja, Szabó Kevin, akiknek minden esélyük megvan a dobogóra kerülni. Ezt nem én mondom, bár szívem szerint mondanám, hanem a statisztika, ugyanis az Európai döntőt megnyerő versenyzők mindegyike előbb vagy utóbb a dobogóra került.

Ami biztos, hogy ehhez elég erős segítséget kaptak Rasmus Kofoed személyében, aki a magyar csapat coachaként segíti a felkészülést, és egyben ő az egyetlen, aki a dobogó minden fokán állt már. Ja, és természetesen egy három csillagos étteremben főz. Bár lehet azt mondani, mit értenek a dánok a főzéshez, hülyeség lenne, eddig ötször álltak a dobogón. 

Széll élete egyébként 2011 közepe óta kis túlzással a versenyről szól, ugyanis 2013-ban már versenyzett, akkor a 10. helyen végzett, ami nem tűnik túl combos eredménynek, de figyelembe véve a felkészülést, és azt, hogy  ez volt az első döntő, ahová magyar versenyző kijutott, egészen más megvilágításba kerül az ügy. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki a puncimedál?

Menő/Ciki

Dina 2017. január 13., péntek 16:03

Emily Fitzgerald kiegészítő tervező különleges, női nemiszerv formájú medáljaival robbant be a divat világába, és nem is akárhogyan: annyira menő lett a nem mindennapinak mondható ékszer, hogy nem bírta a gyártó a termelést, írja a Huffington Post

Távolról sincs vége, olvasson még »
794 szavazat 576 szavazat

Nem marad luxusruhák nélkül Melania Trump

bb 2017. január 13., péntek 11:40

Donald Trump megválasztásával reflektorfénybe került neje, Melania Trump is, akinek személye igencsak megosztja a divatvilágot. Michelle Obama francia származású tervezője, Sophie Thealler még az év végén nyílt levélben jelentette be, hogy nem hajlandó ruhát tervezni az exmodell First Ladynek, sőt Trump választási kampányát xenofóbnak, szexistának és rasszistának nevezte a Twitteren. Theallet nyílt levelében kifejtette, hogy szerinte a divatszakma becsülete fontosabb, mint az így kieső bevétel, ezért bojkottra szólította fel a dizájnereket és azt kérte tőlük, ne tervezzenek a sevnicai lakótelepről a Fehér Házba tartó asszonynak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pénteki süti: kókuszhabos-csokis szelet

Piszke 2017. január 13., péntek 08:17

A kókusz és az étcsoki klasszikus párosának rengeteg rajongója van - nem véletlenül. A lágy, enyhén édeskés kókusz jól passzol az étcsokoládé karakteres ízéhez. Ez a sütés nélküli expressz tortácska 15 perc alatt dobható össze, és azután már csak addig kell várni, amíg áthűl annyira, hogy szeletelhető legyen.

DSC 0131
Fotó: Piszke

A keksz és a csoki cukortartalmán kívül összesen tényleg kevés cukor van benne, bár kétségtelen, hogy egy szeletnél csak az igazán aszketikus hajlamúak tudnak megállni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezeket a trendeket szerettük 2016-ban

aa 2017. január 12., csütörtök 09:54

Elsősorban a hordhatóságra törekedtek a divatházak 2016-ban, aminek köszönhetően számos trendnek sikerült beépülnie az utcai divatba. A hajtás után mutatjuk, hogy melyek voltak a legszerethetőbb divathullámok a nyakörvön, a bomberen és a csajos táskákon át a kombinéruháig!

Távolról sincs vége, olvasson még »

De szép ez a cípő! Kár, hogy horogkereszt minta van a talpán!

Dívány 2017. január 12., csütörtök 09:53

A Redditen pörgött a lenti kép és történet, miszerint az egyik felhasználó vásárolt online egy téli bakancsot magának, aztán kiderült, hogy tök jó a cipő, meg minden, de minden lépéssel egy rakás kis horogkeresztet hagy maga után az ember ezt viselve - írja a Bored Panda.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: gyapjúpulóver a hideg napokra

moana 2017. január 11., szerda 10:15

Ugyan szépen-lassan kúszik fel a hőmérséklet, lesznek itt még mínuszok, szóval egy gyapjúból készült garbónak vagy pulóvernek nagy hasznát tudja venni. A hajtás után adunk pár ötletet, hogyan hordhatja a szezon egyik alapdarabját. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

6 dolog, amit séfek soha nem rendelnének

Dina 2017. január 11., szerda 09:21

Ha nem is mindennap, de időnként be-be szoktunk térni éttermekben, ahol általában azt esszük, amit már kóstoltunk, vagy éppen a hasunkra és megérzéseinkre hagyatkozva új fogásokkal kísérletezünk. De mik azok a dolgok, amiket jobb ha kihagyunk egy rendelés során? A nemzetközi Marie Claire-en találtunk rá arra a cikkre, ahol séfek árulják különös tippjeiket, hogy mit, hogyan és mikor ne rendeljünk. Nézzük a listát!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ha egy nő szőrös, akkor összedől a világ!?

Böszörményi Edina 2017. január 10., kedd 14:41

Ismét túl vagyunk egy Golden Globe díjátadón, aminek természetesen szerves része a vörös szőnyegen vonuló sztárok kinézetének mustrája. A vasárnapi gálán Lola Kirke fiatal színésznő nem a csodálatos ruhájával érdemelte ki a nagyközönség figyelmét, hanem a borotválatlan hónaljával, ami természetesen egyből bekerült a hírekbe – például a DailyMailre.

A feminista színésznőnek nem ez volt az első ilyen megjelenése, 2015-ben egy Vanity Fair fotózáson is így állt a kamerák elé, ezzel is üzenetet közvetítve a nagyközönségnek. Az utóbbi időben több híresség vállalja nyíltan, hogy éppen nem szőrtelenített, és sokan vannak az ún. body hair mozgalom mellett: korábban Julia Roberts integetett zavartalanul ujjatlan ruhájában a Notting Hill bemutatóján, Beyoncé borostát villantott, Celine Dion pedig koncertjén fedte fel a lábán található szőrszálakat, köszönhetően a túl erős megvilágításnak. De sajnos a mostani reakciókból is arra lehet következtetni, hogy ha egy nő hónaljszőrrel jelenik meg, az még mindig hír és nagy bátorságnak könyvelik el. De miért számít tabunak a társadalomban, ha egy nő nem borotválkozik? 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Íme a férfi, aki rákattant a kötésre

aa 2017. január 10., kedd 12:00

Sam Barsky szerint nemcsak a karácsonyi szezonra eső Csúnya Pulcsik Világnapján menő feltűnő kötött pulóvert viselni, hanem az év többi napján is. A mashable.com hívta fel a figyelmünket a baltimore-i férfi meglepő hobbijára, miszerint az utazásmániás Barsky ráköti pulóvereire azokat a számára inspiráló helyszíneket, amiket később felkeres, majd lefotózza magát a látványos darabokban.

Feleségével pózolt a londoni Tower Bridge előtt.
Feleségével pózolt a londoni Tower Bridge előtt.
Fotó: Facebook.com / Sam Barsky
Távolról sincs vége, olvasson még »

Ne bántsátok Benke Laci bácsit!

Koncz Andrea 2017. január 10., kedd 10:47

Önök is látták az összeállítást, amiben Benke Laci bácsi főz? Jaj, de nagyot nevettünk. 

Kezdjük azzal, nagyjából fogalmam sincs, kicsoda Benke Laci bácsi. Pár hónapja egyszer megnéztem pár videóját, meg tudom, hogy Teletál, és ma már azt is, hogy van valami főzős műsora a tévében. Sőt, mostanra azt is tudom, hogy a lasagna ragujába ketchupos gombás húst tesz. (Kérjük, önök ne tegyék, inkább ezt a receptet használják)

Gáz? Az. Csakhogy Benke Laci bácsi (BLB) nem csak maga a magyar realitás, hanem egy tökéletesen létrehozott, a piacot nagyon is pontosan ismerő termék. Nálunk ez van. Nem csak ő tesz kecsöpöt a tésztaszószba, hanem a magát olasznak eladó éttermek jó része is. Nem csak ő rántja ki még az olajat is, bepanírozva, nem csak ő hinti mindenre a vegetát, hanem mi, magyarok. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mirelit pizza teszt: ezek kerülnek 800 forintba?!

Edicsek 2017. január 9., hétfő 18:23

Régóta dédelgetett tesztötletünket váltottuk valóra, és megnéztük, mit tudnak a mirelit pizzák. Arra fel voltunk készülve, hogy teljesen máshogy néznek ki kibontás után, mint a képeken, de arra voltunk kíváncsiak, hogy mit tudnak ízben. A szerkesztőséget nem akartuk teljesen felszámolni, ezért a nagyon olcsó pizzákat elfelejtettük. A sonkásra esett a választásunk, mert az minden mirelit pizza alapja, na és ott a legnagyobb az esély, hogy elbukjon az egész a rossz minőségű sonkán. 

Mivel a pizza egyik legfontosabb pontja, hogy jól süljön meg, ezért a Samsungtól kaptunk egy okos sütőt, ami gyakorlatilag egy kisebb méretű elektromos sütő, amivel ezen felül grillezni lehet, akár krumplit is lehet benne sütni, és persze mikrózni is lehet vele. Ebben sütöttük meg a pizzákat a pizzasütő funkcióval, mindegyiket annyi ideig, amennyi a csomaglásán szerepelt. 

Az értékelésben Budapest hiánypótló pizzázója, az Igen! nevű hely lelke, Vidó Nóri és üzletvezetője, Lovász Domi segített nekünk, akik végigszenvedték mind a kilenc indulót és pontoztak is velünk. A pontozásban, hogy nagyobb legyen a szórás, külön értékeltük a külsőt, a feltétet, a tésztát és az ízt, ez adta ki a végső pontszámot. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nézze meg a Golden Globe legszebb ruháit!

aa 2017. január 9., hétfő 15:55

Vasárnap este 74. alkalommal rendezték meg az Aranyglóbuszt Beverly Hillsben, ami többek között az életműdíjjal jutalmazott Meryl Streep beszédéről és a Kaliforniai álom című musical díjesőjéről lesz majd emlékezetes.

Mi leginkább a méregdrága ruhaköltemények miatt rajongunk a Golden Globe-díjátadóért, ahol ezúttal sem maradt el a puccparádé, megadták a módját a vörösszőnyeges vonulásnak a hírességek. Míg tavaly a fehér, a piros és a smaragdzöld dizájnerruhák voltak felkapottak, addig idén inkább a hercegnős vonalat, a vállvillantást, valamint a sárgát és a rózsaszínt preferálták a sztárok. Sőt, idén olyan tervező is akadt, aki szívesen öltöztetett 40-esnél nagyobb méretű celebet.

Kattintson a galériára és nézze meg, hogy melyik divatház ruháját választotta például Nicole Kidman, Drew Barrymore, a Stranger Things sztárja vagy a tavalyi év nagy visszatérőjének számító Winona Ryder!

A Wendy's a twitter legnagyobb trollja

(sze) 2017. január 9., hétfő 09:31

Az amerikai Wendy's gyorsétteremlánc neve és logója láttán egy édes kislányra gondolhatunk, de ne tévesszen meg senkit a látszólag ártatlan külső! A cég a twitter egyik legnagyobb trollja, akik mintha egy Lifetilt Tomiba oltott Szilyt fogadtak volna fel közösségi média managernek, olyan válaszokkal, hogy a fal adja a másikat!

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 433

Blogok, amiket olvasunk

A TASZ JELENTI Azt hittem, jobban járok, ha nem az autót viszem szervizbe, hanem én megyek orvoshoz.

Képzeld el, hogy 15 éve minden nap ugyanazon az útvonalon mész a reggeli csúcsban munkába, majd a délutáni dugóban haza. Újabban visszatérő fájdalmat érzel a lábadban, mikor kiszállsz az autóból.

MAI MANÓ Kép-párok #187

Kép-párok rovatunkban minden alkalommal két olyan fotót láthattok, amelyeket neves fotóművészek készítettek ugyanazon témában vagy olyat, amelyeken éppen egymás munkáira reflektálnak.

HATÁRÁTKELŐ A lakókocsis élet árnyoldalai

Gyakran olvasni, hogy „persze, mert mindig csak a külföldi élet pozitívumairól van szó”, ami mondjuk szerintem nem igaz, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a például a furgonlakó létnek is vannak bőven nehézségei.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés