Nincs ősz farmerdzseki nélkül

Számtalan formában divatos a strapabíró átmeneti kabát. Mutatjuk, mit kapni a fast-fashion boltokban!

Kevés időtállóbb és megbízhatóbb átmeneti ruhadarab van a nők és a férfiak körében is népszerű farmerdzsekinél, ami ráadásul idén divatosabb, mint valaha, mivel bármivel kombinálhatjuk, farmerrel, elegáns egyrészessel, irodista szettel vagy játszósruhával is, ha akarjuk. 

Tehát az utcai és a vörös szőnyeges trendeket, illetve az üzletek kínálatát elnézve a strapabíró dzseki lesz az, ami tavaly tavaly a pulóver, előtte pedigjó pár évig a motoros dzseki volt. A divatházaknak köszönhetően számtalan formában menő, a hímzetten, a gyöngyösön át a gyárilag szakadt, a 80-as éveket idéző romantikus fodros és szőrmegalléros verzióig. 

A luxusmárkák meg is kérik az árát, a Balenciagánál például átlagosan 995 dollárba, kb. 254 ezer forintba, míg a sárga csillaggal dobálózó olasz Miu Miunál 1481 dollárba, kb. 378 ezer forintba kerül egy farmerdzseki. Szerencsére a fast fashion boltok is felkészültek a rohamra és a lehető legtöbb formában feldolgozták a témát, a Mangóban már 9995 forintért találunk trendi dzsekit, míg a Zarában, a Stradivariusban vagy a H&M-ben 12.995 forint körül mozognak az árak. Ha pedig valami egyedibbre vágysz, érdemes átnézni a vintage butikok kínálatát. A galériára kattintva megnézheted, hogy hogyan menő a farmerdzseki 2017-ben és mutatjuk a luxusmárkák, valamint a megfizethető boltok kollekcióit is!

Oszd meg másokkal is!
Mustra