Katalin hercegné nem veszi fel kétszer ugyanazt

Azért fest mindig olyan makulátlannak, mert a kényes, világos ruhákból és cipőkből inkább beraktároz, minthogy tisztítóba vigye.

Azt már tudjuk, hogy miért van mindig táska Katalin kezében, Rochelle White divatszakértő a napokban rávilágított arra, hogy a hercegné a többször elsütött ruhákban és cipőkben is úgy fest, mintha skatulyából húzták volna ki, ennek pedig az az oka, kedvenc darabjait hajlandó akár kétszer-háromszor is beszerezni a tökéletes megjelenés érdekében. Ennek tudatában a hercegné talán nem is olyan takarékos, mint amilyennek olykor mutatja magát, bár nem hétpecsétes titok az sem, hogy csak a tavalyi évben 64 millió forintot tapsolt el dizájnercuccokra. 

Az öltöztető szerint könnyen tűnhet úgy, hogy ugyanazokat a régi darabokat viseli, de valójában több ugyanolyan cipő és ruhadarab is sorakozhat a szekrényében.

katalin clk
Getty Images

Ezért lehet az, hogy a jól ismert krémszínű Alexander McQueen kabátruha mindig vadonat újnak tűnik annak ellenére, hogy már három alkalommal viselte (például Charlotte hercegnő keresztelőjén vagy a nyáron Belgiumban), de az általa preferált nude színű körömcipők talpáról is enni lehetne még akkor is, ha már tucatszor láttuk rajta azt - írja a Daily Mail.

“A hasított bőr cipőket nehéz tisztán tartani, tehát egyszerűbb, ha van belőle pár tartalékban, nem?” – magyarázza Rochelle White, aki szerint a cambridge-i hercegné szereti a makulátlan, egyszerű megjelenést, ebbe az elképzelésbe pedig semmilyen formában nem illenek bele a koszos cipők, ezért valószínűleg inkább beszerez párat ugyanabból.

katalin cipő
Getty Images

A stylist szerint Katalin hercegné szereti az egyszerre kényelmes és elegáns ruhákat, de mivel ezek általában pasztell és fehér színűek,ezért könnyen is koszolódnak. És bár valószínűleg megengedheti magának a száraz tisztítás árát, egy-egy ruhából mégis célszerűbb újat beszerezni, főleg ami olyan viszontagságoknak van kitéve, mint a királyi fogadások, derbik vagy kerti partik, ahonnan nem nehéz vörösborral vagy csokitortával összemaszatolva távozni, főleg ha két gyerek is szaladgál körülöttünk. A drága, kényes anyagok és a Rupert Sanderson féle világos cipők pedig nem bírják a gyűrődést, mi pedig már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy vajon hol kötnek ki azok a luxuscuccok, amik már nem szalonképesek a hercegné számára.

Oszd meg másokkal is!
Mustra