Divathíreink: Vajna Tímea csak ruhára 2 milliót szórt el az Oscar-gálán

Nézzétek meg a Vanity Fair buli legszebb ruhacsodáit és Cakó Kinga Oscar-gálás estélyiét is!

Bár a 90. Oscar-gála legszebb ruháival és összeöltözéseivel már foglalkoztunk, eheti hírösszefoglalónk is még a filmes díjátadó körül forog. A hajtás után megnézheted, hogy miben ünnepelt önjelölt divatnagykövetünk, Vajna Tímea, és mutatjuk, hogy ki viselte Cakó Kinga ruháját a hollywoodi vörös szőnyegen!

Vajna Tímea és az Oscar-gála

A fánkokhoz és az ékszerekhez is értő üzletasszonynak esze ágában sem volt magyar tervezőtől ruhát választani az eseményre, inkább olyan olasz luxusmárkákra esett a választása, mint a Gucci vagy a Versace. Az Oscar-díjátadó egyik előbulijára például ezt a hátul kristályokkal díszített kis fekete Versace ruhát szerezte be, amiért a menőbb webáruházakban átlagosan 3475 dollárt, körülbelül 880 ezer forintot kérnek.

Vajnáné a díjátadó ünnepségre is elkísérte férjét, méghozzá egy duplamasnis Gucci estélyiruhában, amiért körülbelül 4980 dollárt, azaz nagyjából 1,25 millió forintot kérnek a butikokban. Nem egy szokványos Gucci ruhás póz az biztos:

🦋 #oscars #gown by @gucci #ready

Una publicación compartida por Timea Vajna (@timeavajna) el

Megértjük, ha valahonnan ismerős a hosszú dizájner ruha, mivel a tavaly évvégi LACMA-gálán már láthattad a brit modell-színésznőn, Rosie Huntington-Whiteleyn is.

GettyImages-870663010
Jason LaVeris / Getty Images Hungary

Persze adja magát, hogy feltegyük a kérdést, szerinted kinek állt jobban a kék Gucci, a lépcsőre rátekeredett Vajna Tímeának vagy a szőke Victoria's Secret modellnek?

Kinek áll jobban a kék Gucci ruha?

Cakó Kinga ruhája is végiglejtett az Oscar-gála vörös szőnyegén

A tervező nevével már többször találkozhattatok a Díványon, pár évvel ezelőtt többek között azzal került reflektorfénybe, hogy megihlette a koppintásra hajlamos Sugarbird csapatát, majd közös kollekciót tervezett Dobó Kata színésznővel. Ezúttal Mac Ruth (a Szárnyas fejvadász 2049 című filmmel jelölték a legjobb hangkeverés kategóriában) felesége, Klaudia Ruth-Király választott tőle egy smaragdzöld bársonyruhát az eseményre.

cako
www.facebook.com/kinga.cako

Klaudia Ruth-Király nem először viselte Cakó Kinga ruháját a vörös szőnyegen, pár héttel ezelőtt a londoni BAFTA-díjátadón is CAKÓ-t viselt. „Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy Klaudia engem kért fel erre a feladatra, és két ekkora kaliberű nemzetközi eseményen is CAKÓ kreációt viselt. A BAFTA-n még figyelembe kellett venni a #metoo kampány miatti fekete dress code-ot, de az Oscaron már lehetett merész színt választani, éppen ezért esett a választásunk erre a fenséges smaragdzöld színre, illetve a bársonyra, amely eleganciát és kifinomultságot sugall viselőjének. A fazon tekintetében a hátul merészen kivágott ruhát, hosszú klasszikusabb vonallal ötvöztünk, ami így még inkább kiemelte Klaudia szép alakját” – mondta Cakó Kinga, akinek ruhakölteményeivel remélhetőleg még találkozunk a közeljövőben.

unnamed (13)
www.facebook.com/kinga.cako

A magyar Whispering Wind márka is bemutatott a New York-i és londoni divathéten

Nemcsak a Nanushka debütált be a New York-i divathéten, hanem a magyar tervező, Cserkuthy Hanna is bemutatta Whispering Wind névre keresztelt márkájának legújabb kollekcióját a Nagy Almában és Londonban egyaránt. A sajtóközleményből megtudtuk, hogy a feltörekvő márka New Yorkban egy olyan rendezvényen kapott lehetőséget, ahol jelen volt például az NBC (vezető amerikai televízió) divatszerkesztője, a Condé Nast divatújságírói, illetve ismert helyi divatbloggerrek is képviseltették magukat.

28056294 738243586371823 5068205546336335750 n
Whispering Wind

A márka sajtósától megtudtuk, hogy a tervező legújabb kollekciója iránt több New York-i üzlet is érdeklődött, még maláj buyer-ek is felfigyeltek rá és megkeresték a brandet értékesítési lehetőségekkel. A Whispering Wind a New York-i sikereket követően egy exkluzív londoni rendezvényre is meghívást kapott, ahol nagykövetek, valamint a brit divatsajtó képviselői előtt is prezentálhatta kollekcióját.

LFWAW18 D5 Lily-1335
Whispering Wind

"Whispering Wind márka 2018-as őszi/téli kollekcióját New York és a modern, nagyvárosi nő inspirálta. A kollekcióban a barnás, nude illetve a szürke árnyalatok dominálnak, melyet a fukszia és piros árnyalatai egészítenek ki. A kollekció darabjaihoz minőségi anyagokat használt a tervező, mint például selymet, minőségi pamutot és szövetet. A kollekció elegáns, nőies, merész de ugyanakkor kényelmes darabokból áll"- áll a közleményben.

Divat a kis fekete ruha, a csillogó estélyi és a felemás ruha!

A Vanity Fair jó szokásához híven idén is tartott Oscar-bulit a Beverly Hills-i Wallis Annenberg Centerben. A Radhika Jones (a Vanity Fair főszerkesztője) által szervezett eseményre olyan A-listás celebnők és modellek is elmentek, mint Kendall Jenner, Naomi Campbell, Joan Smalls vagy Hailey Baldwin. A galériára kattintva lecsekkolhatod, hogy milyen ruhákban menő bulizni 2018 első felében!

Oszd meg másokkal is!
Mustra