Elöntötték az olaszok az Andrássy utat

Három olasz divatmárka is üzletet nyitott az Andrássy úton a szezonban: megnéztük, melyiküknél mi kapható.

Abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy az olasz divat jó: értenek hozzá. Épp ezért lehet nagy öröm, ha három olasz divatmárka is üzletet nyit az országban. Kicsit talán rosszabb hír, hogy egyik se fast fashion árakon dolgozik, inkább az Andrássyra tévedő tehetősebb ügyfeleket célozzák meg a stílusos ruhákkal. A Pinko trendkövető, mondhatni, feltűnőbb ruhákkal, a Max & Co. megbízható, nőies alapdarabokkal, a Marina Rinaldi pedig nagyméretű kollekciókkal várja a vásárlókat.

Pinko

Az ősszel nyitotta meg üzletét, a Pinko, ami elsősorban a trendmániásoknak jó hír, mert modern, eklektikus őszi-téli kollekció érkezett az üzletbe, melyben egyedülállóan keverednek az elegáns és vakmerő jegyek. A 2017-18-as őszi-téli szezon színei a márkánál az élénksárgától a pinken, vörösön át a fáradt földszíneken keresztül az éjfeketéig vezetnek, az anyagok közt a jacquard, a farmer, a borjúbőr és a tweed tarol. A „Love” táskakollekció is bővül: a Pinko híres klasszikusa romantikus virág- és csillagmintákat, gyöngyös hímzéseket kap, hogy még játékosabb és vagányabb legyen!

A Pinko őszi-téli kollekciójában öt különböző trend jelenik meg. Az egyik a sportos, melyben a nagyvárosi divat hanyag eleganciáját a tervezők technikai anyagokkal, sportos elemekkel, a 90-es évek tréningjeivel eresztették össze. Az elegáns bulizókra is gondoltak, ők a Simple Black vonalában kortárs, modern szabású, strasszokkal, csipkével dekorált ruhákat találnak. Külön vonalba sorolhatók a sötét tónusú virágminták és a puha, kötött anyagú télies darabok: egy puha szoknya, vagy egy tüllel, csipkével kombinált pulóver komfortos melegbe burkol. A pufidzsekik a Pinkónál is szerepet kapnak, de itt inkább feltűnő, oversized formában, így nem csak funkcionális viseletként lehet rájuk gondolni, hanem hangsúlyos divatdarabként.

Max&Co

Szintén az Andrássy úton nyitotta meg új üzletét a szintén olasz Max&Co, melynek nyitóbuliján mi is ott jártunk. A MAX&Co. egy kortárs nemzetközi divatmárka, amely Olaszországban született a Max Mara egyik almárkájaként. Az anyagokkal kapcsolatos kutatásra és a részletekre irányuló figyelemre építve, a MAX&Co. elegáns, élettel teli és modern kollekciókat teremt, teljes ruhatárat, amelynek darabjai egytől egyig nagy műgonddal készülnek, kényelmes viseletek - a korszakok és a nők életmódjának változásai az ihletőjük. A MAX&Co. nő egyszerre elegáns és dinamikus, komolyan veszi ruhatárát, de mindennapi öltözködésében mindig felfedezhető egyfajta játékosság.

A márka az idei őszi kollekciójával egy varázslatos utazásra hív egy titkos kertbe, ahol luxus anyagokat, puha, finom volument és lágy sziluetteket tár elénk: ha bemész a boltba, arra számíts, hogy egy vékony kabát 100 ezer forint fölött, egy ruha 80-100 ezer forint körüli áron kapható. A Max&Co. idei őszi kollekciója buja fodrokkal, természetes drágakövekkel díszített luxus anyagokkal, gyapjúval, illetve pillangó- és katicabogár-motívumokkal igyekszik vásárlásra bírni. 

Marina Rinaldi

Az Andrássy úton ez most rövid időn belül a harmadik divatüzlet, mely megnyitja kapuit – és ez is az olasz Max Mara csoport tagja! 1980-ban dobta piacra a Max Mara Csoport legújabb márkáját, mely az elegáns szabászatot egyedülállóan széles méretkínálattal párosítja. A különböző kollekciók összehangolják a mai nők hangulatát, igényeit, vágyait és sokszínű életstílusát, minden kollekciónak megvan a sajátos tónusa és kisugárzása, mindegyik a divat fejlődését, változását tükrözi.

A divatház legtekintélyesebb kollekciója a “határtalan elegencia reggeltől-estig”, olyan kifinomult ruhadarabokat tartalmaz mint: letisztult szabású, elegáns ruha, a márka nevével fémjelzett luxus kabát, finom bőrből készült cipőkkel, táskákkal, kesztyűkkel kiegészítve. A kollekció folyamatosan követi a női divatot, bemutatja a legújabb trendeket, melyeket magas színtű szabászattal kombinál. Az üzletben kapható Stella Jean és a Maria Rinaldi együttműködésének eredménye is, egy kapszulakollekció, mely Ernest Hemingway Az öreg halász és a tenger című művéből, illetve a 20. századi korai Szecesszió olasz motívumaiból merített ihletet. A különböző kultúrákból érkező darabok tökéletes harmóniában olvadnak össze egymással, az olasz textíliákkal és technikákkal.

Kapható sportos kollekció, luxus pufikabátok és farmerkollekció is, mely a különböző fazonok széles választékát kínálja, kimondottan a teltebb idomokkal rendelkező hölgyek igényeire szabva. A Marina Rináldi kínálatában garantált, hogy minden nő megtalálja az alakjához tökéletesen passzoló, mindig viselhető, időtálló darabokat!

Oszd meg másokkal is!
Mustra