Divathíreink: Harry herceg szafarira vitte Meghan Markle-t

Miközben minden az új álompárról szól, kijött a Dior BMX biciklije, Dubajban pedig kalocsai mintás ruhát árulnak.

A Harry hercegről és színésznő menyasszonyáról szóló pletykák természetesen az eheti összefoglalóból sem maradhatnak ki, de mutatjuk a Dior BMX biciklijét, a kalocsai mintát használó dubaji Mochi márkát, és a Kazar órakollekcióját is!

Harry herceg luxus szafarira vitte Meghan Markle-t

Míg mások inkább egy párizsi vagy firenzei úttal csapják a szelet választottjuknak, addig Harry herceg egy botswanai luxus szafari táborba vitte el Meghan Markle-t a 36.születésnapján (augusztus 4.), ami a Daily Mail.co.uk szerint első évfordulójuk is volt egyben.

Bár a lap megjegyezte, hogy ez egyfajta titkos búvóhelye lehet a hercegnek, aki 13 évesen, két hónappal anyja, Diana hercegnő halála után járt először az országban és azóta is gyakran visszatért, sőt egyszer azt nyilatkozta, hogy a második otthonának tartja, olyannyira, hogy január óta ő a Rhino Conversation Botswana védnöke is.

Harry herceg nem először romantikázott a Meno a Kwena nevű “táborban”, 2007-ben elhozta ide első szerelmét, Chelsy Davyt is. A Makgadikgadi Pans Nemzeti Parkban található szállásért a hotels.com adatai szerint 194.229 forintot kell fizetni egyetlen éjszakára, bár cserébe valóban lélegzetelállító kilátást nyílík a verandáról a Boteti-folyóra.

+1 Meghan Markle

Nemcsak Meghan Markle eljegyzési gyűrűjét és ruháját kapkodták el az üzletekből, hanem azt a padlizsán színű dizájner táskát is, amivel Harry herceg oldalán jelent meg a napokban Nottinghamben. A táskát készítő edinburghi márka, a Strathberry sajtósa szerint a sorozatsztár által meglóbált 495 fontos (kb.117 ezer forint) midi-tote táskát 11 percen belül adták el, de várhatóan a 2018-as év elején újra kapható lesz majd. A minőségi táskákat készítő márkánál 225 fontról, körülbelül 80.500 forintról indulnak a táskák, melyek elkészítése akár 20 órát is igénybe vehet.

Szép táska, megértjük, hogy elkapkodták.
Szép táska, megértjük, hogy elkapkodták.Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Kalocsai mintára húzta fel kollekcióját egy dubaji márka

Lassan kezdtük elfelejteni, hogy micsoda kalocsai láz volt itt négy-öt évvel ezelőtt, mikor a semmiből felbukkant a palesztin származású Ajah Tabari, aki 2018-as resort kollekcióját (nyaralós ruháit) a kalocsai hímzés motívumaival látta el. A tervező dubaji márkája, a Mochi egyébként nem először merít inspirációt más ország hagyományaiból, a Hungary Collection előtt foglalkozott már Üzbég, marokkói, afrikai, palesztin, thaiföldi, mexikói és spanyol motívumokkal is.

ResortLookbookWebsite-02 1024x1024.png
allthingsmochi.com

A márka annyira menő, hogy a Net-a-Porter webáruházból is rendelhető, egy kalocsai mintás pantallóért 255 eurót, körülbelül 80 ezer forintot, egy vállvillantós nyáriruháért 465 eurót, körülbelül 146 ezer forintot kell fizetni.

ResortLookbookWebsite-03 1024x1024.png
allthingsmochi.com

Végre egy cég, mely nem csak kampányol, de tesz is valamit a telt karcsú nőkért

Mintha olvasta volna a megtévesztő testpozitív reklámokról szóló cikkünket a texasi Academy Sports + Outdoors csapata, mely az Instagramon (hol máshol) talált rá a súlyproblémákkal küzdő Anna O'Brianre, aki sorstársaihoz hasonlóan nehezen talál magának sportoláshoz való ruhát a piacon, mivel a legtöbb cégnek meg sem fordul a fejében, hogy a telt-karcsú nők is sportolnának.

I'd like you to say thank you to the haters. Yes, I said haters. Thanks to every single one of them. Thank you for your cruel, small-minded words. Because of them, a partnership between myself and @academy became global news. This made sure more woman knew about the line, inspired them to get moving, and helped them see just how many wonderful allies they have in the world. They thought hate would break me- instead it gave my voice a megaphone. They thought their hate would multiply, instead people all over the world refused to let it grow. Here's what Ive learned from this experience. You can choose to live your life upset about what someone else feels or use it as fuel to take off. Ladies and gentlemen- It's blast off time. * You can check out my full review of the new BCG plus line at academy sports + outdoors by clicking the link in my bio. #fitspo #fitness #plussize #yoga #effyourbeautystandards #bodypositive #selflove #liveauthentic #happiness #positivevibes #hatersgonnahate * by @lydiahudgens

Una publicación compartida por Glitter (@glitterandlazers) el

Az Academy Sports + Outdoors a többi fehérnemű, fürdőruha és egyéb márkákkal ellentétben nemcsak testpozitív reklámot akart maga körül csapni, hanem valóban piacra dobta a 42-es méretnél nagyobb edzőszerkókat, a kampánytól pedig azt remélik, hogy egyre több túlsúllyal küzdő ember kezd el egészséges élni, sportolni a jövőben.

BMX-et árul a Dior Homme

A francia divatház férfi részlege a december 7 és 9 között megrendezésre kerülő Sole DXB fesztiválon debütál a limitált szériás cangákkal, amit a Bogarde-dal közösen készített el és amit az 1980-as években slágernek számító BMX ihletett. A krómozott vázat kapott bicikli várhatóan még úgy is gyorsan el fog kelni az üzletekből, hogy 3200 dollárra, körülbelül 854 ezer forintra árazták azt be a Diornál. Szerinted menő vagy ciki a túlárazott dizájnercanga? Szavazz!

Valószínűleg leesnék róla, de jól néz ki.
Valószínűleg leesnék róla, de jól néz ki.Patrick Demarchelier / Dior Homme x Bogarde

Menő vagy ciki a Dior bicikli?

Már kapható a Kazar első órakollekciója

Rég láttunk ennyire Instagram kompatibilis kampányképeket, mint a Kazar első órakollekciójáé. Lengyelország egyik vezető divatmárkája hazánkban is jelen van, a női és férfi kiegészítőket Budán az Allee földszintjén, Pesten a Váci utcai üzletben találjátok, az árak átlagosan 110 euró, körülbelül 34.600 forint körül mozognak. A galériára kattintva megnézheted, milyen órákban gondolkodott a Kazar!

Oszd meg másokkal is!
Mustra