5 gyors egyszemélyes fogás, ha ma csak magadnak főzöl

Észrevetted már, hogy zöldséglevest nem lehet készíteni egy főre? Van egy-két étel, amit csak gigapazarlással lehetne összedobni egyfős adagban, de szerencsére rengeteg olyan is akad, amiket könnyen elkészíthetsz akkor is, ha aznap csak magadra főzöl. Ilyeneket mutatunk most.

Nem kell az egyszemélyes fogásnak mindenképpen pirítósnak vagy melegszendvicsnek lennie. Hoztunk néhány olyan tippet, amikkel megadhatod a módját az egyedül elköltött vacsorának is. 

Ez a lazac például pillanatok alatt kész, és egy főre sem nehéz összedobni. Tökéletes akkor, ha úgy döntöttél, hogy az egyedül elköltött vacsorának is megadod a módját. 

Lépj túl a rántott és a grillezett csirkén és néha készítsd egy kicsit változatosabban: erre jó példa ez a teriyaki csirke, amit egymagadnak is megcsinálhatsz egy magányos estén. 

Ez a cukkinis-kecskesajtos tészta egyszemélyes változatban arra is nagyon jó, hogy elhasználd a hűtőben fellelhető maradék zöldségeket.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Ha a csirkemellet túl száraznak találod, combból is elkészítheted a Buffalo-csirkét, amit ráadásul nem is nagyon lehet elrontani. 

Ha van otthon egy kis maradék darált hús, az tökéletes lesz ehhez a húsgombócszendvicshez – főleg egy olyan napon, amikor csak egymagadat kell ellátnod.

Oszd meg másokkal is!
Mustra