Ezentúl az izompacsirtáknak is lehet sörhasa

Pumped Gabót azért megnéznénk aputesttel. Szerinted menő vagy ciki az év egyik legbetegebb kiegészítője?

Az rendben van, hogy egy ideje éppen menő a hasitasi és a divatházak kollekcióit elnézve még egy darabig az is marad, de azt azért nem láttuk jönni, hogy lesz olyan leleményes márka, aki összemossa a retro kiegészítőt 2015 nyarának legvadabb szavával, a dad és a body szavak összeeresztéséből keletkezett dadbod-dal, azaz az aputesttel.

Kockahas helyett kamu sör-és pizza háj a menő.
Kockahas helyett kamu sör-és pizza háj a menő.thedadbag.com

Emlékeztek, két évvel ezelőtt a Clemson Egyetem hallgatója, Mackenzie Pearson használta először ezt a kifejezést az átlagos, vélhetően sörhasú férfitesttel kapcsolatban, azóta pedig több százezer ilyen és ehhez hasonló hashtag bukkant fel az Instagramon.

Hat féle papi hasitasi lenne forgalomban, ha valaki ráharapna az ötletre.
Hat féle papi hasitasi lenne forgalomban, ha valaki ráharapna az ötletre.thedadbag.com

Tehát a Dadbag hatféle megereszkedett pocakot nyomott övtáskára (pl:szőrös pocak, csüngő has, túlnapozott has) ami egyelőre még nincs piaci forgalomban, de a tervek szerint hamarosan lát benne fantáziát egy élelmes befektető és tömeggyártásba kezdhetnek.

A kockahasúaknak is lehet néha sörpocakjuk.
A kockahasúaknak is lehet néha sörpocakjuk.thedadbag.com

A terv akár még be is jöhet, végülis valami miatt a perverz Daddy (papi, apuci) felirat is sikkes manapság. Mindenesetre biztató jel, hogy az Instagramon nyomuló ötletgazdáknak úgy van több mint 2100 követőjük, hogy még semmiféle terméket nem adtak el. Te mit gondolsz az év egyik legvisszataszítóbb kiegészítőjéről, viccesnek és menőnek vagy inkább cikinek találod, hogy junk food zabálás nélkül is ereszthetsz pocakot? Szavazz!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1034) (371) Ciki!
Mustra