Meghan Marklenek nem csak az ékszereit, de a testrészeit is koppintják

Viszik Meghan Markle eljegyzési gyűrűjét, mint a cukrot.

A GYŰRŰ!!!
A GYŰRŰ!!!Chris Jackson / Getty Images Hungary

Persze nem az eredeti, hanem Meghan valahova 8 és 70 millió forint közé taksált gyűrűjének olcsóbb replikája lett slágertermék. A félreértések elkerülése érdekében egyszerűen A hercegné névre keresztelt gyűrűt már pár órával az eljegyzés hírének napvilágot látása után elérhető volt egyébként. A Daily Maily szerint ugyanis a kanadai ékszerbolt dizájnerei Meghan gyűrűje láttán azonnal 3D nyomtatót ragadtak, és még azon melegében piacra is dobták a három gyémánttal díszített gyűrű másolatát.

A másolat persze jóval olcsóbb, és csupán 30.000 forintba kerül. A Jewlr webshopján árult gyűrűt ingyen kihozzák amúgy, bárki csatlakozhat tehát A hercegnét megvásárló tömegekhez. Azóta természetesen Harry és Meghan eljegyzési gyűrűjének replikája a legnépszerűbb termék a Jewlr oldalán.

Rendelhető.
Rendelhető.

A Harry herceg által tervezett, és a Jewlr szorgos koppintói által gondosan lemásolt gyűrű két oldalsó köve egyébként Dianától származik, ő hagyta a fiára a gyémántokat. Nem ez az első slágertermék amúgy, amit Meghan egy ékszere ihletett, Harry választottja ugyanis a pár neveinek kezdőbetűivel díszített függőivel is tömeghisztériát okozott, arról nem is beszélve, hogy az ékszerek mellett lassan Meghan testrészei is kaphatók lesznek a bevásárlóközpontokban.

A plasztikai sebész Dr. Stephen T. Greenberg elmondása szerint ugyanis rengeteg kuncsaft kéri az eljegyzés óta Meghan orrát, ami szemlátomást még a Kardashianek és Kyle Jenner orránál is népszerűbb mostanában. Ki mondta, hogy gyerekeket kell nemzeni ahhoz, hogy továbbörökítsd a vonásaidat? Elég beházasodni a brit királyi családba, és máris megjelenik pár ezer hasonló vonásokkal felszerelt hölgy az utakon.

AZ ORR!!!
AZ ORR!!!Chris Jackson / Getty Images Hungary
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek