OFFLINE

Így öltöztek az angolok a 20. század legelején

2017. szeptember 16., szombat 14:34

A viktoriánus-kort követően divatba jött a blúz, a lenge ruha és a biciklizés. Mutatjuk, mit viseltek a gazdagnak mondott Edward-korban!

Nemrég a Hint magazin hozta le az Edward-korabeli Bill Cunningham, azaz a londoni fotós és karikaturista, Edward Linley Sambourne utcai fotóit, amin felbuzdulva mi is készítettünk egy összeállítást az 1900-as évek legelső felének Angliájáról, arról az izgalmas időszakról, amikor épphogy divatba jött a női blúz, a fűző nélkül viselt ruha és menőnek számított a biciklizés. Kattintsatok a galériára és nézzétek meg, hogy hogyan festettek az emberek a macerás ruhákat favorizáló viktoriánus kort követően!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta