Menő vagy ciki kétszázezerért ruhavédő műanyag zsáknak öltözni?

A minőségi és professzionális szolgáltatást ígérő műanyag zacsi alá persze kell azért még valami, ha nem akarsz beleizzadni a fóliába.

A még februárban debütált folttisztító szalonos fóliák mellé egyelőre sajnos nem lehet vállfa alakú hajpántot/tiarát rendelni. A kifutón a vállfa fejdísz mellett még egy zokni alakú táska is feltűnt pedig a ruhavédő fóliát viselő modellen, ritka szép együttállással kápráztatva el a teljesen fölösleges és a legkevésbé sem praktikus kiegészítők rajongóit.

Tényleg ennyi.

Köszönjük, hogy a Moschinót választotta!

A Szárnyas fejvadászban felbukkanó átlátszó műanyag köpenyre emlékeztető fólia amúgy 192.000 forintba kerül, ennyiért lehet tehát a Moschino fiktív folttisztítóját használó kuncsaftnak öltözni farsangra. Az autentikus szlogenekkel is ellátott, ingyenes átvételt és kiszállítást ígérő fólia egyébként tényleg csak ennyit tud. Egy fólia. Egy kizárólag műanyagok felhasználásával létrehozott MENŐ fólia. Egy papírnak látszó, „imádjuk az ügyfeleinket” felirattal ellátott, palástok nyaki részére emlékeztető, de természetesen szintén műanyagból készült felső résszel is ellátták persze, de ettől még közelibb rokona a teszkós zacskóknak, mint a hermelin palástoknak.

A kifutón remekül mutatott a flitteres kis feketével és a hajba tűzött vegytisztítós drótvállfával.
Antonio de Moraes Barros Filho / Getty Images Hungary

Szerinted menő vagy ciki folttisztítós zacsiban parádézni?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (304) (473) Ciki!
Mustra