Készítettünk hozzá egy balzsamecetes mártogatóst is, amit tortillacsipszekhez, salátaöntetként és húsok mellett is felhasználhatsz legközelebb.
Hozzávalók
A nyársakhoz
- 4 zacskó mozzarellagolyó (legalább 40 deka)
- 0.5 kiló koktélparadicsom
- 2 nagy csokor bazsalikom
Az öntethez
- 3 evőkanál balzsamecet
- 5 evőkanál barbecue-szósz
- 5 evőkanál majonéz
- 3 evőkanál ketchup
- ízlés szerint só és frissen őrölt bors
- 1 teáskanál füstöltpaprika-por
Elkészítés:
Egyszerűen húzd fel a mininyársakra sorban a sajtokat és a paradicsomot, és kerüljön közéjük egy-egy bazsalikomlevél is. Egyfalatos adagokban és nagyobb nyársakként is kínálhatod őket. A szósz összetevőt alaposan dolgozd el egymással, és kínáld egy kisebb tálban a capresenyársak mellett.
Kavartuk, melegítettük, gyúrtuk, repkedtek az olasz, angol és magyar szavak, s végül kiderült, igenis van íze, csak minőséget kell csinálni.
Tovább olvasom