OFFLINE

70 millió forint jár egyetlen ruha viseléséért

mzd 2015. június 4., csütörtök 22:03

A celebnők is ugyanolyan emberek, mint ön vagy mi, azonban van egy fontos különbség: míg a halandóknak ki kell fizetniük a ruha árát, ha viselni szeretnék, addig a hírességek azért kapnak pénzt, hogy felvegyék egy-egy divatház ruháit. Ez a tarifa pedig ruhánként a 250 ezer dollárt (azaz a 70 millió forintot) is elérheti – derül ki a Fashionista egy friss cikkéből.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Multikulti kajaparti - Steiner Kristóf kedvenc helyei

Steiner Kristóf 2015. június 4., csütörtök 17:37

Gyakran mondogatom, hogy Tel Avivba utazni már azért megéri, hogy az ember végigegye az összes legendás helyi specialitást. Az izraeli konyha rendkívül izgalmas, hiszen a klasszikus közel-keleti fogások és a világ minden pontjáról érkező bevándorlók európai kedvencei egy tányéron landolnak, fergeteges fúziós és autentikus fogásokat alkotva.

A leg-leg-legkedvesebb helyi éttermemről már megemlékeztem, ebben az írásban viszont igyekeztem összeszedni a belváros kihagyhatatlan evődéit. Ha pedig sokan kíváncsiak rá, folytatom a tel avivi kajakrónikát Jaffával, az óvárossal. Ám addig is íme a legjobb burger, sushi, pizza és humuszbárok listája – a kontaktokért kattintson az éttermek nevére. Beteávon és el hana wel she fa, azaz jóétvágyat héberül, és arabul.

Távolról sincs vége, olvasson még »

37 ruhadarabra van szüksége

mzd 2015. június 4., csütörtök 15:18

Caroline Rector amellett, hogy az Unfancy bloggere, kiváló stílusérzékkel is rendelkezik: remek inspirációforrás lehet azoknak, akik szeretik az egyszerűbb, mégis csinos összeállításokat. De nemcsak emiatt érdemes figyelmet szentelni rá: a PureWow szerint egyike azoknak a nőknek, akik követik a 37-es szabályt. Hogy mit jelent ez pontosan? Azt, hogy összesen ennyi ruhadarabja van és ezeket váltogatja, illetve kombinálja napról napra. Ha továbbolvas, azt is megtudhatja, optimális esetben hány darabnak kell lennie a gardróbjában cipőből, nadrágból és felsőkből is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A fehérnemű, amitől még a hónalja is szexi lesz

Edicsek 2015. június 4., csütörtök 09:06

A legújabb Jane Pain fehérneműket egy rendkívül egyszerű, de annál hatásosabb reklámkampánnyal népszerűsítik. Az argentin márka a Saatchi & Saatchi reklámcég csapatának ötletére optikai csalódásokkal szívatja az embereket. Könyökre, térdre vagy éppen hónaljra hihetik azt a felületes szemlélők, hogy egy melltartós dekoltázst néznek nagyon közelről – írja a Huffington Post.

Távolról sincs vége, olvasson még »

CFDA: Tom Ford és az Olsen-ikrek nyertek divatdíjat

mzd 2015. június 3., szerda 18:07

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezték a CFDA (Council of Fashion Designers of America – Amerikai Divattervezők Tanácsa) díjátadóját, ahonnan boldogan távozhattak az Olsen-ikrek, Tom Ford és Betsey Johnson, sőt: az Instagramot alapítói is – tudtuk meg a Fashionista.com-tól.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Túl sovány modell miatt tiltották be az YSL reklámját

Divany.hu 2015. június 3., szerda 12:20

Felelőtlennek minősítették azt az Elle magazinban közzétett fekete-fehér hirdetést, ami egy sötét miniruhában földön fekvő nőt ábrázol, a hivatalos magyarázat szerint ugyanis az Yves Saint Laurent divatcég reklámjában látható modell irreális vékony, írja a Mirror. Erre a következtetésre persze nem a lap, nem is a reklámozó Yves Saint Laurent, hanem a Advertising Standards Authority (ASA) jutott, ami kábé a brit reklámfelügyelet. A reklámra persze nemcsak úgy ráakadtak: egy olvasó hívta fel rá a figyelmüket.

1779

Az ASA ezután megállapította, hogy a képen látható, platform cipőben, fekete miniruhában földön fekvő nő egészségtelenül vékony, és habár utóbbi állítással az YSL egyáltalán nem ért egyet, azért készséggel megfelelt a szerv kérésének.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Heti kedvenc: farmerruha négyféleképpen

mzd 2015. június 3., szerda 10:21

Rendhagyó poszttal jelentkezünk heti kedvences sorozatunkban:a montázsokat most street style képekkel egészítettük ki, így láthatja, hogyan működik az adott szett "élesben". Központi darabnak a Mango egyik alig 9 ezer forintos ruháját választottuk: a mellé kapott öv remekül feldobja, de mutatunk alternatívát arra is, ha inkább megválna tőle.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ön tudja, hogy kerül a kávé a csészéjébe?

Koncz Andrea 2015. június 3., szerda 10:00

Világszerte körülbelül 500 milliárd csésze kávét iszunk meg évente. Ennek ellenére sokan azok közül, akik a kávét termesztik, még soha nem ittak kávét. Nekünk pedig, akik naponta isszuk, legfeljebb ködös elképzeléseink vannak arról, hogyan kerül a kávé a poharunkba - magyarázza Roberto Morelli, az Ernesto Illy alapítvány, és az expo kávéklaszterének elnöke.

A kávéklaszterben 8 ország mutatkozik be, a koncepció pedig az, hogy bemutatják a kávé útját a termelőktől egészen a csészéig, a rendezvényt az olasz Illy fogja össze, akik nem csak kávéval és a kávéval kapcsolatos tudással jelennek meg, hanem számos kapcsolódó művészeti projekttel - fotókkal, filmekkel - is.

Expo és kávéklaszter

A világkiállítás idei témája "Feeding the planet, Energy for life", magyarul "A bolygó etetése, az élethez szükséges energia" - rövidebben: élelmezés és fenntarthatóság. Az expo újítása az, hogy tematikus pavilonokat is létrehoztak (pl: kávé, kakaó, rizs, fűszerek), amelyben a témához kapcsolódva olyan kisebb országok is bemutatkozhatnak, akik önállóan nem tudnának megjelenni.

A kávéklaszterben minden látogató regisztrálhat vezetett túrára, amely során végigvezetik a kávé teljes életciklusán - a virágzó növénytől a kész eszpresszóig. A túra része egy "augmented reality - kiterjesztett valóság" szemüveg, a google glass-hez hasonló eszközön a túra során rövid filmeket nézhetünk meg, személyes történeteket a világ különböző tájairól, olyanoktól, akiknek a kávé jelenti a megélhetést.

Na de akkor nézzük: hogyan is kerül a kávé a csészénkbe, a folyamaton Morelli mellett Moreno Faina, az Universita del Caffe (Kávéegyetem, az egyetlen akreditált, kávétémájú mesterképzést nyújtó intézmény, melynek Kávé Szakértő/Barista és Kávé Gourmet kurzusai egyébként már Magyarországon is elérhetők) igazgatója vezetett végig.

A kávé termelése világszerte 25 millió családnak ad megélhetést. Ez a termék a fejlődő világ második legértékesebb exportterméke a nyersolaj után.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pretty Woman ruha egyenesen a Zarából

aa 2015. június 3., szerda 09:04

A más tervezőktől előszeretettel inspirálódó Zarának köszönhetően idén nyáron sem maradunk Pretty Woman ruha nélkül – hívta fel a figyelmünket a lehetőségre az smoda.elpais.com. Az 1990-ben bemutatott film egyik leglátványosabb ruhadarabja, az oldalt kivágott lotyós ruha 2013-ban volt nagy sláger, akkor nemcsak Emma Watson pózolhatott a falatnyi ruhadarabban a GQ magazin borítóján, de piacra dobta a Nasty Gal és az Asos is.

Távolról sincs vége, olvasson még »

6 szett, amivel férfiként nem lőhet mellé

mzd 2015. június 2., kedd 19:12

Vannak azok a reggelek, amikor egyszerűen nincs kedvünk/időnk azon gondolkodni, hogy vajon mit is vegyünk fel. Ilyenkor jól jönnek a "bejáratott" szettek, amelyekhez bizony alapdarabokra van szüksége. Egyébként is teljesen felesleges feltűnő, de semmivel sem kombinálható holmival körbevennie magát, az meg pláne jó érzés, amikor indulás előtt akár csukott szemmel is benyúlhat a szekrénybe, mert szinte minden passzol mindennel. A FashionBeans segítségével 6 bármikor bevethető szettet mutatunk, reméljük, hogy megtalálja az új kedvencét!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Sütögetés extra: pesztós grillezett garnélanyársak

Katucikonyha 2015. június 2., kedd 18:32

Egyszerű, percek alatt elkészülő nyári étel. Villámpácot készítünk egy kevés bazsalikompesztóból és olívaolajból, ebbe kerülnek a rákok egy időre, aztán már csak nyársra kell húzni őket, és mehet a grillre.

Nyugodtan sütheti grillserpenyőben is a nyársakat, amit aztán egy pillanat alatt el lehet mosni. 

Sőt, akár csirkemellcsíkokkal is kipróbálhatja. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Háncstalpú cipők lepték el az üzleteket

aa 2015. június 2., kedd 14:03

Nemcsak lapostalpú divatpapucsokban és klumpákban tölthetjük a nyári szezont, hanem az évtizedek óta divatban tartott háncstalpú cipőben is, amit az aragóniai király hadserege már a XIII. században viselt. Az espadrillestore.com szerint a granadai régészeti múzeum tulajdonában van egy olyan darab is, aminek korát 4000 évre becsülik, de természetesen a Denevér-barlangban talált verzió egy nagyon primitív változata a most ismert háncstalpú cipőknek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Rekordösszegért kelt el egy Birkin táska Hongkongban

Edicsek 2015. június 2., kedd 12:28

Több mint 223 ezer dollárért, azaz majdnem 63 millió forintért kelt el egy ritka Birkin táska a Christie's aukciósház június elsejei, hongkongi nemzetközi táska- és kiegészítő aukcióján. A névtelen, telefonos licitelő ennyi pénzért egy 2014-es, fukszia színű, gyémántokkal kirakott csattal rendelkező krokodilbőr táskát vihet haza, na meg a megtisztelő címet, miszerint ő vett valaha a legdrágábban táskát aukción. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez a világ 50 legjobb étterme

Edicsek 2015. június 2., kedd 11:39

Tegnap este kihirdették a világ 50 legjobb éttermét. A 2015-ös lista élére egy spanyol étterem került, de a dobogó másik két fokán is európai étterem végzett. Ha szeretne a legjobb étteremben vacsorázni, elég csak Barcelonáig repülnie, onnan nem messze van Girona, ahol a három Michelin csillagos El celler de can roca található, a három Roca fivér étterme már második alkalommal harcolta ki a győzelmet.

germans roca
Fotó: el celler de can roca

A menü nem kerül sokkal többe, mint a repülőjegy, személyenként 150-200 euróból már megvacsizhatnak itt, plusz bor.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Itt a nyár: 3 trend, amit megéri követni

nemoszi 2015. június 1., hétfő 18:50

Minden szezonban vannak markáns, de mulandó trendek, amiket nem biztos, hogy felismerünk és helyén kezelünk: a Huffington Post épp ezért csokorba szedte, hogy melyek azok a divathullámok, amiket nem éri meg követni, és melyek azok, amikre érdemes pénzt szánni. A farmer például sose megy ki a divatból, de a térdig érő gladiátorszandálokat hiába akarják a tervezők háromévente divatba hozni, továbbra sem lesznek tartósan használhatóak. A rojtokkal is hasonló a baj, akárcsak a nyári hasított bőr ruhákkal, amiket nincs olyan szezon, hogy fel tudnánk venni – hiába mutatnak jól a kifutón. Cserébe egy övvel feldobott lenge ruha, vagy egy terítő-kockás vászonfelső jó befektetés lehet. Részletek és képek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lewis Hamiltonon vagy Karlie Kloss-on jobb a nadrág?

mzd 2015. június 1., hétfő 14:35

Kinek állt jobban rovatunkban többnyire csak celebnők szerepelnek. Ritka az, amikor férfiak is kerülnek a válogatásba, ha pedig megtörténik, akkor általában a saját nemükkel eresztjük össze őket. Eddig csupán egyszer volt férfi-nő párosunk – igaz, akkor a legszürreálisabb celebpárharc keretében. Azonban a tavaszi párizsi divathét fotóit nézegetve észrevettük, hogy március elején Karlie Kloss ugyanolyan nadrágban parádézott, mint Lewis Hamilton és kaptunk is az alkalmon, hogy megszavaztassuk önnel: vajon melyikükön fest jobban az alsó.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki az új irodista táska?

Menő/Ciki

aa 2015. június 1., hétfő 12:11

Állítólag azért jó, mert minden belefér.
Állítólag azért jó, mert minden belefér.
Fotó: dagnedover.com

Meglepő újdonsággal rukkolt elő nemrég a magát megszállott táskagyűjtőnek tartó Melissa Mash, akinek akkor változott meg gyökeresen az élete, amikor üzleti tanácsadóként tevékenykedett a Coach egyik butikjában. Az eladóból üzletasszonnyá avanzsált Mash ugyanis első kézből nézhette végig, hogy mennyit küzdenek a nők azért, hogy megtalálják a számukra tökéletes táskát. Ekkor vette észre, hogy a nők elsősorban olyan táskákra vadásznak, amelyben elfér a laptopjuk, de a kulcsukat is eltudják helyezni anélkül,hogy azzal összekarcolnák a laptopjukat vagy a telefonjukat. Mash szerint igény van arra, hogy külön zsebbe lehessen elhelyezni a vizes palackot illetve a pénztárcát is.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1077 szavazat 1489 szavazat

Leteszteltük a zacskós rizseket, volt meglepetés!

Becca 2015. június 1., hétfő 09:22

A tasakos rizs számomra pontosan olyan műfaj, mint a sütőzacskó, vagy az instant levesek. Mindtől viszolygok. A zacskós rizst azért sem preferálom, mert ragacsos rizst képtelenség ilyen formán készíteni, vagy legalábbis nekem még nem sikerült, és a rizsnek is teljesen más íze van, amikor leöntünk róla egy csomó főzőlevet, mintha csak úgy simán, kevés vízben megfőzném, és benne maradna az íze.

Így főzzön tökéletes rizst

  • Vegyen "A" minőségű rizst, lehet kerek, vagy hosszúszemű, sajnos a drágább általában finomabb.
  • Forraljon vizet, legegyszerűbb a vízforralóban.
  • Készítsen elő egy lábost, aminek van (lehetőleg üveg) fedele, és egy bármiféle hőálló mérőedényt (lehet egy vastagfalú, üveg kávéscsésze is). A lábost kis lángon elő is melegítheti egy kicsit.
  • Öntse a mérőedénybe a kivánt mennyiségű rizst, jegyezze meg, meddig ért az edényben. Kevés (!) só hozzáadásával zúdítsa át a lábosba.
  • Mérjen ki kétszer annyi forrásban lévő vízet, és azt is öntse a rizsre, majd azonnal fedje le.
  • Addig tartsa magas hőfokon, amíg el nem kezd forrni, majd azonnal vegye le a lángot annyira alacsonyra, hogy éppen csak gyöngyözzön.
  • Addig kell főzni végig lefedve, amíg a rizs az összes folyadékot felszívja - ez általában 15-20 perc-, üveg fedelű lábosnál ez enyhe döntögetéssel ellenőrizhető, anélkül, hogy a nyitogatástól kiszökne a gőz.
  • Ha elfogyott alóla a víz, vegye le a lángról, és hagyja még a gőzben két-három percig.

Évek óta nem próbálkoztam ezzel a zacskós műfajjal, a minap viszont az Auchanban belefutottam egy kihagyhatatlan(nak tűnő) verzióba: tasakos jázmin rizs. Annyira olcsó is volt, hogy nem hagyhattam ott a polcon.

Az előírtak szerint felraktam főni, majd előírás szerint (főzési idő 12-16 perc) forrás után 17 perccel kiemeltem a lábasból. Kiöntöttem a tányérba, nekiláttam, de annyira kemény maradt a rizs, hogy ehetetlennek bizonyult, és tasak nélkül még muszáj voltam párolni.

Innen jött az ötlet, hogy veszek pár zacskós rizst, és letesztelem, hogy a dobozokra írt főzési idő, illetve metódus mennyire fedi a valóságot. Összesen hatféle rizst teszteltem - köztük azt a bizonyos jázminrizst is. A következő rizsek kerültek be a tesztbe: Tesco saját márkás, SPAR saját márkás, Riceland, Uncle Ben's és Auchan saját márkás tasakos hosszúszemű rizs. 

A legkevesebb főzési időt az Uncle Ben's rizs igényli, összesen csak 10 perceig kell főzni - legalábbis az instrukciók szerint, ezzel szemben az összes többit 16-18 percig. És hogy ön se izguljon tovább, hogy biztosan annyir rizs van-e a zacskóban, mint amennyit ráírtak, az összeset egyesével lemértem. 1-2 gramm eltérés néha akadt pluszban és mínuszban is, de ez nem olyan egetverő, hogy bárki is kibukjon rajta.

Az is feltűnt, hogy egészen részletes, mindenre kiterjedő "használati utasítás" csak a Tesco rizsén van, ez gyakorló háziasszonyoknak persze érdektelen, de teljesen kezdőknek érdekes lehet, hogy erősen forralva kellene főzni, vagy éppen csak gyöngyözve, mennyi vízben, lefedve vagy fedő nélkül. A legtöbb gyártmányon ezen információknak csak ez része szerepel, hogy az ajánlott víz mennyisége hiányzott, hol az, hogy erősen kell-e forralni, vagy gyengéden.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Milliókat keresnek az Instagram-bloggerek

aa 2015. május 31., vasárnap 15:34

Jópárszor foglalkoztunk már felkapott, tudatosan dolgozó divatbloggerekkel és azok karrierjével, ahogy azt is bemutattuk, hogy egyes jó marketingérzékkel megáldott bloggerek oldalából miként lesz jól csengő márkanév. A Fashion Toast szerkesztője, az 574 ezer Instagram követővel rendelkező Rumy Neely például a Next modellügynökséggel szerződött le és a Forever 21 arca lett, az 527 ezer követőt számon tartó Bryanboynak pedig nemcsak azért fizetnek, hogy beüljön a divatbemutatók első sorába, de rendszeresen feltűnik az amerikai Topmodell leszek című műsorban is. A fent említett blogerreknél már jóval nagyobbat kaszál a 3,7 millió követőt magáénak tudó Chiara Ferragni, aki volt már a Nike, illetve az amfAR gála szépségnagykövete is elmúlt időszakban. A Harpersbazaar.com ezúttal a We Wore What blog szerkesztőjével ült le beszélgetni a jelenséggel kapcsolatban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Sosem találná ki, hogy milyen trükköket vet be a Dior

aa 2015. május 31., vasárnap 11:13

Nem mindennapi módon készült fel a Dior ház kreatívigazgatója, Raf Simons első couture showjára – tudtuk meg abból a nemrég nyilvánosságra hozott videóból, amit Frédéric Tcheng forgatott Dior and I címmel. A legendás divatház 2012-ben, nyolc héttel a bemutató előtt nyitotta meg kapuit a francia rendező előtt, hogy dokumentálhassa a Gallianót váltó új vezetőtervező első couture kollekcióját. Ez többek között azért is volt fontos pillanat a Dior és Simons életében, mert a 47 éves belga designernek ezelőtt a kollekció előtt nem sok szakmai tapasztalata volt a francia couturrel kapcsolatban, a sajtó és a tehetős ügyfelek pedig valami igazán nagy durranást vártak a divatház új vezetőtervezőjétől.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Savanyított retek, gyorsan, házilag

Katucikonyha 2015. május 31., vasárnap 10:53

Egyre inkább elterjedt, érdekes savanyúság. A retek íze a savanyítástól tompul, viszont jó ropogós lesz. A hagymát csak igazán bevállalósaknak ajánlom bele, mert úgy már elég erős.

Néhány perc alatt elkészíthető, kis adagos savanyúság. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Védtelen a divatipar a hamisítók ellen

bb 2015. május 31., vasárnap 09:03

11060470 10153201199168092 8361174196755589453 n
Fotó: facebook.com/TheMuseumAtFIT

Egyre több helyről figyelmeztetnek a divatipar összeomlásának veszélyeire, amiért a legtöbben az olyan lelkiismeret-furdalás nélkül másoló márkákat hibáztatják, mint az Urban Outfitters vagy a Zara, pedig nemcsak a nagy sebességgel terjeszkedő fast fashion üzletek okolhatóak a károkért, hiszen New Yorktól Los Angelesen át egészen a Vatikánig kaphatóak a legnagyobb divatházak ikonikus táskáinak 10-20 dolláros hamisítványai.

A hamisításból befolyó bevételek évente 600 milliárd dollárral gazdagítják a fekete piacot, de az amerikai vásárlókat továbbra sem érdekli, hogy hova és kiknek adják valójában a pénzüket, ahogy a fast fashion üzleteket sem rótta meg eddig senki azért, mert nagynevű tervezőktől lopták el a kreációkat. A racked.com szerkesztősége arra kereste a választ, hogy a művészetekhez, a filmekhez vagy az irodalomhoz hasonlóan miért nem létezik a szellemi tulajdon védelme a divatiparban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Idén sem kapkodtak a színesbőrű modellekért a divatházak

aa 2015. május 30., szombat 15:23

Úgy tűnik, hogy a fashionspot.com szerkesztősége is szívügyének tekinti a színesbőrű modellek szerepét a divatszakmában. Tavaly év végén például arra hívták fel a figyelmet, hogy a divatlapok szinte egész évben nem tettek címlapjukra színes bőrű modellt, sőt akadt olyan magazin is, ami már 12 éve mellőzi borítójáról a nem fehér bőrű modelleket. A tavalyi év szomorú statisztikáján felbuzdulva az online újság munkatársai megnézték, hogy idén történt-e valamilyen változás a divatházaknál a 2015-ös tavaszi-nyári kampányok elkészítése közben. Hát nem – részletek a hajtás után.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A salátának is van evolúciója!

Dívány 2015. május 30., szombat 10:44

A gasztrorajongók előszeretettel foglalkoznak a hamburger történetével, kutatják a pizza eredetét, izgatja őket a ketchup sztorija, bezzeg a salátával, azzal senki sem törődik. Kivéve a Huffington Postot. Ők ugyanis egy remek infografikát készítettek a salátafogyasztás evolúciójáról, amit itt meg is nézhet, de a lényegét mi is összefoglaljuk. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Sütiiskola: epres Charlotte torta

Ötvös Zsuzsanna 2015. május 30., szombat 10:41

A klasszikus Charlotte torta nagyon mutatós, mégis sokkal könnyebb elkészíteni, mint ahogy azt első ránézésre gondolnánk. Az alapja egy lekváros piskótatekercs, ennek elkészítése már korábban szerepelt a sütiiskola-sorozatban, a klasszikus piskótatekercs sütését itt mutattuk be sok fázisfotóval, lépésről-lépésre.

A desszerthez ezt felszeleteljük, majd a szeletekkel kibélelünk egy nagyobb tálat, valamilyen krémet töltünk bele, végül a krém tetejére is piskótatekercs-szeletek kerülnek. A tekercseknek köszönhetően kívülről csinos csíkos lesz a torta, belül pedig habkönnyű krémet találunk. 

A torta nagyon jól variálható, készülhet többféle gyümölccsel, többféle töltelékkel. Sőt, csokirajongók akár csokikrémes piskótatekercset is használhatnak a torta aljához és oldalához – ehhez ajánljuk a trüffelkrémes fatörzset kiindulásnak.

A mi Charlotte tortánk főszereplője most a szezon kedvence, az eper lett: eperlekváros piskótatekercset sütöttünk, majd epres túróhabbal töltöttök meg a tortát. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 ... 442

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés