Kinek áll jobban: hercegnők vs. hercegnők

Szerinted melyik előkelőségen áll jobban a mintás ruha vagy a kék estélyi?

Mintha a hercegnőknek és trónörökösnőknek kevésbé derolgálna összeöltözni, mint a celebnőknek, így ezen a héten sem volt nehéz olyan előkelőségeket találni, akiknek ugyanolyan ruha lóg a szekrényükben. A hajtás után mutajtuk, hogy kivel van versenyben Mária dán királyi hercegnő és Alexandra luxemburgi hercegnő!

Mária dán királyi hercegnő vs. Nina Wedell Wedellsborg

Ritkán fordul elő, hogy egy rendezvényen bukkan fel ugyanaz a ruha, de az idei Magasin du Nord's Fashion Prize-on megtörtént, mivel Frigyes dán királyi herceg felesége és Nina Wedell Wedellsborg bárónő is ugyanabban a Britt Sisseck ruhában indultak el otthonról. Kinek áll jobban a mintás dizájnerruha, az ausztrál származású hercegnőnek, aki kék övvel kombinálta vagy a szőke bárónőnek, aki mellesleg a dán Sotheby's aukciósház igazgatója? Szavazz!

Na ki a jobb?
Na ki a jobb?Ole Jensen - Corbis / Getty Images Hungary

Kinek áll jobban a mintás ruha?

Alexandra luxemburgi hercegnő vs. Madeleine svéd hercegnő

Az öt nyelven beszélő Alexandra luxemburgi hercegnő, hivatalos nevén Alexandra Joséphine Teresa Charlotte Maire Wilhelmine of Luxembourg pár évvel ezelőtt egy esküvőn viselte a csipke betoldásos liláskék ruhát, míg a háromgyermekes svéd hercegnő egy New York-i gálán parádézott egy ugyanolyan Jenny Packham estélyiben. Nálad ki a nyerő? Szavazz!

Alexandra luxemburgi hercegnő vs Madeleine svéd hercegnő
Getty Images

Kinek áll jobban a kék estélyi?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek