OFFLINE

Imádják Beth Dittót a divatházak

2017. szeptember 10., vasárnap 14:11

Az énekesnő sokat tett azért, hogy legyen helyük a teltkarcsú nőknek a divatvilágban. Mutatjuk Marc Jacobs és Jean Paul Gaultier múzsájának stílusát!

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni a magát egy kövér, feminista leszbikus arkansasinak tartó Beth Dittót, aki a napokban debütált Fake Sugar című szólóalbumával. Az indie rockban és posztpunkban utazó énekesnő nemcsak a zenei, de a divatvilágra is nagy hatással volt az elmúlt tíz évben, olyan nagy nevek kifutóin bukkant fel, mint Jean Paul Gaultier, Marc Jacobs, a Versace, a Gucci, vagy a MAC , de az Evansnek és a Selfridgesnek is tervezett kapszulakollekciót teltkarcsú nők számára.

A Gossip egykori frontembere kétségtelenül sokat tett azért, hogy a molettebb nőkre is gondoljanak a divatházak a tervezés során, többek között neki köszönhető, hogy ma már szinte minden valamire való luxusmárka szerződtet le plus size modellt a divathét- és kampányszezonban.

A galériára kattintva megnézhetitek a 36 éves punk előadó elegáns, egyedi stílusát és megtudhatjátok azt is, hogy mit gondol róla Gaultier, Rihanna egykori öltöztetője, Adam Selman, vagy a brit dizájner, Pam Hogg!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta