5 menő fogás kuszkusszal, amiket eddig nem ismertél

A kuszkusz észak-afrikai eredetű étel, melyet ma már világszerte fogyasztanak, ami nem is csoda, mert egészséges, tápláló, és rengetegféle fogáshoz felhasználható köretként.

A kuszkusz rendkívül gazdag növényi fehérjékben, ráadásul a benne található egyik legfontosabb tápanyag a szelén, mely az emberi szervezet számára elengedhetetlen nyomelem. Sokféleképpen hasznosítjuk: gyulladáscsökkentő hatása mellett a hasnyálmirigy és a máj egészséges működésében is szerepet játszik, de egyes tanulmányok szerint a daganatos megbetegedések kockázatát is csökkenti. 

Ha szereted az izgalmas kombinációkat, ezt a gránátalmás kuszkuszt próbáld ki!

Zöldségekkel is finom, és ha van otthon szarvasgombaolaj, még izgalmasabb lesz.

Tudtad, hogy levesben is milyen klassz lehet a kuszkusz? Bebizonyítjuk!

Szeretitek az édesburgonyát, ezért egy ilyen összeállításból véletlenül sem hagynánk ki. 

Ha van otthon egy kevés feta, ezúttal ne a görögsalátába használd fel, készíts egy izgalmasabb fogást!

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek