5 különleges házi fagyi, ha egyelőre mégis inkább otthon fagyiznál

Tudod, mi van benne, a saját ízlésedre szabhatod, készítheted cukormentesen, és ki sem kell mozdulnod az elfogyasztásához. Ennél több érvünk is van a házi fagyik mellett, de inkább megmutatjuk, mik az idei kedvenceink!

Egyre több érv szól amellett, hogy az ember beszerezzen magának egy jó kis fagyigépet otthonra. Ezekben a házi édességekben klasszul elférnek a csokidarabok, a nem túl szép gyümölcsök, és ráadásul a munka nagyját a gép végzi el helyettünk. 

Ha inkább nem foglalkoznál a gyümölcsraguval, egy kevés habzóborral keverd el ezt a mangófagyit, így nyári desszertkoktélként is tálalhatod.

Ha a menta nem a barátod és valami egyszerűbbel tálalnád az Oreo fagyit, egy kanál eperszörp is tökéletesen megteszi. Ha nagyon fancy eseményre készül, díszítsd étcsokiszósszal és liofilizált gyümölcsdarabokkal. 

A desszertes pohár mellett akár egy nyári jeges kávé közepén is klassz ebből a cappuccinofagyiból egy gombóc. A tökéletes nyári nap ezzel és néhány falat langyos, ropogósra sült, friss gofrival indul a teraszon.

Ez a gesztenyefagyi akkor lesz a legfinomabb, ha egy kis rummal készült, borsos-szegfűszeges meggyraguval tálalod, jó forrón. Igen, egy perc alatt elolvad tőle, de arra úgysem lesz ideje.

Jól elférnek ebben a kekszes fagyiban a félbehagyott táblás csokik és a jobb sorsra érdemes zacskós kekszek. Nem csoda, hogy nyáron olyan gyakran elkészítjük ezt az édességet, amilyen gyakran csak lehet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra