Harisnyába gyömöszölnéd a karod? Eljött a te napod!

A jó pár színben kapható aláöltözet leírása szerint persze nem arra való a karharisnya, hogy karsoványítóként funkcionáljon.

Az alakformáló fehérneműkben utazó Spanx honlapja szerint nem alakformáló ruhadarabról van tehát szó, a „könnyű és kényelmes”, nagyjából 8000 forintért beszerezhető karmelegítők ugyanakkor ugyanolyan anyagból készülnek, mint a harisnyák, nem túl meglepő tehát, hogy vannak páran, akik csak egy újabb testrész elrejtésére és megnyomorgatására tett kísérletnek látják a dolgot. 

A post shared by SPANX by @SaraBlakely (@spanx) on

Az állítólag öt éve készülő karharisnyára szemlátomást kifejezetten büszke a Spanx, annyira, hogy még vissza is számoltak az Instagramjukon a nagy bejelentés előtt. 100 prototípus is megelőzte egyébként a feltehetőleg tényleg tökéletesnek gondolt és forradalmi újításként beharangozott ruhadarabot, aminek segítségével most már ősszel is télen is viselhetőek lesznek a Spanx szerint a kedvenc ujjatlanjaid. A márka szerint így már azok is feldobhatnak egy ujjatlan ruhát, akik eddig „szégyenlősek voltak és nem annyira érezték magukénak az ujjatlan fazonokat”, aminél ostobább beharangozót tényleg nehéz elképzelni, tekintve hogy a biciklis karmelegítőkre emlékeztető, karra való harisnyákkal kiegészítve pont az ujjatlansága veszik el az „ujjatlanoknak”.

Oszd meg másokkal is!
Mustra