"Na, gyere, te fogod a lábát!" Készen állsz az Aranyélet utolsó évadára?

Október 14-én érkezik az HBO saját gyártású magyar sorozatának befejező évadja. Nagyon bemutatnunk nem kell, villámgyorsan közkedveltté vált a Miklósi család akcióban és drámában gőzölgő kálváriája.

Hazai sorozatgyártás már régóta létezik, sokáig azonban nem éppen a kiváló minőségről volt híres. Az HBO sokat segített ennek kiköszörülésén, a Terápia és a Társas játék elismerő kritikákat kapott, majd ezen felbuzdulva 2015-ben bedobta eddigi legnagyobb aduját: az Aranyéletet.

A sorozat a Miklósi család kívülről csillogó, ám belülről rothadó életét mutatja be: a középpontban a pénz és a siker áll, minden más másodlagos. A harmadik évadhoz érve már szinte megmártóztunk a poklok poklában főhőseinkkel, akik külön-külön és együtt is kemény utakat tudhatnak maguk mögött. A befejező évad ennek tudatában sok izgalmat és epikus befejezést ígér.

Hogy a széria folytatása ne érjen felkészületlenül és sikeresen felvehesd a történet fonalát, az alábbi 10 kérdéssel felmérheted, mennyire vagy még képben a sorozattal!

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek