5 kedvenc receptünk csirkecombból

A csirkecomb az az alapanyag, amiből mindenkinek van néhány kedvence, akinek pedig nincs, annak segítünk!

Összesütheted párolt karfiollal és füstölt sajttal, tálalhatod nektarinnal és rukkolával, de akár grillezheted is ezt a szuper húsfélét, amiben nem sokkal több kalória van, mint a csirkemellben, viszont nagyon kell ügyeskedni ahhoz, hogy kiszáradjon, mire elkészül. Mutatjuk kedvenc csirkecombból készült receptjeinket!

Az olasz csirkepörkölt csak egy kicsit más, mint a mienk, de arra épp elég a változtatás, hogy legalább akkora rajongói legyünk, mint a hazai változatnak.

Ha imádod a fura hozzávalókat, ezt a dr Pepperrel készült fogást próbáld ki. A legjobban egy jó kis vajas-tejszínes burgonyapüré illik mellé némi szerecsendióval a tetején.

Rántva még mindig szeretjük a csirkecombot, de van, amikor annál rövidebb idő alatt készítenénk egy gazdag csirkés vacsorát. Olyankor ugorjon be ez a kissé egzotikus hangulatú, ananászos változat.  

Nincs is jobb egy egyszerű, de jó alapanyagokból összedobott margheritánál, vagy egy négysajtos, esetleg sonkás pizzánál, de ugyanolyan jó azért még lehet néhány változat.  

Ha van egy kis pluszidőd, sajtos besamelt is készíts a húsos és édesburgonyás réteg közé. Nálunk a pásztorpite ezúttal expressz változatban készült, még a hús ledarálásának idejét is megspóroltuk. Ha gyorsan kellene valami finom, de nem mindennapi fogás, ezt vesd be!

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra