OFFLINE

Megint piacra dobták Pretty Woman ruhát

Adamek Alma 2017. május 13., szombat 10:13

Akkora siker a prostis fazon, hogy négy év után újra felbukkant. Az Asosról pillanatok alatt elkapkodták a Julia Roberts által divatba hozott minit.

Sosem találnátok ki, hogy mit kapkodtak el szinte azonnal az Asosról a trendi tréninggatyák és bikinik helyett. Azt a fémkarikával összetartott prostis miniruhát, amiben Julia Roberts szedte fel Richard Gere-t a Micsoda nő (Pretty Woman) című filmben 1990-ben.

Vivian Ward interpretada por Julia Roberts en la pelicula Pretty Woman. #vivianward #juliaroberts #prettywoman #pelicula

Una publicación compartida de Grandes_Personajes (@grandes_personajes) el

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hogyan lesz valaki profi síelőből a világ egyik legjobb séfje?

Rimai Tímea Éva 2017. május 13., szombat 10:09

Hogyan lesz valaki profi síelőből a világ egyik legjobb séfje egy eldugott szlovén faluban? Ana Roš tudja a választ – ismerd meg filmbe illő sikersztoriját és ha van kedved, Budapesten, a Gourmet Fesztiválon találkozhatsz is vele.

Az öt nyelven beszélő, 44 éves szlovén Ana Roš karrierjét a jugoszláv síválogatott tagjaként kezdte, majd diplomatának készült, végül szinte véletlenül lett belőle a világ egyik legjobb séfje. Étterme, a Hiša Franko Szlovénia egyik eldugott, de elképesztően festői csücskében működik, alpesi tájban, de karnyújtásnyira a tengertől. A sztárséf hamarosan Budapestre látogat a közelgő Gourmet Fesztiválra, ennek apropóján interjúztunk vele.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Soványan is utálja magát a túlsúlyos lány

Farkas Edina Lina 2017. május 12., péntek 15:41

Ha a szirupos borítóra és a félrevezető címre hagyatkoznék - amik még csak halványan sem utalnak az erős, és nagyon is rendhagyó tartalomra -, nem valószínű, hogy levenném a polcról Mona Awad, Antilányregény című könyvét. Pedig Elizabeth története egyáltalán nem egy szokványos lányregény formula, hanem egy olyan túlsúlyos lánynak az esete, aki gyűlöli a saját testét. Awad könyve ráadásul azért is különleges, mert szakít a klisékkel, és pontos látképet ad korunk egyik legnagyobb társadalombetegségről: az étkezési zavarról. Sőt, az olvasót sem kímélve arra is rámutat, hogy saját reakcióinkkal és megjegyzéseinkkel mennyi kárt okozhatunk mások önértékelésében.

Elizabeth madáradagokat eszegető, kényszeresen edző, örömtelen harmincas, akinek papírforma szerint elégedettnek kéne lennie. Legalábbis a divat- és a filmipar eszményképei szerint a hozzá hasonló, vékony alkatú nők boldogok, sikeresek, és mellettük feszítenek az Adonisz külsejű férfiak is. Ennek ellenére Elizabeth nem érzi magát boldognak, (pedig XS-es méretű ruhákat hord), és mindeközben értetlenül áll azelőtt is, hogy a túlsúlyos manikűröse boldog házasságban él. Nem úgy mint ő, aki néha azon kapja a férjét, hogy az egy pár évvel korábbi kép felett nosztalgiázik, amin a felesége sok kiló többlettel, teleszájjal nevet a kamerába. 

De a könyv nem itt kezdődik, ahogy Elizabeth evészavara sem egyik napról a másikra, hanem évek hosszú sora alatt alakul ki. Ennek megfelelően először a tizenéves, kerekded Elizabeth-tel ismerkedünk meg, aki épphogy csak elkezdi felfedezni nőiességét, szexualitását, és ekkor eszmél rá arra is, hogy a teste kicsit más, mint a környezetében lévő lányoké.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szeretnek kiöltözni a Kentucky-i derbire járó gazdagok

Adamek Alma 2017. május 12., péntek 09:29

Tarolt a virágminta és a feltűnő kalap az amerikai derbin. Mutatjuk a legjobb koktélruhákat!

Szerencsére nem csak a fesztivál-, de a 143. Kentucky-i derbivel a lovi-szezon is beindult. A Yonkers-i Empire City Casinóban tartott Kentucky-derbi kalapversenyen és a Churchill Downs-i eseményen ezúttal is feltűnő kiegészítőket és ruhakölteményeket vonultattak fel a tehetős vendégek, bár ez azért más műfaj, mint egy celebekkel és sztártervezőkkel megtöltött Met-gála.

A felhozatalt elnézve az amerikai arisztokraták szerint trendi a virágminta, a piros, a fehér és a rózsaszín, illetve a nagy karimájú, tollal és tüllel feldíszített kalapok. Érdekes mód olyasmi nem történt, mint a jó öreg angol derbiken, azaz senki nem fetrengett sakálrészegen, maradék méltóságától is megfosztva, mezítláb a fűben. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy mit jelent a kiöltözés a világ másik felén!

Kövér nőnek kövér flakont – mondja a Dove

Aladár 2017. május 12., péntek 06:45

Lehet, hogy ezt nem gondolták át eléggé.

A Sokarcú Isten flakonjai

A Dove régóta odafigyel arra, hogy ne kizárólag Victoria’s Secret modellekkel reklámozza a termékeit, de a szappangyártó óriás most szintet lépett, a plus size modellek ezentúl szettben érkeznek, jár melléjük plus size flakon is. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Belőlem aztán nem csinálnak tenyészállatot! Vagy mégis?

Farkas Edina Lina 2017. május 11., csütörtök 17:02

A szolgálólány meséje című, Margaret Atwood regénye alapján készült sorozatot nem azért nézem, mert élvezem, hanem hogy emlékeztessem magam rá: ma mindennél nagyobb önáltatás azt hinni, hogy "á, ez velünk nem történhet meg". Pedig dehogynem.

Ezt már a történelem is számos alkalommal bizonyította, de idevágó példákért nem is kell feltétlen a múltban keresgélnünk: elég, ha csak kinyitjuk a szemünket és jól megnézzük, mi történik körülöttünk, akár Európa egyes országaiban is. Például Lengyelországban, ahol a nők már nem dönthetnek szabad akaratukból a terhességükről, vagy csak egész kicsit távolabb, a határesetnek számító Törökországban, ahol jelenleg épp egy durván autoriter állam bebetonozása történik. És semmiképp se feledkezzünk meg a hazai helyzetről sem, hiszen egy ideje mi is besoroltunk azok az államok közé, melyeknek vezetői a vallási értékek és a tradíciók hangoztatásában, az erőt demonstráló politikában látják hatalmuk megtartásának zálogát. Így aztán itthon is történnek jócskán olyan demokráciaellenes kormányzati lépések, melyekről korábban bőven azt gondoltuk, hogy “na, ezt már tényleg nem tehetik meg!”. És aztán mégis megteszik.

Ez pedig minden egyéb mellett azért is különösen aggasztó, mert egy ilyen autoriter államban -  ami felé épp mi is tartunk - nőnek lenni egyenlő a másodrendűséggel. Persze dédelgethetjük az elképzelést, miszerint velünk nem történhet meg az, ami a lengyelek nőkkel, akiknek az alapvető emberi jogait vallási értékekre hivatkozva folyamatosan visszavagdossák. De vajon mennyire reális ebbe kapaszkodni egy olyan országban, ahol a kormány jelenleg épp a civil szervezeteknek megy neki, köztük az olyan nőjogi egyesületeknek, mint a NANE vagy a Patent; ahol az ország vezető politikusa minden következmény nélkül nőügyezhet, sőt ezen felbátorodva a beosztottjai már fizikailag is vegzálják a sajtó nő munkatársait - hogy a lúgos orvost, és számos korábbi példát már ne is említsünk részletesen. De számunkra az sem túl megnyugtató, hogy májusban nálunk rendezik meg a Családok Világkongresszusát, ezen pedig olyan vendégek fognak szerepelni, mint Dmitrij Szmirnov, aki az orosz orthodox egyház Család Patriarchális Bizottságát vezeti, a magyar államot pedig olyan politikusok képviselik, akik közül egyesek úgy vélik, hogy a LMBTQ rövidítés "agyament őrültség". A rendezvény egyik szervezője pedig az az amerikai World Congress of Families (WCF) nevű szervezet, amelynek tagjai a „természetes család" mintája mellett érvelnek, de sokat kampányolnak az abortusz, és az LMBT-jogok ellen is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Végre vidéken is mekizhetnek a lisztérzékenyek

Anomál Amál 2017. május 11., csütörtök 15:33

Megtriplázza Gluténmentes Dupla Sajtburgert árusító üzletei számát a McDonald’s és e héttől már országosan 35 étteremben kapható a Gluténmentes Dupla Sajtburger.

 Május 16-án pedig, a lisztérzékenység nemzetközi világnapján, a myMeki mobil applikációban egy extra kupon is elérhető lesz, mellyel ezen a napon a Gluténmentes Dupla Sajtburger szendvics kedvezményesen vásárolható az éttermekben.

A hazai McDonald’s éttermek egy részében 2014 óta kapható a Gluténmentes Dupla Sajtburger, amely a gluténmentes szezámmagos zsemlében két szelet marhahús pogácsát, két szelet ömlesztett cheddar sajtot, szeletelt kapros uborkát, szárított hagymát, ketchupot és mustárt tartalmaz. Mostantól további 24 étteremben érhető el ez a speciális termék, így a lisztérzékeny vendégek Budapest mellett immár többek között Győrben, Mosonmagyaróváron, Salgótarjánban, Veszprémben, Siófokon, Miskolcon, Dunaújvárosban, Debrecenben, Nagykanizsán, Szegeden és Pécsett is elfogyaszthatnak egy-egy finom Gluténmentes Dupla Sajtburgert. (Interaktív térkép itt).

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mellbimbóhoz igazítsd a rúzsod!

Aladár 2017. május 11., csütörtök 10:00

Megvan, hogy választhatod ki az ideális nude rúzst: egy jó mellbimbó-analízissel! De mi van akkor, ha valaki szívárvány színű mellbimbókkal született?

A minden idők egyik legcsúnyább mellbimbóját is megvillantó videó „orvosa” amellett érvel, hogy az ideális szín kiválasztásához nem kell mást tenni, mint ledobni a ruháidat, és meztelenül végigpróbálni a skálát: az a szín a nyerő, amelyik a legközelebb van a bimbó színéhez. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így süss olyan kenyeret, mint a csúcséttermeké

mimi 2017. május 11., csütörtök 09:53

Ha beülsz egy menő étterembe, nagy eséllyel a kenyér (és a vaj) lesz az első dolog, amit megkóstolsz. Ami valahogy nem hasonlít arra, amit otthon tartasz. Kivéve, ha követed David Seboek, a Baraka étterem tulajdonosának és kenyérszakértőjének receptjeit, mert akkor pont olyan jó kenyered lesz otthon, mint a csúcséttermekben.

„A kenyér az éttermi élmény legfontosabb eleme. Rendszerint ez az első, amit a vendég megkóstol, és ez az, ami a többi étel tónusát megadja. Azt mutatja, hogy egy étterem mennyire figyel a részletekre" – vallja David Seboek, a budapesti Baraka étterem tulajdonosa és kenyérszakértője. A magyar származású David pszichológiát tanult New Yorkban, aztán úgy döntött, inkább pék lesz. New York egyik külső negyedében volt az első munkahelye, később dolgozott Manhattanben a kultikus The City Bakery pékségben. Tudod, ez az a hely a Szex és New Yorkban, ahol Carrie szerint New York legjobb brownie-ja kapható.

baraka web 19
Fotó: Kövesdi Réka / Baraka

De élt és dolgozott Franciaországban, a Loire-völgyében is. Budapestre magyar származása miatt látogatott el, végül itt ragadt. A feleségét is itt ismerte meg, közösen üzemeltetett éttermük, a Baraka 16 évvel ezelőtt Budapest egyik első fine dining étterme lett. 15 éven át az összes kenyeret, és desszertet ő készítette, egy éve döntött úgy, hogy csak a kenyerekre fog koncentrálni.

Szóval ha valaki, ő tudja hogyan készül a jó kenyér. Megkértem, adjon pár tuti tippet, és árulja el kedvenc receptjeit. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Őrület: a kék Ikea zsák a szezon slárere

Adamek Alma 2017. május 11., csütörtök 07:55

Teljesen mindegy, hogy bikini vagy sapka készül a 195 forintos szatyorból, az garantáltan menő lesz a nyáron.

Várható volt, hogy a Balenciaga 626 ezres Ikeás táskája beindítja majd az emberek fantáziáját, de arra mi sem számítottunk, hogy ennyire felkapott lesz a svéd bútoros eredetileg 195 forintos műanyag zsákja az internetezők körében. A luxuskoppintásból napok alatt hatalmas divat-mashup lett és viccesebbnél-viccesebb ruhadarabok és kiegészítők készültek a témában a tangán át a vödörkalapig. A hajtás után mutatjuk,hogy milyen formában dolgozták fel a témát a fiatal kreatívosok!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Emporium: így lesz sikeres egy női vállalkozás

km 2017. május 10., szerda 14:14

Ismerd meg, kik állnak a márka mögött és nézd meg, hogyan működik egy többgenerációs családi vállalkozás, melyet csupa nő vezet!

Bár gyakran számolunk be sikeres magyar divatmárkákról, tervezőkről, az Emporium & Aura eddig kiesett a körből: talán azért, mert nem a szokásos, budapesti divatheteken is megjelenő, trendkövető fiatal tervezőkről van szó, és nem is kavar munkásságuk annyi hullámot, mint mondjuk a Sugarbirdé.

Soha ne add fel!

Az Emporium pedig nagy múltú márka, 1992-ben nyitott az első üzletük, átvészeltek egy válságot, a fast fashion elterjedését és sikeresen üzemeltetik 5 budapesti boltjukat legnagyobb konkurensükkel, a Marks & Spencerrel szemben, mely épp kivonul az egész régióból. A családi vállalkozás múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélgettünk Takács Zsófival és Takács Violával, akik az Emporiummal nőttek fel és most anyjukkal, Csapkai Ildikóval és harmadik testvérükkel, Eszterrel egyetemben dolgoznak a sikerért.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Krémmániások, irány a belváros!

km 2017. május 10., szerda 13:38

A Projekt Showrrom szuper arc-, haj- és testápolási termékeket és sminkeket hozott el Pestre, mindent ki is lehet próbálni, de csak hó végéig!

A Paulay Ede utcában nyílt meg a  Projekt Showroom újabb pop-up boltja, vagyis olyan üzlete, mely csak ideiglenesen létezik: ebben az esetben május 6-28 között. A Projektes lányok rutinosak, már a 23. alkalommal nyitnak ilyen időszakos boltot a városban. A korábbiakról is írtunk már, mert hihetetlen kreativitással bírnak egyet csavarni az olyan unalomig ismert témákon is, mint a lakberendezés, karácsony, a szuvenírbolt, magyar divat, vagy a bringázás.  Ez alkalommal a szépségápolás áll a középpontban, méghozzá olyan neves és kevésbé ismert, de szimpatikus márkák kínálatával, mint a Mossa, a Mádara, a SkinSmart, vagy a ChocChoc koreai kínálata.

Hasznos infók: PROJEKT #23 - SZÉPSÉG

Mikor? 2017. Május 6 - 28. / Minden nap 10:00 - 20:00 óráig 

Hol?  Bp. VI. kerület Paulay Ede utca 29.

Facebook: www.facebook.com/projektshowroom

A Projekt #23 - Szépség! című bolt elődjét 2014-ben rendezte meg a csapat, idén még szakszerűbb, még komplexebb módon igyekeznek körüljárni a szépségápolás témakörét, és egyéni, személyre szabott megoldást nyújtani minden érdeklődőnek, kortól, pénztárcától és még nemtől is függetlenül. Míg a korábbi szépségápolási bolt a natúr-és biokozmetikumokra koncentrált, a 23. projekt vezető gondolata a “tudatosság”volt.

Ma már egyre többen váltanak tudatos életmódra a legkülönbözőbb területeken, így a mindennapi szépségápoláson belül is egyre népszerűbb a tudatos vásárlás, mely azt jelenti, hogy nem csak azt nézzük meg, hogyan és miből készült adott termék, de azt is kiemelten kezeljük, a mi bőrünknek melyik termék felel meg legjobban. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Idén nyáron grillezz úgy, mint a profik!

mimi 2017. május 10., szerda 11:52

Közeleg a grillszezon, lehet szervezni a sütögetős kerti partykat. Idén le akarod nyűgözni a vendégeket, és úgy akarsz grillezni, mint a profik? Mondjuk, mire érdemes költened, és miből elég a legolcsóbb is.

Bár az időjáráson ez még nem teljesen látszik, de naptár szerint egyre közeledik a nagy szabadtéri sütögetések szezonja. Ennek apropóján a néhány hónapja nyílt BP BARbq tulajdonosától, Serényi Zsolttól, a tetovált séftől igyekeztünk ellesni a tuti grillezés fortélyait. Íme öt tipp és egy recept, ami jól fog jönni, amikor végre tényleg kiköltöztethetjük a teraszra – vagy szerencsésebbek a kertbe – a konyhát.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Stefano Gabbana 14 év után beismerte, hogy koppintott

Adamek Alma 2017. május 9., kedd 18:46

A híres 'Sex' nyaklánc miatt kért elnézést Vivienne Westwoodtól, ő pedig Karl Lagerfeldtől várna el valami hasonlót.

Stefano Gabbana rákapott az Instázgatásra. Nemrég azzal került címlapokra, hogy belengetett egy kb. 300 ezer forintos összefirkált tornacipőt, amin a “Vékony vagyok és gyönyörű” felirat volt olvasható. Ezúttal nem a telt követőit alázta, hanem hirtelen eszébe jutott, hogy még nem kért elnézést Vivienne Westwoodtól azért, amiért 14 évvel ezelőtt lekoppintátták a punk tervezőnő egyik 1989-as kollekciójának ‘Sex' feliratos nyakörv láncát – írja a Dazeddigital.com.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt az Euróvízió, ideje megismerni Kijevet!

Juhász Edina 2017. május 9., kedd 15:49

Egy nap nem elég városnézésre, ez tény, de segítünk, hogy Kijevből kihozhasd a maximumot egy hosszú hétvége alatt.

Hamarosan Kijevben rendezik meg az Eurovíziós Dalfesztivált, ahol Magyarországot Pápai Joci képviseli majd az Origo című dalával. A kijeviek több tízezer turistára számítanak és arra, hogy az esemény miatt az európaiak figyelme az ukrán fővárosra összpontosul és sokan kedvet kapnak hozzá, hogy hosszabb vagy rövidebb időre ellátogassanak hozzájuk. Mi még az Eurovíziós őrület előtt próbáltuk ki, hogy mi fér bele egy napba és arra jutottunk, hogy elég sok minden. Útvonalterv, tippek, trükkök érdekességek következnek. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kirúgták stylistjukat a Kardashian-Jenner lányok

Adamek Alma 2017. május 9., kedd 15:22

A fél világ oldalát furdalja, hogy miért lett hirtelen vége a 10 éves kapcsolatnak.

Most, hogy lassan már mindenki megtanulta Monica Rose nevét, a Kardashian-Jenner lányok már rá is untak stylistra, aki közel tív évig dolgozott velük és volt hatással öltözködésükre. A hírben semmi meglepő nem lenne, de a Vogue-tól kezdve a Business Insideren át a PageSix-ig mindenki felkapta és azt találgatja, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy a celebnők és a szuperstylist útjai hirtelen ilyen “rejtélyes körülmények között” elváltak.

Date night * #hmconsciousexclusive dinner #Aboutlastnight

Una publicación compartida de M O N I C A R O S E (@monicarosestyle) el

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hipszter és tonikos kávé az első Budapest Coffee Fesztiválon

Adamek Alma 2017. május 9., kedd 10:00

A hétvégi rendezvényen megtudtuk, hogy menő a csepegtetés és a préselés. Mutatjuk, még mit láttunk!

Az ember csak kapkodja a fejét, hogy milyen látványos változások mentek végbe a kávékultúrában az elmúlt években, aminek hatására olyan újdonságok jelentek meg a klasszikus presszó és kotyogós kávé mellett a piacon, mint a tonikos kávé, a kávégyümölcs tea és az organikus bambuszpohár. Illetve már a gasztronómiában is felbukkant a koffein.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kinek áll jobban: Rihanna vs. Kendall Jenner

Adamek Alma 2017. május 8., hétfő 19:36

Hasonló luxuscipőkért rajong a két celebnő, de vettek már ugyanolyan bundát is. Szavazzatok a legjobbra!

Legutóbb Los Angelesben parádézó hírességekre szavazhattatok, ezen a héten pedig olyan divatikonnak kikiáltott huszonévesek versengenek egymással, mint Rihanna és Kendall Jenner, akiknek a profi öltöztetők ellenére néha sikerül összeöltözniük. A hajtás után mutatjuk, hogy miből vásárolt be a popsztár és a celeblány, ti pedig szavazzatok a legjobbra!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kelet-európainak öltözünk az új magyar márka, az OST szerint

Adamek Alma 2017. május 8., hétfő 15:40

A tervezőpáros szerint is menő a susogós játszósnadrág, a focidrukker szett és a 80-as,90-es évek divatja.

Míg a legtöbb hazai tervező az aktuális trendek felé húzott a szezonban, addig az egyik legfrissebb magyar brand, az OST nevéhez hűen inkább a Vetements és Gosha Rubchinckiy féle vonalat követte és beleállt a kelet-európai blokk népszerűsítésébe. Ami érthető, a Vogue már hónapokkal ezelőtt felhívta a figyelmet a régióban zajló menőségre.

Távolról sincs vége, olvasson még »

15 döbbenetes szett az MTV Movie & TV Awardsról

nemoszi 2017. május 8., hétfő 11:31

Cara Delevingne egészen furcsa új stílust vett fel, volt, aki a 2000-es évek JLo-ját koppintotta, Rebel Wilson egy ponton kannának öltözött.

Május 7-én tartották Los Angelesben az MTV Movie & TV Awards-ot, ami leginkább úgy írható le, hogy az MTV Video Music Awards kistestvére. Itt sincs szigorú dress code, tehát rengeteg furcsa szettet láthatunk, mivel a celebek itt mutatják meg, valójában szerintük mi a menő. Sok a tinikorú díjazott, úgyhogy a lázadás és kreativitás tényleg az egekben: nézd meg a galériában, hogy mulat a Z generáció!

Ha érdekli, ki mit nyert, ennek a cikknek az alján megtalálja az összes kategória minden győztesét!

Öt film, ami életet mentett

BJ 2017. május 7., vasárnap 13:44

Depresszió, agydaganat, egy társ elvesztése. Nem is gondolnánk, hogy egy-egy film mekkora szívességet tett egyeseknek!

A film menekülési útvonal lehet bárkinek. Amikor tele van a fejünk a hétköznapi problémákkal, és legszívesebben egy távoli, lakatlan szigetre menekülnénk mindenki elől, alternatívát nyújthat számunkra egy moziterem sötét zuga. Az elvonulásról és egy betalált filmről gyakran gondoljuk azt, hogy ez most életmentő volt, de igazából nem gondoljuk komolyan, hogy a film nélkül valóban meghaltunk volna. Vannak azonban emberek, akik számára egy-egy film tényleg életmentő volt, ezekből szemezgetünk most. A looper.com gyűjtése.

A Port.hu cikkét szemlézzük

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így néz ki egy 457 milliós menyasszonyi ruha

Adamek Alma 2017. május 7., vasárnap 10:51

A kristályokkal díszített luxusruhát a Reem Acra dobta össze a Tiffany ékszerészeivel karöltve.

A 2018-as tavaszi-nyári menyasszonyi ruhákat felvonultató divathéten mutatta be új kollekcióját a Reem Acra a New York-i Tiffany & Co.-ban, amivel sikerült elérnie, hogy mindenki a gyémántokkal borított ruhakölteményekről beszéljen a szakmában. A Vogue információi szerint a ruhákat az ikonikus ékszerész öröksége ihlette, így ennek megfelelően csillogtak-villogtak a különféle drágakövekkel, vintage hatású ékszerekkel és övekkel feldobott luxuscsodák, amik jövőre nemcsak fehér, de fekete, morganit illetve, kunzit kő árnyalatban is divatban lesznek.

 A divatház a romantikus árnyalatokkal és övekkel egyébként igazodott az év elején bemutatott haute couture kollekciók menyasszonyi ruha vonalához és egyértelművé tette, hogy az öv lesz az esküvői szezon nagy slágere.

Távolról sincs vége, olvasson még »

8 sörös-boros-pálinkás tévhit, amit talán te is bevettél

Rimai Tímea Éva 2017. május 6., szombat 17:31

Sörre bor bármikor, borra sör meggyötör? Szakértővel szedtük össze a leggyakoribb piás tévhiteket.

Cikinek érzed, amikor vendégek vannak nálad, és csak egyféle borospoharad van otthon? Elhiszed, hogy ha borra iszod a sört, a másnap jobban kicsinál, mintha fordítva csináltad volna? Úgy gondolod, a pálinkánál nincs jobb étvágygerjesztő? Mindegyiket rosszul teszed. Tóth Adrienn borszakértő segített összeszedni a leggyakoribb tévhiteket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Teszteltünk: az 5 legjobb hely a Food Truck Show-n

Rimai Tímea Éva 2017. május 6., szombat 10:59

Répaburger, szószba mártott halal bárányszendvics, eperrel, sült hagymával és sajttal töltött tócsnitekercs, epres-nutellás waffel. Ezeket kóstold meg a hétvégi Food Truck Show-n.

A hétvégén a Kincsem Parkban tartják a Food Truck Show-t. A helyszín miatt adja magát, hogy lesz ló- és agárverseny, de lesznek koncertek és az ország legnagyobb körhintájára is fel lehet ülni. Persze a főszereplők a kajás és piás kiskocsik, amikből ötven kínálatát lehet végigkóstolni. A csütörtöki tüntetés után pénteken elfoglalták a helyüket a food truckok a lovin, úgyhogy kimentünk körülnézni.

Igyekeztünk nem a legnagyobb neveket tesztelni, mert bármilyen jók, semmi értelme negyvenkettedszer is kipróbálni a Zing brugerét, a Paneer sajtjait vagy a Kolbice kolbászait. Nyilván esélytelen mindent végigenni, de mutatjuk hol mit kóstoltunk, és elmondjuk, neked érdemes-e utánunk csinálni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A tökéletes hotel tiszta, és teljesíti a leghülyébb kéréseidet is

rté 2017. május 5., péntek 14:34

Gondoltad volna, hogy a szállodai személyzet kedvessége fontosabb egy átlagos turistának, mint az, hogy van-e ingyen wifi? Mi nem, de egy friss felmérés szerint ez a helyzet.

Az Amerikai Fogyasztói Elégedettségi Index friss jelentése szerint a turisták általánosságban sokkal elégedettebbek a hotelekkel, mint egy évvel korábban. "Ez valószínűleg annak tudható be, hogy mivel Airbnb-től a legnagyobb hotelekig bezárólag annyira sokféle szálláslehetőség közül lehet választani, a szállodáknak muszáj a legjobbat nyújtaniuk" – írja a Lifehacker. És a legjobb alatt nyugodtan értsd azt, hogy ha kell, elintézik, hogy pucéron meditálhass a szálloda teraszán, vagy októberben karácsonyfát állítanak a családi banzájhoz – és ezek már hazai példák, mindjárt bővebben is szólunk róluk.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 439

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés