Imádják Beth Dittót a divatházak

Az énekesnő sokat tett azért, hogy legyen helyük a teltkarcsú nőknek a divatvilágban. Mutatjuk Marc Jacobs és Jean Paul Gaultier múzsájának stílusát!

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni a magát egy kövér, feminista leszbikus arkansasinak tartó Beth Dittót, aki a napokban debütált Fake Sugar című szólóalbumával. Az indie rockban és posztpunkban utazó énekesnő nemcsak a zenei, de a divatvilágra is nagy hatással volt az elmúlt tíz évben, olyan nagy nevek kifutóin bukkant fel, mint Jean Paul Gaultier, Marc Jacobs, a Versace, a Gucci, vagy a MAC , de az Evansnek és a Selfridgesnek is tervezett kapszulakollekciót teltkarcsú nők számára.

A Gossip egykori frontembere kétségtelenül sokat tett azért, hogy a molettebb nőkre is gondoljanak a divatházak a tervezés során, többek között neki köszönhető, hogy ma már szinte minden valamire való luxusmárka szerződtet le plus size modellt a divathét- és kampányszezonban.

A galériára kattintva megnézhetitek a 36 éves punk előadó elegáns, egyedi stílusát és megtudhatjátok azt is, hogy mit gondol róla Gaultier, Rihanna egykori öltöztetője, Adam Selman, vagy a brit dizájner, Pam Hogg!

Oszd meg másokkal is!
Mustra