OFFLINE

Három szín, amit hanyagoljunk leggings vásárlásnál

2017. szeptember 10., vasárnap 10:13

Mutatjuk, hogy miért nem praktikus a bőrszín, a szürke és a fehér!

Az évtized egyik nagy kérdése, hogy a leggings és a jóganadrág végül átcsúszhat-e a nadrág kategóriába vagy sem. A nemzetközi Glamour szerint is vitatható a kényelmes játszós sorsa, miközben arra is rámutatnak, hogy van három olyan árnyalat, amit semmilyen formában nem szabadna leggingsből beszerezni. A hajtás után mutatjuk, hogy milyen színek kerültek tiltólistára!

Jól néz ki a fehér, csak nem praktikus

Gondolj bele reálisan, ha a feketéről azt állítják, hogy slankít, akkor a poláris ellentétére valószínűleg ennek az ellenkezője az igaz. És tényleg így van, a fehér szép szín, mi is szeretjük, de sajnos kövérít és nem praktikus, mivel már a felvétel pillanatában piszkos lesz és a tisztítása is nagy kihívás, ha nem lehetetlenség.

A kamu testszín

Elsősorban a Kanye West által felfuttatott Yeezy kollekciónak és a vörösszőnyeges eseményeken felbukkant pucérruháknak köszönhető, hogy elöntötték a piacot a bőrszínt imitáló melltartók, bikinik és körömcipők. Bármennyire vonzónak is tűnhetnek, semmi poénos nincs abban, ha úgy festesz, mintha nem lenne rajtad nadrág és közben mégis van. És egyáltalán, mit kell egy ilyen ízléstelen cicanaci fölött viselni? Valami testszínűt, hasvillantósat vagy sportosat, esetleg valami elegánsat? Elképzelésünk sincs, hogy mivel mutathat igazán jól.

Igen, a világosszürke is átlátszik

A sötétebb árnyalatok még elmennek, de a világosabb szürkék ugyanolyan kockázatosak, mint a fehér vagy testszín; minden kosz meglátszik rajtuk és átlátszanak, amint az anyaga egy kicsit megnyúlik. Kattints a galériára és nézd meg, milyen cicanacikkal nem érdemes vesződni!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta