OFFLINE

Olcsó bornak se híg a leve a Szigeten

Dívány 2017. augusztus 15., kedd 10:54

Vettünk háromféle bort, aztán kértünk a DiVinóból még pár üveggel és kivonultunk a Szigetre bort kóstoltatni az esti koncertek előtti idősávban. Az azért meglepő volt, hogy a 300 forintos bor beérte a 6 ezrest kedveltségben: borteszt a Sziget népével!

Háromféle árkategóriájú száraz vörösbort kóstoltattunk a szigetlakókkal: volt két 300 forintos, két 1700 forintos és két kábé 6000 forintos üvegünk. Azt gondoltuk - utólag már tudjuk, naivan -, hogy a legolcsóbb, alsópolcos bort azonnal ki fogja szúrni mindenki és a közepes árú és drága boraink közt fog valamiféle verseny kialakulni. Ehhez képest a megkérdezett 22 emberből heten állították kóstolás után, hogy a legdrágább bor a legolcsóbb és kilencen gondolták azt a legolcsóbbról, hogy valójában egy baromi drága ital.

Egyébként a kóstoltatásunk menete nyilván hagy kívánnivalót maga után, hisz az igazi borszakértőknek még a pohár formája is fontos, de lássuk be, kevesen vannak köztünk, akik egy házibuliban vagy akár a Szigeten úgy kezdik a borozást, hogy megfelelő ideig levegőztetik a bort, majd tökéletes hőmérsékleten fogyasztják. Tehát tulajdonképp az derült ki nem reprezentatív felmérésünkből: ha nem borszakértők közé mész, vidd nyugodtan az olcsóbb bort, nem fog senki megbotránkozni, a csajoknál meg pont a 300 forintos, gyümölcsösebb borral lehet bevágódni a jelek szerint.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A kommentelő megmondja: egészségtelen a személyi edző narancsbőre

Ico 2017. augusztus 15., kedd 07:49

A megfenyített edzőnek igazi magaslabdát jelentett a kéretlen be- és hozzászólás.

Ezúttal egy hivatásszerűen mások és saját testének megedzésével, és főleg elfogadásával foglalkozó edzőt kapott el valaki Instagramon egy velős, de annál vitriolosabb kioktatás erejéig. Jessi Kneeland nyújtás közben fotózta le a combjához makacsul ragaszkodó zsírlerakódások által kirajzolt háztartási keksz mintájú lábait, amire természetesen azonnal le is csapott valaki, hogy felvilágosítsa Jessit, hogyan szabadulhatna meg az „egészségtelen” zsírlerakódásoktól. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

18+ Azt hitted, ruhákra is szükség van egy divatbemutatón? Maradi vagy!

Ico 2017. augusztus 14., hétfő 18:52

Egy dán tervező anyaszült meztelenül zavarta végig az egyébként cseppet sem modellalkatú modelljeit a kifutón, így adózva az emberi test szépségének.

Nicholas Nybro összes modellje mezítláb caplatott végig a kifutón, néhányan félmeztelenül, egy-egy szőrmegolyóba vagy csuhába csomagolva, sokan viszont teljesen meztelenül kószáltak a méretes lovasszobrok között. A dán tervező egyébként az emberi test egyetemes szépsége előtt szeretett volna térdre borulni a show meztelenséget ünneplő modelljeivel.

Sajnos nem a high fashion dekonstrukciójának végső állomása volt tehát a dán divatbemutatója, így viszont legalább kevésbé tűnik öncélúnak a dolog – meg különben is, a műbalhékban erős Rick Ownesnek is bejött a faroklengetés, szóval nyugodtan lehet ilyesmivel próbálkozni a divatheteken. Nybro egyébként nem kimondottan modellalkatú hölgyekkel és urakkal dolgozott, jó pár „tökéletlen”, idősödő és hízásnak indult emberi test is megjelent a monumentális szobrok övezte kifutón. Hogy megmutassa, nem csak más tollával péniszével képes ékeskedni/verni a csalánt, a show lezárásaként maga Nybro is nekivetkőzött és végiglejtett amúgy a színpadon, kiderült tehát az is, hogy nem csak a szája nagy a dánnak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ha mindig tudni akartad, mi alapján öltözik a királyi család

Adamek Alma 2017. augusztus 14., hétfő 11:40

Szigorú, évszázados etikett szabályok vonatkoznak még György hercegre is. Mutatjuk, mit miért viselnek a ceremóniákon!

Aki előszeretettel követi a királyi család hétköznapjait és öltözködési szokásait, annak biztosan feltűnt, hogy a négy éves György herceg kortársaival ellentétben sosem visel Pókemberes pólót, ahogy Katalin hercegné sem bukkan fel sehol tetőtől-talpig tréningruhában, mivel vannak bizonyos etikett szabályok, amiket be kell tartaniuk a nyilvános eseményeken. A hajtás után mutatjuk, hogy miféle dress code alapján visel II. Erzsébet királynő kesztyűt, Vilmos és Harry herceg katonai egyenruhát vagy Katalin hercegné tiarát!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mit tudnak rólunk a külföldi szigetelők?

Dívány 2017. augusztus 13., vasárnap 18:10

Nagyon beindult a hungarikum-biznisz, már a Szigeten is van külön falu, mely nemzeti értéktárunkat hivatott prezentálni az arra tévedő külföldiek számára. Arra voltunk kíváncsiak, hogy őket ez az egész mennyire érdekli vagy köti le, úgyhogy kimentünk egy kamerával a faluban tartott sajtótájékoztatóra.

Meghallgattuk V. Németh Zsolt, környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár beszédét, majd belevetettük magunkat a tömegbe. Ha mondjuk épp te se tudod, eszik vagy isszák ezt a hungarikum dolgot, itt talász egy igen eklektikus listát, melyen jól megfér egymás mellett a Kürt adatmentés, Torockó, Puskás Öcsi szellemi hagyatéka, a huszár, a cimbalom, Ilcsi néni életműve és még sokminden más – eléggé sajnáljuk, hogy a lekapcsolt hűtő a közértbenBenke Laci bácsi és a zokni-szandálos busó, mint olyan még nincs a listán.

De valószínűleg ennél is jobban sajnálhatnánk – ha kicsit is komolyan vennénk ezt a dolot –, hogy a Széchenyi- vagy Rudas fürdő nem került be "a magyarság múltjának, jelenének és jövőjének dinamikusan fejlődő tárházába", mert bár az általunk megkérdezett, Hungarikum Faluban mókázó fiatalok nagy része azt se tudta hol van, fürdőben már voltak (vagy akarnak menni). Cserébe volt, aki bizton állította, hogy Kalocsa Mongóliában van – pedig a kalocsai paprika pont hungarikumnak számít! Tessék:

A menyasszonyi fátylak sötét titkai

Ico 2017. augusztus 13., vasárnap 17:35

Ha fátylat viselsz, kisebb az esélye, hogy megszáll az ördög. Elmenekülni viszont nem fogsz tudni.

A Refinery 29 több különböző állomását is listázta a fátylak létrejöttének és elterjedésének. Nem árt azonban tudnia az esküvőjükre készülő lelkes menyasszonyoknak, hogy a fátyol története bizony nem egy népünnepély, könnyen lehet tehát, hogy a cikk elolvasása végleg elveszi a fátyolrajongók kedvét a bujkálástól. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Málnaszezon: miért olyan drága?

Édes Pofa 2017. augusztus 13., vasárnap 11:16

Minden nyáron felidézem a nagymamám málnaszószának az ízét. Abban az időben még szörphöz, befőzésre is simán félre lehetett tenni a szezonban, most már inkább csak akkor, ha tíz percen belül sok ezret szeretnénk ott hagyni egy gyümölcsösstandon.

Nemrég olvastam, hogy málnaválság van itthon, évről évre egyre kevesebben érzik úgy, megérné nekik málnát termeszteni, pedig a hazai fajták nagyon jók, gurulósainkat külföldön is keresik. Íme hát egy málnaoptimista poszt egy szeretett, gyerekkori édességem, a rizskoch (a hitelesség kedvéért rizskók) újragondolásával.

Nemrég közleményt adott ki a magyar málnaválság okairól és megoldási javaslatáról a Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft. Azt tapasztalják, hogy minden évben kevesebben vállalják a málnatermesztéssel együtt járó kihívásokat. Ma már alig 300-400 hektáron foglalkoznak országosan málnával a szervezet fertődi telephelyének vezetője szerint, míg például húsz évvel ezelőtt komplett falvak málnáztak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Semmi seggcsillám, a farmersort a Sziget slágere

Adamek Alma 2017. augusztus 12., szombat 16:45

Felkapott a 90-es évek és a korai 2000-es évek rave és grunge vonala, de volt, aki Kim Kardashiannek öltözött. Mutatjuk, hogy miben fesztiválozunk idén nyáron!

Nemcsak PJ Harveyra és a street foodra voltunk kíváncsiak a 25. Sziget fesztiválon, hanem természetesen a trendekre is. Az idei felhozatalt elnézve felkapott volt a 90-es évek és a korai 2000-es évek rave és grunge vonala, a duplakonty, a fonott haj, a vintage, a farmersort, a hasitasi, de sokan gondolták menőnek a seggcsillám helyett az arccsillámot, a fűzőt, az áttetsző ruhát és a bársonyt is. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy miben mulattak a fiatalok az augusztusi kánikulában!

Nem ciki, sőt divatos koszos cipőben járni

Adamek Alma 2017. augusztus 12., szombat 14:25

Egyféle politikai üzenete is van a gyárilag mocskos tornacipőnek. Mutatjuk, mit hozott divatba a Gucci és a Vetements!

Míg mások azon dolgoznak, hogyan lehet a Birkenstocknál is kényelmesebb lábbelit piacra dobni, addig a luxusmárkáknál a gyárilag koszos, összefirkált tornacipők számítanak menőnek – hívja fel a figyelmet a furcsa új trendre a Vice.com, mely szerint várhatóan nem ez a típus lesz a megszállott cipőmániások hírében álló rapperek és sportolók kedvence a szezonban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Van értelme a borszakértők tippjeinek?

Ico 2017. augusztus 12., szombat 11:18

Az esetek többségében nem csak a levegőbe beszél a sommelier, nem árt tehát, ha te is nekiállsz szürcsölgetni.

A Reactions gyorstalpalója szkeptikusoknak is segíthet tisztázni, van-e értelme a gyakran cseppet öncélúnak tűnő levegőztetésnek és szagolgatásnak, és jó ötlet-e karácsonykor dekantáló üvegekkel elárasztani a rokonságot. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megvennéd Trumpék 4,3 milliárd forintos karibi nyaralóját?

Adamek Alma 2017. augusztus 12., szombat 10:08

Az elnök ráunt a Karib-szigeten található 9 hálószobás luxusvillára. Mutatjuk, mit árul 16,9 millió dollárért!

Ivanka Trump még tavasszal próbált megszabadulni feleslegessé vált manhattani lakásától, míg az üzletemberből elnökké avanzsált apja a karibi térség Szent-Márton szigetén található tengerparti kastélyától válna meg olyannyira, hogy az eredeti, 28 millió dolláros (7,2 milliárd forint) ár helyett már potom 16,9 millió dollárért (4,35 milliárd forint) is megválna a luxusingatlantól.

Nyugi, van még más villájuk is Trumpéknak.
Nyugi, van még más villájuk is Trumpéknak.
Fotó: Youtube.com / Luxurylifestylecollection
Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő a beton, a fa és a fénycsövek

Adamek Alma 2017. augusztus 11., péntek 15:54

Inspirálódjatok az Inside döntőseinek munkáiból! Óriásgalériában mutatjuk a legjobb házakat, bárokat és irodákat!

A design hetek után nem sokkal mutatta be finalistáit az INSIDE belsőépítészeti fesztivál zsűrije. A világ számos pontjáról – Európán, Amerikán és Japánon át Ausztráliáig – érkeztek pályamunkák, melyek közül 78 döntős projekt van jelenleg versenyben, ezeket kilenc kategóriában: bárok és éttermek, középületek, kreatív újrahasznosítás, kiállítóterek, egészségügy és nevelés, szállodák, irodák, lakóházak és üzletek kategóriában fogják értékelni – írja a Dezeen.com a nívós eseményről, aminek döntőjét  a World Architecture építészeti fesztivállal egyidőben, novemberben tartják a berlini Arenában.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mogyorós és mákos-málnás az év tortája

Adamek Alma 2017. augusztus 11., péntek 11:15

Betortáztunk a Parlamentben. Mutatjuk, hogy mivel nyert a budapesti SUGAR! és a Zazzi.

Tizenegyedik alkalommal hirdették meg a Magyarország Tortája pályázatot, amit a Balatoni Habos Mogyoró nyert meg, így a budapesti Horváth Cukrászdához tartozó SUGAR! Design Cukrászda cukrásza, Vaslóczki Orsolya munkájával lehet majd találkozni augusztus 19-én és 20-án a Várkert Bazárban megrendezésre kerülő Magyar Ízek Utcáján illetve az ország számos cukrászdájában. Vaslóczki egyébként nem most kerül ki először győztesként, korábban a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt is megnyerte.

Távolról sincs vége, olvasson még »

PJ Harvey végre megszánta a magyar rajongóit.

Farkas Edina Lina 2017. augusztus 10., csütörtök 17:33

Első budapesti koncertét adja péntek este a Sziget fesztiválon PJ Harvey, az egyik legfontosabb brit dalszerző-előadó, akit szobrászként és színészként is számon tartanak. Negyedévszázados zenélése alatt egyetlenegyszer tartott hosszabb szünetet - az egyik legsikeresebb lemeze, a 2011-es Let England Shake után - hogy aztán 2016-ban egy újabb bámulatos albummal térjen vissza, a The Hope Six Demolition Projecttel. De hogy jutott el idáig és milyen érdekességet lehet tudni az amúgy visszavonultan élő Harvey-ről? Utánanéztünk.

Még nem járt Magyarországon

A kétszeres Mercury Prize-díjas és egyben a világ egyik legnagyszerűbb dalszerző-énekesnőjét – aki az utóbbi albumaival olyan művészeti teljesítményeket tett le az asztalra, melyek tényleg a legnagyobbak közé emelték – eddig még nem sikerült Magyarországra csábítani, szigetes koncertje lesz az első hazai fellépése. 

Pedig Harvey mostanában viszonylag sokat járt a közelebbi és távolabbi szomszédainknál, Szerbiában és Koszovóban, ahol a The Wheel című klipjét is forgatta, mely a Magyarországot is érintő menekültkrízis eseményeit dolgozza fel.  

Távolról sincs vége, olvasson még »

Britney Spearst és Gustav Klimtet az isten is egymásnak teremtette

Ico 2017. augusztus 10., csütörtök 11:07

A bulvárhírek főszereplői és a festészet legnagyobbjai meglepően harmonikus összhatást keltenek egymás mellett.

Neked mi jut eszedbe a Spice Girlsről, Kim Kardashianről, vagy épp a sportautójában – ezúttal ruhában – kuporgó Britney Spearsről? Ha a szecesszió és Gustav Klimt szimbolizmusa vagy Picasso a kubizmust megelőlegző Avignoni kisasszonyok című képe, sok kellemes pillanatot szerezhetsz magadnak a TabloidArtHistory a bulvárt a festészet legkiemelkedőbb alkotásaival kényszerházasságra léptető kollázsainak végigböngészésével. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Luxuskempingben a másnap is kevésbé fáj!

km 2017. augusztus 9., szerda 12:40

Minden évben sok ezer vendég sátrazik a Sziget fesztiválon: ki így, ki úgy, de egyre többen vágynak valamiféle komfortra. Megnéztük, mit kapnak a legelkényeztetettebbek!

Hol vannak már azok az idők, amikor oda vertél sátrat, ahova akartál és úgysem volt sehol melegvizes zuhany meg rendes vécé? Ma már nagyjából szabályozva van, hol lehet sátrazni, ennek megfelelően vannak kiépítve a vécék és zuhanyzók – és ha már úgyis egy kupacban van mindenki, csináltak remek, pimpes kempingeket is, ahol a sátorhelynél jóval többet kap, aki befizet.

Megnéztük, mi jár az egyszeri külföldinek a pénzéért, ha kényelemben szeretne fesztiválozni és akár 10 éjszakát is a Hajógyári szigeten töltene, és azt is, milyen cuki hobbitlakokban alszanak az angolok a Bridge Campingben!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ezért visz magával egy fekete szettet Katalin

nemoszi 2017. augusztus 9., szerda 10:37

Az ok elég morbid, de érthető.

A brit királyi család nagyon szigorú szabályok szerint öltözködik, spontaneitásra semmi lehetőség vagy esély. Minden külföldi útra egy rahedli ruhát visz magával Katalin hercegné, van, hogy egy nap többször is átöltözik és milliós tétel egy utazós ruhatár. A pontos tervezéssel együtt biztosak lehetünk benne, hogy mindig van Katalin – és Vilmos – bőröndjében egy olyan ruha, amit jó eséllyel nem fogunk látni: a The Independent úgy tudja, bárki külföldre megy a királyi családból, kell vigyen magával egy teljes fekete szettet.

Az ok morbid, de praktikus: ha az út ideje alatt valamelyik királyi családtag elhunyna, a hazatérő előkelőségek már talpig gyászruhában tudnának kiszállni a repülőből. Az egy fekete ruha elcsomagolásával elkerülhető tehát egy olyan kínos hiba, hogy míg a nemzet gyászol, Katalin és Vilmos rózsaszín játszóruhában integet a frissen leszállt repülő ajtajában. Hiába a hasznos szabály, 1952-ben II. Erzsébet (majdnem) hibázott: Kenyából utazott haza Fülöp herceggel, és édesapja elhunyt, míg külföldön tartózkodtak. Nem volt nála fekete ruha, de megoldották a problémát: a repülőn maradt a londoni landolás után, míg nem hoztak neki egy megfelelő gyászruhát.

Holnaptól teljes gőzzel megy már a Sziget!

nemoszi 2017. augusztus 8., kedd 17:05

Szerdán P!nk megkezdi a Szigeten európai turnéját, aztán szerda hajnalig tart a buli!

Huszonötödik alkalommal kezdődik el a Sziget Fesztivál programja most augusztus 9-én, de mi nem vártunk addig és már kedden megnéztük, hogyan épül az ország legfontosabb fesztiválja. Szerdán P!nk kezdi a showt, ami állítólag überlátványos lesz, tele légi elemekkel, csütörtökön jön Wiz Khalifa, pénteken PJ Harvey zenél a nagyszínpadon, a szombat sztárja a Maclemore és Iggy Azalea lesz, kedden Dimitri Vegas & Like Mike zárják a bulit.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki a békepárti horogkeresztes pulóver?

Menő/Ciki

Adamek Alma 2017. augusztus 8., kedd 14:18

A tervezők semmi rosszat nem látnak a szvasztikában. Szerinted is cuki a tiltott önkényuralmi jelkép?

Van, akinek éppen Hitler a kedvenc színe, de a magát európainak tartó KA Designnak sem igazán jött le, hogy mennyire problémás a mai Európában horogkereszt logóval ellátott pólót árulni. Bár 10 évvel ezelőtt a Zarát se nagyon érdekelte, hogy horogkeresztes hímzés került a táskáira és simán pénzt csináltak az amerikai szélsőjobb kedvelt mémjéből is.

Távolról sincs vége, olvasson még »
261 szavazat 212 szavazat

Légiutaskísérők titkai: miért ne kérj tőlük soha ingyen vizet vagy takarót?

mimi 2017. augusztus 8., kedd 08:41

Kőkemény fizikai munkát végeznek, sokszor csak azért isznak alkoholt, mert végre szabad, és van úgy, hogy ők is félnek a repülőn. Fapados légiutaskísérők titkai.

A recepciósok titkai után egy újabb izgalmas szakma kulisszatitkaiba leshetsz be: egy magyar ex-légiutaskísérő kitálalt. Nyilatkozónk 18 hónapig dolgozott fapadoson légiutaskísérőként, tapasztalatairól blogot is vezetett.

"A stewardess sztereotípiák és az egyenruha mögül kibújva szeretném bemutatni neked a hajnali háromkor kelés, de pöpecül vigyorgás, a legénybúcsús társaság visszafogott szórakoztatása és az utasnak mindig igaza van tudományágakat. Csillivilli, trendi és természetesen rendkívül jól fizető, munkámba engednék betekintést, a tasakos kávékülönlegességek, 'fent még úgyse maradt egy gép se' poénok, az 'add má' meg a számod olyan szép lány vagy' udvarlások, és a 'mennyibe kerül a két eurós tea euróban' kérdések közé. Bejegyzéseim megírásával kicsit magamat is szórakoztatom, és remélem segítek neked is megérteni, hogy 'mi a késés oka?' Bejegyzéseim egyezése a valósággal csupán a véletlen műve" – írta.

shutterstock 683525173

Ma már azonban nem posztol, mert szakmát váltott. De nekünk még elmondott pár olyan dolgot, amit szerinte kevesen gondolnának korábbi foglalkozásáról:

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kinek áll jobban a csillag és a flitter?

Adamek Alma 2017. augusztus 7., hétfő 18:11

Az aktuális divatot követi Kate Hudson, Zole Saldana és Emily Ratajkowski is. Szavazd meg a legmenőbbet!

Nemrég megszavazhattátok, hogy melyik rózsaszín ruha áll jobban Rihannának és arról is dönthettetek, hogy melyik modellnek áll jobban az ezüst. Az eheti válogatásban olyan hírességekről szavazhattok, akik az elmúlt időszakban az aktuális trendek szerint öltöztek fel a vörös szőnyeges eseményekre és szeretik a csillagokat vagy a csíkokat. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Menő vagy ciki a tűsarkú flip-flop?

Menő/Ciki

Adamek Alma 2017. augusztus 7., hétfő 08:15

A neves dizájnerek által tervezett papucsokkal a háborús és erőszakos övezetekben élő nőket támogatja a Havaianas és a Nők a Nőkért mozgalom.

A divatvilág legismertebb tervezőivel és arcaival, például Mary Katrantzouval, Manolo Blahnikkal vagy Naomi Campbell-lel fogott össze a népszerű brazil flip-flop márka, a Havaianas, bár a közös kollekció sajnos nem kerül piaci forgalomba, egy online árverésen lehet majd rájuk licitálni, az aukcióból befolyt összeget a Nők a Nőkért mozgalomnak ajánlják fel, amivel a háborús és erőszakos övezetekben élő nőket kívánják támogatni.

Távolról sincs vége, olvasson még »
205 szavazat 57 szavazat

Nem tudod, mit vegyél fel a Szigetre? Mutatunk pár tuti szettet!

Adamek Alma 2017. augusztus 6., vasárnap 17:26

Aki tavaly Kurt Cobainnek öltözött, az most kis hableánynak fog.

A nyári fesztiválok nagy része már a hátunk mögött van, de nemsokára itt a legnagyobb durranás, a Sziget Fesztivál, ahová természetesen idén is illik valami bohémet, alterosat vagy trendit felvenni. Inspiráció után kutatva körülnéztünk, hogy milyen trendek mentek a brit Glastonbury-i és az ausztrál Splendour in the Grass bulin, ahol egyszerre pörgött a 70-es és a 90-es évek stílusa, a Spinédzser-, illetve a kishableány-vonal és legnagyobb meglepetésünkre felbukkant a várva várt seggcsillám is, viszont a pucérkodás nem volt annyira menő, mint a Coachellán.

Kattintsatok a galériára és csekkoljátok le a szezon fesztiváltrendjeit, ami talán annyiban változott az előző évekhez képest, hogy a neccharisnya, az övtáska és a vödörsapka háttérbe szorította a farmersortot, a virágkoszorút és a kimonót.

Vajon van élet Zara után?

Adamek Alma 2017. augusztus 6., vasárnap 15:34

Versenyben van az Aliexpress és az Amazon is. Mutatjuk, mivel próbálják lenyomni a Zarát az új márkák.

Több szakmai oldalt is foglalkoztat mostanában, hogy vajon mi lesz a divatipar következő nagy dobása a nagy fast fashion bumm, konkrétan az elmúlt évek egyik legfigyelemreméltóbb üzleti húzása, a Zara után. Nem véletlenül foglalkoztunk számtalanszor a témával, hiszen egyértelműen a nagy léptekkel terjeszkedő Inditex márka diktálja a tempót a divatvilágban, ráadásul úgy, hogy rendhagyó üzleti modelljüknek köszönhetően szinte semmit nem kell tenniük azért, hogy betérjenek hozzájuk a vásárlók. A Business of Fashion és a The Fashion Law kutatásait figyelembe véve utána jártunk annak, hogy vajon mi váltja le a fast fashion óriásokat vagy milyen trükkökkel lehet lenyomni őket a jövőben. Részletek a hajtás után!

Távolról sincs vége, olvasson még »

11 trend, amit érdemes beépíteni a ruhatárba

Adamek Alma 2017. augusztus 6., vasárnap 11:22

A divatházak Resort kollekcióit elnézve divat lesz a fehér blúz, a rojtozott farmer és a sárga minden árnyalata.

Nemcsak az olyan luxusházak mutatták be 2018-as nyaralós kollekcióikat, mint a Chanel vagy a Gucci, hanem más, hétköznapiasabb, hordhatóbb formákban gondolkodó tervezők is, akik szerint divatba jön például a csíkos, a virágmintás, a citrus árnyalatok, illetve újra felbukkan a monokróm trend. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen szereléseket érdemes keresni a butikokban a következő szezonban!

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 439

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés