Offline

Grillezz bélszínt és tálald parmezánba forgatott, grillezett kukoricával!

Grillezz bélszínt és tálald parmezánba forgatott, grillezett kukoricával!

Ha egy kicsit elegánsabb grillvacsorát tervezel, amivel nem dolgoznál túl sokat, izzítsd be a szabadtéri sütőt és adj néhány percet az alapanyagoknak. Más dolgod nem is nagyon lesz, de ha még tovább fokoznád, készíts mustáros, zöld borsos szószt a húsnak, és forgasd parmezánba a kukoricát, miután elkészült.

Szabó Eszter
2021. július 22.
Készíts gyors, nyári salátát pulykahússal és vörös pestóval!

Készíts gyors, nyári salátát pulykahússal és vörös pestóval!

A pestótól minden finomabb, tehát olyan, mint a mogyoróvaj, a szarvasgombaolaj, a vaj, a tejszín vagy a parmezán. Na jó, talán nem minden fogás lesz jobb tőle, de az biztos, hogy a semleges, visszafogott ízű alapanyagokat remekül feldobja egy-egy kanál ebből az olaszos, fűszeres ízesítőből.

Szabó Eszter
2021. július 21.
Érdekességek