OFFLINE

Így nem nézel ki mentősnek tetőtől-talpig fehérben!

2017. szeptember 12., kedd 17:37

Idén minden divatos fehérben a pantallótól a maxiruháig. Inspirálódj a galériából!

Több mint egy hónapja mutatták be a luxusházak, hogy miben fognak bálozni a kőgazdagok az év második felében, de a párizsi haute couture héten nemcsak a felvonultatott kollelkciók mérvadóak, hanem azok a szettek is, amikben a divatszerkesztők, bloggerek, hírességek és milliomosok flangálnak két show között.

A Fashionista.com hívta fel a figyelmet arra, hogy idén különösen népszerű volt a divathét alatt tetőtől-talpig fehérbe öltözni, ami a nyári hőségben valóban praktikus, főleg ha nem néznek minket az öltözékünk miatt egy pohár tejnek vagy mentősnek.

A galériára kattintva mutatjuk, hogy milyen darabok vannak divatban és milyen kiegészítőkkel ellensúlyozhatjátok fehér szettet még így a koraőszi meleg napokon is!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta