Beteljesült vagy beteljesületlen szerelem? Mennyire ismered jól íróink szerelmi életét?

Íróinknak és költőinknek sosem okozott gondot, hogy szavakba öntsék, mit éreznek szívük választottja iránt, de még a legjobbakkal is megesett, hogy az a bizonyos szerelmi vallomás nem vert pillangókat címzettje gyomrában. Vagy egyáltalán célba sem ért.

Irodalomi kvízünkben arra vagyunk kíváncsiak, vajon tudod-e, hogy beteljesült-e az írók és költők szerelme, vagy plátói ábránd maradt mindörökre? Művész-múzsa párosokat sorolunk fel, neked pedig ki kell találnod, hogy végül egymásra találtak-e. 

Indulhat a kvíz?

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Minden kérdés megválaszolására 60 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek