Hol maradtak a pucérruhák a Story-gáláról?

Szombat este tartották meg a Corinthia Grand Hotelben egyik kedvenc hazai celebeseményünket, a Story-gálát. Az immár 19. alkalommal megrendezett díjátadón megjelent egy rakás hazai híresség, mi pedig a legjobban öltözött celeb- és színésznőkre vadásztunk: mutatjuk, kiket találtunk!

A Story-gálákra az állandóság jellemző (mindig ugyanaz a program, kb. ugyanakkor kezdődik a vacsora, ugyanott és ugyanazt énekli Nyári Károly, mint a korábbi években etc.). Ehhez sok celebnő idomult és egyáltalán nem váltott tervezőt vagy stílust évek óta. Így tehát a Story-gálán idén is - mint minden évben - terebélyes tollszoknyákat, mély dekoltázsokat és túldíszített estélyiket lehetett látni, melyekről azonnal lehetett tudni, ki tervezte őket.

A vendéglistán is sok volt a korábbi évről ismerős híresség, például Medveczky Ilona, akitől titkon vártuk, hogy felülmúlja tavalyi teljesítményét, de lássuk be, ez irreális elvárás volt. Kulcsár Edinánál kicsit bizonytalanok voltunk, szerzett-e idénre új ruhát, de természetesen: bár az estélyi nagyon hasonlított a 2017-esre, a tervezője más volt. Ha pedig láttál már Story-gála cikket nálunk, pontosan tudod, Madár Verát ki öltöztette

Kattints a galériára és nézd meg az idei legérdekesebb szetteket az Ötcsillag-gáláról! Alább pedig szavazhatsz a kedvencedre: szerinted ki volt a Story-gála legjobban öltözöttje?

Szerinted ki volt a 2018-as Story-gála legjobban öltözöttje?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek