Kinek áll jobban: Nicole Kidman vs. Jessica Lange

Kiöltöztek a hírességek az Emmy-gálára, igazi nagyágyúkra szavazhattok a héten!

Hollywoodnak köszönhetően ezen a héten sem maradunk "Kinek áll jobban" nélkül, ugyanis a tegnapi 69. Emmy-díjátadón is akadt pár összeöltözött híresség a vörös szőnyegen. A hajtás után megszavazhatjátok, hogy melyik celebnőn állt jobban a piros, a púderrózsaszín vagy az arannyal díszített fekete estélyi!

Nicole Kidman vs. Edie Falco

Idén is nehéz volt Nicole Kidmant túlöltözni a vörös szőnyegen, az 50 éves színésznő természetesen a Los Angeles-i gálára is tisztességesen kicsípte magát, bár a legtöbb bulvárlap inkább a felemás Calvin Klein szandáljával volt elfoglalva, mint azzal, hogy a Hatalmas kis hazugságok című minisorozatért megkapta a legjobb színésznőnek járó díjat, amit egy skarlátvörös Calvin Klein By Appointment selyemruhában vett át. Pirosban ünnepelt a Maffiózók című kultsorozatból ismert Edie Falco is, az 54 éves színésznő egy félvállas testhez simuló hosszú fazont választott az alkalomra. Mit gondolsz, melyik szőke hírességen állt jobban a romantikus szín?

Nicole Kidman vs. Edie Falco
Getty Images

Kinek áll jobban a piros?

Elisabeth Moss vs. Thandie Newton

A Mad Menből ismert Elisabeth Moss lett a legjobb drámai színésznő a Szolgálólány meséje című sorozattal, ami a legjobb drámai széria is lett egyben. Az 1982-ben született amerikai színésznő egy klasszikus szabású, púderrózsaszín Prabal Gurung dizájnerruhában vette át a díjat. A divatos árnyalat és ujjatlan fazon mellett döntött a 44 éves brit színésznő, Thandie Newton is 2017-ben. Szerinted a térd alatt elvágott vagy a hercegnősebb, földig érő változat volt a jobb? Szavazz!

Elisabeth Moss vs. Thandie Newton
Getty Images

Kinek áll jobban a púderrózsaszín?

Julia Louis Dreyfus vs. Jessica Lange

Naná, hogy az idei gálán is tarolt az Alelnök című sorozat, melynek főszereplője, Julia Louis Dreyfus egy arany flitterekkel díszített Carolina Herrera estélyiben vette át a legjobb színésznőnek járó díjat komédia kategóriában. Hasonló, fekete-arany darabot választott az eseményre a 68 éves Jessica Lange is, akit a Viszály: Bette és Joan drámasorozatban nyújtott alakításáért jelöltek Emmy-díjra. Tudjátok ez az a miniszéria, amiben Lange mellett olyan veterán nagyágyúk játszanak, mint Susan Sarandon vagy Judy Davis. Szerinted kinek állt jobban az arannyal megfuttatott fekete ruha, szavazz!

Julia Louis Dreyfus vs. Jessica Lange
Getty Images

Kinek áll jobban a díszes fekete?

Oszd meg másokkal is!
Mustra